FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Miličević i Zidan raskid ugovora ?
SRAMOTA šta rade ovi iz uprave, pogubili su konce !
Zinedin plaćen 100 000 eura i vidi se da momak ima kliker, trebalo je da ove sezone vidimo koliko zaista može.
Ako ga Sablić ne želi , onda se momak pošalje na posudbu negdje.
Šta ćemo ako Sablića šutnu za par mjeseci ?
Također , nadam se da nije istina ono što je neko rekao da Sablić ne računa na Kurdića.
Stvarno ne vidim u čemu je stvar, momak je odličan igrač.
Zinedin plaćen 100 000 eura i vidi se da momak ima kliker, trebalo je da ove sezone vidimo koliko zaista može.
Također , nadam se da nije istina ono što je neko rekao da Sablić ne računa na Kurdića.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
-
- Kontakt:
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Izvini brate, to je najbolja uprava u Istoriji. Gdje ćeš tako pričati/pisati.Testo je napisao/la: ↑17 jun 2021, 22:20Miličević i Zidan raskid ugovora ?

Tako je, reci muMaroonBjelave je napisao/la: ↑17 jun 2021, 22:31Izvini brate, to je najbolja uprava u Istoriji. Gdje ćeš tako pričati/pisati.Testo je napisao/la: ↑17 jun 2021, 22:20Miličević i Zidan raskid ugovora ?
Stvarno ne vidim u čemu je stvar, momak je odličan igrač.![]()

Treba vise podrske a manje kritikovati

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ti si ovdje Haris Zahiragić uprave.Zip je napisao/la: ↑17 jun 2021, 22:34Tako je, reci muMaroonBjelave je napisao/la: ↑17 jun 2021, 22:31Izvini brate, to je najbolja uprava u Istoriji. Gdje ćeš tako pričati/pisati.Testo je napisao/la: ↑17 jun 2021, 22:20Miličević i Zidan raskid ugovora ?
Stvarno ne vidim u čemu je stvar, momak je odličan igrač.![]()
![]()
Treba vise podrske a manje kritikovati![]()
-
- Kontakt:
Ako Zinedin ide ni malo mi nije zao, uz Sušica i Pejovica pokazao najvecu kurcobolju u timu.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
A što ode Miličević? A umjesto njega dođe Herr Flick Lazić.bordobijeli je napisao/la: ↑17 jun 2021, 22:37Ako Zinedin ide ni malo mi nije zao, uz Sušica i Pejovica pokazao najvecu kurcobolju u timu.
Ovi što su previše nezadovoljni, Sabliću nisu potrebni. Čovjek hoće da ima igrače koji će na terenu pokazati, sve ono što znaju i mogu. Znači ko bude igrao, mora dati svoj maximum.bordobijeli je napisao/la: ↑17 jun 2021, 22:37Ako Zinedin ide ni malo mi nije zao, uz Sušica i Pejovica pokazao najvecu kurcobolju u timu.

-
- Kontakt:
On je zamalo poceo govoriti kako je ustvari drugo mjesto bolje od prvog,i da je u ovom intertoto kupu bolja zarada nego u LP, samo da odbrani Fk SabruMaroonBjelave je napisao/la: ↑17 jun 2021, 22:36Ti si ovdje Haris Zahiragić uprave.Zip je napisao/la: ↑17 jun 2021, 22:34Tako je, reci muMaroonBjelave je napisao/la: ↑17 jun 2021, 22:31
Izvini brate, to je najbolja uprava u Istoriji. Gdje ćeš tako pričati/pisati.![]()
![]()
Treba vise podrske a manje kritikovati![]()

- MaroonBjelave
- Kontakt:
I po mogućnosti dobiti platu za taj svoj maximum.fks74 je napisao/la: ↑17 jun 2021, 22:42Ovi što su previše nezadovoljni, Sabliću nisu potrebni. Čovjek hoće da ima igrače koji će na terenu pokazati, sve ono što znaju i mogu. Znači ko bude igrao, mora dati svoj maximum.bordobijeli je napisao/la: ↑17 jun 2021, 22:37Ako Zinedin ide ni malo mi nije zao, uz Sušica i Pejovica pokazao najvecu kurcobolju u timu.![]()
-
- Kontakt:
Pisao sam danas da mi je Milicevic bolji od LazicMaroonBjelave je napisao/la: ↑17 jun 2021, 22:40A što ode Miličević? A umjesto njega dođe Herr Flick Lazić.bordobijeli je napisao/la: ↑17 jun 2021, 22:37Ako Zinedin ide ni malo mi nije zao, uz Sušica i Pejovica pokazao najvecu kurcobolju u timu.
Plate će biti, zato se prave rezovi.MaroonBjelave je napisao/la: ↑17 jun 2021, 22:43I po mogućnosti dobiti platu za taj svoj maximum.fks74 je napisao/la: ↑17 jun 2021, 22:42Ovi što su previše nezadovoljni, Sabliću nisu potrebni. Čovjek hoće da ima igrače koji će na terenu pokazati, sve ono što znaju i mogu. Znači ko bude igrao, mora dati svoj maximum.bordobijeli je napisao/la: ↑17 jun 2021, 22:37Ako Zinedin ide ni malo mi nije zao, uz Sušica i Pejovica pokazao najvecu kurcobolju u timu.![]()
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Buraz, tastatura sve trpi.Sanchez1987 je napisao/la: ↑17 jun 2021, 22:42On je zamalo poceo govoriti kako je ustvari drugo mjesto bolje od prvog,i da je u ovom intertoto kupu bolja zarada nego u LP, samo da odbrani Fk Sabru![]()
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Živi bili, pa vidjeli. Ja bih volio da si u pravu.fks74 je napisao/la: ↑17 jun 2021, 22:46Plate će biti, zato se prave rezovi.
-
- Kontakt:
Milicevic je naravno bolji stoper od Lazica.Ali Milicevicu puno duguju,on hoce slobodne papire i oprostit ce sva ta dugovanja i niko nece biti tuzen ni nista,sto je po meni i vise nego korektno od strane Milicevica.Ja sam jucer napisao da Lazic dolazi a Milicevic ide 100% ali eto sta ja znam.Nemam ja pojmaMaroonBjelave je napisao/la: ↑17 jun 2021, 22:40A što ode Miličević? A umjesto njega dođe Herr Flick Lazić.bordobijeli je napisao/la: ↑17 jun 2021, 22:37Ako Zinedin ide ni malo mi nije zao, uz Sušica i Pejovica pokazao najvecu kurcobolju u timu.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Zinedina platili 100.000 necega i jos mu dodjemo para pa lik ode dzaba. Pritom nista nije pokazao.
Treba i to znati.
Treba i to znati.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Njegov menadzer jos jucer spominje jedan klub iz BiH

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MaroonBjelave
- Kontakt:
A ja buraz nemam pojma kako "najbolja uprava u Istoriji" sa gazdom milionerom može dugovati igraču pare?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 jun 2021, 22:59Milicevic je naravno bolji stoper od Lazica.Ali Milicevicu puno duguju,on hoce slobodne papire i oprostit ce sva ta dugovanja i niko nece biti tuzen ni nista,sto je po meni i vise nego korektno od strane Milicevica.Ja sam jucer napisao da Lazic dolazi a Milicevic ide 100% ali eto sta ja znam.Nemam ja pojmaMaroonBjelave je napisao/la: ↑17 jun 2021, 22:40A što ode Miličević? A umjesto njega dođe Herr Flick Lazić.bordobijeli je napisao/la: ↑17 jun 2021, 22:37Ako Zinedin ide ni malo mi nije zao, uz Sušica i Pejovica pokazao najvecu kurcobolju u timu.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Da hoce jos neko uzeti papire, da se sta ustedi.
Ko zna mozda Sabra pokupi diplomu.
Ubila se zaBinga ili uAmka da radi.
Ko zna mozda Sabra pokupi diplomu.
Ubila se zaBinga ili uAmka da radi.
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jun 2021, 23:02
Njegov menadzer jos jucer spominje jedan klub iz BiH![]()

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.