FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Dečki najbolja stvar što se mogla desiti velikanima Realu i Bayernu, bolje jedan dobar šamar na domacem terenu nego da je bilo "drži-ne daj" pa se jedva prošlo/ispalo, ovako ce biti.ulaganja na obje strane, ipak su to najveca dva kluba
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Ulaganja su se napravila prije ovoga tako da sto je napravljeno napravljeno, ne bi me iznenadilo da sutra, prekosutra pukne vijest Hernandez, Odoi, Pavard su nasi. Ono malo da se operu.
-
- Kontakt:
Real i Bayern se ne mogu porediti. Zidane je vec ostvaren trener, pogotovo u LP a ne kao ovaj nas rookie. Nasi problemi su mnogo veci od trenera. Jednostavno vidi se da milion stvari u klubu ne stima, a na silu se pokusava nesto napraviti. Rade se stvari koje su kontradiktorne jedna drugoj, dovodis trenera koji ne zna raditi s mladim igracima a dovodis mu talente. Trener koji nije dorastao Bayernu i vodjenju svih tih egoisticnih zvijezda treba da ih vodi? Lewandowski ce uvijek sebe staviti ispred Bayerna i mi sa takvim i slicnim igracima ne mozemo osvojiti LP, jednostavno ne mozemo. U redu je da je napadac ponekad sebican jer ga to cini boljim napadacem ali da upropasti zicere ili jako izgledne prilike nije u redu i steti Bayernu. Kada smo osvojili triple svi su disali kao jedno i sve je stimalo, sad nista ne stima. Mora se odrediti jasan pravac a ne nekakav miks koji ne prolazi ni pod razno. U redu je da imamo nekoliko iskusnih igraca ali da nam Ribery bude najbolje zdravo krilo sa 35 nije. Yebes ligu sad i kup, sve su mi ogadili sa ovim sramocenjem. Kad smo imali fantastican tim onda smo gubili zbog tvrdoglavosti Pepuna, sad gubimo zbog amaterizma i trenera i uprave koji ne znaju u kojem pravcu tim treba da ide. Treba se zahvaliti i pojedinim igracima. Klopp je strasno izdominirao Kovaca sa svojim presingom, a mali Pragmaticar je skolovan na klupi Bayerna sto je katastrofalno.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Zato si i bio.leorey je napisao/la:Bio sam uz vas, ali ste iBogami slabi, razocarali ste me.

Neka, ostati ćete i vi bez Messija jednog dana.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Jel ovdje ima neko ko nije shvatio da mi sa iskljucivo dolaskom Lewandowskog, Thiaga, Hummelsa te odlaskom Lahma necemo zadugo podici klempu? Ekipa nije uigrana uopste, povrede ih satrase pa i nemaju kad. Roster je svakako iskreno bezveze, cuj Gnabry Goretzka, Coman. Pa i taj Coman bljesne nekad protiv velikih se ne vidi frajer. Ribery ne moze nosit krilo logicno. Zamjena na beku Rafinha igrac koji ni u Fortuni ne moze igrat. Npr imas jednog Marcela, Albu, Alvesa, Azpija itd itd a nama igra Rafinha. Javi momcina. Hvala tom kralju na svemu jedini koji je vrijedan. James je potonuo skroz, zao mi ga. Bilo kako bilo losiji Bayern nisam gledao dugo dugo. Usudio bih se reci da od kad ih pratim od 2000 godine da je ovo igracki najlosiji Bayern bezidejan, ne mogu akcije sastavit. Sramotno i lose, al bit ce bolje.
- Nerminovic
- Kontakt:
Jupp da je ovdje sad trener bio uvjeren sam da bi Liverpoola ubio taktikom. Meni je ovo danas izgledalo kao da niko od nasih 11 nisu vjerovali u pobjedu. Totalno pasivna igra u 180 minuta protiv solidne ekipe i nista vise od toga. Rafinha i Alaba ni jednom nisu prosli centra kamoli sad stvarali neke 2 na 1 situacije preko krilama. Jupp je s haman istom ekipom znaci UBIO Reala u gostima da i dan danas ne znaju kako su nas prosli. Nisam gledao ovakvog Bayerna nikad, da se u dvije utakmice ne moze meda...ne sjecam se
Lewat raus, Wagner in
Lewat raus, Wagner in
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Veceras su se maksimalno potrudili da na terenu izgledaju kao Eintrach Frankfurth, svaka cast Niko! Zapravo, koga lazemo, vise sansi bi napravio Frankfurth u 180 minuta.
Sad kad sam popio malo poraz nije tako los AKO se izvuku prave pouke. Ako ne, treba namazati paku jer ce svake godine biti isto dook se ne dese temeljite promjene.
Sad bih Wengera objerucke prihvatio, a Kahna bi sutra ubacio u klub nek pocne raditi.
Sad kad sam popio malo poraz nije tako los AKO se izvuku prave pouke. Ako ne, treba namazati paku jer ce svake godine biti isto dook se ne dese temeljite promjene.
Sad bih Wengera objerucke prihvatio, a Kahna bi sutra ubacio u klub nek pocne raditi.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
PO meni dva su glavana faktora veceras odlucila ovu utakmicu prvi je jako losa postavka kovaca koji kao da ih nije dovoljno pripremio na ovo sto ih je cekalo....pa nije bilo nikakvog zara borbe zelje ....plan neki nisam vidio uopste ko da se cekao neki sretni gol i prolaz ....pa brate mi smo bayern i igramo kuci a liverpul opasniji drama...
Drugi je kvalitet ....mi jednostavno trebamo dosta promjena u ovoj ekipi...james nista jedna velika 0 isto vazi i za riberya i humellsa i lewu ganabry isto takovrlo tanko
Jednistavno nemamo igraca koji ce rjesiti sam sve ili privuci vise igraca na sebe pa osloboditi prstor kolegama
Kao salah mane sinoc.
Jedva cekam ljeto i da vidim vise taj remont
Drugi je kvalitet ....mi jednostavno trebamo dosta promjena u ovoj ekipi...james nista jedna velika 0 isto vazi i za riberya i humellsa i lewu ganabry isto takovrlo tanko
Jednistavno nemamo igraca koji ce rjesiti sam sve ili privuci vise igraca na sebe pa osloboditi prstor kolegama
Kao salah mane sinoc.
Jedva cekam ljeto i da vidim vise taj remont
Sinoc je Lewa poslije kraja pokazivao Hummelsu pokretima da smo trebali biti blize golu odnosno igrati ofanzivnije sto je kasnije potvrdio u intervjuu. Igali smo ko zadnje pizde, valjda je to taj mentalitet koji bi Kovac donio. Svi kritikuju igrace a problem je negdje drugo. Nema tog napadaca koji ce uzeti loptu na centru i prosevati 5 igraca i zabit gol. Lewa je vise igrao na centru nego u 16. Covjek je cak bio i na krilu??? Sta ce on koji qrc tamo, gdje je Ribery, Coman?
Najvece igracko razocarenje je James, njega su pojeli na sredini a i na njemu se vidjelo da nije u tekmi i da nema samopouzdanje. Thiago slicno tako, **** tu igru kad vezni dodaje pasove koji su dugi 20, 30 metara, to je znak da je sve qrc i da niti znamo sta i kako niti smo formacijski dobro stajali niti smo znali izaci iz toga.
Vidjeli ste da smo dosta pasova radili vanjskom nogom, zasto? Zato sto smo takticki, formacijski sjebani da nismo ni obicne pasove mogli raditi niti smo imali sa kim. Gdje je vrli strucnjak da reaguje? Doduse, nije ni on samo kriv, vec ona dva konja koji nisu radili kako bi pojacali tim, kad ti ulazi Goretzka umjesto ofanzivca znas koliko je sati.
Najvece igracko razocarenje je James, njega su pojeli na sredini a i na njemu se vidjelo da nije u tekmi i da nema samopouzdanje. Thiago slicno tako, **** tu igru kad vezni dodaje pasove koji su dugi 20, 30 metara, to je znak da je sve qrc i da niti znamo sta i kako niti smo formacijski dobro stajali niti smo znali izaci iz toga.
Vidjeli ste da smo dosta pasova radili vanjskom nogom, zasto? Zato sto smo takticki, formacijski sjebani da nismo ni obicne pasove mogli raditi niti smo imali sa kim. Gdje je vrli strucnjak da reaguje? Doduse, nije ni on samo kriv, vec ona dva konja koji nisu radili kako bi pojacali tim, kad ti ulazi Goretzka umjesto ofanzivca znas koliko je sati.
Do kovača je. Kovač i njegova šizofrena taktika.
Na momente smo pokazali da smo taktički jači od poola.
Postaviti igru onako nisko iako znaš da poolova odbrana nije jači dio tima može samo trener koji je mentalno na nivou frankfurta.
Dakle, prije smjene generacija, prije dovođenja pojačanja, najpreče je otjerati ovu ublehu.
Postaviti igru onako nisko iako znaš da poolova odbrana nije jači dio tima može samo trener koji je mentalno na nivou frankfurta.
Dakle, prije smjene generacija, prije dovođenja pojačanja, najpreče je otjerati ovu ublehu.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Nakon žrijeba sam odmah rekao da je prednost Liverpoola u Kloppu i to se na kraju ispostavilo tačnim.
Kovač je pokazao da je nedorastao za ovaj nivo, postavio je kukavičku igru i čekao da sa nekom frljokom prođe dalje definitivno je zaslužio otkaz na kraju sezone nebitno kako završi u Ligi i Kupu.
Potpuno razumijem Lewu i što ga je kritikovao pa lik morao dolaziti na 40m po loptu nama igru organiziju stoperi a vezni red ne postoji ili ono ti meni ja tebi i vrati nazad stoperima pa nek' Hummels i Sule dugim loptama traže napadače.Ma komedija od igre i postavke Kovača.
Ovako nemoćno nismo izgledali ni sa Klinsmanom, a kad nisi u stanju napraviti akciju protiv panjeva poput Wijnalduma,Milnera i Fabinha onda da znaš da si u teškom sranju, jer ovaj Liverpool je bio zreo za ispadanje.
Kovač je pokazao da je nedorastao za ovaj nivo, postavio je kukavičku igru i čekao da sa nekom frljokom prođe dalje definitivno je zaslužio otkaz na kraju sezone nebitno kako završi u Ligi i Kupu.
Potpuno razumijem Lewu i što ga je kritikovao pa lik morao dolaziti na 40m po loptu nama igru organiziju stoperi a vezni red ne postoji ili ono ti meni ja tebi i vrati nazad stoperima pa nek' Hummels i Sule dugim loptama traže napadače.Ma komedija od igre i postavke Kovača.
Ovako nemoćno nismo izgledali ni sa Klinsmanom, a kad nisi u stanju napraviti akciju protiv panjeva poput Wijnalduma,Milnera i Fabinha onda da znaš da si u teškom sranju, jer ovaj Liverpool je bio zreo za ispadanje.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
sekerbay je napisao/la:Do kovača je. Kovač i njegova šizofrena taktika.

Zaboravio si Van Dijka brtSaurman je napisao/la:a kad nisi u stanju napraviti akciju protiv panjeva poput Wijnalduma,Milnera i Fabinha onda da znaš da si u teškom sranju, jer ovaj Liverpool je bio zreo za ispadanje.

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Sve u redu da se Lewat nije smio vracati na 40 metara od gola i da je taktika promasena ali nema od njega hljeba ljudi, kao sto kolega Effenberg kaze on se Matipu ne moze zagraditi a sta tek da mu je VvD bio na ledjima.
Fizički su spremniji i dominantniji. Nema veze što se taj neko drugi zove Matip. A naši umjesto da Lewi naprave konkurenciju oni prodaju napadača i ovaj prvi igra svaku minutu. E kad treba onda ne može, nije terminator. Hiljadu je problema na koje smo ovdje ukazivali a kroz koje je struka i uprava prelazila parolom lahko ćemo mi smo Bajern, mentalitet, snaga, e nećemo, evo vam qrc, sad se sve vidi.Bundesliga je napisao/la:Sve u redu da se Lewat nije smio vracati na 40 metara od gola i da je taktika promasena ali nema od njega hljeba ljudi, kao sto kolega Effenberg kaze on se Matipu ne moze zagraditi a sta tek da mu je VvD bio na ledjima.
-
- Kontakt:
Ma i on sam hoće da igra svaku utakmicu da nabija statistiku. To je dobra stvar da je gladan golova, i dok u Bundesligi može odgovoriti zadatku u LP ne može. Evo već dosta utakmica u nokaut fazi Lige Prvaka nije dao gola. Ne možemo se osloniti na njega u važnim utakmicama protiv timova kao što su Real, Liverpool itd. Zaključak, treba mijenjati milion stvari uključujući i njega.sljivo je napisao/la:Fizički su spremniji i dominantniji. Nema veze što se taj neko drugi zove Matip. A naši umjesto da Lewi naprave konkurenciju oni prodaju napadača i ovaj prvi igra svaku minutu. E kad treba onda ne može, nije terminator. Hiljadu je problema na koje smo ovdje ukazivali a kroz koje je struka i uprava prelazila parolom lahko ćemo mi smo Bajern, mentalitet, snaga, e nećemo, evo vam qrc, sad se sve vidi.
- muhamedhulk
- Kontakt:
pa do trenera je sinoc bilo. vidjelo se da ceka i cuva nas gol a naprijed sta bude. vjerujem da bi on prije utakmice na penale pristao.
a zasto je to tako? zato sto luzerpul ima bolje pojedince od nas (sinoc je imao jer nas je bruka povrijedjeno i suspendirano), pogotovo mislim na trio u napadu, koji su mladji i rastrcaniji (i kvalitetniji naravno) od naseg tria. cinjenica. i onda se cekalo da se ufulja na neku pogresku gostiju...ali se desi da mi grijesimo i to ovi iskusniji.
ovo nije strasno. pogledajte psg, real, atletico..svi pobijedili i ispali.
ali bice strasno ako se ne osvoji liga i kup.
sljedece szone ce se uloziti u par igraca, ovi ce biti zreliji za godinu..i idemo ispocetka!
a zasto je to tako? zato sto luzerpul ima bolje pojedince od nas (sinoc je imao jer nas je bruka povrijedjeno i suspendirano), pogotovo mislim na trio u napadu, koji su mladji i rastrcaniji (i kvalitetniji naravno) od naseg tria. cinjenica. i onda se cekalo da se ufulja na neku pogresku gostiju...ali se desi da mi grijesimo i to ovi iskusniji.
ovo nije strasno. pogledajte psg, real, atletico..svi pobijedili i ispali.

sljedece szone ce se uloziti u par igraca, ovi ce biti zreliji za godinu..i idemo ispocetka!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
@bundesliga, To je cijena da u ekipi imaš klasu a u svijetu postoje i primamljivije destinacije od Minhena. S tim se mora živjeti. Na Lewu ne možemo uticati ali možemo na to da mu napraviš par šansi a ne da on organizuje igru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.