2014/2015 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2014/2015 NBA Sezona
Mozgov je odličan dodatak, a tjeranje Waitersa je valjda najbolji trade u historiji. Iako nisam ni od JRa i Shumpa očekivao nešto bolje oni ipak shvataju kakvu su priliku dobili.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- tuzlak1987
- Kontakt:
@Donnie
Jasta eto Houston je razvio Hardena , Arizu i Howarda. Dallas Parsonsa, Ronda i Ellisa. Phoenix Bledsoea i Thomasa, NO Holidaya i Evansa. GSW Boguta i Leea i Iggyja, Lakersi sve svoje igrace u zadnjih deset godina i vise, Memphis Greena i Randolpha, Clippersi kraljevski. Paula i to je to, prakticno trose da su PO ekipa..
Trose jasta nego svi trose. Izuzeci su Spursi, Portland.
Ekipe koje trenutno na zapadu razvijaju i nisu dovele zvijezdu ili dvije kao Nuggets, Jazz, Wolves i Sacramento normalno nisu u PO.
Na istoku vecina razvija godinama. Izuzeci Nets, Knicks, Miami i od ove godine Cleveland.
Jasta eto Houston je razvio Hardena , Arizu i Howarda. Dallas Parsonsa, Ronda i Ellisa. Phoenix Bledsoea i Thomasa, NO Holidaya i Evansa. GSW Boguta i Leea i Iggyja, Lakersi sve svoje igrace u zadnjih deset godina i vise, Memphis Greena i Randolpha, Clippersi kraljevski. Paula i to je to, prakticno trose da su PO ekipa..
Ekipe koje trenutno na zapadu razvijaju i nisu dovele zvijezdu ili dvije kao Nuggets, Jazz, Wolves i Sacramento normalno nisu u PO.
Na istoku vecina razvija godinama. Izuzeci Nets, Knicks, Miami i od ove godine Cleveland.
Smith dosao i odma bolje igraju,lik sasvim solidan,ovakav suter im je i trebao posto od Millera i Mariona nema nista krepani igraci

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Poštujem amerosm-a i sl. koji navijaju da pobjedumo, ja ipak "navijam" da izgubimo, dok kolega D.Darko iako mu nema.Nasha u Lakersima ove.sezone vatreno navija za LAL
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

- Kobe Bryant
- Kontakt:
Šuplja priča, LA, NY i Chicago su van konkurencije a opet tu istok vodi, a ostalo me nemozes ubijediti da su Philla, Boston, Orlando, Miami i Toronto toliko siromašniji od Dallasa, Houstona i San Francisca ostalo je približno, osim Detroita koji je bankrot, ali opet je 5 - 3 za istok i plus ona 3 glavna grada ispada 8-5 za istok u ekonomiji, a druga je stvar skrtos i nesposobnosttuzlak1987 je napisao/la:@Donnie
Ariza ne masi
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Na papiru ste mi extra još kad bi bili svi zdravi onda i favoriti, ali opet nevjerujem u vas ni sekunde, fakat neznam zašto?alemsa je napisao/la:Ariza ne masi
fali PG (sekundarni play koji moze i pucat)Kobe Bryant je napisao/la:Na papiru ste mi extra još kad bi bili svi zdravi onda i favoriti, ali opet nevjerujem u vas ni sekunde, fakat neznam zašto?alemsa je napisao/la:Ariza ne masi
Da hoce ovi Donnijevi dati Dragica, onda bi bilo sisanje lige

Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 07 feb 2015, 02:59, ukupno mijenjano 1 put.
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Šta ima (neznam).
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
- adriano_leite
- Kontakt:
Kyrie cold as ice, kad niko nema muda kod prvog izjednacenja Indiana, pa i prvog vodstva, Kyrie pogadja dva puta da utisa dvoranu, strasno, 22 godine 

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Harris i Vucevic sami igraju. Hare je preyeben igrac.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- curryrevenge
- Kontakt:
Nisam gledo tad a i jes muka imat tu prednost protiv ovih indijanaca. Uglavnom prelosi ste kakav love kakv mozgov lin i boozer su bolji tralalalalalaalaadriano_leite je napisao/la:Zanimljivo da se nisi javljao na +12 za nascurryrevenge je napisao/la:Fakat impresivno izgledate da jedan polovnjak west dominira protiv vas.adriano_leite je napisao/la:Kyrie skoro sa centra. Zaista impresivno izgledamo, tacno na vrijeme se stvari poslozise. Washington, Chicago i Toronto padaju, tako da je do kraja regularne sezone moguca i druga pozicija
.
.
Pozdravite mi onu izbjeglicu iz tuzle btw salt attacka vjernog bullsa
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ako je bitno na aplikaciji i na sportskom forumu biti 100% gramatički ispravan onda jbg.
Doduše žena mi je profesorica Bosanskog pa me je razmazila, ona mi lektorise sve zvanično sto napišem, a pošto sam arhitekta uglavnom crtam, a ove ustaljene fraze, presjek, osnova, fasade,... sam izvjezbao.... Cccccccc
P.S. Sorry administration na off postu, ali...
Doduše žena mi je profesorica Bosanskog pa me je razmazila, ona mi lektorise sve zvanično sto napišem, a pošto sam arhitekta uglavnom crtam, a ove ustaljene fraze, presjek, osnova, fasade,... sam izvjezbao.... Cccccccc
bezveze prosuto vodstvo, ispuštena lijepa prednost iz čitave utakmice, Pacersi tek sad poveli u završnici, nije još izgubljeno, može se ovo još preokrenut
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Kobe Bryant je napisao/la:Ako je bitno na aplikaciji i na sportskom forumu biti 100% gramatički ispravan onda jbg.
Šta se sekiraš, evo da ti je to rek'o neko ko i sam poznaje gramatiku vlastitog jezika pa hajde...

. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Pošto sam box score navijač trenutno, zasto Love sjedi na klupi kad se lomi?adriano_leite je napisao/la:Kyrie cold as ice, kad niko nema muda kod prvog izjednacenja Indiana, pa i prvog vodstva, Kyrie pogadja dva puta da utisa dvoranu, strasno, 22 godine
- adriano_leite
- Kontakt:
Imamo napad i -1, normalno je da je moguce povesti i privesti ovo kraju pobjedom. Raspucali se Miles i S. Hill i tako preuzese vodstvo. Nenormalno lude suteve su pogadjali, a kod nas niko nista osim Irvinga i sad Jamesa. Sto A.C kaze, Love izgleda na sutu kao da ne zeli sutirati.LeBronfan je napisao/la:bezveze prosuto vodstvo, ispuštena lijepa prednost iz čitave utakmice, Pacersi tek sad poveli u završnici, nije još izgubljeno, može se ovo još preokrenut
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
Joj kako glup sut za 3 Jamesa i za prekid niza. Dobro je da nije Philla 

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
preglup poraz od Pacersa, niz pobjeda zaustavljen
Okrenut se dalje, ovu utakmicu zaboravit, iako je to tako lijepo izgledalo 3/4
Okrenut se dalje, ovu utakmicu zaboravit, iako je to tako lijepo izgledalo 3/4
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
Propustio sam monstrouzno poluvrijeme Indijanca zbog ove dvije najbolje ekipe lige
Mada moram priznati da Atlanta fino izgleda.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.