Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Moze li Oklohama dobiti, miami i brooklyn ima li kakva finta da je ne znam da preskocim ?

Da se malo sa srecom igram

Tenisa veceras ima i previse, ja sam izabrao neke izgledne tipove, ali kako tipujem u zadnje vrijeme predlazem da lagano kontrirate
Tiket 1:
Velotti - Rola 2 @ 1.53
Moriya - Bolt 1 @ 1.50
Westerhof - Jenkins 2 @ 1.50
Velotti klasicni pusher, samo 164 cm visok igrac protiv igraca sa veoma jakim i preciznim udarcima nema sanse.
Moriya odigrao veoma dobar Challenger prosle sedmice, izgubio u finalu, dobio je upravo i Bolta na putu do finala, ne vidim zasto ne bi to opet ponovio.
Westerhof je ocaj od igraca, ali se nekako drzi u TOP 300 zahvaljujuci osvajanju tamo nekih Futures turnira. Gledanje njegove igre je nepreporučljivo
Igra protiv nadolazeceg Niggera Jenkinsa, puno talentovanijeg i kvalitetnijeg igraca
Samo da ne bude kao onaj Garanganga prije koji dan
Tiket 2:
Udomchoke - Propoggia 1 @ 1.30
Reynolds - Puetz 1 @ 1.35
Mitchell - Y.Ito 1 @ 1.30
Udomchoke iskusniji i kvalitetniji igrac, protivnike kao sto je ocajni Dane Propoggia bez problema dobija, ne bi trebalo ni veceras da bude drugacije.
Slicna stvar i sa Reynoldsom, iskustvo, domaci teren, kvaliteta sve je na njegovoj strani.
Ito ni sam ne zna kako je prosle sedmice uspio doci do 1/2 finala Challengera, dok je Mitchell dobio drugog Ita, Tatsumu da bi predao mec osvajacu Reidu. Ito je od Reida bio lagano izdominiran sa 6:2 i 6:1. Mitchell je bio veliki talenat tenisa, u ovom trenutku je bolji od Ita, domaci teren bi trebao da donese pobjedu uz naravno nedvojbeno veci kvalitet igre.
Tiket 3:
Norrie - Reid TR 0:2 @ 1.61
L.C. Huang - Bhambri 2 @ 1.20
Norrie jos u profi karijeri u glavnom zrijebu nekog turnira nije osvojio set, a sada da ga osvoji, e pa nece moci razbojnice jedan.
Domaci teren, kvalitet i Bhambri ovo lagano zavrsava

Tiket 1:
Velotti - Rola 2 @ 1.53
Moriya - Bolt 1 @ 1.50
Westerhof - Jenkins 2 @ 1.50
Velotti klasicni pusher, samo 164 cm visok igrac protiv igraca sa veoma jakim i preciznim udarcima nema sanse.
Moriya odigrao veoma dobar Challenger prosle sedmice, izgubio u finalu, dobio je upravo i Bolta na putu do finala, ne vidim zasto ne bi to opet ponovio.
Westerhof je ocaj od igraca, ali se nekako drzi u TOP 300 zahvaljujuci osvajanju tamo nekih Futures turnira. Gledanje njegove igre je nepreporučljivo

Tiket 2:
Udomchoke - Propoggia 1 @ 1.30
Reynolds - Puetz 1 @ 1.35
Mitchell - Y.Ito 1 @ 1.30
Udomchoke iskusniji i kvalitetniji igrac, protivnike kao sto je ocajni Dane Propoggia bez problema dobija, ne bi trebalo ni veceras da bude drugacije.
Slicna stvar i sa Reynoldsom, iskustvo, domaci teren, kvaliteta sve je na njegovoj strani.
Ito ni sam ne zna kako je prosle sedmice uspio doci do 1/2 finala Challengera, dok je Mitchell dobio drugog Ita, Tatsumu da bi predao mec osvajacu Reidu. Ito je od Reida bio lagano izdominiran sa 6:2 i 6:1. Mitchell je bio veliki talenat tenisa, u ovom trenutku je bolji od Ita, domaci teren bi trebao da donese pobjedu uz naravno nedvojbeno veci kvalitet igre.
Tiket 3:
Norrie - Reid TR 0:2 @ 1.61
L.C. Huang - Bhambri 2 @ 1.20
Norrie jos u profi karijeri u glavnom zrijebu nekog turnira nije osvojio set, a sada da ga osvoji, e pa nece moci razbojnice jedan.
Domaci teren, kvalitet i Bhambri ovo lagano zavrsava

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi

Večeras NBA napadam malo drugačijom taktikom. Osim jednog tiketa sa zvijezdama, uplaćujem i ovaj s "nedorečenima" (točnije: onima zbog kojih su nas all star igrači toliko puta obarali na listićima).
Iskreno, stvarno nemam volje za pisati analizu o odabranim parovima. Svi igrači uplaćeni su na osnovu statistike u prethodnih 7 utakmica, trenutne forme i izostanaka,te ozljeda nekih njihovih suigrača.
Ionako nikad nisam shvaćao analize za ovaj tip klađenja, pošto je svima jasno da je u pitanju klasična lutrija. Sve informacije dobio sam sa stranice "cbs.sports" pa preporučam i vama da pročačkate tamo prije uplate.
U desetom selu živi Antuntun!
bevanda4 je napisao/la:Engleska: Ishtmian, Premier League
Hendon - Enfield Town
2 @7.20
X2 @3.00
odg @1.42
Veliki value bet na ovom paru.. Tečaj u padu sa 7 na 5.
Oba gol ne bi trebalo doći u pitanje.
Ako im je ikad trebala pobjeda, sad im treba!
Mogu li to napraviti 4. put zaredom.. Ostaje da vidimo.
Tečajevi preuzeti iz Marathonbeta.
FT: 0-3

Nadam se da je bilo pametnih koji su singlirali pobjedu gostiju.. Ja sam naravno, od svega uzeo "oba gol" i kombinirao sa Chelsea X2... :ugeek:
Glupan ostaje glupan!

Evo i od mene jedan za veceras... Smatram da je Mayer kvalitetniji zemljas od Haidera,vec ga je jednom dobio (istina,2007) ali na AO je dobio Montanesa te se nije obrukao protiv Noleta.Oklahoma uz Duranta bi trebala opet krenuti sa pobjedama iako Memphis nije nimalo naivan tim dok Pittsburgh je najbolji tim lige te ce se pokusati revansirati za poraz iz prvog meca od 5-0.
Sretno svima!
@bevanda4 - Odlican par, uzeo sam x2.Hvala.
Zadnja izmjena: Vedrns, dana/u 04 feb 2014, 15:58, ukupno mijenjano 1 put.
Nba strucnjaci dajte neki predlog za veceras
Ps: ovi koji su mi slali ovih dana na wwinu nek mi se jave u poruci da im vratim user i cetvrto slovo.
Ps: ovi koji su mi slali ovih dana na wwinu nek mi se jave u poruci da im vratim user i cetvrto slovo.
Zadnja izmjena: FC BAYERN, dana/u 03 feb 2014, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
bevanda4 je napisao/la:
Man City - Chelsea / gost daje gol @1.45
Inače izbjegavam igrati na public betove, ali ne mogu ostati ravnodušan na ovakve kvote za klub poput Čelzija.
Uvijek su veliki naboji kad se nađu dvije tako efikasne i moćne momčadi, pogotovo kad ih dijeli par bodova. Jako nerealna kvota na goste, ako tko može prekinuti Cityev niz to je Mourinho sa svojim pulenima. Hazard, Torres, Oscar, Williain.. Ne treba ni nabrajat ostale potencijalne prijetnje po vrata domaćina.. Još kad uz sve njih iz zamjene dodamo preporođenog golgetera Eto'oa dobijemo zastrašujuću momčad koja, kako bi pjesnici rekli, ledi krv u žilama svakome pojedincu iz suparničkog tima.. Iako ovakvi derbiji nerijetko završe bez golova, te utakmice budu tvrde i na trenutke negledljive, nešto mi govori da to večeras neće biti slučaj. Kod ovakvih imena na obe strane, bilo bi ravno čudu da ne padne koji zgoditak.. A onda su sve opcije otvorene! Vrijedi napomenuti da je City u zadnje dvije domaćinske primio 4 gola (po 2 od Cardiffa i Wattforda). Na narodni listić definitivno ide X2 Chelsea, sa ekstremno visokom kvotom @2.00.
FT: 0-1

Bravo 0:3 FTbevanda4 je napisao/la:Engleska: Ishtmian, Premier League
Hendon - Enfield Town
2 @7.20
X2 @3.00
odg @1.42
Veliki value bet na ovom paru.. Tečaj u padu sa 7 na 5.
Oba gol ne bi trebalo doći u pitanje.
Ako im je ikad trebala pobjeda, sad im treba!
Mogu li to napraviti 4. put zaredom.. Ostaje da vidimo.
Tečajevi preuzeti iz Marathonbeta.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Po meni NBA večeras,
Detroit manje od 100 poena;
Afflalo manje od 20 poena;
Bosh manje od 18 poena;
Ibaka manje od 17 poena;
Griffin više od 24 poena.
To je moj odigrani listić.
A još u vidu imam odigrati ako Villarreal ostane kec,
Knight više od 17 poena;
Gordon više od 14 poena;
Jackson manje od 15 poena;
Denver- LA Clippers više od 215 poena;
Milwaukee- New York manje od 197 poena;
Dallas- Cleveland da gosti neće izgubiti više od 9 razlike.
Sretno raja, ako neko vidi neki tup par neka se javi. Bio bih zahvalan.
Detroit manje od 100 poena;
Afflalo manje od 20 poena;
Bosh manje od 18 poena;
Ibaka manje od 17 poena;
Griffin više od 24 poena.
To je moj odigrani listić.
A još u vidu imam odigrati ako Villarreal ostane kec,
Knight više od 17 poena;
Gordon više od 14 poena;
Jackson manje od 15 poena;
Denver- LA Clippers više od 215 poena;
Milwaukee- New York manje od 197 poena;
Dallas- Cleveland da gosti neće izgubiti više od 9 razlike.

1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

Edit: Mislim da će Mirza preko 7,5 večeras,vidio sam tu granicu negdje.Kod mene ga nema u ponudi. Prošli put im je dao 18 poena,a znamo da je ovo za njega smiješna granica.

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Mirza 8,5 2,00 over
dovoljne su tri trojke za over, nadam se i ocekujem od Mirze da supljikavim Sixersima prebaci ovih 8 poena.
uz BO definitivno moze
Ray Allen 8,5 1,85 over
S klupe ulazi i ista stavr kao kod Mirze, fenomenalni veteran, trojkas nek ubaci tri trojke i prolazi
Pistonsima, mislim da nece biti problem
Mozgov 8,5 over 1,95 over
ist s klupe, ali pametan momak, supljim Clippersima pod obrucem ibacivao 13 p u prvom susretu.
Definitivno moze ponovo, laganih poena, brze igre nece falit, moze doci over
isto su mi simpa tipovi
Aldridge 24,5 +
Davis 20,5 +
Duncan 15,5+
dovoljne su tri trojke za over, nadam se i ocekujem od Mirze da supljikavim Sixersima prebaci ovih 8 poena.
uz BO definitivno moze
Ray Allen 8,5 1,85 over
S klupe ulazi i ista stavr kao kod Mirze, fenomenalni veteran, trojkas nek ubaci tri trojke i prolazi

Pistonsima, mislim da nece biti problem
Mozgov 8,5 over 1,95 over
ist s klupe, ali pametan momak, supljim Clippersima pod obrucem ibacivao 13 p u prvom susretu.
Definitivno moze ponovo, laganih poena, brze igre nece falit, moze doci over

isto su mi simpa tipovi
Aldridge 24,5 +
Davis 20,5 +
Duncan 15,5+
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
02:00 New Orleans-San Antonio(-193.5+) Vise 1.90
U Bh playu granica 206,5Goodison je napisao/la: Denver- LA Clippers više od 215 poena;

FORZA MARŠAL !!!
Hvala @apocalyps i @samirr.
Šteta je ne okušati sreću još jednom, kad je već krenulo.
Zanimljiv par dolazi iz Argentinske košarke večeras:
Penarol - Quimsa / 2 @4.95
Penarol dosta jak doma, ali prošlo kolo izgubili su od Atenasa, koji su bodovno izjednačeni sa Quimsom.
Ali prvotno sam se vodio mišlju da bi ova dva kluba mogla igrati 3za3, nakon što sam vidio međ. omjere kad je Penarol igrao kod kuće:

Po ovim rezultatima, red je da Quimsa slavi.. Tko zna, možda se Penarol nije još oporavio od zadnjeg neočekivanog poraza.. A možda je sve ovo jedna velika namještaljka, pa stvarno igraju 3za3. U svakom slučaju, dobar value bet, isplati se pokušati na goste.
Šteta je ne okušati sreću još jednom, kad je već krenulo.
Zanimljiv par dolazi iz Argentinske košarke večeras:
Penarol - Quimsa / 2 @4.95
Penarol dosta jak doma, ali prošlo kolo izgubili su od Atenasa, koji su bodovno izjednačeni sa Quimsom.
Ali prvotno sam se vodio mišlju da bi ova dva kluba mogla igrati 3za3, nakon što sam vidio međ. omjere kad je Penarol igrao kod kuće:

Po ovim rezultatima, red je da Quimsa slavi.. Tko zna, možda se Penarol nije još oporavio od zadnjeg neočekivanog poraza.. A možda je sve ovo jedna velika namještaljka, pa stvarno igraju 3za3. U svakom slučaju, dobar value bet, isplati se pokušati na goste.
Premier. Upadni na stranicu i vidi.hodža je napisao/la:U Bh playu granica 206,5Goodison je napisao/la: Denver- LA Clippers više od 215 poena;
Sretno raja, ako neko vidi neki tup par neka se javi. Bio bih zahvalan.Gdje nadje ti toliku ?

1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Onda sam ja zaje.bo ove u bhplayu
kod njih danas u 4 bilo 206 i naravno da sam uplatio over

FORZA MARŠAL !!!
E da je bilo kao singl to odigrati po tom omjeru ali jbt ga sad.hodža je napisao/la:Onda sam ja zaje.bo ove u bhplayukod njih danas u 4 bilo 206 i naravno da sam uplatio over
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.