Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

Lucryler
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la Lucryler » 04 jun 2013, 09:42

Monolog je napisao/la:Znači, mogla im je Sevilla i Stevanovića prodati za nekih 7-8 miliona. :mrgreen: Ok, Pellegrini će sigurno promijeniti način igre, neće biti ovog bezidejnog meljanja, ali mišljenja sam da je ipak previše novca izdvojeno za Navasa. No, ostaje da vidimo hoće li on opravdati te novce ili će se izgubiti nakon odlaska iz Seville (znamo svi da je dosta vezan za svoj grad i porodicu). Ne bi me iznenadilo da na polusezoni "pukne" i zatraži povratak u Španiju. :mrgreen:
Itkako su dali previse , ali ja sam ubjedjen ukoliko se Navas prilagodi da se to biti strasno dobro pojacanje , jos ako se finalizira ugovor oko Isca , bice to 2 super krilna igraca za City :)... Njemu je 27 skoro 28 i mislim da je krajnje vrijeme bilo da rijesi to sa sobom , uostalom bice tu jos 4-5 njegov kompatriota :)

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 04 jun 2013, 10:10

City kupuje krilne igrace sto pokazuje ocigledne namjere novog trenera da igra s trojicom u ofanzivi. Ovo bi najvise moglo radovati Dzeku jer poznato je da je to igrac koji najbolje igra kad lopte dolaze konstantno s bokova. Ako ostane, mogao bi procvjetati naredne sezone u EPL.
SI AMO CONte!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 jun 2013, 11:26

Nikakvo cudo nije ovo preplacivanje igraca ali za razliku od Mancinija, Pelegrini dovode ciljane igrace i igrace od kojih ce imati koristi.
Navas je jedan ogroman talenat, strasno brz igrac, jest da stagnira duze vrijeme ali ce u Cityu uz kvalitetne igrace puno vise doci do izrazaja i igrati puno bolji nogomet nego je to bio slucaj u Sevilli, gdje, ruku na srce nije imao previse kvalitetnih igraca.

Naredno pojacanje bi mogao biti Isco iako bi to vec bilo pretrpavanje, no o tom potom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 04 jun 2013, 11:48

Jedva cekam kad City dozivi fijasko, Dzeko ostane u njemu i zabije 3 gola na polusezoni i vecinu utakmica odgleda sa klupe kad ovi sto sad pricaju da Pelegrini dovodi ciljana pojacanja mu pocnu hebavati majke i govoriti kako je doveo polovne igrace za ogromne pare od kojih nema nikakve koristi.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 04 jun 2013, 11:55

Jel kupio City Fernandinha?

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 04 jun 2013, 12:24

soxx je napisao/la:Jel kupio City Fernandinha?
koliko ja znam ne, uostalom nije bilo nikakve oficijalne potvrde da je novi igrac City-a ;)
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 04 jun 2013, 12:41

soxx je napisao/la:Jel kupio City Fernandinha?
Mislim da je i to manje-više gotov deal,jedino možda ne bude ostvaran zbog Pelegrinija,jer ja koliko znam,njega je Roberto više želio dovesti,a on je sam rekao (Ferdinandinho) da će u Manchester,u početku nije rekao koji,ali kasnije smo saznali da nema veze sa Unitedom. :mrgreen:
I da,čestitke na dovođenju Navasa,odličan igrač,barem po mom mišljenju,možda ste malo više dali nego što se očekivalo,ali šta je tu je..Jedina mana su mu možda godine,jer će za par mjeseci imati 28,ali eto..

Fergie
Kontakt:

Post Postao/la Fergie » 04 jun 2013, 14:12

Zar Navas nema onaj problem sto ne zeli ici dalje iz Spanije ili sta vec? :?
U svakom slucaju, dobar igrac, ne bas savrsen ali moze itekako pomoci Cityu.
Ferguson's red army!
Chicharitoooooooo!

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 04 jun 2013, 14:18

Fergie je napisao/la:Zar Navas nema onaj problem sto ne zeli ici dalje iz Spanije ili sta vec? :?
U svakom slucaju, dobar igrac, ne bas savrsen ali moze itekako pomoci Cityu.
Da imao je problema sa nostalgijom, navodno je prebolio to, barem tako pise na DailyMail-u
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... villa.html
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 jun 2013, 18:45

Marcus Christenson @m_christenson
Oh Man City. Sevilla president says Jesus Navas fee 'was much higher than we thought they'd offer, esp. as there was only one bidder' #mcfc
:mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 05 jun 2013, 16:50

slika
Napokon gotova i ova stvar sa Fernandinhom po svemu sudeci za njega je izdvojeno £22m.Za razliku od prosle sezone kada se City pojacavao zadnji dan prelaznog roka ovaj put su izvucene neke pouke i City prvi stupa na scenu sa pojacanjima.Evo ukratko i o njemu
Fernandinho is a strong tackler, an athlete and a driving force. Defensively dilligent, he also works double-time as a deep-lying playmaker.
Although not as immediately skillful or naturally talented as, for instance, Andrea Pirlo, he is good on the ball, intelligent in his movement and capable of turning defence into attack in the blink of an eye.
The closest comparison to a player in English football at the moment would be Chelsea's lighting-quick Brazilian Ramires, but Fernandinho's passing is more reliable than his compatriot's.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 05 jun 2013, 18:08

opa,Navas,Fernandinjo...provjereni igraci! jos ako dovedu Pepea iz Reala i Isca iz Malage City ce biti znatno znatno jaci...a realno najvece pojacanje za gradjane je odlazak Mancinija,iole ozbiljan trener koji dodje moze samo poboljsati igru Citya,a ova pojacanja sto dolaze govore da ce naredne sezone jurisati na sve trofeje!

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 05 jun 2013, 18:23

tevezito je napisao/la: Napokon gotova i ova stvar sa Fernandinhom po svemu sudeci za njega je izdvojeno £22m.Za razliku od prosle sezone kada se City pojacavao zadnji dan prelaznog roka ovaj put su izvucene neke pouke i City prvi stupa na scenu sa .
slika

uff cijene!
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 05 jun 2013, 18:29

Svidja mi se Fernandinho kao igrac al skupo ga platise sto jest jest.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 jun 2013, 18:32

Ne vrijedni no pola toga novca ali to je City imaju keša na bacanje. E baš me zanima gdje i umjesto koga će igrati.

Lucryler
Kontakt:

Post Postao/la Lucryler » 05 jun 2013, 18:34

Neutral je napisao/la:Ne vrijedni no pola toga novca ali to je City imaju keša na bacanje. E baš me zanima gdje i umjesto koga će igrati.
Umjesto Barry.a

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 05 jun 2013, 18:35

čuj 34 miliona :o , e stvarno je city mutava ekipa. Koje besmisleno pojačavanje ekipe :?
Vođa zna.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 05 jun 2013, 18:35

Ovako bi trebalo izgledat:
Fernandihno-Barry
Navas-Silva-Nasri
Agureo
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 05 jun 2013, 18:37

trxel je napisao/la:Ovako bi trebalo izgledat:
Fernandihno-Barry
Navas-Silva-Nasri
Agureo
a gdje ce yaya ovde ?
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 05 jun 2013, 18:38

umjesto barry-a :mrgreen: . I zar fernandinho nije AMF :roll:
Vođa zna.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.