P.S.
Zaboravio sam na navijačicu

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Frutek je napisao/la:Svim navijačima Slobode na forumu sretna nova godina i da nam Sloboda osvoji barem kup![]()
P.S.
Frutek je napisao/la:Svim navijačima Slobode na forumu sretna nova godina i da nam Sloboda osvoji barem kup![]()
P.S.
Mislio sam na sljedecu sezonuAulleTa je napisao/la:Frutek je napisao/la:Svim navijačima Slobode na forumu sretna nova godina i da nam Sloboda osvoji barem kup![]()
P.S.
Ispali smo iz kupa, nažalost.
Slatinash_7 je napisao/la:sretna nova godiba svim pripadbicina crveno crne vjeroispovijesti.Da nam bude puno trofeja al da nisu memorijalni turniri
Raspad sistema bez Sabovica.......Valjda ce mu ponuditi ugovor jer je nas najbolji igrac trenutno i stub odbrane........harry_90 je napisao/la:U proljetni dio bi smo mogli uci oslabljeni za Joguncica,istekao mu ugovor,niko iz Slobode nije do sad kontaktirao snjim u vezi produzenja ugovora.On je izrazio zelju da ostane u Slobodi,ali nece ostati imun na ponude ostalih klubova.Na prinudnoj upravi je sad sve,ali vidimo da njima nije stalo ni skupstinu da odrze,a kamoli da Joguncica kontaktiraju u vezi produzenja ugovora.
evo šta jedan vaš simpatizer kaže,sramite se i žalite što jedan takav vam naredjuje šta ćete pjevat!Fikret Hotic oooooooooooooooooo cetnici sledece vam godine doalzimo mi da vam selo demoliramo hahahahah picke jedne jbem vam sve po spisku hahahahaha i da vas dobro razbijemo picke a cek jel vi ulazite u premijer ligu bih ili ligu srbije ahahahah fukare tuzla sloboda do groba
ako je slika iz prvog reda ne znaci da je i on uopste tu i da nam on naredjuje sta cemo pjevat.I ja sam to vidio na FB i momka uopste ne poznajem,s obzirom na brojnost ove sezone ne vjerujem i da se pojavljuje na tribini.Nemojte se naci uvrjedjenim.......Uostalom koliko se sjecam ti si bio jedan od onih sto si govorio Fukare se vratile korjenima poslije one utakmice sa Borcemdrinin vuk je napisao/la:
evo šta jedan vaš simpatizer kaže,sramite se i žalite što jedan takav vam naredjuje šta ćete pjevat!Fikret Hotic oooooooooooooooooo cetnici sledece vam godine doalzimo mi da vam selo demoliramo hahahahah picke jedne jbem vam sve po spisku hahahahaha i da vas dobro razbijemo picke a cek jel vi ulazite u premijer ligu bih ili ligu srbije ahahahah fukare tuzla sloboda do groba
Boli nas briga, Fukare nisu jedan član Fukare su navijačka skupina i nikada se neće svesti samo na jednog neobrazovanog i neotesanog idiotskog lika.drinin vuk je napisao/la:iz mojih usta nikada nisi mogao čuti uvrede na račun Fukara,ali nikada,možda opasku tipa da vam se broj smanjio,al uvredu pa čak ni šaljivu nisi. A namjerno sam mu i ime stavio,predstavlja se kao vaš bitan član,vrijedja,neka vrijedja,al isto tako neka bude svjestan da zakon kakav takav postoji,a i da ga zv policija sigurno neće zaboravit!
moja greska..................nemoj obracat paznju na te mega ultra giga net hooligane............dobro se zna da se pravi ne pojavljuju po FB.............drinin vuk je napisao/la:iz mojih usta nikada nisi mogao čuti uvrede na račun Fukara,ali nikada,možda opasku tipa da vam se broj smanjio,al uvredu pa čak ni šaljivu nisi. A namjerno sam mu i ime stavio,predstavlja se kao vaš bitan član,vrijedja,neka vrijedja,al isto tako neka bude svjestan da zakon kakav takav postoji,a i da ga zv policija sigurno neće zaboravit!
nece ovo izac na dobro.Taman sto smo usli u seriju rezultata prikljucili se borbi za evropu,doveli 2 pojacanja itd dodje neka nova uprava ili sta je ovo vec i sve pokvari.malo po malo unistava se sve sto se gradilo ova zadnja 2 mjesecaProbisvjet je napisao/la:U upravi Slobode cudna desavanja. Sve mi lici na raspad sistema. Novo rukovodstvo boli briga za obaveze prema igracima!
Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 13 gostiju.