Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Genoa-Sampdoria manje od 9,5 kartona 1,90
Woking-Hereford z1 1,80
City-Chelsea dg1 1,15
Sporting B-Portimonense dg1 1,20
Efes-Fener domacin preko 71 kosa 1,70
Savehof-Alingsas 2,50
Woking-Hereford z1 1,80
City-Chelsea dg1 1,15
Sporting B-Portimonense dg1 1,20
Efes-Fener domacin preko 71 kosa 1,70
Savehof-Alingsas 2,50
BHF Bosanska Krajina!
Prestanite sa raspravom i off topicom. Tema za te stvari ima, nemojte da vas saljem u Banoviće.
16:30 Efes Anadoulu ( +4,5 ) - Fenerbache 1 @ 1.85
21:00 City - Chelsea 1X @ 1.30
21:00 City - Chelsea 1X @ 1.30
Semper Fidelis
Pored ovoga sto sam "iskoristio" sam uzeo i GRESKU Formule a to je: Cilic-Delic MANJE od 20,5 gemovaPity1900 je napisao/la:Imate u formuli
Lillard na 25.5
a svugdje je na 20.5 vjerovatno su zamijenili njega i aldridgea s tim da ovog i nema u ponudi
pa eto ako ne izbaci moze se probati MANJE
moze on prebacit i ovo ako hoce

Jedan rani ;
J.Sousa - Ramirez H. 1
Čilić - M.Delić (-18,5+) 1
-14,5+/Bojan Bogdanović (Fener) 2
Kvota 5 .
J.Sousa - Ramirez H. 1
Čilić - M.Delić (-18,5+) 1
-14,5+/Bojan Bogdanović (Fener) 2
Kvota 5 .
❶❾❽❽
Da se nadovežem na prethodni moj post,izgleda da su Zorić i Vidmar ipak out za danas(tako sam bar procitao na facebook od kolege iz Turske) pa preporucujem jos Bjelica 9,5 više,on i Kleiza ce najvise vremena provoditi na 4.i 5. pa bi Nemanja ovo vrlo lagano mogao prebaciti jer Savanovic uopce ne pomislja na obranu........takodjer Bogdanovic mi je nakon ovih vijesti jos sigurniji................
za danas da se ima sta pratiti.
Genoa - Sampdoria DP 2 @2,00
Man.City - Chelsea DP 2 @2,00
Genoa - Sampdoria DP 2 @2,00
Man.City - Chelsea DP 2 @2,00
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Imas li druze sta iz nba ?amarosim je napisao/la:Da se nadovežem na prethodni moj post,izgleda da su Zorić i Vidmar ipak out za danas(tako sam bar procitao na facebook od kolege iz Turske) pa preporucujem jos Bjelica 9,5 više,on i Kleiza ce najvise vremena provoditi na 4.i 5. pa bi Nemanja ovo vrlo lagano mogao prebaciti jer Savanovic uopce ne pomislja na obranu........takodjer Bogdanovic mi je nakon ovih vijesti jos sigurniji................
M.Gasol 13,5 više,Parker 18,5 više.Lllard 18,5 više i Afllalo 19,5 manje pa proberi....................

Ajmoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
po meni siti 1&3+ lagano, sve dok je Silve u ekipi Sitija oni nece izgubiti, a sa druge strane Hazard ga moze dati ..
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
22:30 Macae - Pinheiros 2 1.40

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Vratnik je napisao/la:Prestanite sa raspravom i off topicom. Tema za te stvari ima, nemojte da vas saljem u Banoviće.
+1
Bilo je vrijeme da netko uredi ovu kaljužu što smo od teme napravili. Od mene imaš potpunu podršku.
Man City - Chelsea / gost daje gol @1.45
Inače izbjegavam igrati na public betove, ali ne mogu ostati ravnodušan na ovakve kvote za klub poput Čelzija.
Uvijek su veliki naboji kad se nađu dvije tako efikasne i moćne momčadi, pogotovo kad ih dijeli par bodova. Jako nerealna kvota na goste, ako tko može prekinuti Cityev niz to je Mourinho sa svojim pulenima. Hazard, Torres, Oscar, Williain.. Ne treba ni nabrajat ostale potencijalne prijetnje po vrata domaćina.. Još kad uz sve njih iz zamjene dodamo preporođenog golgetera Eto'oa dobijemo zastrašujuću momčad koja, kako bi pjesnici rekli, ledi krv u žilama svakome pojedincu iz suparničkog tima.. Iako ovakvi derbiji nerijetko završe bez golova, te utakmice budu tvrde i na trenutke negledljive, nešto mi govori da to večeras neće biti slučaj. Kod ovakvih imena na obe strane, bilo bi ravno čudu da ne padne koji zgoditak.. A onda su sve opcije otvorene! Vrijedi napomenuti da je City u zadnje dvije domaćinske primio 4 gola (po 2 od Cardiffa i Wattforda). Na narodni listić definitivno ide X2 Chelsea, sa ekstremno visokom kvotom @2.00.
U desetom selu živi Antuntun!
Engleska: Ishtmian, Premier League
Hendon - Enfield Town
2 @7.20
X2 @3.00
odg @1.42

Veliki value bet na ovom paru.. Tečaj u padu sa 7 na 5.
Oba gol ne bi trebalo doći u pitanje.
Ako im je ikad trebala pobjeda, sad im treba!
Mogu li to napraviti 4. put zaredom.. Ostaje da vidimo.

Tečajevi preuzeti iz Marathonbeta.
Hendon - Enfield Town
2 @7.20
X2 @3.00
odg @1.42

Veliki value bet na ovom paru.. Tečaj u padu sa 7 na 5.
Oba gol ne bi trebalo doći u pitanje.
Ako im je ikad trebala pobjeda, sad im treba!
Mogu li to napraviti 4. put zaredom.. Ostaje da vidimo.

Tečajevi preuzeti iz Marathonbeta.
U desetom selu živi Antuntun!
Vaduz-Lugano oba daju i 3+ 2.10
Domaćin, vodeće ekipa druge švicarske lige ugostiti će ekipu Lugana koja se smjestila u sredini ljestvice.
VAduz je ove sezone sjajan domaćin, od devet utakmica dobili su sedam i samo dva puta su im protivnici uzimali po bod, Lugano je dobio četiri, dva puta podijelio bodove i tri puta su morali priznati poraz.
Međusobni susreti obično su nudili golove, bilo je tu susreta 2-1 i 3-2 u više navrata pa se nadam da će ponoviti jedan takav susret i da će biti golova.Moguć je i prelaz 2/1 pa morti na sitno baciti markicu
Villarreal-Osasuna h 0:1 1 2.00
Žuta podmornica je veliki favoriti i ne bi trebalo biti problema u ovom suretu, osobno očekujem da do poluvremena riješe utakmicu, bore se za LP i pobjedom bi došli na samo tri boda od Athletica. Gosti se bore za goli život i svaka utakmica je gotovo kvalifikacijska, daleko od toga da ne znaju biti opasni i mogu priprijetiti ali mislim da ne večeras, Villareal je dobio prvi suret u gostima sa 3-0 i bilo bi iznenađenje da ne dobiju opet sa dva ili više razlike.
Domaćin, vodeće ekipa druge švicarske lige ugostiti će ekipu Lugana koja se smjestila u sredini ljestvice.
VAduz je ove sezone sjajan domaćin, od devet utakmica dobili su sedam i samo dva puta su im protivnici uzimali po bod, Lugano je dobio četiri, dva puta podijelio bodove i tri puta su morali priznati poraz.
Međusobni susreti obično su nudili golove, bilo je tu susreta 2-1 i 3-2 u više navrata pa se nadam da će ponoviti jedan takav susret i da će biti golova.Moguć je i prelaz 2/1 pa morti na sitno baciti markicu
Villarreal-Osasuna h 0:1 1 2.00
Žuta podmornica je veliki favoriti i ne bi trebalo biti problema u ovom suretu, osobno očekujem da do poluvremena riješe utakmicu, bore se za LP i pobjedom bi došli na samo tri boda od Athletica. Gosti se bore za goli život i svaka utakmica je gotovo kvalifikacijska, daleko od toga da ne znaju biti opasni i mogu priprijetiti ali mislim da ne večeras, Villareal je dobio prvi suret u gostima sa 3-0 i bilo bi iznenađenje da ne dobiju opet sa dva ili više razlike.
Arroyo 14,5+ VISE 1.85
nakon što se vratio poslije ozlijede, išao lagano preko te granice: Žalgirisu je zabio 22, Bayernu 21, Lokomotivu 19, kao i svom Maccabiju za 34 minute igre. Očekujem da i večeras igra malo duže jer će igurno biti neizvjesno do samog kraja i on će to sigurno maksimalno iskoristiti.
Chelsea-City korneri VISE 1.85
Gasol vise, Davis vise, durant vise
Slaze li se neko s mnom ?
nakon što se vratio poslije ozlijede, išao lagano preko te granice: Žalgirisu je zabio 22, Bayernu 21, Lokomotivu 19, kao i svom Maccabiju za 34 minute igre. Očekujem da i večeras igra malo duže jer će igurno biti neizvjesno do samog kraja i on će to sigurno maksimalno iskoristiti.
Chelsea-City korneri VISE 1.85
Gasol vise, Davis vise, durant vise
Slaze li se neko s mnom ?
Asvel-Nancy -5,5 H2 1.85
Ne mogu se oteti dojmu da gosti neće izgubiti sa 6+ razlike, u prvoj utakmici je bilo 60-59 za Nancy i očekujem još jednu takvu tvrdu utakmicu sa manjim brojem koševa i ako gosti uopće i izgube susret ne vjerujem da će biti s razlikom većom od 5 poena, vrlo lako može biti X pa možda nije lošeu sistemu odigrati ili kao single na manji ulog
Besiktas-Galatasaray / Galata over 74.5 1.80
Zadnja utakmica završila je pobjedom Galate 87-82 i očekujem da gosti ponove tih 80+ koševa pa mi je pomalo smiješna granica od 74.5 ja vjerujem da će oni to bez problema prebaciti. Zadnji puta kad su gostovali kod Besiktasa dali su samo 69 i teško da će ih zaustaviti opet ispod 70.
Ne mogu se oteti dojmu da gosti neće izgubiti sa 6+ razlike, u prvoj utakmici je bilo 60-59 za Nancy i očekujem još jednu takvu tvrdu utakmicu sa manjim brojem koševa i ako gosti uopće i izgube susret ne vjerujem da će biti s razlikom većom od 5 poena, vrlo lako može biti X pa možda nije lošeu sistemu odigrati ili kao single na manji ulog
Besiktas-Galatasaray / Galata over 74.5 1.80
Zadnja utakmica završila je pobjedom Galate 87-82 i očekujem da gosti ponove tih 80+ koševa pa mi je pomalo smiješna granica od 74.5 ja vjerujem da će oni to bez problema prebaciti. Zadnji puta kad su gostovali kod Besiktasa dali su samo 69 i teško da će ih zaustaviti opet ispod 70.
- brunoconti
- Kontakt:
Chelmsford Ebbesfleet ps1 1.55 ili zX2 1.65
U tri medjusobna duela samo je jedan zavrsio da nije bilo oba daju, a dva susreta su zavrsena u stilu 3+ (1:4, 2:3). Ako cemo vjerovat tradiciji i statistici, ovo bi trebalo biti ps1, a za hrabrije neka pokusaju 3+.
U tri medjusobna duela samo je jedan zavrsio da nije bilo oba daju, a dva susreta su zavrsena u stilu 3+ (1:4, 2:3). Ako cemo vjerovat tradiciji i statistici, ovo bi trebalo biti ps1, a za hrabrije neka pokusaju 3+.
Zadnja izmjena: brunoconti, dana/u 03 feb 2014, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.
M.City-Chelsea 2GG 6.50
Prošli put kad sam nešto slično igro,prošlo je,pa mi bi krivo što nisam stavio.
City ove sezone perfektan kod kuće sa 11 pobjeda,mora se nekad prekinut serija,a ko će ako neće neko iz vrha tabele.Aguero povrijedjen,vjerovatno Džeko i Negredo u napadu,a znamo da Aguero postiže golove čak i kad vezni red očajno igra,tj. sam sebi stvori priliku,što nije toliko slučaj sa Džekom i Negredom.Go citya bi moro doć,uglavnom na ovoliku kvotu vrijedi pokušati,nije da cityu West ham dolazi.
Prošli put kad sam nešto slično igro,prošlo je,pa mi bi krivo što nisam stavio.
City ove sezone perfektan kod kuće sa 11 pobjeda,mora se nekad prekinut serija,a ko će ako neće neko iz vrha tabele.Aguero povrijedjen,vjerovatno Džeko i Negredo u napadu,a znamo da Aguero postiže golove čak i kad vezni red očajno igra,tj. sam sebi stvori priliku,što nije toliko slučaj sa Džekom i Negredom.Go citya bi moro doć,uglavnom na ovoliku kvotu vrijedi pokušati,nije da cityu West ham dolazi.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 03 feb 2014, 19:19, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.