Safet Sušić - Pape

harishp
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la harishp » 08 maj 2011, 08:08

90_godina_ponosa je napisao/la:
Bilal je napisao/la:Haj vise ni jedne o Susicu. Jeli jasno, ni jedne.
Na temi koja se zove Safet Sušić - Pape?! :lol: :lol:
Mapet Sušić je ovim stajanjem na Ušketovu stranu ispao pravo smiješan, nepromišljen i tupav. Nadam se da neće ovakve gluposti više javno izgovarati.
Po tom tvom,znaci da je i taj na tvom avataru ispao tupav,smijesan i nepromisljen.Kad je rekao da Pape potpuno u pravu i da opravdava bas to stajanje na Usketovu stranu.
Toliko o nepromisljenim stajalistima. ;)
Ako je Susic Mapet onda ga znaci Mis Pigovci kritikuju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

90_godina_ponosa
Kontakt:

Post Postao/la 90_godina_ponosa » 08 maj 2011, 09:12

harishp je napisao/la: Po tom tvom,znaci da je i taj na tvom avataru ispao tupav,smijesan i nepromisljen.Kad je rekao da Pape potpuno u pravu i da opravdava bas to stajanje na Usketovu stranu.
Toliko o nepromisljenim stajalistima. ;)
Ako je Susic Mapet onda ga znaci Mis Pigovci kritikuju.
Da Ivica misli da je Pape u pravu, ne bi suspendovao Ušketa. Inače, Osim je rekao;
Pravo da kažem, meni lično takva reakcija i odgovara, jer Safet pokazuje da je vrlo vjeran, da je prijatelj, da je neko od riječi i neko ko ne zaboravlja nikoga. Sušić i Ušanović su vjerovatno imali takve odnose da mu Safet neće okrenuti leđa dok se ne bude znalo sve sto posto. I ne samo Ušanoviću da neće okrenuti leđa, već nikome. To je po meni vrlo pozitivna stvar, rekao je jučer Osim za Nezavisne i dodao:

- Njegovo je pravo da komentariše sve što se dešava vezano za fudbal. Selektor je tu i zato da može komentarisati i davati ideje. On sa tim možda nešto pokušava da promijeni nabolje.
Također, rekao je i
,,,Možda ta Sušićeva reakcija zvuči u formi ultimatuma, što bi bilo nezgodno za sve, ali ne znam, pa ne želim da govorim u tom smislu. Ja to nisam tako shvatio i ne želim unaprijed donositi zaključke. Mi smo Safeta zvali u Francusku još u srijedu. Mi svi iz Komiteta za normalizaciju, nas pet-šest smo pokušali, ali ga niko nije dobio. Željeli smo da čujemo i njegovo mišljenje i ne bsmo htjeli ništa na napravimo što bi remetilo njegov i mir ekipe. Nećemo ništa da učinimo što bi poslije moglo da služi kao izgovor. To nam ne treba, jer izgovora smo imali i previše, kaže Osim.
A biti vjeran Ušketu je presmiješno (moje mišljenje je da je Uške doveo Papeta na poziciju selektora, pa mu ovaj sad čuva leđa, al to je samo moj lični dojam), i vodi ka tome da ime koje je stekao kao igrač, sruši i umrlja ovakvim potezima. Lično, nisam nikad bio oduševljen njegovim imenovanjem za selektora, al kad je već postavljen, smatrao sam da treba pokazati šta zna. Ova izjava mu nije trebala i gotovo.

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 08 maj 2011, 16:46

Komitet kako stvari stoje,haman pa gori od proslog saveza. I prije isteka ugovora Safetu Susicu oni barataju sa novim imenima,nakon kvalifikacija i to sve pred jednu vaznu utakmica ,kakva je u Rumuniji. CIST NEPROFESIONALIZAM!

Bajević, Osim, Barbarez

Iako to niko zvanično ne priznaje, saznali smo kako se uveliko priprema rješenje za selektora A tima kao dugoročno rješenje. Kako istekom kvalifikacija Safetu Sušiću ističe ugovor, u Komitetu se razmišlja samo o tri imena kao novim selektorima A tima. U prvom redu je to Duško Bajević, legendarni «Princ sa Neretve», dokazani stručnjak, istinski ambasador bh. sporta. Osim Bajevića, kao dugoročna rješenja spominju se i Sergej Barbarez i Amar Osim. U neformalnom razgovoru sa članovima Komiteta, saznajemo kako se pitanje selektora A tima neće otvarati sve dok traju kvalifikacija, ali i zbog korektnosti prema Sušića, ali da Savez ne želi imati prazan prostor i da se ne dolazi u situaciju da «konkursom» traže selektora, što se dešavalo, niti da menadžerski lobiji dovode svoje trenere.

san.ba

I kad neko kaze,zasto se Safet ljuti sto mu iza ledja rade.J.ebo bi ja svima mater i digo sidro.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Vrebac
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac » 08 maj 2011, 16:58

Pasodzigera je napisao/la:Komitet kako stvari stoje,haman pa gori od proslog saveza. I prije isteka ugovora Safetu Susicu oni barataju sa novim imenima,nakon kvalifikacija i to sve pred jednu vaznu utakmica ,kakva je u Rumuniji. CIST NEPROFESIONALIZAM!

Bajević, Osim, Barbarez

Iako to niko zvanično ne priznaje, saznali smo kako se uveliko priprema rješenje za selektora A tima kao dugoročno rješenje. Kako istekom kvalifikacija Safetu Sušiću ističe ugovor, u Komitetu se razmišlja samo o tri imena kao novim selektorima A tima. U prvom redu je to Duško Bajević, legendarni «Princ sa Neretve», dokazani stručnjak, istinski ambasador bh. sporta. Osim Bajevića, kao dugoročna rješenja spominju se i Sergej Barbarez i Amar Osim. U neformalnom razgovoru sa članovima Komiteta, saznajemo kako se pitanje selektora A tima neće otvarati sve dok traju kvalifikacija, ali i zbog korektnosti prema Sušića, ali da Savez ne želi imati prazan prostor i da se ne dolazi u situaciju da «konkursom» traže selektora, što se dešavalo, niti da menadžerski lobiji dovode svoje trenere.

san.ba

I kad neko kaze,zasto se Safet ljuti sto mu iza ledja rade.J.ebo bi ja svima mater i digo sidro.
A ti tom svom izvoru vjerujes???? hm!!! :? :?

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 08 maj 2011, 17:09

Vrebac je napisao/la: A ti tom svom izvoru vjerujes???? hm!!! :? :?
Pa zemljace,saznacemo uskoro,koliko god mi omalovazavali Sinana S. on je najduze uz reprezentaciju od svih novinara,pratio ih na svaku utakmicu.Nemoj da se iznenadis ako bude ovo istina,jer kod nas je sve moguce.

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 08 maj 2011, 17:17

dok repka igra dobro, nek niko ne mijenja susica
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 maj 2011, 17:19

Bitno je da komitet ne samo da ne moze odbiti pera Ilji i ostalima(vecini u savezu).Vec sa njima glavne razgovore dogovaraju.A nista manji lopovi nisu od ove dvojice,cak jos i veci i mnogo ''krupnije zvjerke''.
Dupli posrani arsini.
P.S Cirkus ce biti i sa Papcom.Ovaj dao pristanak a Dominquez ni makac nece napraviti iz saveza.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 08 maj 2011, 17:49

Evo za sve one koji nisu gledali dokumentarac "Ciro", evo ga !

Sušić ! slika

Samo pravi treneri mogu da dobiju tu čast, da se o njima pravi Dokumentarac !

Ćiro VRATI SE !

Dokumentarac o Ćiri :
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 08 maj 2011, 17:55

harishp je napisao/la:Bitno je da komitet ne samo da ne moze odbiti pera Ilji i ostalima(vecini u savezu).Vec sa njima glavne razgovore dogovaraju.A nista manji lopovi nisu od ove dvojice,cak jos i veci i mnogo ''krupnije zvjerke''.
Dupli posrani arsini.
P.S Cirkus ce biti i sa Papcom.Ovaj dao pristanak a Dominquez ni makac nece napraviti iz saveza.
kako nece u pm....zar nije cijeli savez ociscen ..ako pod ovim dominquez mislis na dominkovica
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 maj 2011, 18:01

CeMa je napisao/la:
harishp je napisao/la:Bitno je da komitet ne samo da ne moze odbiti pera Ilji i ostalima(vecini u savezu).Vec sa njima glavne razgovore dogovaraju.A nista manji lopovi nisu od ove dvojice,cak jos i veci i mnogo ''krupnije zvjerke''.
Dupli posrani arsini.
kako nece u pm....zar nije cijeli savez ociscen ..ako pod ovim dominquez mislis na dominkovica
Kako ce biti ociscen kad su neki dan imali sastanak sa FSFS a na celu je bas taj Gonzales Iljo Dominquez aka debelo krmeqez,jos uz njega Suljo and ekipa.
To su oni sto ce glasati Za ili protiv,jedna od postave.Sto znaci oni se za sve pitaju.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 08 maj 2011, 18:08

robovi88 je napisao/la:Evo za sve one koji nisu gledali dokumentarac "Ciro", evo ga !

Sušić ! slika

Ćiro VRATI SE !

Dokumentarac o Ćiri :
Ciro=derpe

Djete drago imas o Papetu 101 dokumentarac :roll:
al nije ni cudo,pola od vas je pocelo pratiti reprezentaciju od ere Blazevica. Ko sve godista 90,91 itd.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 08 maj 2011, 18:17

Pasodzigera je napisao/la:
robovi88 je napisao/la:Evo za sve one koji nisu gledali dokumentarac "Ciro", evo ga !

Sušić ! slika

Ćiro VRATI SE !

Dokumentarac o Ćiri :
Ciro=derpe

Djete drago imas o Papetu 101 dokumentarac :roll:
al nije ni cudo,pola od vas je pocelo pratiti reprezentaciju od ere Blazevica. Ko sve godista 90,91 itd.
Imaš ali kao fudbaleru, a kao trener i neki njegov uspjeh ... daleko od toga :roll:

Ćiro je za njega Mourinho

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 maj 2011, 18:31

@Robovi88 ako imas milionce eura da ga isplatis.Eto Cire pjeske,da ''yebe ''protivnicima majku kao Spaniji,Portugalu,Turskoj,Iranu,nk Rijeci,Bugarima itd
Jer ovi iz saveza nemaju ni za putnog troska.
Ako ti zafali koja sica,pomoci cemo ti mi.Ali to moras u mekinjama da prevedes.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

nihco

Post Postao/la nihco » 08 maj 2011, 18:43

pape rekorder po broju osvojenih bodova u prve cetiri utakmice kvalifikacija,7 bodova.do sada je bilo 6,tako da ga,sto se rezultata tice,ne mozemo napadati.
Sent from my Commodore 64

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 08 maj 2011, 18:54

Ja vam razmišljanja :roll:

Mogu samo reći, nek nam je dragi Allah na pomoći sa Sušićem :roll:

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 08 maj 2011, 18:58

Sušić ! slika

Ćiro VRATI SE !

Dokumentarac o Ćiri :
Yebo mater, onaj priča o partizanima Ćiro se ljubi i slika sa onom. :lol: :lol: :lol: :lol: Oplaka!
Čelik Zenica 1945

90_godina_ponosa
Kontakt:

Post Postao/la 90_godina_ponosa » 08 maj 2011, 19:05

Pasodzigera je napisao/la:Komitet kako stvari stoje,haman pa gori od proslog saveza. I prije isteka ugovora Safetu Susicu oni barataju sa novim imenima,nakon kvalifikacija i to sve pred jednu vaznu utakmica ,kakva je u Rumuniji. CIST NEPROFESIONALIZAM!

Bajević, Osim, Barbarez

san.ba

ne vidim ništa čudno ovdje
U neformalnom razgovoru sa članovima Komiteta, saznajemo kako se pitanje selektora A tima neće otvarati sve dok traju kvalifikacija, ali i zbog korektnosti prema Sušiću...
Ako se kvalifikuje na Ep, neka ga i dalje, a ako se ne kvalifikuje, hvala i doviđenja. Ha ja.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 maj 2011, 19:31

robovi88 je napisao/la:Ja vam razmišljanja :roll:

U potpunosti se slazem sa tobom.
Samo uz boziju pomoc i selektorom Papetom na klupi. 8-)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 maj 2011, 19:34

:D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 08 maj 2011, 19:40

harishp je napisao/la:
robovi88 je napisao/la:Ja vam razmišljanja :roll:

U potpunosti se slazem sa tobom.
Samo uz boziju pomoc i selektorom Papetom na klupi. 8-)
Što si takav čo'ek :mrgreen:
Možda je mališa očekivao kakvu raspravu sa ostalim pućanstvom, pa mu to slaganje baš i ne leži. :D

Čuj, sad ćemo ga veličati i zbog dokumentarca. :mrgreen:
Hari, djeca se satrala da nađu snimak, a ti ni mukajet. :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.