TMmanija2012 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 11:21
Nakon sto su popusili qrchinu u kupu od Čelika..popusili qurchinu u prvenstvu nakon sto su najvise novca ulozili u ekipu..jucer popusili foru za Santosa.. pitice su skontale njihovi navijaci zive od Ciglana do M.Dvora

Koji ste vi kompleksasi , meni je isto drag navijac Zelje iz Konjica ili D.Vakufa ili sa Bjelava ili Bistrika. Vazda kod vas neki papanluk
Reče lik koji navija za klub koji 10 godina nema titulu, 4-5 godina nije igrao evropska takmičenja, klub za koji se skuplja humanitarna pomoć i donacije, te lik koji tvrdi da navija za najveći klub u državi, a slavi treće mjesto kao trofej. O remijima na derbiju nećemo ni pričati.
Kako vazda kod nas papanluk kad uvijek, ali uvijek vaši ovdje krenu s tim etiketama ko je odakle? Evo maloumni Mamba bi dijelio etikete, a ne zna ni kako se zovu neka naselja.

Meni lično je daleko vrijedniji navijač koji svaku utakmicu pređe 50-100 kilometara od onog koji prepiša do stadiona.
Mi smo kompleksaši, a vama uspješna sezona zavisi od toga jeste li ispred ili iza nas.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu