FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
I jest pitar, bilo bi cudo da lik ko on nije pitar
Bilo bi cudo da ti napises post vrijedan normalne komunikacije ,a da se pri tome ne svodi na rijec medjed..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
ok sad furaj na svoju temumma_hz je napisao/la:Bilo bi cudo da ti napises post vrijedan normalne komunikacije ,a da se pri tome ne svodi na rijec medjed..![]()

Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...
Sutra ocekujemo jedno 5-6 hiljada minimun.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Vidio sam ja Napolija na revanšu 1/8 Kupa protiv Olimpica.
Sutra 4 hiljade maksimum...
3 gola u mreži Čelika minimum

3 gola u mreži Čelika minimum

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Pa nismo mi kao pojedini klubovi. Mi imamo protiv Bosne iz Visokog 4 milje.Bianconeri1988 je napisao/la:Vidio sam ja Napolija na revanšu 1/8 Kupa protiv Olimpica.
3 gola u mreži Čelika minimum![]()
5-6 milja sutra, pazi sta sam ti rekao

-
- Kontakt:
sta poduzeti u slucaju da pitari urade ono sto planiraju , tj ulete u teren i krenu ganjati igrace sarajeva , drug pitar mi govori da ova opcija jos uvijek nije otpisana ???? nadam se da ce nasa uprava naci i za to problem da ne bi izgubili tako naivno 0 3 sluzbeno...
xxl basket je napisao/la:sta poduzeti u slucaju da pitari urade ono sto planiraju , tj ulete u teren i krenu ganjati igrace sarajeva , drug pitar mi govori da ova opcija jos uvijek nije otpisana ???? nadam se da ce nasa uprava naci i za to problem da ne bi izgubili tako naivno 0 3 sluzbeno...
Cuj to

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- spielführer_21
- Kontakt:
to mogu uraditi na bilo kojem derbiju, kao i mi uostalom...xxl basket je napisao/la:sta poduzeti u slucaju da pitari urade ono sto planiraju , tj ulete u teren i krenu ganjati igrace sarajeva , drug pitar mi govori da ova opcija jos uvijek nije otpisana ???? nadam se da ce nasa uprava naci i za to problem da ne bi izgubili tako naivno 0 3 sluzbeno...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
xxl basket je napisao/la:sta poduzeti u slucaju da pitari urade ono sto planiraju , tj ulete u teren i krenu ganjati igrace sarajeva , drug pitar mi govori da ova opcija jos uvijek nije otpisana ???? nadam se da ce nasa uprava naci i za to problem da ne bi izgubili tako naivno 0 3 sluzbeno...
predlazem pojacane mjere osiguranja i ko god preskoci ogradu tuci do krvi ha ja

sem toga ako na taj nacin pobjede samo ce pokazati kakvi su i koliko su bijedni
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma to bi bila bruka za sva vremena
Ali volio bih to vidjeti, iako bi mi vjerovatno izgubili 0:3, oni nikad ne bi oprali ljagu sa svog imena

Ali volio bih to vidjeti, iako bi mi vjerovatno izgubili 0:3, oni nikad ne bi oprali ljagu sa svog imena

Ž '21!
- spielführer_21
- Kontakt:
Pa najbolje imati par naših trkača u pripremi, pa čim oni krenu ganjati svoje, odmah i mi na svoje. Svakom po bod..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Sta poduzimati?
Sta vise hoce, pa zabranjeno je svim gostujucim navijacima. Sto bi se njima pravio ustupak koji se danas sutra nece moci napraviti u Mostaru ili negdje drugo? Vec su padale mrtve glave i treba opet da padne samo zato sto oni Osimu traze dlaku u jajetu??
Svaki drugi derby se bojkotuje i sad fol ne mogu da svare to sto ih nece biti?
STVARNO SU ......! (ne smijem reci sta, pravila foruma ne dozvoljavaju)
Sta vise hoce, pa zabranjeno je svim gostujucim navijacima. Sto bi se njima pravio ustupak koji se danas sutra nece moci napraviti u Mostaru ili negdje drugo? Vec su padale mrtve glave i treba opet da padne samo zato sto oni Osimu traze dlaku u jajetu??
Svaki drugi derby se bojkotuje i sad fol ne mogu da svare to sto ih nece biti?
STVARNO SU ......! (ne smijem reci sta, pravila foruma ne dozvoljavaju)
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Sta bi bilo kad bi bilo , da su babi muda bila bi dedo..xxl basket je napisao/la:sta poduzeti u slucaju da pitari urade ono sto planiraju , tj ulete u teren i krenu ganjati igrace sarajeva , drug pitar mi govori da ova opcija jos uvijek nije otpisana ???? nadam se da ce nasa uprava naci i za to problem da ne bi izgubili tako naivno 0 3 sluzbeno...
- KB-TM87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
da se čovjek naježi !
da se čovjek naježi !

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
-
- Kontakt:
Ko ti govori to ? Cuj govori ti drug pitar. Ko je on da ti to kaze.On sam nek uleti pa nek ga nasutaju ko vola u kupusu.I cuj ta opcija, zar to mi imamo kakvih opcija bogati..ne mogu vjerovati sta pises.xxl basket je napisao/la:sta poduzeti u slucaju da pitari urade ono sto planiraju , tj ulete u teren i krenu ganjati igrace sarajeva , drug pitar mi govori da ova opcija jos uvijek nije otpisana ???? nadam se da ce nasa uprava naci i za to problem da ne bi izgubili tako naivno 0 3 sluzbeno...
Od tog nema nista ne budali djecace, ne znam kako si mogao uopste za ozbiljno uzeti to sto ti je neki drug pitar rekao...
@spielführer_21
Malo za.ebancije.
Mozete i vi imati svoje trkace u pripremi ali mi bi svakako dobili tri boda, ako bi se postovala neka pravila je li.
A razlog je jer na utakmici svakako ne smiju prisustvovat navijaci Sarajeva

Naravno od toga nista i dosta o tome ba..
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
naravno da se zna da su htjeli ulijetat casual i pravit poslije frku al su najvjerovatnije od toga odustali...samosarajvo je napisao/la:Ko ti govori to ? Cuj govori ti drug pitar. Ko je on da ti to kaze.On sam nek uleti pa nek ga nasutaju ko vola u kupusu.I cuj ta opcija, zar to mi imamo kakvih opcija bogati..ne mogu vjerovati sta pises.xxl basket je napisao/la:sta poduzeti u slucaju da pitari urade ono sto planiraju , tj ulete u teren i krenu ganjati igrace sarajeva , drug pitar mi govori da ova opcija jos uvijek nije otpisana ???? nadam se da ce nasa uprava naci i za to problem da ne bi izgubili tako naivno 0 3 sluzbeno...
Od tog nema nista ne budali djecace, ne znam kako si mogao uopste za ozbiljno uzeti to sto ti je neki drug pitar rekao...
@spielführer_21
Malo za.ebancije.
Mozete i vi imati svoje trkace u pripremi ali mi bi svakako dobili tri boda, ako bi se postovala neka pravila je li.
A razlog je jer na utakmici svakako ne smiju prisustvovat navijaci Sarajeva.Znaci nije poenta koga se ganja, vec ko ganja.Isto i da smo mi tu organizovano i da se zaletimo na svoje igrace,tj da jasno bude da su se navijaci FKS zaletili na svoje igrace opet bi vi dobili tri boda...
Naravno od toga nista i dosta o tome ba..
i mojne ti pricat da nisu kad i ptice na grani znaju da im je to bio cilj
-
- Kontakt:
ne znam samo sto ste me ovoliko na zub uzeli , ja sam samo postavio pitanje u slucaju najgoreg scenarija (uvijek treba imati plan u opciji i za najgore situacije ma koliko bile male sanse da do njih dodje ) da li imamo plan da taj problem rijesimo... to koliko sam ja cuo informacija i koliko su one tacne je sada manje bitno , cilj mog pitanje je bilo samo da vidim koja su rjesenja pozitivna s nase strane moguca i sta mozemo mi poduzeti u toj situaciji a ja najiskrenije zelim da se to ni slucajno ne dogodi lijepi pozdrav za sve i oprastam svim ovim forumasima koji me nazivaju djecakom i pljuju me , ja sam vise za finu diskusiju bez rasprave 

Forum jednostavno nije za tu priču, ovo može čitat' svaka šuša, a to može biti jako opasno... imaju ljudi koji brinu o tome...xxl basket je napisao/la:ne znam samo sto ste me ovoliko na zub uzeli , ja sam samo postavio pitanje u slucaju najgoreg scenarija (uvijek treba imati plan u opciji i za najgore situacije ma koliko bile male sanse da do njih dodje ) da li imamo plan da taj problem rijesimo... to koliko sam ja cuo informacija i koliko su one tacne je sada manje bitno , cilj mog pitanje je bilo samo da vidim koja su rjesenja pozitivna s nase strane moguca i sta mozemo mi poduzeti u toj situaciji a ja najiskrenije zelim da se to ni slucajno ne dogodi lijepi pozdrav za sve i oprastam svim ovim forumasima koji me nazivaju djecakom i pljuju me , ja sam vise za finu diskusiju bez rasprave
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.