Bezveze je više davati ikakve argumente, sva statistika i ocjene su na stranu Tibe.
7 najbolji igrač po ocjenama u CL šta više treba reći.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Kojih 4 polufinala?Rajaz je napisao/la: ↑05 maj 2022, 13:02PSG nije, City jeste. Četiri polufinala i finale u zadnjih 5 godina to dokazuje.Shategabri je napisao/la: ↑05 maj 2022, 12:54Kao i ove i one prethodne.Pensioner26 je napisao/la: ↑05 maj 2022, 12:32Iduće sezone izrazito isključivi favoriti za osvajanje su City i PSG.
Nego kontam se obogatiti i uložiti kuću na Madrid u ovom finalu, šta veliš, nikad lakša para![]()
Nikad niko nece biti bolji od Tibe, samo im to reci da se malo smire i popuste sa mitovima.
Bezveze ti je priča brate, ja samo postavljam činjenice, niti ja poredim druge igrače osim Tibe, niti nake fizioterpeute itd.let3 je napisao/la: ↑06 maj 2022, 10:02Nikad niko nece biti bolji od Tibe, samo im to reci da se malo smire i popuste sa mitovima.
Ali ne vrijedi ni to, naci ce vec Emir nekog lijevog beka, desno krilo ili rezervnog golmana da ga preuvelicava ovdje...i ekonomi reala i fizioterapeuti i portiri na ulazu su najbolji svih vremena, Perina sekretarica najzgodnija i tako to![]()
Tako je, moja prica je bezveze, a tvoja je vrh sa činjenicamaemir18 je napisao/la: ↑06 maj 2022, 10:42
Bezveze ti je priča brate, ja samo postavljam činjenice, niti ja poredim druge igrače osim Tibe, niti nake fizioterpeute itd.
Tim koji je osvojio Primjeru sa 15+ bodova i igra finale LP, mora imati najbolje igrače na svijetu barem na par pozicija, nemam namjeru dalje raspravljati.
Ovo je fkt neophodno,previse ali fkt previse vremena se krade,povrede ,grcevi i slicne gluposti,uzmi samo lupam utakmicu u Brazilu ili Argentini,pa tu nema 20 minuta aktivne igre,vise doktori i fiziotarapeuti pretrce od igraca.
Moja greška,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.