Bilo bi oboje da je bilo potrebnoKurbla je napisao/la:Protiv Rome je proslo, da vidimo moze li i protiv Intera![]()
Juventus - Inter (hen 0:1) h1 @ 1,90
Juventus - Inter (CK) ck2 @ 2,75
Juventus - Inter (J) J2 @ 2,55
Vidal 1 @ 2,50
Kvota: 33,31

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Bilo bi oboje da je bilo potrebnoKurbla je napisao/la:Protiv Rome je proslo, da vidimo moze li i protiv Intera![]()
Juventus - Inter (hen 0:1) h1 @ 1,90
Juventus - Inter (CK) ck2 @ 2,75
Juventus - Inter (J) J2 @ 2,55
Vidal 1 @ 2,50
Kvota: 33,31
Kurbla je napisao/la:BOLIVIJA
20:30 Bolivar - Wilstermann 1 @ 1,50
21:00 Real Potosi - Blooming 1 @ 1,45
Kvota: 2,17
milanist je napisao/la:ne mogu a da danas ne probam
Atalanta - Napoli 1 @4,75
mislim da je prevelika kvota na domacina, koji inace jako dobro igra kuci. i svakoj ekipi koja dodje tesko je osvojiti bodove, Napoli po meni jako lose igra u posljednje vrijeme te uz malo srece ovo bi moglo proci.
PlanB je napisao/la:Juventus - Inter 1@1,50 Supersport
Dok Juventus uvjerljivo vodi i u ovoj sezoni, ono sto igraci Intera prikazuju na travnjaku je daleko ispod renomea jednog ovakvog kluba. Uz losu selekciju igrackog kadra, najveci krivac za takve negledljive predstave Intera je trener Mazzarri. Ziheras koji je izgleda prespavao kad se ucila igra prema naprijed.
Conte nema takvih problema, Juve igra lijep nogomet i rezultati su vidljivi - na svom stadionu ove sezone imaju 10-0-0 uz 30:6 gol razliku. Inter u gostima ima 3-4-3 uz gl razlik 21:12 - za ovakvu gol razliku su zasluzne dvije pobjede protiv (naj)slabijih ekipa Sassuola(7:0) i Catanie (3:0).
Inter je doveo Hernanesa u ovom prelaznom roku ali on ce danas poceti utakmicu na klupi, osim Cambiassa koji je ozljedjen,danas nece igrati ni Guarin koji je zelio/trebao otici bas u Juventus ali je transfer propao.
Kod Juventusa nece biti novog napadaca Osvalda, Quagliarelle(ozljeda) te golman Buffon(suspenzija).
Najavljeni sastavi:
Juventus: Storari, Bonucci, Chiellini, Barzagli, Asamoah, Pirlo, Pogba, Vidal, Lichtsteiner, Tevez, Llorente
Inter: Handanović, Juan Jesus, Rolando, Campagnaro, Nagatomo, Taider, Kuzmanović, Kovačić, Jonathan, Alvarez, Palacio
Inter je nanizao tri uzastopna poraza na gostovanjima, ai danas ga ceka jos jedan jer Juventus je jednostavno jednu stepenicu vise ove sezone.
Sjeba Sociedad, ali je doslo 3+, steta jbg.rob do bagro je napisao/la:Galatasaray-Bursa 3+
Atl.Madrid-Sociedad oba daju i 3+
Colo Colo-Huachipato 3+
kvota: 5,54
Pa ako ga nema u ponudi, znači da večeras ne igra. Samim tim više lopti za Lillarda...Pity1900 je napisao/la:Imate u formuli
Lillard na 25.5
a svugdje je na 20.5 vjerovatno su zamijenili njega i aldridgea s tim da ovog i nema u ponudi
pa eto ako ne izbaci moze se probati MANJE
moze on prebacit i ovo ako hoce
ima ga u ostalim kladionicama na 25.5krmpotich je napisao/la:Pa ako ga nema u ponudi, znači da večeras ne igra. Samim tim više lopti za Lillarda...Pity1900 je napisao/la:Imate u formuli
Lillard na 25.5
a svugdje je na 20.5 vjerovatno su zamijenili njega i aldridgea s tim da ovog i nema u ponudi
pa eto ako ne izbaci moze se probati MANJE
moze on prebacit i ovo ako hoce
stvarno ne bih znaokrmpotich je napisao/la:Sad i ja gledam. Ali s cime kombinovati?? Traze 3 komada. Genoa kartoni je 8,5
Ti kartoni su navlakusa cista.Na kraju ih nece biti ni 5 a kvota 2.00.krmpotich je napisao/la:Sad i ja gledam. Ali s cime kombinovati?? Traze 3 komada. Genoa kartoni je 8,5
Biće ih drug, vjeruj mi. Stavicu City 1, fali još 1 parArhitekt je napisao/la:Ti kartoni su navlakusa cista.Na kraju ih nece biti ni 5 a kvota 2.00.krmpotich je napisao/la:Sad i ja gledam. Ali s cime kombinovati?? Traze 3 komada. Genoa kartoni je 8,5
Slažem se da su kartoni čista navlakuša, zato :Arhitekt je napisao/la:Ti kartoni su navlakusa cista.Na kraju ih nece biti ni 5 a kvota 2.00.krmpotich je napisao/la:Sad i ja gledam. Ali s cime kombinovati?? Traze 3 komada. Genoa kartoni je 8,5
Ja sam igrao manje kartona, da nece biti crveni i bez penala, na 2km, cisto da bude zanimljivije gledati utakmicu koja ce vjerovatno biti predosadnakrmpotich je napisao/la:Biće ih drug, vjeruj mi. Stavicu City 1, fali još 1 parArhitekt je napisao/la:Ti kartoni su navlakusa cista.Na kraju ih nece biti ni 5 a kvota 2.00.krmpotich je napisao/la:Sad i ja gledam. Ali s cime kombinovati?? Traze 3 komada. Genoa kartoni je 8,5
Onda nikada nisi nikada gledao derbi Genoe. Upali veceras Arenu i gledajdiegocosta je napisao/la:ne bih odigrao vise od 7.5 zutih da znam da ce s puskama doci na teren. pa jel vi znate sta je 8 kartona, bez obzira sto ih je mozda i bilo na zadnjoj utakmici?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.