ja bih, al mi ovaj wirelles internet pa sam prije imao problema....zbog toga sam odustao od lige....u skoro svakoj tekmi mi izadje odjednomFunjai je napisao/la:hocel ko da mu dam po usima?

Moderator/ica: Padovan
ja bih, al mi ovaj wirelles internet pa sam prije imao problema....zbog toga sam odustao od lige....u skoro svakoj tekmi mi izadje odjednomFunjai je napisao/la:hocel ko da mu dam po usima?
kako da ga smanjim, ebo te pingFunjai je napisao/la:nabije ti prevelik pingnista, ode onda, ln
si jos tuNK/RK Krivaja je napisao/la:Imaš objašnjenje u pp, ima li ko da hoće odigrat koju?
EU 1Unica_Liverpool_ je napisao/la:ja, pravi sobu.....
ej samo da mi nije ovaj ebeni wirelles, vidio bi ti ko je najboljiĆeMa je napisao/la:prijatelju,ti ako si najbolji u sokeru ja sam Ratko Mladic..UZIVAJ..vidimo se..
Ja i dr.vanblabla xD imamo problem, jednostavno je nemoguće da odigramo. Kada ja hostam napravimo postavke i onda prekine, kada on hosta odma prekine. Ne možemo ni timove izabrat, bili smo se našli navečer, ujutro, razne sobe koristili, pogasili sve što ima ali ne ide. S drugima možemo igrati ali sa njim ne možemo. Pokušat ćemo još sutra...juventus 0244 je napisao/la:24. kolo
Stuttgart - Fiorentina
Celtic - Udinese
Wolfsburg - PSV
Benfica- Marseille
Znači za ovo kolo nema više produžavanja, a za 25. kolo ćemo vidjeti još!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.