Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
jel Braco trener ekipe?Nerminovic je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Brazzo je bivsi
Nije ali je zato najbolji prijatelj od Ulija i Kalleta, inace od Nerlingera jos duplo losiji sportsi direktorharden je napisao/la:jel Braco trener ekipe?Nerminovic je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Brazzo je bivsi
Braco je najmanji problem, on je samo potrcko, ionako ove glavesine odlucuju 99,99% stvari. Njegov otkaz nista ne mijenjaNerminovic je napisao/la:Nije ali je zato najbolji prijatelj od Ulija i Kalleta, inace od Nerlingera jos duplo losiji sportsi direktorharden je napisao/la:jel Braco trener ekipe?Nerminovic je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Brazzo je bivsi
Nema potrebe da ista pricam za Kovaca, on otkako je u Bayern samo je pitanje bilo kad ce dobiti otkaz i nadamo se da ce to biti danas
Bjezi fakinu jedan, mislit ce neko da si ozbiljanGoretzka je napisao/la:Ne znam kako je Kovac kriv za ovo eto bas bi to volio znati. Krenes lijepo u utakmicu,par dobrih prodora,korner,Goretzka zabija,12.minut sve ko po loju. Sule magistar lomi igraca,crvenog nije vidjelo,jbo mu VAR sestru,Alcantara misli da je Tito,gluma neka nesto. Ljudi s igracem vise zabijaju dva gola. Ulreich brani koji nije za Goska realno. Al Kovac je kriv naravno.
Druze nisi normalan a ni realan ocito. Covjek sasvim pristojan sastav izveo,jel to on kriv sto ova drva igraju onako nonsalatno i grijese te dobijaju crveni i dva gola u mrezi. Da je sastav levatski neki i da gube bez crvenog pa okej. I sta sad ako okrenu hoces reci Kovac zasluzan sto su okrenuli?harden je napisao/la:Bjezi fakinu jedan, mislit ce neko da si ozbiljanGoretzka je napisao/la:Ne znam kako je Kovac kriv za ovo eto bas bi to volio znati. Krenes lijepo u utakmicu,par dobrih prodora,korner,Goretzka zabija,12.minut sve ko po loju. Sule magistar lomi igraca,crvenog nije vidjelo,jbo mu VAR sestru,Alcantara misli da je Tito,gluma neka nesto. Ljudi s igracem vise zabijaju dva gola. Ulreich brani koji nije za Goska realno. Al Kovac je kriv naravno.![]()
ako se ne sprdas, ja bih se ozbiljno zabrinuo na tvom mjestu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.