Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Za Bajram ide u dzamiju samo onaj ko se osjeca da je musliman i da mu je vjera islam. Samo ime Jusuf mu daje jak kulturni identitet a i ova posjeta dzamiji potvrdjuje taj identitet. Osim sto ima lijepo ime znacajno u islamskoj tradiciji i kulturi Bog mu je podario i "ispruzenu ruku". Da mu dragi Bog podari zdravlje i sportsku srecu u zivotu.
Jel dolazi rumeni na EB ili ce biti neki novi izgovor

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
a da konacno odes na ocni pregled?harry_90 je napisao/la:Jel dolazi rumeni na EB ili ce biti neki novi izgovor![]()
ubices nekog na semaforu, ne razlikujes boje
Sad mi zao sto sam bilo sta napisao,kad vidim odgovor u djecijem fazonubaglama je napisao/la:a da konacno odes na ocni pregled?harry_90 je napisao/la:Jel dolazi rumeni na EB ili ce biti neki novi izgovor![]()
ubices nekog na semaforu, ne razlikujes boje

-
- Kontakt:
Mozda je i bolje da nisi nista pisao, nego da Nurkica zoves rumenim kako ga pezorativno nazvase neki tvoji prethodnici. Ako si i ti nazvo momka koji nema i r od rumenionda sam i ja misljenja kao i ti da je bolje da nisi nista pisao. L.p.
Jos jedan advokat ove zvijezdice iz NBA lige,koja se pohasila i postavlja uslove,ako mu ne prodju necu doci..boze dragi moras ga drzat kao kap vode na dlanu..
Ja sam pitao da li rumeni dolazi na pripreme sa repkom ili ostaje da se lijeci u Americi ups Tuzli po diskotekama
Da ovako nesto rade Djedovic,Stipanovic itd.. davno bih ih otpisali,ali posto decko igra u NBA moze nas .ebavat kako on hoce..
Vise volim gledat Mirzu,Nihada,Andriju,Marka,Dalibora,Draska kako se bore za svoju domovinu,nego ovu uvrijedjenu mladu ups za.ebah se velikog Nurkica !
Ja sam pitao da li rumeni dolazi na pripreme sa repkom ili ostaje da se lijeci u Americi ups Tuzli po diskotekama

Da ovako nesto rade Djedovic,Stipanovic itd.. davno bih ih otpisali,ali posto decko igra u NBA moze nas .ebavat kako on hoce..
Vise volim gledat Mirzu,Nihada,Andriju,Marka,Dalibora,Draska kako se bore za svoju domovinu,nego ovu uvrijedjenu mladu ups za.ebah se velikog Nurkica !
Đedović je uradio gore odrekao se državljanstva, pa ga niko nije napao kao što su Jusufaharry_90 je napisao/la:Jos jedan advokat ove zvijezdice iz NBA lige,koja se pohasila i postavlja uslove,ako mu ne prodju necu doci..boze dragi moras ga drzat kao kap vode na dlanu..
Ja sam pitao da li rumeni dolazi na pripreme sa repkom ili ostaje da se lijeci u Americi ups Tuzli po diskotekama![]()
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Djedovic iako se odrekao drzavljansta trazi bilo kakav nacin da zaigra za BiH,dok ovaj levat postavlja uslove,gura nos gdje mu nije mjesto,lijeci povredu po diskoteci..
I da dodje kojim slucajem,odradice par treninga i pokupit se nazad u Denver,samo da se upise da je bio..i ova verzije me ne bi cudila !
I da dodje kojim slucajem,odradice par treninga i pokupit se nazad u Denver,samo da se upise da je bio..i ova verzije me ne bi cudila !
I ti ovo što si naveo znaš, kako?harry_90 je napisao/la:Djedovic iako se odrekao drzavljansta trazi bilo kakav nacin da zaigra za BiH,dok ovaj levat postavlja uslove,gura nos gdje mu nije mjesto,lijeci povredu po diskoteci..
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Za Djedovica znam,ovaj me papak ne zanima,samo sam naveo primjer ako dodje ikako ?nerminh74 je napisao/la:I ti ovo što si naveo znaš, kako?harry_90 je napisao/la:Djedovic iako se odrekao drzavljansta trazi bilo kakav nacin da zaigra za BiH,dok ovaj levat postavlja uslove,gura nos gdje mu nije mjesto,lijeci povredu po diskoteci..

Znas tanka je linija izmedju ljubavi I mrznje!
-
- Kontakt:
On ima mogucnost ui da se uopce ne odazovea da mu za to niko ne moze nista nauditi jer NBA ne uvazava FIBA pravila i sto bi se on onda nekoe pravdao.
Moj harry od tebe nikada covjeka, davno si rekao da te Juka ne zanima i opet pises, seres ko grlica i dalje.... 

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
-
- Kontakt:
Ja sam misljenja da sa momkom neko od ovih iz KS BiH treba sjesti i popiti kahvu ako ne kod njih u Sarajevu onda kod njega u Tuzli. Po pisanju medija da ce njegov oporavak trajati oko 6 mjeseci dakle za sve ranije siguran sam da bi Denver trazio puno osiguranje za Juku koje nas KS sigurno nema novca da plati.
@mujomujaga i @sirovasnaga jedan te isti lik... Ban trajni na oba...
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Stvarno ?CashMan je napisao/la:@mujomujaga i @sirovasnaga jedan te isti lik... Ban trajni na oba...
Pa što ga se odrekao ako hoće ponovo da ga dobijeharry_90 je napisao/la:Djedovic iako se odrekao drzavljansta trazi bilo kakav nacin da zaigra za BiH,dok ovaj levat postavlja uslove,gura nos gdje mu nije mjesto,lijeci povredu po diskoteci..

- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Jusuf Nurkić
Da se ne bi vodio u Bayernu ko stranac jer ih je moguće samo nekoliko imati, ovako dobiju još jedno mjesto 

To nije dovoljno dobar razlog. Zapravo, kad bolje razmislim, ne postoji dovoljno dobar razlog za odreći se sportskog državljanstva svoje države, i na taj način oduzeti sebi pravo nastupanja za istu. Pravo pitanje je, koliko je ta država Bosna i Hercegovina njegova država?
Rekao bih, ne mnogo, jer nije glup da ne zna šta radi.
Rekao bih, ne mnogo, jer nije glup da ne zna šta radi.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
harry_90 je napisao/la:Djedovic iako se odrekao drzavljansta trazi bilo kakav nacin da zaigra za BiH,dok ovaj levat postavlja uslove,gura nos gdje mu nije mjesto,lijeci povredu po diskoteci..
pa sto se odrekao drzavljanstva,odreci se ti drzavljanstva BiH pa skontaj mozes li imati licnu kartu i pasos ove drzave
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.