U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

mrsic07
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la mrsic07 » 14 avg 2013, 10:35

Sviju ti zar je Jevtić uopšte bio pozvan?
Nisam uspio gledati tekmu. Ima li negdje snimak? VOlio bi pogledati. Drago mi je da je većinu Atajić zadovoljio. Za Letić sam znao jer sam ga gledao u Veležu. Odličan.
[/quote]

Nije dobio poziv za utakmicu protic CG, ali je prije dobijao pozive i to me je jako nerviralo. Malo je reci za Jevtica da je taraba..

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 14 avg 2013, 11:09

Ja sam za tjeranje Jagodica.
1946

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 14 avg 2013, 11:12

mrsic07 je napisao/la:
Sviju ti zar je Jevtić uopšte bio pozvan?
Nisam uspio gledati tekmu. Ima li negdje snimak? VOlio bi pogledati. Drago mi je da je većinu Atajić zadovoljio. Za Letić sam znao jer sam ga gledao u Veležu. Odličan.
Nije dobio poziv za utakmicu protic CG, ali je prije dobijao pozive i to me je jako nerviralo. Malo je reci za Jevtica da je taraba..[/quote]

Napisao si Jevtić predobar, ma odličan večeras pa zato pitam:)

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 14 avg 2013, 11:57

floyd je napisao/la:Zvonic nije bio los, ne znam zasto ga toliko gazite. Problem u nasoj reprezentaciji je nacionalni kljuc. Nema logike da ne igra ponajbolji igrac lige, Haris Duljevic.

Grahovca se necemo rijesit sve da imamo Ronaldinha u timu. Srbi su tradicionalno kapiteni nase mlade repke, unazad par ciklusa (Bilbija, Vjecit Jelic itd) bez obzira na upitan kvalitet.

Grahovca niko ne pamti da je asistirao u nasoj ligi, a hoce da drzi uzde nase igre? Nece da moze.

Mesanovica treba ohladit. Plaho se uskurcio.

Bevab nema klub, Letic igra, i to igra jako dobro - jasno je ko treba igrati.
Bevab ima klub, i naravno da on treba i da igra :)

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 14 avg 2013, 12:01

Sto Jasmin gura rodju. :mrgreen:
1946

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 14 avg 2013, 12:05

Head je napisao/la:Sto Jasmin gura rodju. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: ma moram malo. vidim ovaj bi ga vec izbacio iz svih kombinacija, a lik bio medju najboljim igracima do sada :)

Volvic
Kontakt:

Post Postao/la Volvic » 14 avg 2013, 12:06

jasmin10 je napisao/la:
floyd je napisao/la:Zvonic nije bio los, ne znam zasto ga toliko gazite. Problem u nasoj reprezentaciji je nacionalni kljuc. Nema logike da ne igra ponajbolji igrac lige, Haris Duljevic.

Grahovca se necemo rijesit sve da imamo Ronaldinha u timu. Srbi su tradicionalno kapiteni nase mlade repke, unazad par ciklusa (Bilbija, Vjecit Jelic itd) bez obzira na upitan kvalitet.

Grahovca niko ne pamti da je asistirao u nasoj ligi, a hoce da drzi uzde nase igre? Nece da moze.

Bevab igra u drugoj hrvatskoj ligi.
:lol:
Ja igram u 5 Ligi njemacke, mogo bi se i ja ugurat u U21 :roll:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 14 avg 2013, 12:18

@floyd druže, kažeš što se gazi Zvonić. Njegova igra prema naprijed bi se mogla tolerisati, pogledaj tekmu još jednom pa ćeš vidjeti kakav je bio pozadi, ako već nisi primjetio, igrali su se sa njim, padao je k'o dijete od 5 godina a onoliki momak.

Umjesto da čuva sredinu, on je ispadao samo tako, pravo loše je pozadi odigrao.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 14 avg 2013, 12:19

Volvic je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:

Bevab igra u drugoj hrvatskoj ligi.
:lol:
Ja igram u 5 Ligi njemacke, mogo bi se i ja ugurat u U21 :roll:
pusti seljacke fazone.
momak je tu jos od kadetske reprezentacije, cak je bio i kapiten iste. ne bi bez razloga igrao za sve uzraste nase reprezentacije. i ocekuje se da uskoro promijeni klub, samo sto ga ne pustaju za sitnis kao sto to rade nasi premijerligasi.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 14 avg 2013, 12:25

Grahovac je sa punim pravom kapiten, pustite se vi te suplje oko nacionalnog kljuca.

Klasicni, moderni, duboki plej, kakvog repka nije imala. Mislim prije svega jer je ta pozicija modernije dobi a Grahovac je strasan potencijal.

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 14 avg 2013, 12:29

Slazem se sa svima koji su rekli da Grahovac nije za prve ekipe a samim tim ni za kapitena.I ne,nema to nikakve veze sa nacionalnosti i nije to samo na osnovu ove utakmice,ja ni u jednoj koju sam gledao nisam vidio zasto bi on bio vodja ove reprezentacije.I Beesic i Zolotic i Prcic su za klasu bolji od njega i ako cemo posteno ja ga ne vidim u prvih 11.Ako Vlado ne misli tako,tim gore po nas.

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 14 avg 2013, 12:38

floyd je napisao/la:Koliko nastupa ima ovaj Petrovic u Borcu i gdje je do jucer igrao? Jeko Graovac?

Po cemu je Grahovac nezamjenjivi clan prve postave, tj ima kapitensku traku. Zar ne bi bolje bilo kombinirat Besica i Prcica u vezi. Grahovac je tek solidan igrac, nista posebno.

btw ima nesto u ovom Atajicu. Vrijedi ga pogledat jos koji put.
znaci ti sebi uzimas za pravo da nesto komentarises a uopste ne znas ko su igraci

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 14 avg 2013, 12:42

L_blancos je napisao/la:Grahovac je sa punim pravom kapiten, pustite se vi te suplje oko nacionalnog kljuca.

Klasicni, moderni, duboki plej, kakvog repka nije imala. Mislim prije svega jer je ta pozicija modernije dobi a Grahovac je strasan potencijal.
podsjeća me malo na onog kapitena Plzena u utakmici protiv Želje,, Horvat čini mi se,,kad si već spomenuo "duboki plej"

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 14 avg 2013, 12:44

giannini je napisao/la:
floyd je napisao/la:Koliko nastupa ima ovaj Petrovic u Borcu i gdje je do jucer igrao? Jeko Graovac?

Po cemu je Grahovac nezamjenjivi clan prve postave, tj ima kapitensku traku. Zar ne bi bolje bilo kombinirat Besica i Prcica u vezi. Grahovac je tek solidan igrac, nista posebno.

znaci ti sebi uzimas za pravo da nesto komentarises a uopste ne znas ko su igraci
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Volvic
Kontakt:

Post Postao/la Volvic » 14 avg 2013, 12:55

L_blancos je napisao/la:Grahovac je sa punim pravom kapiten, pustite se vi te suplje oko nacionalnog kljuca.

Ruku na srce : Kad Zola dostigne staru formu, i Besic bude spreman, onda nema mjesta za Grahovca.

dubioza
Kontakt:

Post Postao/la dubioza » 14 avg 2013, 13:06

Volvic je napisao/la:

Ruku na srce : Kad Zola dostigne staru formu, i Besic bude spreman, onda nema mjesta za Grahovca.
Ruku na srce : Dok se ta dvojica oporave i udju u formu bice stari za mladu repku :mrgreen:
Republika Zenica

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 14 avg 2013, 13:07

giannini je napisao/la:

Biseru, znam ja ko je on, nego ne znam na osnovu cega je pozvan.

Grahovac, takav talenat, a nije prosao probu u Bjelorusiji. 'nuff said.

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 14 avg 2013, 13:09

Miske10 je napisao/la:Slazem se sa svima koji su rekli da Grahovac nije za prve ekipe a samim tim ni za kapitena.I ne,nema to nikakve veze sa nacionalnosti i nije to samo na osnovu ove utakmice,ja ni u jednoj koju sam gledao nisam vidio zasto bi on bio vodja ove reprezentacije.I Beesic i Zolotic i Prcic su za klasu bolji od njega i ako cemo posteno ja ga ne vidim u prvih 11.Ako Vlado ne misli tako,tim gore po nas.
I jos nesto,da bi Grahovac igrao neko od ove trojice mora biti zrtvovan tj.izbacen.Koliko sam ja skuzio to je Muhamed Besic jer je ocito da nesto skripi izmedju njega i Vlade(proslu utakmicu dosao i rekao da je spreman a nije igrao ni minute a ovu nije dosao zbog navodno povrede).Sve ovo mi je dovoljno za sumnju da mu je stavljeno do znanja da je Gravovac ispred njega.E sad,ako to ima veze s mozgom onda ja nemam pojma ni o fudbalu ni o zivotu.

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 14 avg 2013, 13:14

Frajer je prespor za ozbiljan evropski nogomet. Isto ko i Bilbija bit ce isforsiran u mladoj reprezentacija , kasnije ga nece biti ni u jajima (Jedino na istok da ode tamo brzina nije bitna koliko u zapadnoj evropi)...

Zolotic za njega masina... Pa Radovac ovako mlad je bolji od njega , ma da ja gotivim grahovca sto je strasno posvecen nogometu i treninzima...
>>No body likes us but we dont care<<

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 avg 2013, 13:17

Grahovac nije neki igrac, ali je sasvim normalno da je kapiten jer je jedan od rijetkih (mozda i jedini, nisam siguran), koji je igrao i prosli ciklus. Onda je normalno da ce bit kapiten. Besic je nekako izmedju A-repke i mlade a isto tako rado preskace ove utakmice, tako da Grahovac treba ostat kapiten i kad se ovaj vrati.

A da je neki ekstra kvalitet i potencijal, nije. Price o nacionalnom kljucu su jadne i sramotne. Uozbiljite se. Protiv Latvije nam je igralo 11 Bosnjaka koliko se ja sjecam, toliko o nacionalnom kljucu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], CAGarfia, General505, Google Adsense [Bot], zikerrz21 i 25 gostiju.