Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

delko
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la delko » 06 feb 2014, 01:26

Odigram Irvinga i Cartera preko a oni za sad 0-2 i 0-3 :D

valjda ce se popravit :D
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 06 feb 2014, 01:45

Majstore, predlozi i ti nesto, makar 1.3 kvota pa da igramo :roll:[/quote]

Buraz, najlakše je predlagati, ali ako nema koristi džaba sve. Od jednog para nemaš ništa, a ovog sam ispratio jer pogodio nešto par puta, kontam on zna, nešto nađe, negdje. Kad ono čorava koka, jbg-a.
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.

sergejbarba
Kontakt:

Post Postao/la sergejbarba » 06 feb 2014, 03:59

nabijem na **** onog ko je rekao gasol over uzeo 2 suta u 35min

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 06 feb 2014, 08:43

Ako ima neko sto redovno dize lovu na wwinu, neka se javi u inbox. :mrgreen:
Genius, outrageous, the best ever! RF!

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 06 feb 2014, 10:35

Evo poslije duzeg vremena da i ja nesto predlozim.Uglavnom igram tenis ,danas igram-Nieminen-Herbert 1,Berrer-Evans 1 i Dodig-Karlovic 1.Nieminen se provukao u prvom kolu,ali ovdje brani polufinale iz prosle godine ,mislim da je kvalitetniji od Herberta koji nema neke znacajnije rezultate u karijeri.Berrera sam gledao prvo kolo,prosao u 3 seta mislim da i danas dobija britanca Evansa.Karlovic jednostavno nema igru za Dodiga ,gubi 4-0 u moedjusobnim duelima,zanimljivo da se u svakom mecu bar jedan set rezultat bio 7-6 sto za Ivu nije nista neobicno.Moglo bi se probati 2-1 za Dodiga u setovima.Izvinjavam se ako je bilo gresaka u kucanju ,zurim da uplatim trenutno nemam nista na racunu!

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 06 feb 2014, 10:52

Istra-Dinamo Under 2.5 1.85
Španjolska-Rusija Over 4.5 1.85
Patras-Paok 2 1.95
Utrech-Zwolle 1x 1.45
Galata-Tofas Over 152.5 1.85
Panetolikos-Aris Under 2.5

Kvota 30

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 06 feb 2014, 11:03

Brooklyn - San Antonio 1 2,00 !

San Antonio muku muči sa povredama, sinoć im se povrijedio i Parker te noćas vjerovatno neće igrati, a uz to Spursi su protiv Wizardsa sinoć igrali 2 produžetka gdje je Duncan igrao 40+ minuta, te će noćas sigurno biti pošteđen i dobiće manju minutažu jer bi bilo katastrofa da se i on povrijedi a Timmy ima 38 godina i Pop sigurno zna da Duncana treba čuvati za Playoff.
S druge strane naši :mrgreen: Netsi su koliko-toliko pronašli formu, vrlo dobro igraju na domaćem parketu u zadnje vrijeme, pobjeda im je dosta potrebnija iz razloga što su se doveli u situaciju da im je Playoff upitan, i mislim da bi noćas ovo morali dobiti. Po meni zicer dana, a kvota je odlična.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 06 feb 2014, 11:08

Pozdrav!

od ranog tenisa danas ovako

ATP ZAGREB

jedan kakti sigurniji tip koji bi trebao proći
Da.Evans-Berrer M. 2 1.50

pisao sam već za britanca da nije ni trebao biti u glavnom ždrijebu jer je ispao u kvalama, no odustajanjem Štepaneka dobio je prilku kao najbolje rangirani lucky loser i iskoristio ju pobjedivši nemotiviranog i indisponiranog čeha Hajeka kojeg bi taj dan vjerojatno bilo tko od nas pobjedio. Michael Berrer je pokazao određene slabosti u prvom kolu kao i nedostatak snage no dobio je meč zahavljujući neiskustvu malog Ćorića.
Vjerujem da nijemac neće imati problema danas i da će dobiti meč u dva seta pa možda probati i sa 22.5 manje 1.85, 0-2 2.25 ali pobjeda Berrera ne bi trebala izostati.

ostala dva para nisu niti blizu sigurnoga ali vrijedi pokušati na manji ulog ili za sistema, no nikako se zalijetati

M.Youzhny-Phau B. / Phau uzima set 2.10

ovaj tip je na prvi pogled velika kocka no nijemac igra odličan tenis i iza njega je već otvaranje koje čeka ruskog tenisača koji je poznat kao problematičan sa živcima i mislim da bi nijemac mogao uzeti set i to prvi, a onda bi rus mogao okrenuti i dobiti sa 2-1, kvota 4.40 nije loše.
Inače igrali su dva puta i oba puta na tvrdoj podlozi i oba meča je dobio rus 2-0, no mišljenja sam da bi rus mogao imati problema ovdje i izgubiti barem set ako ne i meč.

MONTPELLIER

J.Nieminen-Herbert P.H. 2 2.40

francuski tenisač na Touru je sa pozivnicom i igra protiv 6.nositelja finca Jarka Nieminena koji je u prvom kolu prošao dalje nakon predaje protivnika, Herbert nije ništa posebno od igrača ali čisto igram na kartu domaćinstva gdje on zna odigrati dobar meč a ovao je Tour gdje francuzi dobro guraju i sigurno jedan od nazovimo ga čudnijih turnira.

što reći, ovaj Berrer je kreten neviđenih razmjera, dobiti 6-1 prvi set pa izgubiti je umjetnost.
Phau očekivano
Herbert blizu ali je ostao kratak u oba TB-a, pogotovo drugi gdje je imao 5-3 ali eto...
Svaki dan se nađe neki padobranac i nema smisla forsati tenis
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 06 feb 2014, 14:10, ukupno mijenjano 1 put.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 06 feb 2014, 11:47

Evo i od mene jedan rani tenis

Istomin- Tursunov 1 1.70

Istomin ga je dobio nedavno, na AO sa 3:1, i igra u dobroj formi, u zadnjih mjesec dana ima jedan poraz i to od Djokovica. Tursunov je u nestabilnoj formi i dosta se muci i kad dobija.

Naravno, daleko je ovo od sigurice ali kvota je odlicna pa cu ja probati.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

PlanB
Kontakt:

Post Postao/la PlanB » 06 feb 2014, 11:53

Nantes - Montpellier over 55,5@1,63 Bet365

Samo tri boda razlike je izmedju ova dva kluba, Nantes je na 5.mjestu i ima 16 bodova dok je Montpellier trenutno treci sa 19 bodova. S tim da je Montpellier kaznjen sa oduzimanjem dva boda(jos imaju pravo zalbe na to) pa bi razlika uskoro mogla biti i manja.
Nantes je u 13 odigranih utakmica isao osam puta preko ove margine, a na svom parketu 4/5 puta. Samo proitv Dunkerquea su ostali u debelom underu (Dunkerque igra najbolju obranu,najmanje primljenih golova u ligi). Inace su svaki put zabili preko 30 golova kao domacini.
Montpellier je 10/13 utakmica isao preko 55,5 golova, u gostima 4/6(jedna od te dvije u underu protiv Dunkerquea :) )
Na samom pocetku sezone su igrali u Montpellieru, domacin je slavio sa 31:26. Zadnjih 8 medjusobnih utakmica su isli preko ove margine.

Nantes igra na "spanjolski pogon", Maqueda, Entrerrios i Rivera su glavni igraci, dok Montpellier ima nekoliko francuskih reprezentativaca a imaju i najboljeg strijelca lige Slovenca Gajica.

Tradicja je da idu preko u medjusobnim utakmicama, ove sezone su efikasne obje ekipe pa ocekujem da ovu marginu i veceras lako prebace.
Dobro je imati PlanB !

handballman
Kontakt:

Post Postao/la handballman » 06 feb 2014, 11:56

Bahrein-Katar finale Azijskog prvenstva dobra kvota na Katar 1,65.
Katar ulaze mnogo novca u rukomet, igraju i SP, mislim da su igrali i ovo zadnje, Bahrein ništa specijalno pa zašto ne pokušati po ovako dobroj kvoti na pobjedu gosta :D

Bahrein-Katar 17:00h, 2-ca, 1,65 kvota.
Zadnja izmjena: handballman, dana/u 06 feb 2014, 18:48, ukupno mijenjano 3 puta.

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 06 feb 2014, 12:20

Prica se, suska se da je teren u Puli katastrofa, da je natopljen vodom. Danas nema kise ali moguce je da ce je biti.
Mamic je rekao da znaju sta ih ceka u Puli, da su se posebno pripremali za tezak teren i da ne ocekuje pas igru nego veliku borbu i agresivnost, pa nije lose da se proba :

Istra - Dinamo Z under 2,5 @1.85 kladionica Premier
Istra - Dinamo Z oba ne daju gol @1.85 kladionica Premier
Istra - Dinamo Z tacan rez : 0-1 ili 0-2
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 06 feb 2014, 12:27

Ja ipak ocekujem oba daju gol.Istra je takva ekipa da zna iznenaditi i dosta zabija jacim protivnicima.
BHF Bosanska Krajina!

Fix1x2
Kontakt:

Post Postao/la Fix1x2 » 06 feb 2014, 13:22

Ovo uzimam kao singl

Montreal - Vancouver NHL - kp1 (1.80)

Gosti imaju 5 vezanih poraza u gostima , a za danas im nedustaje napadac i cak 4 odbrambena igraca, dok su dva jos upitna.( Santorrelli Richardson, Albets, Tanev, Weber, Bieksa, Hamnius(?), Higgins(?)).

Vazno je napomenuti da ih je Montreal vec jednom dobio ove sezone i to kad su bili kompletni.

Sretno ako ko uzme

Hass
Kontakt:

Post Postao/la Hass » 06 feb 2014, 13:32

Ev jedan par,ubio se za sistema.Ja sam ga licno vezao s 2 mizerne kvote na cenera.
V.Estrella-J.McGee
Tip 1 2.50
Radi se o chalenge mecu u Dallasu.Totalno mi je nejasna kvota,za koju sam ocekivao da ce biti max 1.5-1.6 :roll: :roll:
Mec se igra na tvrdsoj podlozi,i iako Dominikanac nije klasicni hard igrac,ono sto je jucer odigrao protiv Jimmi Wanga koji zivi za ove podloge me u najmanju ruku odusevilo :D :D
Sto se tice Irca McGee-a uglavnom gubi od iole poznatih tenisera tipa Wang,Tatsuma Ito...
Jucer je senzacionalno deklasirao medjeda,koji je po mom misljenju zalutao u ovaj sport-rusa Jr. Alex Bogomolova(Budimo realni njega bi i moja nana,s upalom mjehura mogla dobiti,kako je jucer odigrao)
Da ne duljim,ako Estrella bude servirao kao protiv Wanga,irac nema bas prevelike sanse.
Mec pocinje u 18 i 30 po nasem vremenu..
Sretno nam :lol: :lol: :lol: ;)
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 06 feb 2014, 14:10

Consigliere je napisao/la:Evo i od mene jedan rani tenis

Istomin- Tursunov 1 1.70

Istomin ga je dobio nedavno, na AO sa 3:1, i igra u dobroj formi, u zadnjih mjesec dana ima jedan poraz i to od Djokovica. Tursunov je u nestabilnoj formi i dosta se muci i kad dobija.

Naravno, daleko je ovo od sigurice ali kvota je odlicna pa cu ja probati.
7:5. 6:4
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

j00k3r
Kontakt:

Post Postao/la j00k3r » 06 feb 2014, 14:39

apocalyps je napisao/la:Ja ipak ocekujem oba daju gol.Istra je takva ekipa da zna iznenaditi i dosta zabija jacim protivnicima.
O terenu se ne suska, teren JE ocajan i bit ce to bljutava, negledljiva tekma.

Dinamo ima problema sa sastavom gdje nece igrati Junior, Pivaric, Brozovic i Simunovic ali opet ce to biti za 2-3 klase jace od cilog HNL-a a i famozna igracina Cleyton ce da debitira. Ma sam Soudani mi je dovoljan uz radnika Copa... 8-)

Istra ima jos vise problema sa sastavom i u ovoj tekmi to nece biti Istra iz prvog dijela sezone, niti blizu...

Dobar dio igraca zbog ozljeda i bolesti nije prosao kompletne pripreme i sigurno je da nece docekati drugi dio prvenstva u formi. Veliki broj mladih igraca je ubacen u prvi sastav i to ce da se uigrava do kraja prvenstva, otisao im je najbolji igrac Krizman dok Radonjic i Franjic uopce nisu prosli pripreme a Jo ima kartone. Bez cetri najbolja igraca Istra danas.

rezime: ocajan teren, desetkovane momcadi (poglavito Istra koja je i kompletna slabija a doli bez 4 frajera iz prve ekipe), bljutava i negledljiva igra, kvaliteta gosta ipak ce doci na svoje uvjeren sam = 0 - 1 oli 0 - 2 za Dinamo.

moje misljenje i videnje ove utakmice. ;)

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 06 feb 2014, 15:32

Evo jedan teniski duoble. Monpellier- ovo je turnir gdje je u zavrsnici bude 80% francuza pa se onda medjusobno sastaju te stimaju izmedju sebe bez ikakvih smetnji :mrgreen:

Roger Vasellin- Brown 1 1.33
Monfils- Sousa 1.22

1.62

Bez neke vece analize. Obojica igraju kuci, oba su kvalitetnija i u boljoj formi od svojih protivnika.

Bonne chance ;)

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 06 feb 2014, 15:51

Ajax - Groningen u zadnjih 7 medjusobnih duela broj golova nije prelazio preko 3, a kvota nije losa 1.55

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.