FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

-Paja
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la -Paja » 13 maj 2010, 12:43

Mister No je napisao/la:Pošto je očigledno da uživate u naslovima i transferima koje valjaju El Mundo, Marca,Corriere, La Gazeta, Tuttosports, The Sun i sl. evo najsvježijih novosti, Mino Raiola završava transfer balavog sline Ballotellija u Barcelonu.
Kakav ce to biti trokut Fabregas, Villa, Balloteli.
Dio Arsenala

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 13 maj 2010, 12:55

Da li je istina sto se pise ili ne,saznacemo.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 13 maj 2010, 13:05

-Paja je napisao/la:Kapiten nas ne smije izdati!

Arsenal dominira!
e moj paja , zalim te !
jucer si pisao kapiten sigurno ostaje , definitvno , bla bla !
a sada kao malo dijete koje place za sladoledom , ...

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 13 maj 2010, 13:12

Furymaker je napisao/la:

Arsenal dominira!
e moj paja , zalim te !
Pa necu se ponavljati ko papagaj kad je jasno da ostaje. Meni ostane samo da se nasmijem ovim dezinformacijama i sprdam se sa njima.
Dio Arsenala

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 13 maj 2010, 13:13

Monolog je napisao/la:@Boos

A neki, uprkos neizmjernim količinama novca, nisu ništa napravili u Evropi posljednjih x godina. :mrgreen:
Što se tiče čitanja Barcine igre, to se moglo desiti samo za vrijeme Rijkaarda, jer je tada bila akcija:"Dodajmo Ronaldinhu", a sada toga nema. To za Henry-ja je isto kada bih ja govorio:"Što igra Higuain, ili što je dovedem Benzema, kada je Raul za njih izmislio fudbal". Naravno, u pitanju su godine, a ako ti to ne možeš shvatiti, onda ne znam šta možeš.
Raul gotovo uvijek uđe kada se ganja rezultat. A i kad se ne ganja dpobije priliku u zadnjih 20-ak minuta ;)
Henry nije zaigrao za Barsu ne pamtim od kad...
Guardiola je u zadnjih 20-25 minuta protiv Intera birao između Bojana i Henrya i po meni izabrao gore rješenje ;)
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 13 maj 2010, 13:18

http://www.marca.com/2010/05/13/futbol/ ... 1273749344

Kaze covjek da ako bude gdje odlazio, bit ce to Barca, a isto kaze da mu se ne zuri. Tako da je ovo od Deportiva preuranjena vijest. Ali vidjet cemo sta ce biti.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 13 maj 2010, 13:19

-Paja je napisao/la:
Furymaker je napisao/la:

Arsenal dominira!
e moj paja , zalim te !
Pa necu se ponavljati ko papagaj kad je jasno da ostaje. Meni ostane samo da se nasmijem ovim dezinformacijama i sprdam se sa njima.
sad se izvlacis kao da se srpdas , a gore si jasno napisao : "Kapiten nas ne smije izdati!" - ovo zvuci tako jadno , kao da ces plakati kada ode :)

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 13 maj 2010, 13:27

Pa to je samo jedna logicna konstatacija uz ovu sprdnju kapiten nece izdati klub koji ga je stvorio ne znam vise ni sta da kazem tokom cijele sezone iste vijesti se vrte i svake sezone i uvijek vam corak bude sve sam rekao ponekad i meni nestane inspiracije.

Le Boss je jasno dao do znanja glavni igraci u sredini i napadu ce se sacuvati kadar i dovesti defanzivici sve je tu jasno.
Dio Arsenala

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 13 maj 2010, 13:28

Paja je ocigledno jedno veliko djete koje ne moze da shvati da se on tu ne pita nista, jedino ako nisi mozda sportski direktor Arsenala ili da ti nije Wenger dedo. Wenger je poznat po tome da prodaje igrace kad su im cjene najvise i da dovodi malađe tu zato ne vidim razlog da to opet ne uradi, ocigledno da Arsenal ni sljedece sezone i sa njim i bez njega ne moze prnuti u engleskoj, samo je pitanje da li ce izboriti ligu prvaka za sljedecu sezonu, tj. 2011/2012, jer Totenham i City se uzdizu, Celzi i Man. standardno jaci od Arsenala, a i Liverpool mora pod hitno nesto mjenjati, tako paja djecace moj, sacekaj mjesec-dva- tri do 1. Septembra pa cemo sve vidjeti. Svi su govorili da nece ni Hanry otici iz Arsenala pa je dosao u Barcu da osvoji ono sto sa Arsenalom nikad nije mogao, a to je Ligu prvaka
Mes Que Un Club

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 maj 2010, 13:31

Nabodi ih Pajo, uz tebi dragu pjesmu

[youtube][/youtube]
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 13 maj 2010, 13:36

amertiger je napisao/la:Paja je ocigledno jedno veliko djete koje ne moze da shvati da se on tu ne pita nista, jedino ako nisi mozda sportski direktor Arsenala ili da ti nije Wenger dedo. Wenger je poznat po tome da prodaje igrace kad su im cjene najvise i da dovodi malađe tu zato ne vidim razlog da to opet ne uradi, ocigledno da Arsenal ni sljedece sezone i sa njim i bez njega ne moze prnuti u engleskoj, samo je pitanje da li ce izboriti ligu prvaka za sljedecu sezonu, tj. 2011/2012, jer Totenham i City se uzdizu, Celzi i Man. standardno jaci od Arsenala, a i Liverpool mora pod hitno nesto mjenjati, tako paja djecace moj, sacekaj mjesec-dva- tri do 1. Septembra pa cemo sve vidjeti. Svi su govorili da nece ni Hanry otici iz Arsenala pa je dosao u Barcu da osvoji ono sto sa Arsenalom nikad nije mogao, a to je Ligu prvaka
Reci mi kojeg je to Wenger igraca prodao na vrhuncu forme i u najboljim godinama i prestacu da pisem na cijelom ovom forumu? Henrya ste proganjali ko Fabregasa prije one sezone neporazenih pa onda nakon finala 2006 i opet vam je tek dosao kad u Arsenalu nije mogao sastaviti 10 utakmica zbog hronicne povrede ledja. Lupas gluposti nijedan igrac Arsenala nije otisao na vrhuncu forme.

Svake godine se pitate hoce li Arsenal izboriti ligu prvaka, bice sesti itd a on se bori za titulu uprkos svim ozlijedama smijesni ste vise ko sa Fabregasom ponaavljate se samo.
Dio Arsenala

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 maj 2010, 13:39

-Paja je napisao/la:Lupas gluposti nijedan igrac Arsenala nije otisao na vrhuncu forme.
Ashley?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 13 maj 2010, 13:39

eci mi kojeg je to Wenger igraca prodao na vrhuncu forme i u najboljim godinama i prestacu da pisem na cijelom ovom forumu? Henrya ste proganjali ko Fabregasa prije one sezone neporazenih pa onda nakon finala 2006 i opet vam je tek dosao kad u Arsenalu nije mogao sastaviti 10 utakmica zbog hronicne povrede ledja. Lupas gluposti nijedan igrac Arsenala nije otisao na vrhuncu forme.

Svake godine se pitate hoce li Arsenal izboriti ligu prvaka, bice sesti itd a on se bori za titulu uprkos svim ozlijedama smijesni ste vise ko sa Fabregasom ponaavljate se samo.
Marc Overmars ;) da vidimo jesi li cojk od rijeci :?
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 13 maj 2010, 13:42

Virtu4l je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Lupas gluposti nijedan igrac Arsenala nije otisao na vrhuncu forme.
Ashley?
Frajer je htio veliku platu u godinama kad smo pravili stadion i nismo se mogli dodatno zaduzivati da bi se zadovoljio apetit Cashleya a Clichy je prije toga dosao iz akademije i kucao na vrata prvog tima. Ashley je kao i Adebayor dobio nogu, stim sto smo Adebayoru mogli dati platu ali to je smijesan igrac koji nije ni zasluzio ono sto je imao.

Overmars je svoje anjbolje dao 1998 a otisao 2000 i nije bio u nekoj formi a niti glavni, dobar igrac.
Zadnja izmjena: -Paja, dana/u 13 maj 2010, 13:47, ukupno mijenjano 2 puta.
Dio Arsenala

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 13 maj 2010, 13:44

Flamini ?
Reyes ?
...

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 13 maj 2010, 13:52

Raul gotovo uvijek uđe kada se ganja rezultat.
Henry nije zaigrao za Barsu ne pamtim od kad...
Guardiola je u zadnjih 20-25 minuta protiv Intera birao između Bojana i Henrya i po meni izabrao gore rješenje ;)[/quote]

jarane zaboravljaš da je Bojanu protiv intera poništen čisti pogodak
.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 13 maj 2010, 13:52

Furymaker je napisao/la:Flamini ?
Reyes ?
...
Rado bih vam stalno odgovarao pa otvorite temu pitajte Paju, dosadilo mi je vise ali odgovoricu ti.

Flaminija nismo mogli zadrzati trazio je vecu platu a ugovor mu je istekao mi smo mu ponudili platu kakvu imaju i ostali nasi mladi igraci kao i Fabregas on je to za razliku od kapitena odbio a Milan je nudio puno vise. Uglavnom dobro si ga se sjetio on je najbolji primjer sta se desi kad se izda Wenger i Arsenal.

Ako je Reyes bio jedan od vaznijih igraca i ja sam bio igrac Arsenala a cak i on je ostao 3. godine kao svaki veliki klub poslali smo ga nakon 3. ne bas sjajne a ne bas i tako lose godine na posudbu u mali Real i procjenili nakon jedne godine u Realu da necemo produzivati saradnju sa njim i on je otisao u jos manji patetico.
Dio Arsenala

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 maj 2010, 14:00

Kakve veze imaju Overmars (igrao je za Barcu, ali se ne spominje u tom kontekstu), Ashley Cole, Flamini, Reyes s Barcom. Svako ima svoje misljenje, a na kraju cemo vidjeti sta ce od svega biti.
Villa je po meni siguran, a Laporta ce pokusati sve da dovede i Fabregasa, jer zeli Rosselu oduzeti najjace oruzije na predsjednickim izborima. Mislim da ce novi predsjednik biti Alfonso Godall, trenutni podpredsjednik Barce.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 13 maj 2010, 14:01

-Paja je napisao/la:Reci mi kojeg je to Wenger igraca prodao na vrhuncu forme i u najboljim godinama i prestacu da pisem na cijelom ovom forumu?
Naveli smo ti Ashleya Cola , Flamini-a i Overmarsa , sada se nadam tvom pozdravu i odlasku s ovog foruma :mrgreen:

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 13 maj 2010, 14:20

El Mundo Deportivo: Cesc Fabregas novi je igrač Barcelone!
Četvrtak, 13 Maj 2010 08:47 Jasmin S.
E-mail Ispis Podijeli178

Cesc Fabregas napušta Arsenal i sljedeće sezone će igrati za Barcelonu. El Mundo Deportivo objavio je kako je kapetan Topnika sve dogovorio s Barcom i da je svoju obitelj i prijatelje već obavijestio kako se na ljeto vraća u Španjolsku. Iako još nije ništa potpisano, sve je dogovoreno, a ugovor bi trebao biti potpisan na četiri godine s mogućnošću produljenja na još jednu. Fabregas se dvojio oko prelaska u Barcelonu, no kad ga je Guardiola uvjerio da će unatoč ogromnoj konkurenciji imati mjesto u momčadi, pristao je na transfer. Interes Barcelone za njenog bivšeg igrača je bio ogroman, Wenger je razgovarao s Fabregasom i kad je vidio da se ovaj želi vratiti, dao je zeleno svjetlo. Fabregas mu je zahvalan na tome. Kapetan Arsenala ima ugovor do 2014., a El Mundo Deportivo piše kako će Barcelona za njega platiti 40 milijuna eura i dati Yayu Tourea.

(El Mundo Deportivo)
valjali bi da je istina al ipak mislim da je ovo malo previse para + yaya.......
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.