Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
ma naravno da je pristojno sa ovim kadrom, titula je nemoguca misija. mene je strah da ne mogu ni u top 4 sa ovim polovnjacima.Goalgetter je napisao/la: ↑10 jan 2021, 14:24Meni je ovo i vise nego pristojna sezona Rome do sad, relativno gube malo bodova protiv ovih manjih timova, da bi uspjeli protiv ovih vecih timova trebaju jos par pojacanja da dobiju na sirini, ali smatram da je ovo Fonseca jako dobro uveo u red. Sa ovim kadrom i ne moze bolje, ako izbore LP bio bi veliki uspjeh, Scudetto je nemoguc.
konkurencija je jaca..
juve, milan, inter, atalanta, napoli lazio..ma nema sanse:-)
Cuj pristojna sezona ovo je do sada nevjerovatna sezona jer nema covjeka koji je ocekivao da ce biti na poziciji gdje su sad.
Druga je stvar što mi navijamo da se bore za titulu rame uz rame pa zbog toga pljujemo, a sto se individualaca tice ovo je maksimum što još pokazuje kakve je Dzeko igracina i kapiten svake godine.
Druga je stvar što mi navijamo da se bore za titulu rame uz rame pa zbog toga pljujemo, a sto se individualaca tice ovo je maksimum što još pokazuje kakve je Dzeko igracina i kapiten svake godine.
- Goalgetter
- Kontakt:
5. mjesto je moja procjena, ako uzmemo u obzir da ce Juve dati gas, a i Atalanta obicno melje sve pred sobom u drugom dijelu sezone. Ovo je dosta specificna sezona, raspored je dosta intenzivan i nije iskljuceno da bude iznenadjenja. Ali i ja smatram da je jako tesko da jednu od ove velike cetvortke (Milan,Inter,Juve,Atalanta) da izbace sa prve cetiri pozicije, nezamislivo.babino je napisao/la: ↑10 jan 2021, 14:28ma naravno da je pristojno sa ovim kadrom, titula je nemoguca misija. mene je strah da ne mogu ni u top 4 sa ovim polovnjacima.Goalgetter je napisao/la: ↑10 jan 2021, 14:24Meni je ovo i vise nego pristojna sezona Rome do sad, relativno gube malo bodova protiv ovih manjih timova, da bi uspjeli protiv ovih vecih timova trebaju jos par pojacanja da dobiju na sirini, ali smatram da je ovo Fonseca jako dobro uveo u red. Sa ovim kadrom i ne moze bolje, ako izbore LP bio bi veliki uspjeh, Scudetto je nemoguc.
konkurencija je jaca..
juve, milan, inter, atalanta, napoli lazio..ma nema sanse:-)

Sto se tice Edina, navikli smo s vremena na vrijeme na ovakve utakmice gdje mu jednostavno nista ne polazi za rukom. Uz to konstantno je imao dva igraca oko sebe, dobro pokriven, utakmica za zaborav.
Igra mu zavisi od cijelog tima tako da ne cudi.
A Juve ce biti prvak
A Juve ce biti prvak
Ovo je bio 6. uzastopni remi izmedju Rome i Intera.
Roma za sada igra po Fergusonovom principu a to je da dobijaju redovno MALE utakmice a u derbijima sta urade. Najbolji pokazatelj da je to put do uspjeha jeste cinjenica da su u 5 dosadasnjih derbija osvojili tek 3 boda od mogucih 15 a ipak su trećeplasirani trenutno na tablici.
Remiji protiv Juventusa, Milana i Intera, porazi protiv Napolija i Atalante.
Steta samo zbog Verone i zelenog stola, te crvenog protiv Sassuola...moglo je tu realno biti jos bodova ali sta je tu je.
Golman i defanzivac su prioriteti trenutno. Sve preko toga sto dovedu bilo bi odlicno.
Roma za sada igra po Fergusonovom principu a to je da dobijaju redovno MALE utakmice a u derbijima sta urade. Najbolji pokazatelj da je to put do uspjeha jeste cinjenica da su u 5 dosadasnjih derbija osvojili tek 3 boda od mogucih 15 a ipak su trećeplasirani trenutno na tablici.
Remiji protiv Juventusa, Milana i Intera, porazi protiv Napolija i Atalante.
Steta samo zbog Verone i zelenog stola, te crvenog protiv Sassuola...moglo je tu realno biti jos bodova ali sta je tu je.
Golman i defanzivac su prioriteti trenutno. Sve preko toga sto dovedu bilo bi odlicno.
Ovaj spisak stavljam ovdje jer se radi o igračima koji danas-sutra (neki od njih) trebaju "zamijeniti" Džeku u napadu reprezentacije.
Naši najbolji napadači ove sezone poredani po broju golova:
Džeko (Roma) - 1196 minuta (13.28 utakmica), 8 golova, 2 asistencije, gol svakih 150 minuta, asistencija svakih 598 minuta
Turkeš (Lausanne) - 1157 minuta (12.85 utakmica), 7 golova, 2 asistencije, gol svakih 165 minuta, asistencija svakih 578 minuta
Koljić (Craiova) - 542 minute (6 utakmica), 6 golova, gol svakih 90 minuta
Prevljak (Eupen) - 778 minuta (8.64 utakmice), 6 golova, 1 asistencija, gol svakih 130 minuta, asistencija svakih 778 minuta
Hodžić (Kasimpasa) - 925 minuta (10.27 utakmica), 6 golova, gol svake 154 minute
Bajić (Ascoli) - 1276 minuta (14.17 utakmica), 6 golova, 1 asistencija, gol svakih 212 minuta, asistencija svakih 1276 minuta
Đurić (Salernitana) - 1284 minute (14.26 utakmica), 4 gola, gol svaku 321 minutu
Demirović (Freiburg) - 427 minuta (4.74 utakmice), 2 gola, 5 asistencija, gol svakih 214 minuta, asistencija svakih 85 minuta
Džeko (Roma) - 1196 minuta (13.28 utakmica), 8 golova, 2 asistencije, gol svakih 150 minuta, asistencija svakih 598 minuta
Turkeš (Lausanne) - 1157 minuta (12.85 utakmica), 7 golova, 2 asistencije, gol svakih 165 minuta, asistencija svakih 578 minuta
Prevljak (Eupen) - 778 minuta (8.64 utakmice), 6 golova, 1 asistencija, gol svakih 130 minuta, asistencija svakih 778 minuta
Hodžić (Kasimpasa) - 925 minuta (10.27 utakmica), 6 golova, gol svake 154 minute
Bajić (Ascoli) - 1276 minuta (14.17 utakmica), 6 golova, 1 asistencija, gol svakih 212 minuta, asistencija svakih 1276 minuta
Đurić (Salernitana) - 1284 minute (14.26 utakmica), 4 gola, gol svaku 321 minutu
Demirović (Freiburg) - 427 minuta (4.74 utakmice), 2 gola, 5 asistencija, gol svakih 214 minuta, asistencija svakih 85 minuta
Dzeko idi u Inter kupici ti printer.
Demirovic ko Ozil u vakatTopRemove je napisao/la: ↑11 jan 2021, 03:19Ovaj spisak stavljam ovdje jer se radi o igračima koji danas-sutra (neki od njih) trebaju "zamijeniti" Džeku u napadu reprezentacije.

Realno sto se tice napada ne skripi, Dzeko standardno dobar, ali je i Hodzic proigrao, Bajic također, sad je pitanje treba li se pozivat igrač iz Serie B, Turkeš je malo zastao u zadnje vrijeme, msm na ono prije povrede, Prevljaka niko ozbiljno ni ne shvata, neodgovoran je kad igra, pogotovo sto se tice odbrane, tu je beskoristan, zato se nije zadrzao u Salzburgu, i naravno Ermedin na kraju krajeva.
Tako da po meni trenutno imamo 3 dobra spica (Dzeko, Demir, Hodzic) sto je sasvim dovoljno.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Malo sam gledao ovog Demirovica lici mi onako na Rebića stilom igre a i fizicki su tu negdje.
Pa dobro Rebic je krilo, brzi je i prodorniji, mene vise podsjeca na Luku Jovica dok je bio u Eintrachtu
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Rebic je visok 185 cm a Demirovic 184 cm.
Rebic je tezak 77 kg a Demirovic 76 kg.
Mozda je Rebić nesto brzi od njega , ne znam fkt, ali sam vise mislio na to da su borci da se vracaju da pomazu saigracima i da vise vole asistirati nego hljeba se najesti.
Rebic moze da igra kao spic također.
To jest svakako.meepo je napisao/la: ↑11 jan 2021, 13:25Rebic je visok 185 cm a Demirovic 184 cm.
Rebic je tezak 77 kg a Demirovic 76 kg.
Mozda je Rebić nesto brzi od njega , ne znam fkt, ali sam vise mislio na to da su borci da se vracaju da pomazu saigracima i da vise vole asistirati nego hljeba se najesti.
Rebic moze da igra kao spic također.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Rebic je puno brzi i ima bolju dribling tehniku, nema smisla njih dvojicu porediti. Ja sam Rebica poredio sa Duljom.
Jovica sam slabo gledao, ne kazem da je Demirovic bolji ali ovaj je cisti fox in the box igrac, dok je Demirovic takticki versitilniji .
Jovica sam slabo gledao, ne kazem da je Demirovic bolji ali ovaj je cisti fox in the box igrac, dok je Demirovic takticki versitilniji .
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- OldFashioned
- Kontakt:
Demirović sigurno ima još dosta prostora za napredak, neosnovano je poređene sa Rebićem jer je ovaj daleko ispred trenutno ali vidjet ćemo.
Jovića nisam puno gledao jer od bundeslige pratim samo Dortmund a u Realu se baš i nije naigrao.
Jovića nisam puno gledao jer od bundeslige pratim samo Dortmund a u Realu se baš i nije naigrao.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Veceras mora malo zapet jer ipak je derbi.Ako bude ko protiv Intera onda ide laganica smjena generacije.
Neko link za utakmicu ? Hvala
- Goalgetter
- Kontakt:
Kakve debile Roma ima u odbrani 

joj ekipe haha
dzeko je gore dodade reini a ova dva debila u odbrani se takmice ko ce bolju loptu ostaviti protivniku:-)
dzeko je gore dodade reini a ova dva debila u odbrani se takmice ko ce bolju loptu ostaviti protivniku:-)
Boze sacuvaj kakvi debili