FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

sljivo
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la sljivo » 13 mar 2019, 22:56

Njihov svaki igrač je stijena, nevjerovatno su spremni iako su odigrali 800 tekmi. Naši se odbijaju. Ono došo Robert Kovač da zategne :rol:

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 13 mar 2019, 22:57

Neki dan ja govorim,, Lewat ima odlicno fudbalsko znanje, ali nije "finisher" kakav bi trebao biti "najbolji" napadac svijeta. Gnabry ostro, on po obicaju kasni. Tako je i protiv Barce 2015. kasnio kada je Muller na 0-0 poslao u sesnaest...
Spamm

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 13 mar 2019, 22:58

hoce sad ponovo naci se biseri i govoriti kako je niko dobar strateg ...fujj
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 13 mar 2019, 22:59

Stefan Effenberg je napisao/la:Hajde sad ti mene Effe uvjeravaj kako nema argumenata protiv Kovaca. :)

James igracina. I on ga vadi van. Bravo.

Gnabry pokazao da nije igrac za nesto vise, barem zasad.

Lewandowskog prodati za 50 milijuna. Nista od njega vise. Sramota da se u njemu vidi neka ekstra klasa a frajer se ne moze zagraditi jednom Matipu.

Uglavnom igra sramotna i nedostojna ovako velikog kluba.
:thumbup:
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 13 mar 2019, 23:00

sad ce glavesine reci da nam je prioritet Bundesliga hahahaha jaoo pukla bruka. Nismo ni svjesni koliko smo losi. Od Bayerna i Guardiole i onakvih imena do igraca koji prvi put igraju ovu 16tinu LP. Bravo svi od reda, strasan tutorijal kako s.j.ebati jedan klub :bow: :bow:

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 13 mar 2019, 23:00

Finansijski expert, i godinama unazad kanta ovog foruma, forumas pod imenom @Saurman, tvrdi da su Allison i Van Dijk pretplaceni :think:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 13 mar 2019, 23:01

Lewat choker zivi iako nije imao Mullera uz sebe, nikad od njega igraca u ovakvim utakmicama. Govorio sam da smo ga se morali rijesiti na ljeto i uzeti nekoliko igraca. Trebali su ga uvaljati Realu dok su bili zainteresovani.
Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 13 mar 2019, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Klare

Post Postao/la Klare » 13 mar 2019, 23:01

Ispali pa šta, nije kraj svijeta. Dosadilo je svake godine očekivati LP, a pogotovo ove ne boli ranije ispadanje.
Samo je ružan način na koji se ispalo.

Očekivao drugo poluvrijeme da dodaju gas, a oni stali i gledali kako liverpul igra, nečuveno.
Nije.mi žao što su ispali, ima ove godine boljih i dosta uigranijih ekipa, šanse su propustili proteklih godina, Pep je imao sve igrače na vrhuncu pa nije uspio, a kako Kovač da uspije sa igračima na odlasku, pola ekipe je na odlasku.
Svejedno Kovač sumnjam da je kalibar trenera, vrlo vjerovatno će uzeti ligu i kup, a onda je pred upravom preteška odluka, evo ne znam ni sam u tom slučaju da li da dobije još jednu sezonu.

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 13 mar 2019, 23:03

Daj Bože da Dortmund uzme ligu a Bremen kup, da dovedemo trenera dostojnog Bayerna i potrošimo na ljeto 300 mil na remont ekipe.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 13 mar 2019, 23:04

Treba Tedesca dovesti, sad ce biti dostupan.

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 13 mar 2019, 23:05

Klare je napisao/la:Ispali pa šta, nije kraj svijeta. Dosadilo je svake godine očekivati LP, a pogotovo ove ne boli ranije ispadanje.
Samo je ružan način na koji se ispalo.

Očekivao drugo poluvrijeme da dodaju gas, a oni stali i gledali kako liverpul igra, nečuveno.
Nije.mi žao što su ispali, ima ove godine boljih i dosta uigranijih ekipa, šanse su propustili proteklih godina, Pep je imao sve igrače na vrhuncu pa nije uspio, a kako Kovač da uspije sa igračima na odlasku, pola ekipe je na odlasku.
Svejedno Kovač sumnjam da je kalibar trenera, vrlo vjerovatno će uzeti ligu i kup, a onda je pred upravom preteška odluka, evo ne znam ni sam u tom slučaju da li da dobije još jednu sezonu.
Strah me da se dadne njemu rekonstrukcija tima. Za to treba neko ko mozda sistemski bolje organizuje ekipu. Veceras se vidjela nemoc. Kroz veci dio sezone se vidjela nemoc (bar kada je takticka priprema). Ostatak sezone ce vise reci (tj. ima li napretka u SISTEMU I IGRI), ali ne znam, ovo je nezahvalna situacija i za njega i za klub.
Spamm

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 13 mar 2019, 23:06

izaberite sebi trenera kojeg hocete, eto nek Klopp dodje, svi bi ovdje rekli da je to odlican izbor, al shvatite jedno
Igrački kadar koji Bayern trenutno ima i nije za vise od proci grupu u LP

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 13 mar 2019, 23:09

Kad ti je Rafinha u prvih 11 a ne da nije najgori, nego nije ni u top5 najgorih igrača ekipe, znaš da nešto nije uredu. Mislim, znamo mi to odavno, ovo su samo noviji dokazi za presudu koja je davno donešena. Ima Niko svojih mana(i to ne malo), ali nije sve ni do njega. Puno toga mi trebamo promjeniti da bi nam trener bio najveći problem. Prošla sezona je bila posljedni pokušaj zbog Juppa i njegove strasti za Bayernom, sad slijede godine patnje. Na upravi je sada da donese odluku koliko će ta patnja trajati. Na ljeto će biti jasnije. Nisam se ni iznervirao, ovo je "bol" razrijeđena kroz cijelu sezonu, puno teži su porazi proteklih godina.
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 13 mar 2019, 23:12

Zato sto je ova ekipa i istrosena ne govorim s punim zarom da ga se otjera. Ali opet, kada pogledas kako je sezona tekla, mozda i nije najbolja ideja da on rekonstrukciju provodi.

Prosle sezone, nakon Seville, pisao sam da je Jupp izvukao maksimum i da ova ekipa nema sta vise ponuditi.

EDIT: Veceras ga opet to ne oslobadja odgovornosti. Sramota je ne napraviti nekoliko smislenih akcija, pa nismo Brighton.
Zadnja izmjena: FCBAYERN, dana/u 13 mar 2019, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
Spamm

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 mar 2019, 23:14

Nazalost pedala a sanjalo se mnogo vise, barem ja.
Zivjela je nada da se moze odigrati mec dostojan finala a ne osmine, da ce sve bitne karike biti bas bitne i da ce odbrana Liverpoola pucati sve vise pri svakom Bayernovom napadu.
No, zelje su jedno a mogucnosti su ocito nesto drugo.

Bayern je kroz jedna vrata pokusao proci ali bezuspješno, ostaju jos dvoja vrata koja u ovom momentu djeluju kao da su pravljena od celika.

Ostaje zal zbog neigranja svih igraca, zbog nedostatka najpotentnijeg desnog beka, zbog nedostatka kvalitetnog desnog krila a mozda je ruzno reci, Muller bi ovdje dobro dosao.

Niko nije uspio, nije pokazao da se moze nositi sa najboljim.
Nikini igraci su djecica u odnosu na Kloopove divove.
Spremnost ekipe je pola pobjede.

PS: cestitke Liverpoolu, zasluzena pobjeda.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 13 mar 2019, 23:14

Dotakli smo dno ili će to biti ako i prvenstvo izgube?!
Strašno jalovo, pa za nepovjerovati.
Uvijek se u porazu traži razlog, nekad peh, nekad suci, uvijek nešto novo ili u suštini isto, ali nekako sam gledao da sto manje boli ako do ispadanja dođe. Kad si koliko toliko bio prezentan i imao šta pokazati, naravno da je bolno ispadanje od ATM ili Reala.
Ali, kad se zavaraš da nešto vrijediš i imaš aktivan rezultat iz prvog meča, ovakav udarac zaista zaboli.
Navijam da Dortmund osvoji prvenstvo.
Nebitno iz kojih razloga, da ne shvatite pogrešno, pojačanja me najmanje interesuju.
Vom Jäger zum Gejagten

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 13 mar 2019, 23:14

Saurman je napisao/la:Ja ću biti skroman 4:1.
Zamalo.
Kocka je bačena

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 13 mar 2019, 23:16

Normalno da je Jupp maksimum izvukao i da ne bi Cakira mozda bi i prosli u finale ali je to bilo prokletstvo za Bayern jer su ovi idioti mislili da Kovac moze sto i Heynckes sa istrosenim napadom.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 13 mar 2019, 23:18

Mene najviše boli koliko smo srozani. Nije da i igrači nemaju zasluga u tome. Prvo što su zapušteni a drugo što na svake promjene plaču i bune se.

Prestrašno. Nisam ni znao kakvi smo dok nismo odigrali sa jakom ekipom.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 13 mar 2019, 23:24

Zadnji put u 1/8 smo ispali 2011 od Intera naredne 2 sezone smo bili u finalu jer su se desile promjene valjda bude i sad. Ako befaubee uzme salataru u šta sad više vjerujem, početi od totalne rekonstrukcije tima. Ovaj klub zaslužuje da bude u velikanima Europe a to znaci da nema vise stezanja kasike kad su upitanju kupovina vrhunskih igrača i dovođenje vrsnih trenera

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.