Ne vozim se gradskim saobr..undefined007 je napisao/la:Radi li pošto sam čuo da rade neku ulicu pa možda neće raditi koji dan? Ništa samo mi javi da znam moram li na tramvaj onda, šta ću ...Carli je napisao/la:Trola.
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Allegri je gospodin!
Postao/la BozePetra dana 11 dec 2014, 22:31
DragonGirl je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Trebali su odmah smjeniti i Pecikozu, kad su i Susica. Mrsko mi je vise gledati.
Selektori dolaze i dolaze, igrači dolaze i odlaze, ljudi u savezu dolaze i odlaze, ali Slavica je uvijek tu. Sada joj se konačno ukazala prilika da postane najdugovječniji simbol ove reprezentacije pošto joj se Borče maknuo s puta.![]()
PR koji se nikad ne miješa u svoj posao!

FORZA MARŠAL !!!
- Goalgetter
- Kontakt:
- Consigliere
- Kontakt:
Za vrijeme SP-a u Brazilu, ludnica, festa na tribinama, ovo, ono...

sonik24 je napisao/la:hebo majku kako ljudi uzivaju, ja jedva skucko za nove tene i to moro u Vogošću po njih, na sniženju![]()

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Marsal
- Kontakt:
Ovo me podsjeti kad sam bio sa jaranom dekintiran, nemamo ni za pivu u parkiću i sjedimo onako snuždeni na klupi i maštamo, govorim ja sad joj da mi je pa pio bih i one pive Merak (2 litra te pive - 1 marka) a on priča da ima para kako bi napunio sebi frižider u stanu, bilo bi i mesa i svega i onda u po frke skrpi Boga (inače nikad ne bogara, barem trijezan) dje mi živimo jbt, u Europi djeca maštaju o Ferrarijima, putoanjima, pichkama maternama ti i ja ovdje balimo za frižiderom punim hrane. Tuga. 

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
MrParanoic je napisao/la:Banujte cafira moderacijo reaguj ovo je sramota.Nevjernice jedan iskljucen si iz Islama

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Treba da se otvori tema " Debilni postovi"
p.s. @ Kawhi sa koje je ovo teme ?
p.s. @ Kawhi sa koje je ovo teme ?
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Barcine.
Jest jedan prije njega psovao sve redom,ali ova reakcija je
Jest jedan prije njega psovao sve redom,ali ova reakcija je

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Mene sramota sto sam ovo procitao, ko zna kako je ovom sto je napisao.
Haj na temu Liverpoola pa se uvjeri kako mu je.Tribalian je napisao/la:Mene sramota sto sam ovo procitao, ko zna kako je ovom sto je napisao.
IQ ko temperatura u Sibiru

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nemam ti ja zivaca za to prijatelju, kad pocne utakmica uletacu na temu MU-a i EPL . Dobro si mi javio a i na vreme da ne ulazim na LFC temu i citam postove tesko zatucane i nadasve poremecene osobe.Otelo je napisao/la:Haj na temu Liverpoola pa se uvjeri kako mu je.Tribalian je napisao/la:Mene sramota sto sam ovo procitao, ko zna kako je ovom sto je napisao.
IQ ko temperatura u Sibiru
@tribaliane zar si protiv najveceg ostrvskog kluba?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ne, ne, daleko od toga, nego necu da citam postove neljudi koji su propali kroz vreme , iz 15. veka u 21. , ovo sto sam pisao nema veze sa Liverpulom kao klubom.DANTES je napisao/la:@tribaliane zar si protiv najveceg ostrvskog kluba?
a to...Tribalian je napisao/la:Ne, ne, daleko od toga, nego necu da citam postove neljudi koji su propali kroz vreme , iz 15. veka u 21. , ovo sto sam pisao nema veze sa Liverpulom kao klubom.DANTES je napisao/la:@tribaliane zar si protiv najveceg ostrvskog kluba?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Odavno se nismo podsjetili,
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=8660" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=8660" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Saurman.Virtu4l je napisao/la:Odavno se nismo podsjetili,

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Cautinho
- Kontakt:
Auu,kad se sjetim.Virtu4l je napisao/la:Odavno se nismo podsjetili,
Keep walking.
"Habib ga mece pocesto"
Coutinho i Saurman

Coutinho i Saurman

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
U konkurenciji "stid me njegovog stida" titulu odnosi onaj lik sto ga cijeni i postuje Barbarez 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.