Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bhfanatic14
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la bhfanatic14 » 27 okt 2015, 22:59

Burundi je napisao/la:Sjajna partija veceras na poziciji Dm
:rol: :rol: :rol:
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal

Ferdinand
Kontakt:

Post Postao/la Ferdinand » 28 okt 2015, 00:49

SlevinKelevra je napisao/la:Sjecate se poslije Egipta, nacija u soku a Susic hladno izjavi da ima nesto pozitivno a to je sto smo dobili dva igraca za buducnost.... Hadzic i Tino. :rol: Zajedno 5 puta dotakli loptu :urnebes:
E, moj Tino... Da ti amidza nije stelio kako ti je stelio, siguran sam da bi do sada vec igrao u jacem klubu, u boljoj ligi, navijaci bi te gotivili a nekako bi nasao put i do reprezentacije.... Tuzno u neku ruku :roll:
Ovo je laz, Susic je bio ponajbolji protiv Egipta. Ne kazem odlican, cak ni dobar...ali ponajbolji da, jer je vecina drugih bila kao k....e. Susic je zasluzio da bude pozvan u reprezentaciju jer je igrao utakmice zivota u Hajduku u to doba, jedino je problematicno sto je predstavljen kao zadnji vezni, sto nije. Doduse odigro je u Hajduku i na toj poziciji, ali mu nije primarna pozicija. Posle propalog transfera u Inter, nije zasluzio da ga se pozove niti na siri spisak i cudio sam se sto ga je Mesa zvao. MEDJUTIM sada bi morao biti u najuzem krugu igraca koji ce IGRATI jer mu je konkurenica jednom rijecju katastrofa. Da li je MESA osvetoljubiv vidjecemo, da je kavgadzija to znamo. Neki tvrde da Mesa nije nikada prebolio sto je vjecito bio u Susicevoj sjeni jos iz igrackih dana kada su simobolizovali jedan Zelju a drugi Sarajevo, ali sam ja radije sklon povjerovati da su to samo spletke, kao sto su i spletke navodne izjave "brace Susic".
Jednom recenicom: , Ili tretiraj momka kako zasluzuje ili ga precrtaj!

Ferdinand
Kontakt:

Post Postao/la Ferdinand » 28 okt 2015, 00:59

Momciluk je napisao/la:
U tim utakmicama koje si nabrojao ni Pjanic nista nije mogao pokazat jer nas je Pape ubio u pojam u tom periodu i reprezentacija je kao sto znas i sam izgledala ocajno tako da ni jedan igrac nije odigrao nesto posebno. Haj dobro i ja sam sad papeljubac samo zato sto ne pljujem Tinu i ne je.bem Susicu familiju..
Ovo nije tacno, reprezentacija protiv Belgije u tom periodu je igledalo MNOOOOGO bolje nego reprezentacije protiv Belgije u Mesinom perioudu. Takodje je reprezentacija protiv Kipra kada smo izgubili izgledala mnogo bolje nego sada kada smo pobjedili. Jedina takmicarska utakmica, losija od ovih skorasnjih iz Papetovog perioda je ona protiv Izraela!!!! Papeljubac? :D Ne nisam, zasluzeno je dobio otkaz, ali se Mesa po uspjesnosti vodjenja reprezentacije ne moze staviti u istu recenicu sa Papetom. Bar dok ne ponovi Papetove uspjehe, a ja se iskreno nadam da ce ih i NADMASITI. Kamo srece da svaki naredni selektor bude uspjesniji od prethodnog.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 28 okt 2015, 00:59

Koja kolicina gluposti u samo dva posta! :rol: :tokralju:

Ferdinand
Kontakt:

Post Postao/la Ferdinand » 28 okt 2015, 01:02

SlevinKelevra je napisao/la:Koja kolicina gluposti u samo dva posta! :rol: :tokralju:
E neka si mi reko :mrgreen: Vjerovatno se sada osjecas vaznijim, mozda i koji lajk dobijes, hehe.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 28 okt 2015, 01:03

Ferdinand je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:Koja kolicina gluposti u samo dva posta! :rol: :tokralju:
E neka si mi reko :mrgreen: Vjerovatno se sada osjecas vaznijim, mozda i koji lajk dobijes, hehe.
Ne osjecam, vjeruj mi... Cak mi je pomalo i krivo sto sam uopste odgovarao na obicno trolanje.

Ferdinand
Kontakt:

Post Postao/la Ferdinand » 28 okt 2015, 01:22

SlevinKelevra je napisao/la:
Ferdinand je napisao/la:
Ne osjecam, vjeruj mi... Cak mi je pomalo i krivo sto sam uopste odgovarao na obicno trolanje.
Odgovorio? Ti ono zoves odgovorom, par rijeci sa ciljem da se drugi ponizi i par smajlova?

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 28 okt 2015, 01:25

A sta bi trebao nakon ovog bisera :rol:
Takodje je reprezentacija protiv Kipra kada smo izgubili izgledala mnogo bolje nego sada kada smo pobjedili.
I nabaci neki avatar... Glumi da nisi trolcina, barem.

Ferdinand
Kontakt:

Post Postao/la Ferdinand » 28 okt 2015, 03:32

slika

DeepPurple
Kontakt:

Post Postao/la DeepPurple » 28 okt 2015, 03:55

SlevinKelevra je napisao/la:A sta bi trebao nakon ovog bisera :rol:
Takodje je reprezentacija protiv Kipra kada smo izgubili izgledala mnogo bolje nego sada kada smo pobjedili.
I nabaci neki avatar... Glumi da nisi trolcina, barem.
Kao sto ti cinis.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 28 okt 2015, 08:42

Samo sto do te utakmice Cipar nije pobijedio u gostima ja mislim cak dvije godine.
Porediš odlučujuću utakmica za baraž i utakmicu na samom početku kvalifikacija.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 okt 2015, 10:23

SlevinKelevra je napisao/la:A sta bi trebao nakon ovog bisera :rol:
Ne znam je li izgledala mnogo bolje, ali sigurno da smo odigrali dobru utakmicu i izgubili sasvim nezasluzeno. Mogli smo zabiti pet komada.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 28 okt 2015, 10:44

Nije tacno da se je protiv Kipra izgubilo nezasluzeno. Da se je izvelo najboljih 11 igraca ( Mujdza, Salihovic, Medunjanin da se Spaha nije oprostio jer je bio kikser i sta sve ne, da je Lulic odigrao na krilu ) postoji jako realna mogucnost da bi bio puno bolji rezultat. Naravno u fudbalu i sportu nikada ne mozes nesto tvrditi 100% i ko god napise nesto tako nije ozbiljan. Samo da bi vjerovatno bio drugaciji rezultat da je istrcalo 11 najboljih igraca u najboljoj mogucoj formaciji bi sigurno. I to je tako svidilo se to nekome ili ne.

Sto se tice TSS on jeste dobar igrac i po trenutnoj formi zasluzuje biti jedan od 23 igraca. Dali je za prvih 11 to mislim da ce se jako tesko desiti trenutno. Mislim da ce se Mesa odluciti za ovaj dvomec za neke provjerene igrace Medunjanin, Salihovic. Osim njega i Prcic je sasvim solidan igrac kojega su neki nepotrebno ismijavali ovdje. Kao i ova dvojica talenata Milosevic, Krunic. TSS jeste trenutno u prednosti samo idealno bi bilo za njega da zaigra u nekoj od ligi5 mozda u Serie A sto prije. Ako Prcic postane standardan igrac u Torinu ili Krunic jedan od boljih u Empoliju onda to mijenja neke stvari sto se tice TSS pa i Medunjanina ako nastavi biti bez kluba. Onaj koji je bolji i u boljoj formi treba imati prednost.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 28 okt 2015, 11:17

Ajax je napisao/la:Nije tacno da se je protiv Kipra izgubilo nezasluzeno. Da se je izvelo najboljih 11 igraca ( Mujdza, Salihovic, Medunjanin da se Spaha nije oprostio jer je bio kikser i sta sve ne, da je Lulic odigrao na krilu ) postoji jako realna mogucnost da bi bio puno bolji rezultat. Naravno u fudbalu i sportu nikada ne mozes nesto tvrditi 100% i ko god napise nesto tako nije ozbiljan. Samo da bi vjerovatno bio drugaciji rezultat da je istrcalo 11 najboljih igraca u najboljoj mogucoj formaciji bi sigurno. I to je tako svidilo se to nekome ili ne.

Sto se tice TSS on jeste dobar igrac i po trenutnoj formi zasluzuje biti jedan od 23 igraca. Dali je za prvih 11 to mislim da ce se jako tesko desiti trenutno. Mislim da ce se Mesa odluciti za ovaj dvomec za neke provjerene igrace Medunjanin, Salihovic. Osim njega i Prcic je sasvim solidan igrac kojega su neki nepotrebno ismijavali ovdje. Kao i ova dvojica talenata Milosevic, Krunic. TSS jeste trenutno u prednosti samo idealno bi bilo za njega da zaigra u nekoj od ligi5 mozda u Serie A sto prije. Ako Prcic postane standardan igrac u Torinu ili Krunic jedan od boljih u Empoliju onda to mijenja neke stvari sto se tice TSS pa i Medunjanina ako nastavi biti bez kluba. Onaj koji je bolji i u boljoj formi treba imati prednost.
Jok eto zasluzeno smo izgubili, iako smo dominirali, stvarali prilike, pogadjali precke i promasili penal, a oni nam iz dvije kontre zabili dva gola.
Totalna je glupost optuziti iskljucivo trenera za taj poraz, i ne radi se ovdje o tome da branim Susica vec o principima. Bili smo puno bolji na terenu i stvorili mnogo vise prilika nego protivnik, sto znaci da je trener obavio svoj dio posla prilicno dobro. Trener ne moze uraditi puno vise od toga, ostalo je na igracima.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 28 okt 2015, 11:32

Iako smo bili bolji i mogli smo pobjediti. Mogli smo biti jos bolji i sigurnije odigrati. Najboljih 11 igraca nije istrcalo na teren a i taktika 4-4-2 dijamant je pitanje dali je bila najbolja moguca. A ti misli da je iskljucivo kriva nesreca i da nismo mogli bolje krenuti u tu utakmicu. Ja mislim da je bilo prostora za bolja rijesenja. A takticke greske se desavaju i to trenercinama najvece moguce svijetske klase i oni cak prihvate i prizanju greske u na malo slucajeva. A gdje se nece nasim trenerima koji realno ni jedan do sada od ovih koji su vodili reprezentaciju nije neko trenersko ime u svijetu fudbala osim Vahe ( koji ce nadam se dobiti nekad svoju sansu u reprezentaciji ) i donekle Cire. Mesa radi sad zasad dobar posao i zasluzuje pohvale mada uvijek moze bolje. Ako bude pravio vece greske kritikovat ce se ga kao i sve ostale. Jedino normalno i prirodno.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 28 okt 2015, 11:37

Tekst istinit/neistinit, bolji smo od kada ovaj Stelic ne igra i to je dovoljan razlog da ga se ne dovodi u ozbiljan kontekst sa nasom repkom ni u prvih 11 ni u 3 izmjene.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 28 okt 2015, 11:38

Sta covjek nece docekati na ovom forumu, pa cak i to da objasnjava zasto smo u pobjedi izgledali bolje nego u porazu :rol: :roll:

SAFET:
- imao na raspolaganju sve igrace
- relativno rastereceni, pocetak kvala, a jos nastup na SP-u bio svjez
- protivnik koji vec mjesecima nije zabiljezio dobar rezultat, u gostima katastrofa
- domaci teren
PORAZ

MEŠA:
- bez Dzeke i Besica, od tri najbolja igraca dvojica nisu igrala
- maksimalan pritisak, jedan pogresan pas i cao Euro
- maskimalno motiviran i euforican protivnik koji je u kracem periodu ostvario dvije historijske pobjede
- gostujuci teren
POBJEDA

Dakle, ne znam koji qurac sve ovo pisem, valjda ste gledali utakmice. A, ako cemo brojati sve te silne poluprilike na Bilinom, treba biti posten i brojati i one koji su imali gosti i dosli bi do nekog omjera 6:4... Da li je to zadovoljavajuce i da li je to dominacija i nesreca protiv 160-e ekipe svijeta sami procjenite.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 28 okt 2015, 11:39

Koliko rasprave o jednom totalno nebitnom igraču. Doživio je svojih 5 minuta za vrijeme amidže, vidio brazilske plaže. Neka ga sada, treba neko markere i čunjeve nosati na treningu reprezentacije, pošto nema Avdije.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 28 okt 2015, 12:15

calcio je napisao/la:Totalna je glupost optuziti iskljucivo trenera za taj poraz, i ne radi se ovdje o tome da branim Susica vec o principima.
Ovi mi je prije promaklo. I kada bolje razmislim ipak da su najvazniji igraci tu mislim na Dzeku i Pjanica odigrali bolje tu utakmicu. Mogao je ipak biti drugaciji rezultat to je tacno. I njih dvojica jesu tada podbacili realno. I tacno je da smo imali puno vise loptu u nogama. Samo to jos uvijek ne znaci da se nije moglo uraditi vise takticki i da nebi neki drugi igraci vjerovatno bili bolji izbor.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 28 okt 2015, 12:44

Ma tada smo imali taktiku gledaj samo nas, sam je Papak rekao da nije skautirao Kipar niti ga to interesuje. Ostavio stopere ne vjetrometini a krilo Avdija igrao beka, okrenuo guzicu da blokira centarsut kod prvog gola.
Helem, Mesa je ispravio krivu Drinu, idemo i baraz i tamo se fokusira na prolaz. Cinjenica jeste od kada nema stelica imamo 5-1-1, tacnije igrao je par minutica kontra Austrije. Ovaj medijski pritisak je opravdan jer vec drugu godinu mu se pumpa cijena za prodaju. Ako ga vec nisu prodali kao standardnog reprezentativca zemlje koja je igrala na SP, tesko ce kao i 'ponajboljeg' igraca Ajduka koji je trenutno prvo u HNL a zavrsit ce jesen na trecem mjestu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza i 9 gostiju.