Igrač br. 6
- Marsal
- Kontakt:
Re: Igrač br. 6
Nema, Ogi je izyebo, zapalio javnost i džentlmenski se povukao na kraju. Gromada!
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
svi smo mi Ogi !!!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Cekam face reveal al nista 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ako ne dobije traku onda opet treba formirati komitet za normalizacijuMarsal je napisao/la:Nema, Ogi je izyebo, zapalio javnost i džentlmenski se povukao na kraju. Gromada!

Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 15 jan 2019, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ogi mudro dozira informacije, igra smireno. Ocigledno ima kontrolu nad situacijom
- invincible1921
- Kontakt:
Al bas jbtGrbavica786 je napisao/la:Pa ako ima ruzan oziljak na stomaku, uslikas stomak da se sve vidi i kraj price. Koja drolja majko mila

Ma poenta svega je da je nju Ogi dero to ko ne vjeruje nakon svega onda je budala

=\_1921_/=
Vidi se da je klasni defanzivac nema srljanja u napad
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
nije ogi glup da sve odjednom objavi, polakoharden je napisao/la:Cekam face reveal al nista
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jesam reko da ce oko 23 12 nesto bit, dajte pare sad
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
ovim tempom moze do juna objavljivatVirtu4l je napisao/la:nije ogi glup da sve odjednom objavi, polakoharden je napisao/la:Cekam face reveal al nista
15.10.2013.
- anonymousHD
- Kontakt:
Svi smo mi Ogi! Živio!
Ma ustat pa izgovorit ime Ognjen Vranjes. Covjek je siguran u ono sto radi, i siguran sam da ce u skorije vrijeme uciniti pravi potez (citaj objavit video)
naprijed rejal
Ogi pametno radi..prodaje snimke medijima. Ugodno s korisnimBordoDiv1946 je napisao/la:Dok nisu skinuliSveti je napisao/la:Cuti nesreco. On moze biti pobjednik samo ako video objavi! Ostalo je sve pirova pobjedamiky_hz je napisao/la:Citam da sad Ogi moze nju tuziti,neki advokat se oglasio zbog ovih prijetnji sto je pisala .Kao moze i zatvora zaglaviti.Tako da Ogi mislim da si pobjednik i zvanicno![]()

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- Marsal
- Kontakt:
Kad Ogi umre treba ga na Kovače umjesto Alije sahranit, da počasna straža stoji nakon sahrane. Osim i ja ćemo mahat kandilom, a Moggi, harden, Sarmelino, Kaunas, Eisenbahner, miki92 i ostali ce bit u formaciji i pobrinut se za počasnu salvu.
Velik si Ognjene
Velik si Ognjene

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Kako znate da je ovo ona? 

15.10.2013.
Kakva samo veličina od čovjekaMarsal je napisao/la:Nema, Ogi je izyebo, zapalio javnost i džentlmenski se povukao na kraju. Gromada!

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ma ovaj video, ne vidi se faca, može biti bilo ko.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- BosniaBoston
- Kontakt:
Covjek je svjestan da JK ide iz greske u gresku i kad se bude cinilo da polako stvar prelazi u njenu korist onda BUM.Kaunas je napisao/la:ovim tempom moze do juna objavljivatVirtu4l je napisao/la:nije ogi glup da sve odjednom objavi, polakoharden je napisao/la:Cekam face reveal al nista
On informacije plasira kroz medije,nije lud da na IG postavi
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
ja im ne bi prodao video ispod milion ojra, ovim kuririma i kompanijiSveti je napisao/la:Ma ustat pa izgovorit ime Ognjen Vranjes. Covjek je siguran u ono sto radi, i siguran sam da ce u skorije vrijeme uciniti pravi potez (citaj objavit video)
po bradaviciKaunas je napisao/la:Kako znate da je ovo ona?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa vidis mladezKaunas je napisao/la:Kako znate da je ovo ona?

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.