Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Čuj 15 piva, kad sam pio, uvijek pijem vino il pelin, i to malo popijem da sam opušten osim kad je partija neka žešća
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Evolution87
- Kontakt:

vala ja sve mogu piti od piva, osim one zidarske (sarajevske)

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
A kao fazon kad pijes trebas se napiti,da noge ne osjecas jel ?
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Jack babo za sva pića, ne možeš se nać poslije par čašica, uzme dušu iz tebe
Emire ko ti je sudija na slučaju ?
Emire ko ti je sudija na slučaju ?
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
AgresivnoDjubre je napisao/la:A kao fazon kad pijes trebas se napiti,da noge ne osjecas jel ?

Emir objasnio, objašnjava i objašnjavat će.

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
I to kao Jack pijete svaki dan.Svi pijete pive a glumite gospodu.Izaci malo sa rajom,opustiti se,druziti se popiti koju pivu i lagano kuci.Kakva opijanja.
Nemam pojma bgm.

Nemam pojma bgm.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Emire, izaci sa rajom, popit sok, obicni ili coca colu. Moze i ovo, je li tako? 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Jacka popio nisam ne pamtim jednostavno, stari dobio na poklon flašu od nekog suradnika, pa se ja malo počastio.A pivu neću, ode u stomak, jest da ne pijem više.Sad samo Cappy il Sprite
Možda E.M, on je vrhovni sudija u Ze-do kantonu
Možda E.M, on je vrhovni sudija u Ze-do kantonu
Ne pamtim kad sam bio pijan.Možda nova godina,al tada mi bilo žao bacit litar votke,drugim se nešto nije pilo 
Malik koja je razlika?
@Dex svaki alkohol ide u stomak.Pivski se zove jer ljudi najviše piju pivu

Malik koja je razlika?

@Dex svaki alkohol ide u stomak.Pivski se zove jer ljudi najviše piju pivu

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Naravno da moze,ne pijem ni ja pivu svaki boziji dan.Ali ne opustis se uz sok kao uz pivu.Unofficialpage je napisao/la:Emire, izaci sa rajom, popit sok, obicni ili coca colu. Moze i ovo, je li tako?
Ne znam stvarno,na dva sam suda,pa ne znam.
Zadnja izmjena: AgresivnoDjubre, dana/u 30 apr 2013, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ocm sve si upravu, i svaka ti čast što ovako razmišljaš i radiš vjerujem. Boga mi, ja znam dosta likova kod nas ovdje, ako nije i vecina takva, da kad izađu oleše se da ne znaju gdje su. Ebo te to ba. A ti si upravu 100% brate.AgresivnoDjubre je napisao/la:I to kao Jack pijete svaki dan.Svi pijete pive a glumite gospodu.Izaci malo sa rajom,opustiti se,druziti se popiti koju pivu i lagano kuci.Kakva opijanja.![]()
Nemam pojma bgm.

- Evolution87
- Kontakt:
Normlano da jack ne pijem svaki dan niti kad sa rajom izadjem u grad i tako to. Nego pijem samo u posebnim prilikama tipa nova/rodjendan, prvi maj..
Kad izadjem popijem 1-2 pive cisto da se opustim i nista vise. Jedino se olesim za rodjendan.
Kad izadjem popijem 1-2 pive cisto da se opustim i nista vise. Jedino se olesim za rodjendan.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
LBJ
Nema razlike
Jooooj idemo u petak u skolu
Emire, opusti se. Kad buse kratko opusite sta god popijem. ne mogu ja na nekom mjestu biti duze od 30-45 min
Kad bi bio duze ucrvo bi se 
Nema razlike

Jooooj idemo u petak u skolu

Emire, opusti se. Kad buse kratko opusite sta god popijem. ne mogu ja na nekom mjestu biti duze od 30-45 min

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Likma,kako idete u petak? 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne znam. Isti mi djavo isao do 21. 6 ili do 22.6bazeni je napisao/la:Likma,kako idete u petak?

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Ma danas je takvo vrijeme da je fazon izaci u grad i napit se.Kad vidim ove od 15-16 godina kako pisu da su se olesili ili statuse "sutra ce svi piti alkohol a ja moram sokFOURTHOFFICIAL je napisao/la:
Ocm sve si upravu, i svaka ti čast što ovako razmišljaš i radiš vjerujem. Boga mi, ja znam dosta likova kod nas ovdje, ako nije i vecina takva, da kad izađu oleše se da ne znaju gdje su. Ebo te to ba. A ti si upravu 100% brate.

@Unofficialpage
Ma buraz nisam tebi nista rekao.

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Emire, Bgm moj si post citirao 

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ma ovi kod se počnu lešit s 13 godina, travu pušit s 14, zonFa neki, ja ne pijem ima već, neću više, sportski duh proroadio u meni.
-
- Kontakt:
Ništa brate moj.AgresivnoDjubre je napisao/la:Ma danas je takvo vrijeme da je fazon izaci u grad i napit se.Kad vidim ove od 15-16 godina kako pisu da su se olesili ili statuse "sutra ce svi piti alkohol a ja moram sokFOURTHOFFICIAL je napisao/la:
Ocm sve si upravu, i svaka ti čast što ovako razmišljaš i radiš vjerujem. Boga mi, ja znam dosta likova kod nas ovdje, ako nije i vecina takva, da kad izađu oleše se da ne znaju gdje su. Ebo te to ba. A ti si upravu 100% brate." ,ubio bi se.Popijem pivu mozda jednom u sedmici,eventualno dva put.I to malo da se opustim sa drustvom,malo zezancije i to je to.Sad da ja ostajem do 4 ujutro da me neko vraca kuci,pa nisam ni ja vise budala.Nekad bio,vise nisam.
![]()
Hvala buraz
![]()

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pa nije fazon odvalit se svaki put. Treba se znati pitiAgresivnoDjubre je napisao/la:A kao fazon kad pijes trebas se napiti,da noge ne osjecas jel ?

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 9 gostiju.