Nije amnestiran vec su otkupili ugovor, tako da je on Free agentBIHfan je napisao/la:Hamilton izgleda amnestiran, ajmo Forman potpisuj to dok nije kasno.

Nije amnestiran vec su otkupili ugovor, tako da je on Free agentBIHfan je napisao/la:Hamilton izgleda amnestiran, ajmo Forman potpisuj to dok nije kasno.
Ma isti qrc.Stipe je napisao/la:Nije amnestiran vec su otkupili ugovor, tako da je on Free agentBIHfan je napisao/la:Hamilton izgleda amnestiran, ajmo Forman potpisuj to dok nije kasno.
Watson zna biti odlican, ali to je u utakmicama koje su bez ikakvih uzbudjenja. Cim je nesto gusto, on se gubi. Da mu je to prevladati, moglo bi biti nesto od njega.dema je napisao/la:Ima Rip sut nemoj tako,mozda trica nesto slabije ali sut ide dosta dobro.Ja bi volio Ripa i nekog drugog playa umjesto Watsona
Po meni bi vam Rip sjeo k'o budali samar. Mislim da taj covjek ima najbolje kretnje kroz blokove uz Raya, a sa poludistance je Rip ubitacan. Mislim da je u stanju da svake noci zabija 15-20 koseva u Bullsima, jer bit ce pun motiva, nova era u njegovoj karijeri koja se istina blizi kraju, ali sa njim dobijate mnogo. Sirina u napadu je ono sto vam treba i sa Ripom i zdravim Boozerom ste glavni konkurenti za titulu, jer imate Rosea koji ce uci pun motiva u sezonu, imate Noaha koji je jedan od najboljih visokih igraca u defanzivi, te Denga koji je godinu iskusniji. Cini mi se da ce ova sezona biti vazna i za Boozera, ako bude padao kao proslu sezonu, bit ce amnestiran, jer zasto davati tolike novce na igraca koji nije ni sjena onog iz Jazzera.kad_kako je napisao/la:Watson zna biti odlican, ali to je u utakmicama koje su bez ikakvih uzbudjenja. Cim je nesto gusto, on se gubi. Da mu je to prevladati, moglo bi biti nesto od njega.dema je napisao/la:Ima Rip sut nemoj tako,mozda trica nesto slabije ali sut ide dosta dobro.Ja bi volio Ripa i nekog drugog playa umjesto Watsona
Rip, kako se sjecam znao je imati fantasticnih suterskih noci. Cak i kad sam treba da iskombinira, a pogotovo iz bloka.
Slazem se sa svim sto si rekoa, i mislim da ce svi opravdati povjerenje koje imamo u njih, jedino me zabrinjava Boozer. Mada citam i o njemu samo pozitivne stvari ovih dana. Kako kaze, motivirani je vise nego ikad. Novinari pisu da je dosta smrsao, i da izgleda odlicno fizicki. Sto me mogu iskreno reci, veoma raduje.adriano_leite je napisao/la:Po meni bi vam Rip sjeo k'o budali samar. Mislim da taj covjek ima najbolje kretnje kroz blokove uz Raya, a sa poludistance je Rip ubitacan. Mislim da je u stanju da svake noci zabija 15-20 koseva u Bullsima, jer bit ce pun motiva, nova era u njegovoj karijeri koja se istina blizi kraju, ali sa njim dobijate mnogo. Sirina u napadu je ono sto vam treba i sa Ripom i zdravim Boozerom ste glavni konkurenti za titulu, jer imate Rosea koji ce uci pun motiva u sezonu, imate Noaha koji je jedan od najboljih visokih igraca u defanzivi, te Denga koji je godinu iskusniji. Cini mi se da ce ova sezona biti vazna i za Boozera, ako bude padao kao proslu sezonu, bit ce amnestiran, jer zasto davati tolike novce na igraca koji nije ni sjena onog iz Jazzera.kad_kako je napisao/la:Watson zna biti odlican, ali to je u utakmicama koje su bez ikakvih uzbudjenja. Cim je nesto gusto, on se gubi. Da mu je to prevladati, moglo bi biti nesto od njega.dema je napisao/la:Ima Rip sut nemoj tako,mozda trica nesto slabije ali sut ide dosta dobro.Ja bi volio Ripa i nekog drugog playa umjesto Watsona
Rip, kako se sjecam znao je imati fantasticnih suterskih noci. Cak i kad sam treba da iskombinira, a pogotovo iz bloka.
Sou.rce: Bulls to pursue Rip Hamilton
DEERFIELD, Ill. -- The Chicago Bulls plan to pursue Rip Hamilton when he is bought out by the Detroit Pistons, according to a **** familiar with the situation, and Derrick Rose said Hamilton would be a good fit.
More coverage:
"Rip is a winner," Rose said after the Bulls first practice Friday night. "I can't say nothing bad about him."
Hamilton, 33, spent the past nine seasons in Detroit, where he won a championship in 2004. Hamilton had a falling out with coach John Kuester, who was fired after last season, and was benched for a large part of a seven-week period. He averaged 14.1 points last season, which was his lowest output since his rookie year.
The Bulls had interest in Hamilton last season as they looked for help at shooting guard. Keith Bogans' status with the Bulls remains in doubt. The team has until Dec. 19 to pick up an option on Bogans, who was pulled off the practice court Friday because of his contract status, a **** said.
"He's got a championship," Rose said of Hamilton. "It's great. He knows how to win. He came from winning programs. And if he comes along, I know that we'll be happy to have him."
Bulls coach Tom Thibodeau did not want to discuss the possibility of bringing Hamilton to the team.
"I don't know," Thibodeau said. "I'm not going to comment on that because I haven't heard that. Like I've said, I like the guys that we have here and whoever we decide to go forward with, I'm good with."
Joakim Noah also planned to concentrate on the players currently on the roster.
"I think that's Rip's a hell of a player. But I think that as a player, those aren't things that we can control," Noah said. "We don't really know what Pax and Gar and them are doing, but I have confidence that those guys are doing the right things.
"For us, the only thing we can do is work hard. I think there's definitely a couple players that should be coming back. I think Keith will probably be coming back ... I hope. I don't know what the situation is but all we can do is control what we can control as players."
The Bulls released the following statement regarding Bogans: "Keith Bogans is under contract with the Bulls and we have a December 19th option on that contract. At this time, we are exploring several options in finalizing our roster. We have always respected Keith's professionalism and we hope to have more clarity on this situation soon."
Prioritet je zadrzati Rosea. Dovesti beka sutera i krilo i otarasiti se barem jednog od Bogansa, Brewera i Korvera.adriano_leite je napisao/la:Po meni bi vam Rip sjeo k'o budali samar. Mislim da taj covjek ima najbolje kretnje kroz blokove uz Raya, a sa poludistance je Rip ubitacan. Mislim da je u stanju da svake noci zabija 15-20 koseva u Bullsima, jer bit ce pun motiva, nova era u njegovoj karijeri koja se istina blizi kraju, ali sa njim dobijate mnogo. Sirina u napadu je ono sto vam treba i sa Ripom i zdravim Boozerom ste glavni konkurenti za titulu, jer imate Rosea koji ce uci pun motiva u sezonu, imate Noaha koji je jedan od najboljih visokih igraca u defanzivi, te Denga koji je godinu iskusniji. Cini mi se da ce ova sezona biti vazna i za Boozera, ako bude padao kao proslu sezonu, bit ce amnestiran, jer zasto davati tolike novce na igraca koji nije ni sjena onog iz Jazzera.kad_kako je napisao/la:Watson zna biti odlican, ali to je u utakmicama koje su bez ikakvih uzbudjenja. Cim je nesto gusto, on se gubi. Da mu je to prevladati, moglo bi biti nesto od njega.dema je napisao/la:Ima Rip sut nemoj tako,mozda trica nesto slabije ali sut ide dosta dobro.Ja bi volio Ripa i nekog drugog playa umjesto Watsona
Prioritet je zadrzati Rosea. Dovesti beka sutera i krilo i otarasiti se barem jednog od Bogansa, Brewera i Korvera.[/quote]Thecoldfear je napisao/la:Po meni bi vam Rip sjeo k'o budali samar. Mislim da taj covjek ima najbolje kretnje kroz blokove uz Raya, a sa poludistance je Rip ubitacan. Mislim da je u stanju da svake noci zabija 15-20 koseva u Bullsima, jer bit ce pun motiva, nova era u njegovoj karijeri koja se istina blizi kraju, ali sa njim dobijate mnogo. Sirina u napadu je ono sto vam treba i sa Ripom i zdravim Boozerom ste glavni konkurenti za titulu, jer imate Rosea koji ce uci pun motiva u sezonu, imate Noaha koji je jedan od najboljih visokih igraca u defanzivi, te Denga koji je godinu iskusniji. Cini mi se da ce ova sezona biti vazna i za Boozera, ako bude padao kao proslu sezonu, bit ce amnestiran, jer zasto davati tolike novce na igraca koji nije ni sjena onog iz Jazzera.adriano_leite je napisao/la: Watson zna biti odlican, ali to je u utakmicama koje su bez ikakvih uzbudjenja. Cim je nesto gusto, on se gubi. Da mu je to prevladati, moglo bi biti nesto od njega.
Zaboravih i to spomenuti za Rose-a ... Pa taj momak imam osjecaj uzet ce manje para ako treba, samo da ostane u Bulls-ima.SaltCityAttack je napisao/la:ma kakav prioritet je zadrzati Rosa?..pa on ostaje u Bullsima i tu se ne treba govoriti o nekakvom proritetu..treba suter i Hamilton je najbolja opcija...nama ne treba tricas m jednostavno nam treba covjek koji moze sebi kreirati sut, a Hamilton je takav...jednostavno Rose ce sad imati nekog ko moze preuzeti napad
Thecoldfear je napisao/la:otisao Pargo
mora se uzeti i TurkogluBIHfan je napisao/la:http://espn.go.com/chicago/nba/story/_/id/7340493/****
Ne znam, sad kad ce nam Rip doci ja ne zelim da dovode Howarda. Odlaskom Noaha, Gibsona, Asik i pick (Sigurno ce taj paket ponudit) bi se unistila hemija u ekipi. Al kontam da bi to bilo i dobro, jer petorka Rose, Hamilton, Deng, Boozer i Howard je najaca mozda u NBA. Ko ce nam ostat na klupi? Korver, Brewer, Watson, Head, J. Butler. Onda moramo podhitno potpisat Thomasa za veteranski minimum. Sta vi mislite ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.