Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Boško Janković, Lola Smiljanić, Stefan Babović, Nikola Drinčić, Dragan Mrđa, Dejan Milovanović, Đorđe Rakić, Damir Kahriman... groblje mediokreteta. Mada, generalno, tako je u svakoj generaciji, prosto, nemoguće je da svi isplivaju.
Ipak, ona Pižonova generacija iz 2004. mi je nekako posebno loša ispala...
Danas mladi prvo pa musko. Odmah na startu sa Portugalcima.
Neki ocekivani sastav je:
..........................Đurđević........................
.....Čavrić................................Živković....
...............Gaćinović......Grujić..................
........................Maksimović......................
..Antonov...Jovanović...Veljković...Gajić...
..............................VMS...............................
Prenos od 18 h, arenasport. Mislim da bi trebao i RTS prrenositi.
Neki ocekivani sastav je:
..........................Đurđević........................
.....Čavrić................................Živković....
...............Gaćinović......Grujić..................
........................Maksimović......................
..Antonov...Jovanović...Veljković...Gajić...
..............................VMS...............................
Prenos od 18 h, arenasport. Mislim da bi trebao i RTS prrenositi.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ekipa je dobra, steta sto selektor nije.
kojim kanalima je Čavrić upao u 11?
Jbg, po prikazanom nezasluzen poraz. Nismo imali koncentracije u zavrsnici i to nas je kostalo..
Živković, Veljković, Plavšić
Antonov i Gaćinović u prvom redu
Živković, Veljković, Plavšić

Antonov i Gaćinović u prvom redu

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Gorak ukus u ustima, bili smo bolji.
Lalatovicev poraz. Gacinovic i Grujic najgori na terenu.
Koliko ja kontam mi moramo dobiti Španiju i Makedoniju da bi vidjeli narednu fazu...
- alan_kardec
- Kontakt:
nakon poraza od Portugala, zakačili se Lalatović i Saša Lukić, navodno.
Miriše da bi Makedonci mogli da nas iznenade u sljedećoj utakmici.
Miriše da bi Makedonci mogli da nas iznenade u sljedećoj utakmici.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Cavric je svoje zavrsio.
kao što sam napisao gore, ja ne znam kako se Čavrić i našao u prvoj postavi
. Taj dečko je konstantno tu, mota se oko spiskova, ali još niko ne pamti neku njegovu hajlajt situaciju, niti ima nekog značajnijeg uspjeha u karijeri.
Čak mi je palo na pamet da nije možda prešao u Čuku, ali OK, pretjerujem, dovoljno je što Radonjić dobija mjesto na osnovu trenerskog nepotizma
.
Nema se tu šta mnogo dodati, možemo se mi upinjati u priču o nekoj bajnoj igri, ali ovo je po meni sasvim zalsužena pobjeda Portugala, akcija kod drugog gola je bila
. Ljudi su imali savršenu egzekuciju, taktički odlična utakmica. Prosto, ne krivim ni Lalata, on nema rutine u ovakvim mečevima, nije bio u kvalifikacijama sa ovim momcima, sve ovo mi je nekako očekivano.

Čak mi je palo na pamet da nije možda prešao u Čuku, ali OK, pretjerujem, dovoljno je što Radonjić dobija mjesto na osnovu trenerskog nepotizma

Nema se tu šta mnogo dodati, možemo se mi upinjati u priču o nekoj bajnoj igri, ali ovo je po meni sasvim zalsužena pobjeda Portugala, akcija kod drugog gola je bila

Nista ja njima ne zamjeram, tog nepotizma i menadzerisanja (u liku Čavrića u ovom slucaju) kod nas ce uvijek biti. Nasa neminovnost nazalost..
Meni je vise bitno kako su oni igrali, a to je suprotno od onog kako je A selekcija igrala neko vece...
Brzo, ofanzivno, moderno..
Da smo iskoristili sanse, druga bi se prica pricala. Opet, ne mozemo reci da je ovo neocekivano, pa i Portugal je top ekipa, igraci im igraju u Bayernu, PSG, Portu, Valenciji i vrijede po 20-30 mil..
Jos nesto, mi smo juce u startnoj postavi imali samo 2 igraca koji su 94, dok su oni imali 5. Kod nas gro ekipe 95-96, pola igraca moze igrati kvalifikacije i za naredno prvenstvo!
Na kraju, najvaznije od svega, u ovoj generaciji imamo 5-6 igraca koji su kvalitetom vec sada legitimni A reprezentativci, bolji od nekih "iskusnijih" sto se pozivaju!
Zasto ne dobijaju sansu u A timu timu i zasto je isti spor, trom, nikakav, to je vec pitanje za Muslina i co...
Meni je vise bitno kako su oni igrali, a to je suprotno od onog kako je A selekcija igrala neko vece...
Brzo, ofanzivno, moderno..
Da smo iskoristili sanse, druga bi se prica pricala. Opet, ne mozemo reci da je ovo neocekivano, pa i Portugal je top ekipa, igraci im igraju u Bayernu, PSG, Portu, Valenciji i vrijede po 20-30 mil..

Jos nesto, mi smo juce u startnoj postavi imali samo 2 igraca koji su 94, dok su oni imali 5. Kod nas gro ekipe 95-96, pola igraca moze igrati kvalifikacije i za naredno prvenstvo!
Na kraju, najvaznije od svega, u ovoj generaciji imamo 5-6 igraca koji su kvalitetom vec sada legitimni A reprezentativci, bolji od nekih "iskusnijih" sto se pozivaju!
Zasto ne dobijaju sansu u A timu timu i zasto je isti spor, trom, nikakav, to je vec pitanje za Muslina i co...
Gdje ces za Boška tako nesto, pa covjek je za sve nabrojane doktor! U to doba (2004-2007) jedan najboljih igraca u Evropi u svojoj generaciji! Bas na tom turniru je bio najbolji igrac uz Drentea!Nemanja86 je napisao/la:Boško Janković, Lola Smiljanić, Stefan Babović, Nikola Drinčić, Dragan Mrđa, Dejan Milovanović, Đorđe Rakić, Damir Kahriman... groblje mediokreteta. Mada, generalno, tako je u svakoj generaciji, prosto, nemoguće je da svi isplivaju.
Njega su povrede i pogresan odabir klubova prosto unistili! Sjecam se bas kad su mladi igrali sa Špancima u NS, Iniesta je tada izjavio da je Boško strasan igrac i da bi mogao zaigrati za Barcu.
Takodje na tom EP kako se poigravao sa odbranom azzura na ceku sa Chielliniem, koji je posle izjavio tipa: ne znam sta ovaj radi u Palermu, on je igrac za Juve.
P.S.
U 18h vs Makedonaca. Sastav vjerovatno isti, samo Plavšić vjerovatno umjesto Čavrića.
Makedonce moramo dobiti, što znači odigrati bolje nego u prvom meču.
Mislis moramo biti precizniji, jer smo prvi mec odigrali sasvim dobro!
Ne znam marconato, previše je griješila zadnja linija. Ne smiju se onakve greške ponavljati. Definitivno se osjeti izostanak rekao bih srca ovog tima - SMS-a.
Ja se nadam da mi možemo odigrati bolje nego u prvom meču.
Ja se nadam da mi možemo odigrati bolje nego u prvom meču.

Ja ne vidim neke kardinalne greske odbrane, osim ajmo reci one nespret(ć)ne intervencije VMS kod prvog gola i ispadanja Antonova, koji jeste bio los.
Medjutim, Jovanović i Veljković dobro djeluju. Drugi gol je posledica fizickog pada citave ekipe, jer smo stalno napadali...
Medjutim, Jovanović i Veljković dobro djeluju. Drugi gol je posledica fizickog pada citave ekipe, jer smo stalno napadali...
Nekoliko puta je ispadao Antonov. A i na samom početku veoma loše pozicioniranje kod njihovog prekida. Mislim, nisam perfekcionista, mora se i pogriješiti u 90 minuta, ali kažem bilo je grešaka.
Ono što je sigurno Čavrić neće igrati, vidjećemo ko će ga zamijeniti.
Ono što je sigurno Čavrić neće igrati, vidjećemo ko će ga zamijeniti.
Zasluzeno Srbija vodi, samo nek nastave, treba voditi racuna i o gol razlici.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.