Imam ja više jazbinaDevil je napisao/la:Legenda stari spamer, uvek ga u ovoj jazbini covek moze naci.

Nego jesi fešto danas, kad polaziš za SA

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Imam ja više jazbinaDevil je napisao/la:Legenda stari spamer, uvek ga u ovoj jazbini covek moze naci.
Nisam nesto preterano,ja sam ispekao,najeo se i lagano na utakmice,prvo Cuka-Teleoptik pa Zvezda-Vosa basket, a ostavio sam njih da uzivaju. Pa se onda vratio i sagledali LP i naravno ispostovali ostatak rostilja.legenda reala je napisao/la:Imam ja više jazbinaDevil je napisao/la:Legenda stari spamer, uvek ga u ovoj jazbini covek moze naci.![]()
Nego jesi fešto danas, kad polaziš za SAhoćeš navraćati do GZ
imaš vamo famelije kake
jedini sam ti brat ispo? Ja i legenda goozili trebe na jednom krevetu. Nek' mi neda lagat. Vrhunac bratstvalegenda reala je napisao/la:šta ti je pa nema dvije veće p***** na ovom forumu od Štefka i bagrcavog, Gile(bagrcavi) je bez premca ono više majka ne rađaFOURTHOFFICIAL je napisao/la:kad na leđendu neko krene, krimi rad, devil bi ubio zbog njega..
I ja sam se prejeo i zalego, zar igraju na prvi majDevil je napisao/la:Nisam nesto preterano,ja sam ispekao,najeo se i lagano na utakmice,prvo Cuka-Teleoptik pa Zvezda-Vosa basket, a ostavio sam njih da uzivaju. Pa se onda vratio i sagledali LP i naravno ispostovali ostatak rostilja.![]()
Za Sarajevo jos ne znam, najverovatnije u petak rano ujutru.
Ti Dex ste ovdje najveće ljudine, šta na jednom, istu trebuBosniacum Lilium je napisao/la: jedini sam ti brat ispo? Ja i legenda goozili trebe na jednom krevetu. Nek' mi neda lagat. Vrhunac bratstva
koja je ? jel jonska il kovalentna ?Dex je napisao/la:Ljiljane hoš da ti poliamoričnu vezu sredim![]()
e jest tesko imati biceps ko dva tvojaDex je napisao/la:Neće on još, ima njega za petoricu, biceps njegov ko dva moja
Za drugog su dunje zuteAgresivnoDjubre je napisao/la:[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.