Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

AlenHalilovic
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la AlenHalilovic » 06 apr 2013, 00:27

Zaboravili ste momka samo da vas podsjetim :lol:

slika

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 06 apr 2013, 00:31

AlenHalilovic je napisao/la:Zaboravili ste momka samo da vas podsjetim :lol:

slika
svaka ti cast za ovo momcino

momak je novi emir spahic cak moguce i bolji

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 06 apr 2013, 00:35

Sead Seo Rušilac Kolašinac :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 06 apr 2013, 00:51

Jasmin Buric mora u reprezentaciju.Haman da mora popusit kitu Safetu da bi usao u istu.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 06 apr 2013, 00:52

KOLASINAC je napisao/la:
AlenHalilovic je napisao/la:Zaboravili ste momka samo da vas podsjetim :lol:

slika
svaka ti cast za ovo momcino

momak je novi emir spahic cak moguce i bolji
Nije moja slika, naso je na netu, pa reko da postavim ovdje postu su ga poneki ovdje zaboravili :D

BigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBang » 06 apr 2013, 00:59

Head je napisao/la:Ma Said je brzi i bolji tehnicar od 90% reprezentativaca.

HAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 06 apr 2013, 01:07

Said je vjerovatno najveci poslijeratni talenat slobodinog omladinskog pogona, a i jedan od najvecih talenata u drzavi. Njegove fizicke predispozicije su fenomenalne, mogao je biti svjetska klasa, ali to vam je tipicni Bosanac koji kad napravi ugovor pocne da se fura i pokazuje, umjesto da radi jos jace na sebi.

Ako mu je konacno doslo iz gujice u glavu, onda jos uvijek nije kasno da napravi nesto od sebe. U pravom je klubu i sada je sve na njemu.

@BigBang

Ne znam sta ti je smijesno druze? Koliko si ti puta gledao Saida u zivotu? U reprezentaciji osim stevanovica, visce i maletica nema igraca koji mu mogu po brzini parirati, a momak ima fenomenalan dribling. Drugo je to sto je godinama zivio "boemski", zato je i bio propao.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 06 apr 2013, 01:12

Saida je sjebao Duško Tošić i njegova draga , Karleuša , i izlasci po Dojčlandu :)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 apr 2013, 01:21

Ma imao je on i priliku u Kaiserslauternu da se dokaze, pa je se svadjao sa trenerom. Ali cini se da je se opametio, i da mu je sada fudbal na prvom mjestu. Svakako moze bit koristan kao dzoker sa klupe, ako bude relativno standardan u Dinamu. Pomoglo bi mu da Sammir napusti klub.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 06 apr 2013, 01:25

Cartman je napisao/la:Ma imao je on i priliku u Kaiserslauternu da se dokaze, pa je se svadjao sa trenerom. Ali cini se da je se opametio, i da mu je sada fudbal na prvom mjestu. Svakako moze bit koristan kao dzoker sa klupe, ako bude relativno standardan u Dinamu. Pomoglo bi mu da Sammir napusti klub.
ja bih njega svakako zvao vec sada u reprezentaciju npr umjesto Maletica. Mladji je i bolji od njega, a isti su kalibar igraca. No znas kako je sa Papetom, tezak je na tim novim pozivima...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 apr 2013, 01:26

bavarian_bk je napisao/la:Saida je sjebao Duško Tošić i njegova draga , Karleuša , i izlasci po Dojčlandu :)
Ili je on sjebao Tosicevu dragu ? :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 06 apr 2013, 01:29

_dreamer_ je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Ma imao je on i priliku u Kaiserslauternu da se dokaze, pa je se svadjao sa trenerom. Ali cini se da je se opametio, i da mu je sada fudbal na prvom mjestu. Svakako moze bit koristan kao dzoker sa klupe, ako bude relativno standardan u Dinamu. Pomoglo bi mu da Sammir napusti klub.
ja bih njega svakako zvao vec sada u reprezentaciju npr umjesto Maletica. Mladji je i bolji od njega, a isti su kalibar igraca. No znas kako je sa Papetom, tezak je na tim novim pozivima...
Kakav brate Maletić , njega nema na spisku odavno , a mislim da ga neće biti zadugo :) Možda umjesto Vršajevića , ali opet oni su drugačiji tip igrača pa ... :)

Devil je napisao/la:
bavarian_bk je napisao/la:Saida je sjebao Duško Tošić i njegova draga , Karleuša , i izlasci po Dojčlandu :)
Eee , pa moguće , možda je i threesome bio , ima nje za obojice :lol:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 apr 2013, 01:29

_dreamer_ je napisao/la:
Paša moj da si ti živ i zdrav, Maletić više od po' godine ne igra u reprezentaciji.
DRUG NEBI TI PUNCA

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 06 apr 2013, 01:31

bavarian_bk je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:
Kakav brate Maletić , njega nema na spisku odavno , a mislim da ga neće biti zadugo :) Možda umjesto Vršajevića , ali opet oni su drugačiji tip igrača pa ... :)

Devil je napisao/la:
Eee , pa moguće , možda je i threesome bio , ima nje za obojice :lol:
Haha, a mene konja, ja kontam da ga ovaj jos uvijek zove na siri spisak. :D

Onda umjesto Vrsajevica, mada ne vjerujem da je Said trenutno bolji od avdije, tu su negdje... No svakako mislim da je daleko veci potencijal i da bi ga se moglo zovnuti na siri spisak.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 06 apr 2013, 01:34

Takvi kao Husejinovic se nikad ne mjenjaju. Na zalost malo ima u glavi.
Mogap je biti odlican igrac, ovako ce zavrsiti u HNL-u.

Sjecam se intervjua za TVT (tuzlanska televizija), nakon 20 minuta odigranih za Werder je govoio da je zvijezda, da se Ciri nikad nebi odazvao u reprezentaciju, i sta sve ne. Hajdi reko mlad je. Onda opet kad je bio na posudbi u Kaiserslauternu zbrka. Evo sad je u Dinamu, ni tu nije starter,a djecak od 16 godina zapocinje utakmicu.

Ne znam, moze Bog dati da se uozbilji, ali tesko, imao je ogroman potencijal.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 06 apr 2013, 03:22

U svako doba dana i noci bi prije stavio Huseinovica u repku i prije Ibricica i prije Svrake ... momku treba samo malo vjetra u ledja .. Napravio je greke koje je napravio naucio zivotnu lekciju u stvari vise njih.

Definitivno ima sta da ponudi u repci posto konkurencija na toj poziciji i nije tako jaka (imamo krhkog Pjanica i MIsketa pomalo na zalasku...

Ima brz korak , nisko teziste , okretan ,, a o tehnici driblingu da i ne govorim..

Zelio bih ga vidjeti u nekoj prijateljskoj !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

qurle
Kontakt:

Post Postao/la qurle » 06 apr 2013, 03:49

kimbo je napisao/la:U svako doba dana i noci bi prije stavio Huseinovica u repku i prije Ibricica i prije Svrake ... momku treba samo malo vjetra u ledja .. Napravio je greke koje je napravio naucio zivotnu lekciju u stvari vise njih.

Definitivno ima sta da ponudi u repci posto konkurencija na toj poziciji i nije tako jaka (imamo krhkog Pjanica i MIsketa pomalo na zalasku...

Ima brz korak , nisko teziste , okretan ,, a o tehnici driblingu da i ne govorim..

haj neseri, husejinovic nije los ali isto tako se treba dokazati u tom hnlu da bi dobio poziv.... Gledao sam tekmu protiv zagreba juce, i za sada ga sasvim sigurno nezasluzuje!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 06 apr 2013, 11:27

Said je odlican igrac kad treba igrati utakmicu pod pritiskom.Znamo svi kako je odigrao protiv Levskog,Sirkog,Borca i Zeljeznicara kada je pritisak bio na visokom nivou.
Said je u dresu Sarajeva imao samo jednu losu utakmicu,i to onu u Podgorici.Ostale je odigrao na zavidnom nivou.Definitivno najveci majstor kojeg sam ja gledao u dresu Sarajeva pored Zeke.
1946

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 apr 2013, 12:12

kimbo je napisao/la:U svako doba dana i noci bi prije stavio Huseinovica u repku i prije Ibricica i prije Svrake ... momku treba samo malo vjetra u ledja .. Napravio je greke koje je napravio naucio zivotnu lekciju u stvari vise njih.

Dobro sad, ne treba zaboravit ni da je Ibro dominirao u HNL, a ovaj trenutno nije ni standardan. Jedno je dobro igrat u BiH ili Hrvatskoj, a nesto sasvim drugo u cak Rusiji ili Turskoj. A Ibricic igra sasvim solidno i u Turskoj. Previse se proziva taj covjek, nije ekstra igrac, ali dobar za klupe.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: kakarut, Proximic i 19 gostiju.