Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
svaka ti cast za ovo momcinoAlenHalilovic je napisao/la:Zaboravili ste momka samo da vas podsjetim![]()
Nije moja slika, naso je na netu, pa reko da postavim ovdje postu su ga poneki ovdje zaboraviliKOLASINAC je napisao/la:svaka ti cast za ovo momcinoAlenHalilovic je napisao/la:Zaboravili ste momka samo da vas podsjetim![]()
momak je novi emir spahic cak moguce i bolji
Head je napisao/la:Ma Said je brzi i bolji tehnicar od 90% reprezentativaca.
ja bih njega svakako zvao vec sada u reprezentaciju npr umjesto Maletica. Mladji je i bolji od njega, a isti su kalibar igraca. No znas kako je sa Papetom, tezak je na tim novim pozivima...Cartman je napisao/la:Ma imao je on i priliku u Kaiserslauternu da se dokaze, pa je se svadjao sa trenerom. Ali cini se da je se opametio, i da mu je sada fudbal na prvom mjestu. Svakako moze bit koristan kao dzoker sa klupe, ako bude relativno standardan u Dinamu. Pomoglo bi mu da Sammir napusti klub.
Ili je on sjebao Tosicevu dragu ?bavarian_bk je napisao/la:Saida je sjebao Duško Tošić i njegova draga , Karleuša , i izlasci po Dojčlandu
Kakav brate Maletić , njega nema na spisku odavno , a mislim da ga neće biti zadugo_dreamer_ je napisao/la:ja bih njega svakako zvao vec sada u reprezentaciju npr umjesto Maletica. Mladji je i bolji od njega, a isti su kalibar igraca. No znas kako je sa Papetom, tezak je na tim novim pozivima...Cartman je napisao/la:Ma imao je on i priliku u Kaiserslauternu da se dokaze, pa je se svadjao sa trenerom. Ali cini se da je se opametio, i da mu je sada fudbal na prvom mjestu. Svakako moze bit koristan kao dzoker sa klupe, ako bude relativno standardan u Dinamu. Pomoglo bi mu da Sammir napusti klub.
Eee , pa moguće , možda je i threesome bio , ima nje za obojiceDevil je napisao/la:Ili je on sjebao Tosicevu dragu ?bavarian_bk je napisao/la:Saida je sjebao Duško Tošić i njegova draga , Karleuša , i izlasci po Dojčlandu
Paša moj da si ti živ i zdrav, Maletić više od po' godine ne igra u reprezentaciji._dreamer_ je napisao/la:ja bih njega svakako zvao vec sada u reprezentaciju npr umjesto Maletica. Mladji je i bolji od njega, a isti su kalibar igraca. No znas kako je sa Papetom, tezak je na tim novim pozivima...Cartman je napisao/la:Ma imao je on i priliku u Kaiserslauternu da se dokaze, pa je se svadjao sa trenerom. Ali cini se da je se opametio, i da mu je sada fudbal na prvom mjestu. Svakako moze bit koristan kao dzoker sa klupe, ako bude relativno standardan u Dinamu. Pomoglo bi mu da Sammir napusti klub.
Haha, a mene konja, ja kontam da ga ovaj jos uvijek zove na siri spisak.bavarian_bk je napisao/la:Kakav brate Maletić , njega nema na spisku odavno , a mislim da ga neće biti zadugo_dreamer_ je napisao/la:ja bih njega svakako zvao vec sada u reprezentaciju npr umjesto Maletica. Mladji je i bolji od njega, a isti su kalibar igraca. No znas kako je sa Papetom, tezak je na tim novim pozivima...Cartman je napisao/la:Ma imao je on i priliku u Kaiserslauternu da se dokaze, pa je se svadjao sa trenerom. Ali cini se da je se opametio, i da mu je sada fudbal na prvom mjestu. Svakako moze bit koristan kao dzoker sa klupe, ako bude relativno standardan u Dinamu. Pomoglo bi mu da Sammir napusti klub.Možda umjesto Vršajevića , ali opet oni su drugačiji tip igrača pa ...
Eee , pa moguće , možda je i threesome bio , ima nje za obojiceDevil je napisao/la:Ili je on sjebao Tosicevu dragu ?bavarian_bk je napisao/la:Saida je sjebao Duško Tošić i njegova draga , Karleuša , i izlasci po Dojčlandu
kimbo je napisao/la:U svako doba dana i noci bi prije stavio Huseinovica u repku i prije Ibricica i prije Svrake ... momku treba samo malo vjetra u ledja .. Napravio je greke koje je napravio naucio zivotnu lekciju u stvari vise njih.
Definitivno ima sta da ponudi u repci posto konkurencija na toj poziciji i nije tako jaka (imamo krhkog Pjanica i MIsketa pomalo na zalasku...
Ima brz korak , nisko teziste , okretan ,, a o tehnici driblingu da i ne govorim..
Zelio bih ga vidjeti u nekoj prijateljskoj !
Dobro sad, ne treba zaboravit ni da je Ibro dominirao u HNL, a ovaj trenutno nije ni standardan. Jedno je dobro igrat u BiH ili Hrvatskoj, a nesto sasvim drugo u cak Rusiji ili Turskoj. A Ibricic igra sasvim solidno i u Turskoj. Previse se proziva taj covjek, nije ekstra igrac, ali dobar za klupe.kimbo je napisao/la:U svako doba dana i noci bi prije stavio Huseinovica u repku i prije Ibricica i prije Svrake ... momku treba samo malo vjetra u ledja .. Napravio je greke koje je napravio naucio zivotnu lekciju u stvari vise njih.
Definitivno ima sta da ponudi u repci posto konkurencija na toj poziciji i nije tako jaka (imamo krhkog Pjanica i MIsketa pomalo na zalasku...
Ima brz korak , nisko teziste , okretan ,, a o tehnici driblingu da i ne govorim..
Zelio bih ga vidjeti u nekoj prijateljskoj !