FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

miky_hz
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la miky_hz » 12 maj 2010, 19:08

Naravno da nece doci do toga i da ce tek sezona koja je ispred nas pokazati jeli Ibrahimovic fula ili je pravi transfer...i Henry je prvu godinu bio truba pa je drugu razvaljivo kolko se sjecam,na kraju krajeva i sam Pep je rekao da mu vjeruje sto dovoljno govori o tome dali imaju namjeru da ga prodaju ili ne...

Prvu sezonu je imao sasvim zadovoljavajucu statistiku od 21 gola i 9 asistencija u ligi,kupu i LP...uzmimo u obzir da se nije uklopio dovoljno i pogledas ove brojke onda se zapitas kolko ce to golova davati kada se u potpunosti bude prilagodio ovoj igri...neznam mozda su ocekivali da ce zabit 50 golova u prvoj sezoni pa da zadovolji ukuse pojedinih ko ce mu znati :roll:

Ovi sto pisu textove napisali dao 16 u svim takmicenjima a 16 je dao samo u Primeri ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 12 maj 2010, 21:40

Samo glupan se može lahko odreći Ibrake...Čovjek je toliko puta bio povrijeđen ove sezone i opet je zabio bitne golove i podijelio toliko prelijepih asistencija.Ibraka je naša snaga i nadam se da ostaje 100% i ako Bog da naredne godine pokaže ko je tata-babo u napadu.Najkompletniji napadač današnjice sasvim sigurno! ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 13 maj 2010, 10:37

Evo,sve se nekako poklapa i izgleda da je Villa novi igrac Barcelone.Laporta je rekao da zeli dovesti jednog ili dva igraca prije kraja mandata i prije SP.A Villa juce izjavio da zeli da rijesi svoju buducnost prije SP.Takodje sam procitao da ce Barca platiti 40 mil. za Villu i da bi se transfer mogao objaviti vec sljedece sedmice.

Mislim da ipak treba sacekati,pa da vidimo sta ce biti na kraju,ko zna.

-Iniesta se oporavio,veoma je moguce da ce zaigrati u nedjelju,a i sam je izjavio da zeli igrati.Xavi i definitivno ne igra,odbijena je zalba koju je Barca ulozila na dobijeni zuti karton protiv Seville.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 13 maj 2010, 10:40

sta vi mislite trebal ovome covjeku pruziti samo jednu sezonu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ovo je za one koji se ovoga ne sjecaju...

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 13 maj 2010, 10:52

najbolji i najkompletniji igrac danasnjice !!! [youtube][/youtube] kroz usi Freju 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 13 maj 2010, 11:00

Bitno je da ste vi doveli Cesca. To hoce li Ibra otici ili ne, vise nije ni bitno, jer je ionako pokazao da ne moze igrati u klubu kao Barcelona.

Pedro je trenutno bolji od njega

@juznjak - Najkompletniji? :roll: Jesi ti CRNI_SA? :mrgreen:

Ja cu ti naci tri slobodnjaka Ronalda iz samo ove sezone koji su bolji od tog :)

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 13 maj 2010, 11:01

CESC FABREGAS napušta Arsenal i sljedeće sezone će igrati za Barcelonu. El Mundo Deportivo objavio je kako je kapetan Topnika sve dogovorio s Barcom i da je svoju obitelj i prijatelje već obavijestio kako se na ljeto vraća u Španjolsku. Iako još nije ništa potpisano, sve je dogovoreno, a ugovor bi trebao biti potpisan na četiri godine s mogućnošću produljenja na još jednu.

Fabregas se dvojio oko prelaska u Barcelonu, no kad ga je Guardiola uvjerio da će unatoč ogromnoj konkurenciji imati mjesto u momčadi, pristao je na transfer. Interes Barcelone za njenog bivšeg igrača je bio ogroman, Wenger je razgovarao s Fabregasom i kad je vidio da se ovaj želi vratiti, dao je zeleno svjetlo. Fabregas mu je zahvalan na tome. Kapetan Arsenala ima ugovor do 2014., a El Mundo Deportivo piše kako će Barcelona za njega platiti 40 milijuna eura i dati Yayu Tourea.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 13 maj 2010, 11:02

http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/el-mun ... 91072.aspx :lol: CAsillas @ ne kazem nista za mene je ibra najbolji i nema za mene diskusije sto se toga tice 8-) kazu losa sezona 15 golova u la ligi u ligi prvaka presudni arsenalu i stutgartu sasvim dovoljno obzirom na povrede 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 13 maj 2010, 11:12

Ja ludnice Boze dragi - Fabregas, Xavi, Iniesta i Messi. Uskoro i Villa. Podizemo prosjek lopte u svojim nogama sa 70 na 91% :mrgreen: Bit ce po 5-6 minuta da nam loptu ne uzmu. Koji beton majstori. :D
svak nek voli svoj tim, ali ovo je nevidzena ekipa.... 8-)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

elva_FCB
Kontakt:

Post Postao/la elva_FCB » 13 maj 2010, 11:22

Ne bi Volio da ibra ode ove sezone mada me je iskreno razocario partijama koje je pruzio otkad je u Barci.Ali treba mu dati jos neku sansu ipak su ga platitli 66 miliona,igrac njegovog kalibra mora proraditi kad tad...A volio bi i da villa dodje jer takav igrac fali barci moze igrat u tandemu sa ibrom,ali ne znam....Vidicemo sta ce bit
visca el barca!!

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 13 maj 2010, 11:24

Ak je ovo istina za Fabrega, a čisto sumnjam, i ono gore za Villu onda ćete tek vidjeti transfere Real-a.
Pa ne bi Preze dozvolio da Barca bolje posluje nema šanse. ;)
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 13 maj 2010, 11:30

Pa nebitno,neka Real samo gomila igrace,sto je sasvim nepotrebno.Barci treba da se malo osvjezi igracki kadar,pa bilo je dosta povreda ove sezone,pa se 'krpila' ekipa u nekim utakmicama.

Sa ovom dvojicom,Villa i Fabregas,dobili bi na realizaciji i jos vise posjedu lopte i bili bi sigurno jos ubojitiji.Pa spanska repka bi tu bila skoro-Pique,Puyol,Xavi,Iniesta,Fabregas,Villa.Samo kako igrati bez nekog DM-a,tesko.Ali eto,ostaje da vidimo sta ce se desavati ovo ljeto.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 13 maj 2010, 11:35

Nadam se da će se prodati oni igrači koji su na posudbama, da se makar malo napuni blagajna. Što se tiče Cesca i Ville, naravno da će biti veliko pojačanje za Barcu(ukoliko su ovi novinski tekstovi istiniti).

Što se tiče Reala, neki deseti klub će profitirati zbog ovih mogućih transfera Cesca i Ville. Dakle, očekujem da Madriđani kupe neke nepotrebne igrače na koje će iskrcati 150 miliona eura. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 13 maj 2010, 11:37

Realno gledajuci, Vilja je nas 99 posto, Fabregas jedno 80 posto , a Ibra ostaje 100 posto, nema potrebe raspravljati o tome, nema teorije da ode on poslije samo jedne sezone nakon velikog transfera. Vilja je zamjena za Anrija i to je sustina, nisu ni Barca ni Ibra sprdacina da se tako zahebavaju, Ibra ostaje i sledece sezone ce biti jos bolji. Real ce sigurno odgovoriti na ove transfere i dovesti jos igraca, ja ne sumnjam u to, al probem im je sto na svijetu nema boljih igraca od ovih koji igraju i koji ce igrati za Barcu, a mozda odgovor Reala bude i Morinjo. Eto, kad pomislimo da smo u zadnje dvije godine igrali fenomenalno, moze se desiti da sledece sezone sve to bude jos i "fenomenalnije".
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 13 maj 2010, 11:38

Ma možeš kako hoćeš, ali ne možeš do kad hoćeš.
Već ove sezone su vam pojedini timovi uočili mane, ispali ste na dva fornta ...
slijedeće sezone padate ku*cu za uši siguran sam...
Nema novih ideja u igri, igra je ista dvije sezone zaredom..
zasniva se na stalnom igranju na Xavija koji svojim lucidnim proigravanjima prebaci zadnju liniju protivnika, Messi ili neko od napadača uleti i zabije go...
Čim neko igra sa odbranom bliže svom golu( Inter ) to pada u vodu. Onda Messi proba nešto sam , ak ga dobro markiraju ništa od Barce, Guardiolu pukne nervoza, izgubi konce, uvede Krkića, a Henry, čovjek koji ima fudbal u malom prstu, presjedi na klupi ... I taj Krkić promaši finale LP s pet metara :D
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 13 maj 2010, 11:44

@Boos

A neki, uprkos neizmjernim količinama novca, nisu ništa napravili u Evropi posljednjih x godina. :mrgreen:
Što se tiče čitanja Barcine igre, to se moglo desiti samo za vrijeme Rijkaarda, jer je tada bila akcija:"Dodajmo Ronaldinhu", a sada toga nema. To za Henry-ja je isto kada bih ja govorio:"Što igra Higuain, ili što je dovedem Benzema, kada je Raul za njih izmislio fudbal". Naravno, u pitanju su godine, a ako ti to ne možeš shvatiti, onda ne znam šta možeš.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 13 maj 2010, 11:45

Padamo mi stalno,al nikad da padnemo.Molio bih te da pogledas koju utakmicu Barce,pa da nesto pricas.To sto smo ispali iz kupa i LP je cista nesreca i samo jedan gol nam je falio da se prodje.Mane se u Barcinoj igri moraju traziti i proucavati,ali njih nema ili ih je vrlo malo.Sta mislis koliko se Mourinho spremao za utakmicu protiv Barce ? Jedino tako se i moze nesto uraditi.Ali,tesko.

Villa i Fabregas ? Nadam se novi igraci Barcelone,puno,puno bi dobili sa njima.I ovako smo ubojiti i prejaki,a sa njima ... Jos strasnija ekipa bi to bila,a i Ibra vala ima da se razbaca sljedece godine ako Bog da.

Blaugrana

Mes Que Un Club

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 13 maj 2010, 12:16

El Mundo Deportivo hahahahahahahahahahahahahahahaha

Kapiten nas ne smije izdati!

Arsenal dominira!
Dio Arsenala

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 13 maj 2010, 12:21

Igraci su organizovali zajednicki rucak.Iskoristili su tako slobodno vrijeme.Citavu ekipu i osoblje je ugostio Abidal.

slika
slika

A danas je i rodjendan Toureu,pa nek mu je sa srecom.

slika

Blaugrana

Mes Que Un Club

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 13 maj 2010, 12:37

Pošto je očigledno da uživate u naslovima i transferima koje valjaju El Mundo, Marca,Corriere, La Gazeta, Tuttosports, The Sun i sl. evo najsvježijih novosti, Mino Raiola završava transfer balavog sline Ballotellija u Barcelonu.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.