prije ces dobiti na drzavnom bingu nego kod njih... fakat ne znam kako izvlace, ali samo jednog lika znam da je dobio...breskva je napisao/la:od svake uplate ide neki procenat u jackpot, a u bubanj ulazi samo igrači koji su taj dan odigrali listić naravno preko članskog broja, ja evo 9 mjeseci svaki dan po tiket, nekad nisam ni jedan a nekad sam po 10-15listića igrao i nikad ništa..
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
Gledaj odbrane kod milana mexes,calabria,antonjeli i golman od 16 god pa zeljo bi im utrpo 2 komada
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ja ima evo i 3 godine skoro svaki dan po 2 3 tiketa i nikad nista isto...breskva je napisao/la:od svake uplate ide neki procenat u jackpot, a u bubanj ulazi samo igrači koji su taj dan odigrali listić naravno preko članskog broja, ja evo 9 mjeseci svaki dan po tiket, nekad nisam ni jedan a nekad sam po 10-15listića igrao i nikad ništa..
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
ja znam lika koji je dobio dva put jack pot,otvorio racun u premieru a nikad nije odigro tiketa kod njih dok ja imam racun preko 3 godine igram svaki dan nikad nisam dobio
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
nije kome je namjenjeno nego kome je sudjeno jednostavnoGabrielBatistuta je napisao/la:ja znam lika koji je dobio dva put jack pot,otvorio racun u premieru a nikad nije odigro tiketa kod njih dok ja imam racun preko 3 godine igram svaki dan nikad nisam dobio
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
stulic89 je napisao/la:prije ces dobiti na drzavnom bingu nego kod njih... fakat ne znam kako izvlace, ali samo jednog lika znam da je dobio...breskva je napisao/la:od svake uplate ide neki procenat u jackpot, a u bubanj ulazi samo igrači koji su taj dan odigrali listić naravno preko članskog broja, ja evo 9 mjeseci svaki dan po tiket, nekad nisam ni jedan a nekad sam po 10-15listića igrao i nikad ništa..
znam 3 lika iz malog mjesta da su dobila, ali koliko sam ufatio od 10 koliko izvlače, uvijek je 7-8 petocifren broj, a ja imam 6 cifri što bude veoma rijetko..
to je zato jer sam napravio račun u februaru, ali isto tako ova trojica što su dobila svi su odigrali tiket preko neta, ne preko listića možda i to igra ulogu.. ja igram kombinovano uvijek, i stranica i tiket u kladionici.
milan i corintas za 200 kerma... ajde milan vise...
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
kad padam raspali milan daje gol
pa **** vam otac mater vise dajte taj gol
pa **** vam otac mater vise dajte taj gol
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Atalanta ih pojela ubjedjen sam da ga milan zabija ovdje
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Nikad vise zabare jebm ti jedan go i mater
Sve mine izbjegnem i padnem na zabarima
Sve mine izbjegnem i padnem na zabarima
haj milan bilo ko gol, pa da barem neko dobije yebote 0 0 ako ima goreg rezultata, u meni se stvori osjećaj ko da nisu ni izašli na teren..
daj boze druze, kad nije maloprije iz kornera, nesto nisam optimista da ce ga dati...GabrielBatistuta je napisao/la:Atalanta ih pojela ubjedjen sam da ga milan zabija ovdje
Bolja Atalanta, hajde sad. Mrski su mi, valjda zijane.
A i primaju redovno.

A i primaju redovno.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
ajde milan i atalanta svako po gol ajdeeeee za naj raju s foruma
- GabrielBatistuta
- Kontakt:

Kakav dan danas ybt,ne pamtim subotu da sam vise listica pao na jednom....
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
majke vam **** raspale dabogda nikad nista ne osvojili kurci prokleti
hajmo 2 penala za raju, hajdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kao da cekamo milione pa se dog da odigraju 0:0
ako neko ima višak centi nek proba na wwinu live colo colo - higgins dvicu, kvota 11.5, zadnja utakmica 1/2 bila, plus sada nešto crveni kartoni fazoni, vrijedi pokušat..
na 0.1 je 1€, da imam ja ja bi stavio na barem eur..
na 0.1 je 1€, da imam ja ja bi stavio na barem eur..
mater vam talijansku jadnu nikad vise
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.