FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
- FranckRibery
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
kakvo gazenjeeeee
seljacki klub jel ?
mogu nam se napusitiiiii 

izgleda da wse vracajuu ajde mor abit docek nek neko grupu napraviii
I zivote svoje za crveno crne boje!!!
1919
1987
1919
1987
-
- Kontakt:
1-5 KONACNI REZZ UU YEBOTEEE 

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
CESTITKE IGRACIMA, SEFU STRUCNOG STABA, TRENERIMA A NAJVECA CESTITKA UPRAVI NA CELU SA AZMIROM HUSICEM KOJI NAM JE OMOGUCIO DA ZIVIMO NAJLJEPSI MOGUCI SAN...NIKO NIKO SAMO SLOBODA I SUBOTA TUSANJ AKO NE BUDE SADA KRCAT NE ZNAM ZAISTA KADA CE DA BUDE

mala nervoza i na sjeveru

Sad sa zapada, prvo sudjenje je bilo odlicno, samo mozemo pozeliti ovo sudjenje do kraja sezone. Sto se tice utakmice, laksi trening, steta sto nismo juniore uveli, siguran sam da bi opet u henikepu dobili. Nije ni Sarajevo prelose bilo, onako mogu sarajevski mediji napraviti klip po kojem se moze reci da su nas ubili. Imali par sansi, ali dzaba kad ne znaju. Kod nas su Ordagic i Ahmet profulali 1 na 1 sa golmanon, dakle mogla je i petarda puci.
Treba izdvojiti kada im je usao stoper i pri prvom kontaktu s loptom cistu loptu dodaje u aut, i situacija kada Zeba izvodi korner, lopta pogadja stativu, odbija se od igraca Sarajeva i ide u korner ponovo. Hvala "divovima" na komicnim situacijama.
Zapad aplaudirao Ahmetu kod treceg gola, takodjer je dobio aplauz kada je ulazio, jedan je cak krenuo s Fukarama pjevati oni ti ga puse Ahmeteee.
Kada sam izlazio cuo sam komentar: znali smo biti losi ali nas niko nikada nije ovako na Kosevu ubio
Krenuo sam izdvojiti par nasih momaka koji su najbolje odigrali, ali stvarno nema smisla prema ostalima, svi su bili fenomenalni i hvala vam za sve dosada
I da pozdravim one sto su na polusezoni pisali da se trebamo nogom u guzicu udarati ako izborimo Europu, ili da trebamo kup dati Sarajevu u zamjenu za 3 boda u 29. kolu. Nadam se da to vise necemo citati, jer stvarno nema smisla prema strucnom stabu i ratnicima na terenu i na klupi.
Sarajevu najbitnija utakmica sezone, Slobodi laksi trening. Rezultat 0:3. Ne treba dalje reci nista osim SVI NA TUŠANJ.
Treba izdvojiti kada im je usao stoper i pri prvom kontaktu s loptom cistu loptu dodaje u aut, i situacija kada Zeba izvodi korner, lopta pogadja stativu, odbija se od igraca Sarajeva i ide u korner ponovo. Hvala "divovima" na komicnim situacijama.
Zapad aplaudirao Ahmetu kod treceg gola, takodjer je dobio aplauz kada je ulazio, jedan je cak krenuo s Fukarama pjevati oni ti ga puse Ahmeteee.
Kada sam izlazio cuo sam komentar: znali smo biti losi ali nas niko nikada nije ovako na Kosevu ubio

Krenuo sam izdvojiti par nasih momaka koji su najbolje odigrali, ali stvarno nema smisla prema ostalima, svi su bili fenomenalni i hvala vam za sve dosada

I da pozdravim one sto su na polusezoni pisali da se trebamo nogom u guzicu udarati ako izborimo Europu, ili da trebamo kup dati Sarajevu u zamjenu za 3 boda u 29. kolu. Nadam se da to vise necemo citati, jer stvarno nema smisla prema strucnom stabu i ratnicima na terenu i na klupi.
Sarajevu najbitnija utakmica sezone, Slobodi laksi trening. Rezultat 0:3. Ne treba dalje reci nista osim SVI NA TUŠANJ.
Nad tobom sunce najljepše sja

Šeha me dokrajčio
Ovo danas mi je popravilo dan!
Čekamo sad video iz svlačionice

Čekamo sad video iz svlačionice

-
- Kontakt:
Svaka čast momcima. Sve super, veceras proslaviti, ali se onda okrenuti utakmici sezone. Molim momke koji dodju do info da podijele sta je sa merzicem...jer ovo nikako ne izgleda dobro(bez obzira na vecerasnju pobjedu i dominaciju koja je ja mislim uslijed dezorganizacije domace ekipe, prikrila nedostatke u odbrani, pogotovo kad ne bude Kostica) da nam igra protiv zelje... Isto tako, bio bih zahvalan ako je ko upratio - ko je dobio sve zuti karton veceras ? UZIVAJMO BRACO, VECERAS JE NASA CRVENO-CRNA NOC !
Zadnja izmjena: boomerang5, dana/u 15 mar 2016, 20:16, ukupno mijenjano 1 put.
Trče ljudi iz Tuzle k´o nikad 

pinoglavi je napisao/la:Sad sa zapada, prvo sudjenje je bilo odlicno, samo mozemo pozeliti ovo sudjenje do kraja sezone. Sto se tice utakmice, laksi trening, steta sto nismo juniore uveli, siguran sam da bi opet u henikepu dobili. Nije ni Sarajevo prelose bilo, onako mogu sarajevski mediji napraviti klip po kojem se moze reci da su nas ubili. Imali par sansi, ali dzaba kad ne znaju. Kod nas su Ordagic i Ahmet profulali 1 na 1 sa golmanon, dakle mogla je i petarda puci.
Kada sam izlazio cuo sam komentar: znali smo biti losi ali nas niko nikada nije ovako na Kosevu ubio![]()
Krenuo sam izdvojiti par nasih momaka koji su najbolje odigrali, ali stvarno nema smisla prema ostalima, svi su bili fenomenalni i hvala vam za sve dosada![]()

Ratnici naši...Ovaj osjećaj će dugo da traje

Htio sam pitati i danas, a onda i sačekati sutra-prekosutra, al ovo će već da digne čitavu tuzlu pa moram odmah da se snalazim. Ljudi, kad će biti puštene karte za Želju?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
ne znam koliko bi bilo produktivno (ne treba ih uzdizat', da se ne opuste, mada nisu debili), ali momci su zasluzili docek i to veliki, toliko od mene za ovo sto su nam prisustili veceras, ovo je nesto sto ce ostat' upisano u historiji FK Sloboda!
Ka'e oni su divovi!

E pa popusise ga divovski!

E pa popusise ga divovski!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Zodiac je napisao/la:Trče ljudi iz Tuzle k´o nikad

I TUZLANSKA ZVONA ZVONE DA POZDRAVE ŠAMPIONE

ČESTITAM PREDSJEDNIKU HUSIĆU, ŠEFU MUSEMIĆU,IGRAČIMA, SLOBODAŠIMA I POSEBNO FUKARAMA KOJI SU BILI NA UTAKMICI.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 03 apr 2016, 00:53, ukupno mijenjano 3 puta.
Ja volim FK Tuzla City
druga liga, druga liga smiju nam se svi, svjesni nisu .......
nemoj te ih puno zaje..vati dovoljno je ovo sto su momci, Husref i Azmir napravili
nemoj te ih puno zaje..vati dovoljno je ovo sto su momci, Husref i Azmir napravili
pinoglavi je napisao/la:TUZLANSKA ZVONA ZVONE!sloboda72 je napisao/la:

DA POZDRAVE ŠAMPIONE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.