Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Ovu je kontru morao bolje rijesiti. Pratila su ga 4 igraca.
ma los je danas svo vrijeme...to dodavanje kod gola i malo prije lijepo izbaci igraca na centru, ono sto standardno dobro radi..
roma ako ovo izdrzi, sampioni su haha
pocetak 2. pol kao protiv napolia i atalante, samo sto inter do sada nema srece da zabije.
roma ako ovo izdrzi, sampioni su haha
pocetak 2. pol kao protiv napolia i atalante, samo sto inter do sada nema srece da zabije.
Kao sto sam reko vrlo lako 1-3.
Lukaku ošutao već 6 puta, Džeko još niti jednom.
Kakva igracina Hakimi,srce ti poljubim...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
komedija..
mogu li kaze do titule hihi
liga evrope ce biti premija.
dzeko igra jednu od onih njegovih klocevskih partija do sada.
mogu li kaze do titule hihi
liga evrope ce biti premija.
dzeko igra jednu od onih njegovih klocevskih partija do sada.
To je to.I.onda kazu sto bi preso u Inter.E pa radi ovoga danas ako ga uopste i hoce.
Značu na ljeto u Teplice, ako ga prime. Nek odma zove Ljevakovića da mu traži štelu. 

Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 10 jan 2021, 13:59, ukupno mijenjano 1 put.
u ovaj trenutni inter moze ako ce sa haverom kolarovom da gleda lukakua sa hoklice:-)
ma nije ovako bilo u 1. pol. ali prateci ih svo vrijeme, napisao sam da me strah 2. poluvremena.
ma losa ekipa do bola, ni oni ne znaju kako su jos uvijek u top 4 ekipe na tabeli, jos kad dzeko odigra lose kao danas, nula.
Cujem komentatore kako govore upravo to, a ovo drugo kao da igraju juniori poprilicno nevjerovatno.
Evo sad ce Bruno da razvali.
Vama svaka cast sto mozete ovu romu gledati. Smece tesko. Edin spada definitivno u igrace koji su imali veliki potencijal a veoma malo od istog uradili. Gubiti najbolje godine karijere u posranoj romi i tadasnjem cityu a imati tolike kvalitete. Steta mogao je puno vise.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Najveca greska njegova sto se tice karijere je City,sto se tice zarade prosao je fenomenalno... Al uvijek cu se pitati kako bi bilo da je iz Wolfsburga presao u Bayern..Maestro je napisao/la: ↑10 jan 2021, 14:06Vama svaka cast sto mozete ovu romu gledati. Smece tesko. Edin spada definitivno u igrace koji su imali veliki potencijal a veoma malo od istog uradili. Gubiti najbolje godine karijere u posranoj romi i tadasnjem cityu a imati tolike kvalitete. Steta mogao je puno vise.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
treba ti gol i uvodis bruni faking peresa i kristantea haha
Naravno da je poslije wolfsburga samo greske pravio. Poslije citya mogao u bayern on odluci ostati u cityu. Umjesto uzimanje lige sampiona i dobre godine u bayernu on izabra posranu romu.rishovski je napisao/la: ↑10 jan 2021, 14:09Najveca greska njegova sto se tice karijere je City,sto se tice zarade prosao je fenomenalno... Al uvijek cu se pitati kako bi bilo da je iz Wolfsburga presao u Bayern..Maestro je napisao/la: ↑10 jan 2021, 14:06Vama svaka cast sto mozete ovu romu gledati. Smece tesko. Edin spada definitivno u igrace koji su imali veliki potencijal a veoma malo od istog uradili. Gubiti najbolje godine karijere u posranoj romi i tadasnjem cityu a imati tolike kvalitete. Steta mogao je puno vise.
Finansijski naravno sve uradio dobro. Ali i s prelaskom u bayern bi zaradio dosta love.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
ne moze dzeko,moze mancini hehe
bod ko kuca, ako ostane.
bod ko kuca, ako ostane.
Kao sto sam na pocetku tekme reko.Tesko ce Dzeko sta ucinit danas.
- Goalgetter
- Kontakt:
Meni je ovo i vise nego pristojna sezona Rome do sad, relativno gube malo bodova protiv ovih manjih timova, da bi uspjeli protiv ovih vecih timova trebaju jos par pojacanja da dobiju na sirini, ali smatram da je ovo Fonseca jako dobro uveo u red. Sa ovim kadrom i ne moze bolje, ako izbore LP bio bi veliki uspjeh, Scudetto je nemoguc.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 10 gostiju.