FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Decko procitaj izjavu Dr.Mullera Wohlfartha...pa se onda javi...a znamo ko je najbolji doktor u tom domenu...al nebitno...i da navodi se da postoji mogucnost da ce jos odigrati koju utakmicu za Atl.Madrid...nasli su samo ostecenje na ligamentu koje se mora otkloniti operacijom...druga je stvar kad odu prednji ukrsteni ligamenti...al nebitno..bit ce spreman za pocetak sezone
Prodat će se Humels i Boa za jedno 40, 50 i eto para. Sule, Pavard, Kimmich, Alaba i Hernandez su fine opcije. To je meni ok, osim kad bi se ovim stopirale kakve kupovine na poziciji krila i na Hamesovoj poziciji.
-
- Kontakt:
Dječko evo ti izjava Wolfartha sa zvanične stranice.
Vidiš šta piše, da po dosadašnjim iskustvima bit će spreman a ne 100% će biti spreman. Taman i da bude, opet jedna povreda ligamenata povlači druge za sobom. Da je lakša i bezazlena povreda u pitanju uopšte ne bi morao pod nož. Naravno da je kidanje i oštećenje ligamenata različito ali i oštećenje nije nimalo bezazleno.“During the medical examination we found damage to the medial collateral ligament in the player’s right knee that requires a surgical repair,” said FC Bayern chief medical officer Dr. Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt. “Based on experience, Lucas Hernandez will be available for FC Bayern by the start of the 2019/20 Bundesliga season.”
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Odbranu je Bayern uvijek znao resetovati, uvijek smo imali jake igrače u odbrani, čak i recimo u sezoni 2006-07 koju ja nekako pamtim kao najgoru poslije 2000. godine jer smo završili četvrti u ligi i morali u kup UEFA, u odbrani smo imali Demichelisa, Lucia, Van Buytena + Sagnol + Lahm koji je došao sa posudbe i tako dalje, a i ove godine smo uradili dobar reset odbrambeno i to sad izgleda ovako: Pavard, Sule, Hernandez, Alaba, Kimmich, Boateng, Hummels, Martinez; računam da otpadaju Boateng, Martinez(uprava Atletika iz Bilbaoa je izjavila da su spremni platit 20 mil€ da ga dovedu) i Hummels(s tim da se njega ne bih volio odreći, onda bi jednostavno bili premladi i preneiskusni.
U pogledu odbrane trebaće dovesti još rezervnog beka, ili lijevog ili desnog, dobro je sad što Pavard i Hernandez mogu uskočiti na bekove kad je neko povrijeđen ili pod suspenzijom, ali i dalje fali jedan bek ili lijevi ili desni.
U pogledu napada uprava djeluje izgubljeno, pokušava opet s Odoiem, još ako prodaju Lewu ili Jamesa bićemo otprilike na nivou te 2006/7 dobra odbrana ali napad, neefikasan, tad je evo provjeravam Maakay kao najbolji strijelac imao 18 golova u svim takmičenjima izuzetno malo, pratio ga Pizzaro sa 12, a odigrali su 90 utakmica zajedno i onda iza je to dole još gore.
Uglavnom glede napada mislim da stvarno izgledamo loše za sad. Vidjećemo.
U pogledu odbrane trebaće dovesti još rezervnog beka, ili lijevog ili desnog, dobro je sad što Pavard i Hernandez mogu uskočiti na bekove kad je neko povrijeđen ili pod suspenzijom, ali i dalje fali jedan bek ili lijevi ili desni.
U pogledu napada uprava djeluje izgubljeno, pokušava opet s Odoiem, još ako prodaju Lewu ili Jamesa bićemo otprilike na nivou te 2006/7 dobra odbrana ali napad, neefikasan, tad je evo provjeravam Maakay kao najbolji strijelac imao 18 golova u svim takmičenjima izuzetno malo, pratio ga Pizzaro sa 12, a odigrali su 90 utakmica zajedno i onda iza je to dole još gore.
Uglavnom glede napada mislim da stvarno izgledamo loše za sad. Vidjećemo.
Bit ce spreman za pocetak priprema, ili ?
Šteta da budu hladni bolnički čaršafi, taman kad Robben napusti ovaj uskače.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Bice spreman od 1.7.2019.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Pa to je ovo sto sam ja vec napisao...nego ovdje se na forumu pise kao da je pokidao ligamente...naravno da ostecenje nije bezazleno ali je u svakom slucaju bolje nego da su istegnuti ili pokidani...uglavnom treba vjerovati nasem doktoru, koji je dao zeleno svjetlo..u suprotnom ne bi se Bayern pustio u ovakvu avanturuBundesliga je napisao/la:Dječko evo ti izjava Wolfartha sa zvanične stranice.Vidiš šta piše, da po dosadašnjim iskustvima bit će spreman a ne 100% će biti spreman. Taman i da bude, opet jedna povreda ligamenata povlači druge za sobom. Da je lakša i bezazlena povreda u pitanju uopšte ne bi morao pod nož. Naravno da je kidanje i oštećenje ligamenata različito ali i oštećenje nije nimalo bezazleno.“During the medical examination we found damage to the medial collateral ligament in the player’s right knee that requires a surgical repair,” said FC Bayern chief medical officer Dr. Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt. “Based on experience, Lucas Hernandez will be available for FC Bayern by the start of the 2019/20 Bundesliga season.”
Puno vjeruješ našim doktorima a zarad ovih 5,6 godina to ne bi smio nikako. Isti su dali dozvolu Robbenu pa nije odigrao 20 minuta u sezoni i imao je problem sa zubima koji nisu mogli da otkriju. Malo, malo pa neko pokida ligamente. Da dođe terminator ja bih se bojao da se kod nas ne sje.be.edo07 je napisao/la: Pa to je ovo sto sam ja vec napisao...nego ovdje se na forumu pise kao da je pokidao ligamente...naravno da ostecenje nije bezazleno ali je u svakom slucaju bolje nego da su istegnuti ili pokidani...uglavnom treba vjerovati nasem doktoru, koji je dao zeleno svjetlo..u suprotnom ne bi se Bayern pustio u ovakvu avanturu
Mnogi izgleda nemaju pojma koliko je Hernandez dobar igrac,jest da je 80 miliona mnogo novca za jednog defanzivca ali ja sam 100% ubjedjen da se Bayo nece pokajati.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ma nemojte biti smijesni pa misliti da to glavesine nisu dobro kalkulisale, koorac bi Bayern dao 8mil za povrijedjenog igraca a ne 80mil. Bice spreman 100%.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Centre forward
- Kontakt:
Eto. Nase najskuplje pojacanje u historiji. Skoro duplo vise je placeno neg' za transfer Francuza iz Liona. To je vjerovatno i najbitnija stavka ovog transfera, i mi polako pocinjemo pratit' te nekakve trendove glede izdvajanja ogromnih kolicina novca. Vjerujem da su ga dugo skauturali, pratili i da odluka nije donesena prekonoci. Druga bitna stavka je da smo dali preko 100 miliona na dva odbrambena igraca. Za mene, priznajem, malo cudan scenario. Odbrana nam jest losa, al' ima i drugih pozicija u timu koje se moraju krpit'.
Ko zna, mozda su vec i zavrsili nekog trenera koji je insisir'o na beton defanzivi, tipa Simeone.
Naši su krenuli ostro i na prvu. Vidjecemo hocel' taktika uspjet' il' ce nam se obit' o glavu? Vjerujem da ce bit' jos nekih transfera, kako ulaznih tako i izlaznih i da su nam spremili neku bombu za ljeto.
Ko zna, mozda su vec i zavrsili nekog trenera koji je insisir'o na beton defanzivi, tipa Simeone.

Naši su krenuli ostro i na prvu. Vidjecemo hocel' taktika uspjet' il' ce nam se obit' o glavu? Vjerujem da ce bit' jos nekih transfera, kako ulaznih tako i izlaznih i da su nam spremili neku bombu za ljeto.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Čekamo nasljednike Robbena i Ribca. 
Transfermarkt piše da Chelsea neće pustit Odoia prije kraja ugovora, čak i ako to značilo da će dogodine otići besplatno.
I zanimljivo da je postotak da Werner dolazi kod nas 70%.

Transfermarkt piše da Chelsea neće pustit Odoia prije kraja ugovora, čak i ako to značilo da će dogodine otići besplatno.
I zanimljivo da je postotak da Werner dolazi kod nas 70%.
Hasan je izgleda na mrvama nocio, cuj 80 miliona za lucasa, jos mahanat s povredom, ali i da nije i da je zdrav 100 posto, prosjecan bek, za nivo bayerna vrlo upitan
Jel ziv sarma, il stari knjigovodja priprema referat kako je bajern ovog levata platio 20 miliona, sa osvrtom kao je barca nejmara 300 miliona platila
Ne znam sta je vasoj upravi, gledo sam masu puta lucasa, nije los, al nije ni nesto posebno, a za najskupljeg defanzivca u istoriji je blago receno smijesan
Jel ziv sarma, il stari knjigovodja priprema referat kako je bajern ovog levata platio 20 miliona, sa osvrtom kao je barca nejmara 300 miliona platila
Ne znam sta je vasoj upravi, gledo sam masu puta lucasa, nije los, al nije ni nesto posebno, a za najskupljeg defanzivca u istoriji je blago receno smijesan
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
ti si katalonska sarma tako da nemas sta pricatiRomariooo je napisao/la:Hasan je izgleda na mrvama nocio, cuj 80 miliona za lucasa, jos mahanat s povredom, ali i da nije i da je zdrav 100 posto, prosjecan bek, za nivo bayerna vrlo upitan
evo za pocetak ne znas ni da je dosao primarno kao stoper a ne bek, dalje nemamo sta naglabati
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Centre forward
- Kontakt:
Ne znam zasto vrijedjate kolegu Saurmana ?
Džo Negrito i Romario su rekli svoje misljenje. Cekamo jos samo makasa i lorija da sve to upotpune pa da nastavimo rahat pisat' (i citat') o Hernandezovom koljenu.
Džo Negrito i Romario su rekli svoje misljenje. Cekamo jos samo makasa i lorija da sve to upotpune pa da nastavimo rahat pisat' (i citat') o Hernandezovom koljenu.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
i ja mislim da nije ok Saurmana uzimat kao primjer i mjerilo nečega lošeg, barem ja ne bi volio da mene neko tako tretira, pa et ne odnosim se tako prema drugima, mislim bezveze se to ustalilo na forumu a ima hiljadu gorih pomija na forumu eno ih na temi PL Prepucavanja i na Chatu
nije to nista lose, on voli biti prvi ekonom forumacoelho41 je napisao/la:i ja mislim da nije ok Saurmana uzimat kao primjer i mjerilo nečega lošeg, barem ja ne bi volio da mene neko tako tretira, pa et ne odnosim se tako prema drugima, mislim bezveze se to ustalilo na forumu a ima hiljadu gorih pomija na forumu eno ih na temi PL Prepucavanja i na Chatu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.