U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

floyd
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la floyd » 14 avg 2013, 01:51

Koliko nastupa ima ovaj Petrovic u Borcu i gdje je do jucer igrao? Jeko Graovac?

Po cemu je Grahovac nezamjenjivi clan prve postave, tj ima kapitensku traku. Zar ne bi bolje bilo kombinirat Besica i Prcica u vezi. Grahovac je tek solidan igrac, nista posebno.

btw ima nesto u ovom Atajicu. Vrijedi ga pogledat jos koji put.

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 14 avg 2013, 01:54

Ne sporim uopšte da Grahovac možda ne zaslužuje da igra i pogotovo da nosi kapitensku traku. Ne mogu ni da negiram ni potvrdim tvoj stav jer ga nisam dovoljno pratio pa ne znam koji su njegovi dometi. S druge strane i selektor Jagodić je Srbin pa nikad nisam čuo da neko od vas kaže da zbog toga poziva igrače iz RS. Čak štaviše, koliko sam ja shvatio uopšte tu nema puno igrača iz RS, ispravite me ako griješim. Uglavnom, hoću da kažem to guranje Grahovca ili nekog drugog ne mora nužno da ima veze s njegovom nacionalnosti.
Smoke Weed Everyday!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 avg 2013, 01:57

floyd je napisao/la:
Po cemu je Grahovac nezamjenjivi clan prve postave, tj ima kapitensku traku. Zar ne bi bolje bilo kombinirat Besica i Prcica u vezi. Grahovac je tek solidan igrac, nista posebno.
Ruku na srce, dečko ni u čemu ne odskače od ostaka ekipe, kolike mu se ovlasti daju, svaki prekid(korner,slobodnjak) ma niko lopte ne smije pogledati od njega a ne znam jel imo i jedan upotrebljiv korner ;)
Pisao sam već nekoliko puta o njemu, ali većina ga hvali kao treba ga u A tim, pitam se po čemu.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 14 avg 2013, 01:58

Srdan Grahovac je doktor i aj sad zdra˙o. Pricate nebuloze poslije jedne j eb ene prijateljske utakmice. Smijesno.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 14 avg 2013, 01:59

legenda reala je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Duljević najviše pokaže kad uđe zadnjih 20 minuta, on od prve minute ništa ne pokaže, Vlado ga odlično koristi ;)
Kada je igrao od početka, na kojoj utakmici, ja nešto nisam upratio ?
Protiv A tima i još jednu, i svaki put je više pokazao u ovih zadnjih 20 minuta kad uđe, nego kad je bio među prvih 11 ;)

Cartman je napisao/la:Legendo, pocinjem malo sumnjat u ovog tvog Bevaba. Lik je brz kao rijetko koji igrac, ali brze mu noge od pameti. A nekako se i spetlja dosta cesto. Ima momak potencijala, ali fali mu dosta toga. Da mu je otic kod nekog pravog strucnjaka da izbrusi taj talenat...
I ja se slazem za Duljevica on je vise korisniji da udje u drugom poluvremenu da osvjezi I bolje za mladu repku kad pocne brzo se istrosi I onda nemoze meda u drugom poluvremenu a I nepokaze vele kad pocne utakmicu ovako je puno korisniji I opasniji

A Bevab ja trkac koji je potreban svakoj ekipi samo sto mora da ima kontrolu bolju sigurnost I da nekocka previse I da ne izlazi u napad bez razloga I osatavlj supljinu u odbrani I mora poraditi na ubacajima jer je ko Music sve dobro uradi agresivan ali ubacaj katastrofa

Nemaš ti razloga za sumnju, mali šparta po onoj strani ko Carlos birvaktile, samo da se isčupa iz Zagreba, ali vide i oni da je kapitalac pa neće lahko da ga se odreknu :cry:

Ovog Atajića sam ja zamišljao kao napadača nešto tipa Džeko, kad on sušta suprotnost, jak na lopti, agilan, može igrati sve pozicije u napadu, centarfora, oba krila, može čak igrati i iza napadača kao neki playmaker 8-) Ima jako dobar zadnji pas, par puta je dao odlične lopte za Duljevića u prazan prostor

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 avg 2013, 02:01

masteRofPoker je napisao/la:Srdan Grahovac je doktor i aj sad zdra˙o. Pricate nebuloze poslije jedne j eb ene prijateljske utakmice. Smijesno.
Doktor čega :?: :?:

Po čemu je bolji od malog Zole ili Bešića :?:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 14 avg 2013, 02:05

Zola je meni najbolji od svih njih. Kako mi je bilo krivo zbog povrede :oops: :evil:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 14 avg 2013, 02:14

masteRofPoker je napisao/la:Srdan Grahovac je doktor i aj sad zdra˙o. Pricate nebuloze poslije jedne j eb ene prijateljske utakmice. Smijesno.
+1

Mozda nije bas dotle da je doktor, al pravo je jadno ovo nakon jedne utakmice da ovako pisete.
Poslije utakmice protiv Srbije i Albanije ste cutali a sad odjednom momak treba da leti iz prve postave, i to kapiten :?: :!: i to nakon prijateljske utakmice ?
+ nije igrao na svojoj poziciji.

Popustite malo majka mu stara :?
Zadnja izmjena: Amar Dzeko, dana/u 14 avg 2013, 02:17, ukupno mijenjano 1 put.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 14 avg 2013, 02:16

Mnogo bolja igra prema naprijed, ustvari uopste nisu isti tip igraca, Grahovac je playmaker i pored toga odlicna radilica. Pogledaj ga malo i uzivo a ne samo kada igra za mladu repku.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 14 avg 2013, 02:16

Evo javise da Hambo nece doci u Svedsku na ono skupljanje mladih talenata zbog klupskih obaveza.

http://www.n" onclick="window.open(this.href);return false;ågålåpta.com (=umjesto å ubaci o)

Nema ni Markovica mladjeg.

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 14 avg 2013, 02:23

Zakarić najbolji definitivno a još bih izdvojio Letića, Atajića i Prcića. Ostalo onako. Mnogo bolji sastav u drugom poluvremenu. Zakarić da se malo dovede u red, strašan igrač. Letić je odigrao dobro ali sam siguran da može još mnogo bolje, što mi je posebno drago jeste da je nevjerovatno spreman, neumoran. Atajić me iznenadio, ima smisla, dribla, skače, proigrava i sigurno da će postati dobar igrač. Prcić zna lopte, uz kvalitetan i kontinuiran trening može biti dobar play. Ostale, ma ne znam majke mi. Dotaknut ću se mojih, iz Veleža, Zvonić i Ćemalović bez veze. Denis se baš prosuo dok Mirza ni tamo ni 'vamo, ono njegovo standardno. Još mnogo toga treba da uči.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 14 avg 2013, 06:25

U21 Bosna 1 - 1 Crna Gora
http://sportsport.ba/bh_fudbal/mladi-zm ... ima/111255

[youtube][/youtube]
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 14 avg 2013, 06:50

masteRofPoker je napisao/la:

Mnogo bolja igra prema naprijed, ustvari uopste nisu isti tip igraca, Grahovac je playmaker i pored toga odlicna radilica. Pogledaj ga malo i uzivo a ne samo kada igra za mladu repku.
Absolutno +1
Anfernee "Penny" Hardaway #1

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 14 avg 2013, 07:25

[quote="Red or Dead"]Atajic nista posebno.. nije se dvaput sastao s loptom. cemalovic zvonic i mesanovic zalutali u reprezentaciju.[/quote]

brate , jesmo li gledali istu utakmicu,,pa j.ebote mali ko zvrka,,gine,napada ,probija,prijem lopte fantastican,,i često u kontaktu s istom

Volvic
Kontakt:

Post Postao/la Volvic » 14 avg 2013, 07:44

Atajic je Doktor za Mesanovica. Kraj price.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 14 avg 2013, 09:14

Barišić, Letić, Duljević, Grahovac, Zakarić, Maletić, Atajić i Hajrović položili ispit, ostali moraju još napredovati.

što se veležovaca tiče, Zvonić i Ćemalović nisu za repke, mada Zvonić i nije toliko loš, ali je fizički nejak.

s druge strane Letić je po meni položio ovaj ispit, i do njega je da se još više dokazuje, a uz to, od njega klub može u budućnosti da zaradi dobru paru.
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 14 avg 2013, 09:24, ukupno mijenjano 1 put.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 14 avg 2013, 09:18

De vi koji ste bili uzivo na tekmi i ili koji ste makar pogledali na TV-u opisite ukratko nastup Barisica, dali momak ima kvalitet da bude u prvih 11 na desnom beku, to je najproblematicnija pozicija?

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 14 avg 2013, 09:25

AlemC85 je napisao/la:Barišić, Letić, Duljević, Grahovac, Zakarić, Maletić, Atajić i Hajrović položili ispit, ostali moraju još napredovati.

što se veležovaca tiče, Zvonić i Ćemalović nisu za repke, mada Zvonić i nije toliko loš, ali je fizički nejak.

s druge strane Letić je po meni položio ovaj ispit, i do njega je da se još više dokazuje, a uz to, od njega klub može u budućnosti da zaradi dobru paru.
a gdje je prcic, mene je prcic odusevio, a onaj dobacaj je bio u stilu misimovica
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 14 avg 2013, 09:44

Konzerva je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:Barišić, Letić, Duljević, Grahovac, Zakarić, Maletić, Atajić i Hajrović položili ispit, ostali moraju još napredovati.

a gdje je prcic, mene je prcic odusevio, a onaj dobacaj je bio u stilu misimovica
zaboravio sam skroz njega, upravu si... ;)

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 14 avg 2013, 09:50

mrsic07 je napisao/la:Ovo je moralo danas da izgleda puno bolje.. Kvesic katastrofa, ko se sjeca utakmice u Tuzli protiv Srbije, zna da je ovaj lik bio jedan od najgorih u pr. poluvremenu , gdje je takodjer katastrofalan bio sada vec bivsi reprezentativac Jevtic. Zakaric mnogo bolji od Kvesica, Mešanovic standardno uvijek ima lošu realizaciju, Zvonic još jedna taraba u reprezentaciji, mada ima dobar dugi pas ,ali ostalo je veoma loše pocevsi od kretanja, guranja ( odbija se od igraca, nekakav mlintav, uglavnom, nema on kvalitet za reprezentaciju).. Onaj stoper Celika ( misl. Jakupovic) loš, a onaj što je ušao umjesto njega još lošiji. Jevtic predobar, ma odlican veceras. Cajic loš, očekivao sam više od njega ,ali me je ogromno razocarao.. Duljevic moze puno bolje ali nekako je daleko igrao od gola i nije ispunio kriterije. Onaj mali što je ušao umjesto Cimirota je mnogo više pokazao nego isti (mislim da je Berisic), Cimirot loš naprijed, loš pozadi i on je meni jedan od slabijih igraca reprezentacije. Maletic, Atajic, Prcic dobri, naš kapiten se trudi ali nije on meni tehnicki potkovan i ne kontam zasto on izvodi prekide, loše to momak radi i siguran sam da ima mnogo boljih izvodjaca od njega..

Vlado, sredina nam loše izgleda, ne samo veceras nego je tako bilo i protiv Srbije a bgm i protiv Albanije, mozete pogledati snimak i mozete vidjeti da je i u tom mecu sredina zakazala i mislim da rez od 4:1( kojim smo dobili Albaniju) nije realan a u svim utakmicama nakon izmjena na poluvremenu to je mnogo bolje izgledalo u nastavku, znaci Vlado , moras neke korekcije praviti. Veceras u prvom poluvremenu sredina ocajna u drugom je to bolje izgledalo.. Ponavljam, nisam zadovoljan remijem jer smo morali ovu utakmicu dobiti i ako ovako budemo igrali protiv madjara u gostima, mislim da nemamo sta trazitit...
Sviju ti zar je Jevtić uopšte bio pozvan?
Nisam uspio gledati tekmu. Ima li negdje snimak? VOlio bi pogledati. Drago mi je da je većinu Atajić zadovoljio. Za Letić sam znao jer sam ga gledao u Veležu. Odličan.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, invincible1921, Sarun i 37 gostiju.