Tako je sudio i protiv nas kad su nas udarali, to je njegov kriterij. Samo sto smo mi za razliku od vas cestitali protivniku i nastavili dalje iako nam se to desilo..staragarda je napisao/la:Onda si očigledno propustio utakmicu koja je igrana jesenas... Ono,bila bas jedna muška utakmicaSarajlijica1946 je napisao/la:I on lafo sudi za nas,to samo tuzlak moze napisati i niko vise!High je napisao/la:Da.![]()
FK Sarajevo (opšte diskusije)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Valjic je objektivno nas najbolji sudija trenutno. Pusta igru,tako da cemo moci sutra cjevanice da im polomimo

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Nebitno ba Morteme... Vi imate svoju istinu mi svoju i čisto sumnjam da ce se doći do zajedničkog zaključka... Vi ste tu utakmicu nazvali muškom igrom a po nama je Duljevic trebao dobiti ČIST crveni karton... Čak mislim da su se i neki vaši forumasi složili sa tim da je trebao bit isključen Dulja... Eto sačekat ćemo tekmu pa da prokomentarisemo...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- diplomatija
- Kontakt:
Ja press-konferencije i govana, e novinara, pa kako ih nije stid nazvati se novinarom
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- diplomatija
- Kontakt:
Joj dine seeliiimovic Haha, kako je lijepo pismo sročio, jos nekoliko puta gospodin Vincent spominje seliimovica, apsolutna podrška, hajd realno da li vas 2% vjeruje da se brko oglasio, ja glavu dajem da nije
Jesic komentarise sujenje kada njemu ide u prilog....Sarajevo-Sloboda svidjala mu se "muska" igra, Zeljo-Sarajevo nije mu se svidjala ,blatio sudije. Komentar nakon utakmice u tuzli kako on nece da komentarise sudjenje u fazonu nije to njegov fah!
Dobar vam ovaj ješa neka ga bar jos 5 godina u Sarajevu strasan stručnjak
"Rekao sam da ćemo gledati novo Sarajevo, ali na proljeće, koje još nije kalendarski počelo"

"Rekao sam da ćemo gledati novo Sarajevo, ali na proljeće, koje još nije kalendarski počelo"

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kreten.BLU SKY je napisao/la:Dobar vam ovaj ješa neka ga bar jos 5 godina u Sarajevu strasan stručnjak![]()
- amazon
- Kontakt:
BLU SKY je napisao/la:Dobar vam ovaj ješa neka ga bar jos 5 godina u Sarajevu strasan stručnjak![]()

Sutra ce igrati 5-3-1 ili 3-5-1, jos razmislja

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- diplomatija
- Kontakt:
A kad ono pocinje proljeće, 21. 22. ili 23.3., ja mješalice jos nisam nigdje vidio?
Daj izbacite ove smrdove iz tz, pa da igramo 3 derbija u mjesec dana...
Jer si JEDAN JEDINI...........
Majke mi moje svi pitari vide da ovaj Dino farba cijelu javnost.Cuj dobio saopstenje od Tana.Ovaj ako je poslo saopstenje evo moje glave.Naravno da je da tana briga na kojoj je pozciciji Sarajevo,jedino sto je njemu u interesu da proda kakvog pulena.Jesicevo supljiranje oko rotiranja je samo takvo.Burazeru ne rotiras ti benku zato sto zelis,nego sto si u strogom talu sa dinom jer ste se htjeli rijesiti benke i natjerati ga klupom da raskine ugovor.Medjutim on ispao frajer pa reko sjedicu al cu Vas musti za lovu svaki mjesec.
-
- Kontakt:
RollMan je napisao/la:
Valjić " Ne sviđa mi se jadikovanje . Penal za Sarajevo "
Mortus je napisao/la:
NAJBOLJI IGRAC CAPAJBA kaze dat cu gol iz penala![]()
![]()
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
- amazon
- Kontakt:
Kako je moguce da mu je cilj da proda nekog pulena, kad je po pitarskoj logici sam od sebe kupio igracaTMstrumf je napisao/la:Majke mi moje svi pitari vide da ovaj Dino farba cijelu javnost.Cuj dobio saopstenje od Tana.Ovaj ako je poslo saopstenje evo moje glave.Naravno da je da tana briga na kojoj je pozciciji Sarajevo,jedino sto je njemu u interesu da proda kakvog pulena.Jesicevo supljiranje oko rotiranja je samo takvo.Burazeru ne rotiras ti benku zato sto zelis,nego sto si u strogom talu sa dinom jer ste se htjeli rijesiti benke i natjerati ga klupom da raskine ugovor.Medjutim on ispao frajer pa reko sjedicu al cu Vas musti za lovu svaki mjesec.

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Suljo20002
- Kontakt:
Da sam na mjestu pitara ne bih se nimalo brinuo oko tekme sutra...
Valjic sudi tako da je sve jasno kao dan
+1Suljo20002 je napisao/la:Da sam na mjestu pitara ne bih se nimalo brinuo oko tekme sutra...

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Ko je rek'o da se brinemo?Suljo20002 je napisao/la:Da sam na mjestu pitara ne bih se nimalo brinuo oko tekme sutra...

- Suljo20002
- Kontakt:
Sa onakvom igrom kao sto ste igrali u Tuzli i Prijedoru necete proci taman kad bi kadete poslali da igraju portiv vas.Ipak ima Valjic i vi prolazite ...
Lijepi moji tuzlaci i fukare vratite se na temu fk sloboda i tipkaj te budalasti je ne provociraj te ovdje po tebi i ne dizite tenzije bolje se prijavite i daj te podrsku nasim.momcima sutra na kosevu ne trosite se puno na tipkanju 

1919 <3
-
- Kontakt:
Zaboravio si i na Salema, zato sisajte motku i žalite se amnesty internationalu!Suljo20002 je napisao/la:Sa onakvom igrom kao sto ste igrali u Tuzli i Prijedoru necete proci taman kad bi kadete poslali da igraju portiv vas.Ipak ima Valjic i vi prolazite ...

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], delko, Google Adsense [Bot], laszlo, nedimmmm1337 i 17 gostiju.