Burundi je napisao/la:Sjajna partija veceras na poziciji Dm

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Burundi je napisao/la:Sjajna partija veceras na poziciji Dm
Ovo je laz, Susic je bio ponajbolji protiv Egipta. Ne kazem odlican, cak ni dobar...ali ponajbolji da, jer je vecina drugih bila kao k....e. Susic je zasluzio da bude pozvan u reprezentaciju jer je igrao utakmice zivota u Hajduku u to doba, jedino je problematicno sto je predstavljen kao zadnji vezni, sto nije. Doduse odigro je u Hajduku i na toj poziciji, ali mu nije primarna pozicija. Posle propalog transfera u Inter, nije zasluzio da ga se pozove niti na siri spisak i cudio sam se sto ga je Mesa zvao. MEDJUTIM sada bi morao biti u najuzem krugu igraca koji ce IGRATI jer mu je konkurenica jednom rijecju katastrofa. Da li je MESA osvetoljubiv vidjecemo, da je kavgadzija to znamo. Neki tvrde da Mesa nije nikada prebolio sto je vjecito bio u Susicevoj sjeni jos iz igrackih dana kada su simobolizovali jedan Zelju a drugi Sarajevo, ali sam ja radije sklon povjerovati da su to samo spletke, kao sto su i spletke navodne izjave "brace Susic".SlevinKelevra je napisao/la:Sjecate se poslije Egipta, nacija u soku a Susic hladno izjavi da ima nesto pozitivno a to je sto smo dobili dva igraca za buducnost.... Hadzic i Tino.Zajedno 5 puta dotakli loptu
![]()
E, moj Tino... Da ti amidza nije stelio kako ti je stelio, siguran sam da bi do sada vec igrao u jacem klubu, u boljoj ligi, navijaci bi te gotivili a nekako bi nasao put i do reprezentacije.... Tuzno u neku ruku
Ovo nije tacno, reprezentacija protiv Belgije u tom periodu je igledalo MNOOOOGO bolje nego reprezentacije protiv Belgije u Mesinom perioudu. Takodje je reprezentacija protiv Kipra kada smo izgubili izgledala mnogo bolje nego sada kada smo pobjedili. Jedina takmicarska utakmica, losija od ovih skorasnjih iz Papetovog perioda je ona protiv Izraela!!!! Papeljubac?Momciluk je napisao/la:
U tim utakmicama koje si nabrojao ni Pjanic nista nije mogao pokazat jer nas je Pape ubio u pojam u tom periodu i reprezentacija je kao sto znas i sam izgledala ocajno tako da ni jedan igrac nije odigrao nesto posebno. Haj dobro i ja sam sad papeljubac samo zato sto ne pljujem Tinu i ne je.bem Susicu familiju..
E neka si mi rekoSlevinKelevra je napisao/la:Koja kolicina gluposti u samo dva posta!![]()
Ne osjecam, vjeruj mi... Cak mi je pomalo i krivo sto sam uopste odgovarao na obicno trolanje.Ferdinand je napisao/la:E neka si mi rekoSlevinKelevra je napisao/la:Koja kolicina gluposti u samo dva posta!![]()
Vjerovatno se sada osjecas vaznijim, mozda i koji lajk dobijes, hehe.
Odgovorio? Ti ono zoves odgovorom, par rijeci sa ciljem da se drugi ponizi i par smajlova?SlevinKelevra je napisao/la:Ne osjecam, vjeruj mi... Cak mi je pomalo i krivo sto sam uopste odgovarao na obicno trolanje.Ferdinand je napisao/la:E neka si mi rekoSlevinKelevra je napisao/la:Koja kolicina gluposti u samo dva posta!![]()
Vjerovatno se sada osjecas vaznijim, mozda i koji lajk dobijes, hehe.
I nabaci neki avatar... Glumi da nisi trolcina, barem.Takodje je reprezentacija protiv Kipra kada smo izgubili izgledala mnogo bolje nego sada kada smo pobjedili.
Kao sto ti cinis.SlevinKelevra je napisao/la:A sta bi trebao nakon ovog bisera![]()
I nabaci neki avatar... Glumi da nisi trolcina, barem.Takodje je reprezentacija protiv Kipra kada smo izgubili izgledala mnogo bolje nego sada kada smo pobjedili.
Ne znam je li izgledala mnogo bolje, ali sigurno da smo odigrali dobru utakmicu i izgubili sasvim nezasluzeno. Mogli smo zabiti pet komada.SlevinKelevra je napisao/la:A sta bi trebao nakon ovog bisera![]()
Takodje je reprezentacija protiv Kipra kada smo izgubili izgledala mnogo bolje nego sada kada smo pobjedili.
Jok eto zasluzeno smo izgubili, iako smo dominirali, stvarali prilike, pogadjali precke i promasili penal, a oni nam iz dvije kontre zabili dva gola.Ajax je napisao/la:Nije tacno da se je protiv Kipra izgubilo nezasluzeno. Da se je izvelo najboljih 11 igraca ( Mujdza, Salihovic, Medunjanin da se Spaha nije oprostio jer je bio kikser i sta sve ne, da je Lulic odigrao na krilu ) postoji jako realna mogucnost da bi bio puno bolji rezultat. Naravno u fudbalu i sportu nikada ne mozes nesto tvrditi 100% i ko god napise nesto tako nije ozbiljan. Samo da bi vjerovatno bio drugaciji rezultat da je istrcalo 11 najboljih igraca u najboljoj mogucoj formaciji bi sigurno. I to je tako svidilo se to nekome ili ne.
Sto se tice TSS on jeste dobar igrac i po trenutnoj formi zasluzuje biti jedan od 23 igraca. Dali je za prvih 11 to mislim da ce se jako tesko desiti trenutno. Mislim da ce se Mesa odluciti za ovaj dvomec za neke provjerene igrace Medunjanin, Salihovic. Osim njega i Prcic je sasvim solidan igrac kojega su neki nepotrebno ismijavali ovdje. Kao i ova dvojica talenata Milosevic, Krunic. TSS jeste trenutno u prednosti samo idealno bi bilo za njega da zaigra u nekoj od ligi5 mozda u Serie A sto prije. Ako Prcic postane standardan igrac u Torinu ili Krunic jedan od boljih u Empoliju onda to mijenja neke stvari sto se tice TSS pa i Medunjanina ako nastavi biti bez kluba. Onaj koji je bolji i u boljoj formi treba imati prednost.
Ovi mi je prije promaklo. I kada bolje razmislim ipak da su najvazniji igraci tu mislim na Dzeku i Pjanica odigrali bolje tu utakmicu. Mogao je ipak biti drugaciji rezultat to je tacno. I njih dvojica jesu tada podbacili realno. I tacno je da smo imali puno vise loptu u nogama. Samo to jos uvijek ne znaci da se nije moglo uraditi vise takticki i da nebi neki drugi igraci vjerovatno bili bolji izbor.calcio je napisao/la:Totalna je glupost optuziti iskljucivo trenera za taj poraz, i ne radi se ovdje o tome da branim Susica vec o principima.