Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

dubrovnik
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la dubrovnik » 21 maj 2016, 15:53

Raonffa je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:
Ti na zalost ne shvatas osnovu prijateljskih utakmica I razlog njihovog odigravanja. U ove 3 utakmice u Japanu Bazdarevic je trebao voditi I probati igrace koji ce nam sutra u nekim utakmicama ulaziti sa klupe I mjenjati prvotimce. Mogao je pozvati par mladih potentnih igraca iz PL I dati im sansu. Ne igraju se utakmice ni za ciju promociju pa tako ni PL jer reklama losem proizvodu ne koristi. Upravo suprotno nakon reklame ce vise ljudi vidjeti da proizvod ne valja. Horic je nesumnjivo nivo vise od Kosorica I prodat ce se sa I bez reprezentacije ali je pitanje standarda poziva upitno. Ako standardi ne postoje sve je moguce, cak I kriminalne radnje. Sto se tice zahtijevnosti BiH navijaca ne bih se slozio sa tobom. Malo bi selektora na svijetu sa ekipom koju je imao Bazdarevic prezivjelo onu Irsku I dobio drugu sansu od saveza I navijaca. Prigovarati ovakvom odabiru reprezentativaca bi morao svaki prijatelj nogometa u BiH jer ovo nema veze sa mozgom. Jedino sto ja od Bazdarevica ocekujem kao navijac BiH je da pozove najbolje raspolozive igrace u reprezentaciju I igra sa njima u nekakvom normalnom rasporedu. To znaci da sam nezahtjevan navijac ako reprezentaciju vodi normalan trener. U sustini to bi I njemu trebao biti cilj. Ako se ovakvi pozivi kao na zadnjem popisu dogadjaju on ili nije normalan ili nisu cista posla.
A jel' ti shvataš da mi u Japan idemo skoro bez svih iz početnih 11, ko će ti igrati ako neće igrači iz PL BiH? Koga će pozvati na krilne pozicije umjesto Stevanovića i Duljevića, koga će pozvati na stoperske pozicije kad se uzme u obzir da će vjerovatno samo Cocalić biti u Japanu? Ti hoćeš Horića, drugi hoće Isakovića, treći Džidića, četvrti Mihojevića, peti će tražiti Kerlu, šesti Dupovca i tako ćemo doći do jedno 50 igrača koji bi trebali biti na spisku da se zadovolje ukusi svih navijača reprezentacije.

Jel' ti smatraš da nije zahtjevno kad svaki drugi navijač ove reprezentacije sere Meši jer nije pozvao nekog igrača kojeg taj dotični navijač smatra perspektivnim?

Napiši mi sad ovdje igrače koje bi izbacio sa ovog spiska i ubaci one koje bi ti htio da su na spisku, da vidim tu razliku između tvog i ovog "sramotnog" spiska, hajde eto molim te!

Bude li više od tri rezonske promjene na spisku (Ordagić, Krunić umjesto Hadžića i Hušidića) ja više neću nikada ući na ovo temu, i onda kad zaključimo da nema više od tri normalne promjene na spisku e onda ja tebe pitam jel' vrijedno ovoliko pljuvanje po selektoru radi 3 igrača od ukupno 32 na spisku?
Jos jednom ja smatram da su sljedeci igraci kvalitetniji I pozeljniji na turniru u Japanu po svim standardima od dijela pozvanih. Milosevic, Suljic, Letic, Krunic, Horic, Hadziahmetovic. Ovi su mi expresno pali na pamet. Vjerujem da dio igraca pozvanih iz PL nisu ni najbolji igraci u PL. To su mutni standardi u koje se Bazdarevic upleo. Ako si ti zadovoljan sa tim uzivaj ja nisam. Na kraju se uvijek mrtvi broje. Ja cu biti tu kada budete pisali da nije bilo dovoljno vremena da se probaju zamjene I pronadju igraci za odredjene pozicije. Ako u Japan ne ide reprezentacija BiH onda su ovu skupinu igraca trebali nazvati reprezentacija PL BiH I kao takvi ici tamo igrati. Nisu mi jasni ni razlozi radi kojih ne idu Dzeko, Pjanic I ostatak naseg prvog tima tamo. Kupanje ili? Toliko.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 21 maj 2016, 15:57

dubrovnik je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:
Ti na zalost ne shvatas osnovu prijateljskih utakmica I razlog njihovog odigravanja. U ove 3 utakmice u Japanu Bazdarevic je trebao voditi I probati igrace koji ce nam sutra u nekim utakmicama ulaziti sa klupe I mjenjati prvotimce. Mogao je pozvati par mladih potentnih igraca iz PL I dati im sansu. Ne igraju se utakmice ni za ciju promociju pa tako ni PL jer reklama losem proizvodu ne koristi. Upravo suprotno nakon reklame ce vise ljudi vidjeti da proizvod ne valja. Horic je nesumnjivo nivo vise od Kosorica I prodat ce se sa I bez reprezentacije ali je pitanje standarda poziva upitno. Ako standardi ne postoje sve je moguce, cak I kriminalne radnje. Sto se tice zahtijevnosti BiH navijaca ne bih se slozio sa tobom. Malo bi selektora na svijetu sa ekipom koju je imao Bazdarevic prezivjelo onu Irsku I dobio drugu sansu od saveza I navijaca. Prigovarati ovakvom odabiru reprezentativaca bi morao svaki prijatelj nogometa u BiH jer ovo nema veze sa mozgom. Jedino sto ja od Bazdarevica ocekujem kao navijac BiH je da pozove najbolje raspolozive igrace u reprezentaciju I igra sa njima u nekakvom normalnom rasporedu. To znaci da sam nezahtjevan navijac ako reprezentaciju vodi normalan trener. U sustini to bi I njemu trebao biti cilj. Ako se ovakvi pozivi kao na zadnjem popisu dogadjaju on ili nije normalan ili nisu cista posla.
A jel' ti shvataš da mi u Japan idemo skoro bez svih iz početnih 11, ko će ti igrati ako neće igrači iz PL BiH? Koga će pozvati na krilne pozicije umjesto Stevanovića i Duljevića, koga će pozvati na stoperske pozicije kad se uzme u obzir da će vjerovatno samo Cocalić biti u Japanu? Ti hoćeš Horića, drugi hoće Isakovića, treći Džidića, četvrti Mihojevića, peti će tražiti Kerlu, šesti Dupovca i tako ćemo doći do jedno 50 igrača koji bi trebali biti na spisku da se zadovolje ukusi svih navijača reprezentacije.

Jel' ti smatraš da nije zahtjevno kad svaki drugi navijač ove reprezentacije sere Meši jer nije pozvao nekog igrača kojeg taj dotični navijač smatra perspektivnim?

Napiši mi sad ovdje igrače koje bi izbacio sa ovog spiska i ubaci one koje bi ti htio da su na spisku, da vidim tu razliku između tvog i ovog "sramotnog" spiska, hajde eto molim te!

Bude li više od tri rezonske promjene na spisku (Ordagić, Krunić umjesto Hadžića i Hušidića) ja više neću nikada ući na ovo temu, i onda kad zaključimo da nema više od tri normalne promjene na spisku e onda ja tebe pitam jel' vrijedno ovoliko pljuvanje po selektoru radi 3 igrača od ukupno 32 na spisku?
Jos jednom ja smatram da su sljedeci igraci kvalitetniji I pozeljniji na turniru u Japanu po svim standardima od dijela pozvanih. Milosevic, Suljic, Letic, Krunic, Horic, Hadziahmetovic. Ovi su mi expresno pali na pamet. Vjerujem da dio igraca pozvanih iz PL nisu ni najbolji igraci u PL. To su mutni standardi u koje se Bazdarevic upleo. Ako si ti zadovoljan sa tim uzivaj ja nisam. Na kraju se uvijek mrtvi broje. Ja cu biti tu kada budete pisali da nije bilo dovoljno vremena da se probaju zamjene I pronadju igraci za odredjene pozicije. Ako u Japan ne ide reprezentacija BiH onda su ovu skupinu igraca trebali nazvati reprezentacija PL BiH I kao takvi ici tamo igrati. Nisu mi jasni ni razlozi radi kojih ne idu Dzeko, Pjanic I ostatak naseg prvog tima tamo. Kupanje ili? Toliko.
Milošević i Hadžiahmetović su na spisku mlade reprezentacije, nadam se ti je bar to jasno zašto ih Meša nije zvao. Suljić, to onaj Mađar?

Vidiš i ti praviš halabuku oko 2,3 igrača, nije to fer prijatelju moj pogotovo nije fer nazvati spisak katastrofalnim zbog toga.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 maj 2016, 16:01

Raonffa je napisao/la:Jedan bi Mihojevića drugi bi Isakovića treći bi Horića, jel' možete vi malo skontati kako je Meši?

Gore Krleža nabroja 11 igrača i napisa "Meša konju što ih ne zoveš" a činjenica je da je od tih 11 čak 9 na spisku i jedan je bio pozivan jednom pa je kasnio otpao.
Stvarno je postalo smiješno čitati sve ovo. Evo sad i Meša uzima lovu za poziv. Jučer kukaju kako nema igrača iz PL, sad kad ih ima, ipak bi trebalo pozvati neke druge.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 maj 2016, 16:25

Spisak je korektan, smatram da su Baggio i Prcic visak ali dobro, prijateljske su i treba isprobati dosta toga.

Steta je velika zbog Cimija, ne da mu se nikako.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 21 maj 2016, 16:33

Pojedinci se gube..aparati uskoro stizu, da im olaksaju.. :mrgreen:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 21 maj 2016, 16:38

Ja bih sad smjenio Mesu, a postavio Slavka Petrovica.
On bi bio jeftinija verzija Vahida Halilhodzica.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 21 maj 2016, 17:27

JohnCleese je napisao/la:Ja bih sad smjenio Mesu, a postavio Slavka Petrovica.
Pa on i Salem bi pojeli sve sa švedskog stola, imaj milosti prema hotelima gdje nam je reprezentacija smještena. :mrgreen:
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 21 maj 2016, 17:41

Virtu4l je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Jedan bi Mihojevića drugi bi Isakovića treći bi Horića, jel' možete vi malo skontati kako je Meši?

Gore Krleža nabroja 11 igrača i napisa "Meša konju što ih ne zoveš" a činjenica je da je od tih 11 čak 9 na spisku i jedan je bio pozivan jednom pa je kasnio otpao.
Stvarno je postalo smiješno čitati sve ovo. Evo sad i Meša uzima lovu za poziv. Jučer kukaju kako nema igrača iz PL, sad kad ih ima, ipak bi trebalo pozvati neke druge.
Ma bruka i sramota.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 maj 2016, 17:43

puna podrska Mesi, on za razliku od svojih prethodnika zapravo radi svoj posao ;)

nije vam valjalo kada bivsi selektori nisu obracali paznju na potencijalne reprezentativce, ne valja vam ni kada selektor obraca paznju na njih, pa sta hocete koji k.. sigurno da pozove neke igrace koje ne bi trebao, al' to je nista u usporedbi s dobrim stvarima koje napravi

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 21 maj 2016, 17:49

HankMoody je napisao/la:
JohnCleese je napisao/la:Ja bih sad smjenio Mesu, a postavio Slavka Petrovica.
Pa on i Salem bi pojeli sve sa švedskog stola, imaj milosti prema hotelima gdje nam je reprezentacija smještena. :mrgreen:
Ma oni imaju samo krupne kosti :lol:
...a tad ni Pilav koji je inace zaduzen za smjestaj, hotele i hranu ne bi profitirao ko' sto profitira sad s Mesom :mrgreen:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 21 maj 2016, 18:47

Goalgetter je napisao/la:Spisak je korektan, smatram da su Baggio i Prcic visak ali dobro, prijateljske su i treba isprobati dosta toga.

Koga imamo još kao centralnog veznog za klupe? Ko im je sve konkurencija? Nisam ni ja oduševljen što zovemo igrača Serije B i igrača kojem će uskoro 30 iz MLS-a, ali realnost je da je tu konkurencija toliko očajna da opravdano mogu dobiti šansu u Japanu.
Nad tobom sunce najljepše sja

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 maj 2016, 19:01

pinoglavi je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Spisak je korektan, smatram da su Baggio i Prcic visak ali dobro, prijateljske su i treba isprobati dosta toga.

Koga imamo još kao centralnog veznog za klupe? Ko im je sve konkurencija? Nisam ni ja oduševljen što zovemo igrača Serije B i igrača kojem će uskoro 30 iz MLS-a, ali realnost je da je tu konkurencija toliko očajna da opravdano mogu dobiti šansu u Japanu.
Ja bih radije dao sansu Deniju Milosevicu u Japanu, nego ovoj dvojici. Medjutim, sve su to nijanse, zelen je jos Deni da bi igrao u A-Repci ai ofanzivni vezni je, tako da upadaju ova dvojica. Vidjecemo,bas me zanima kako ce se Husidic pokazati.

Ali sto se tice generalno spiska, nezahvalno je mislim da se pljuje Mesa, i ovoliku paniku praviti oko ovoga je stvarno nepotrebno.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 21 maj 2016, 19:07

Goalgetter je napisao/la: Ja bih radije dao sansu Deniju Milosevicu u Japanu, nego ovoj dvojici. Medjutim, sve su to nijanse, zelen je jos Deni da bi igrao u A-Repci ai ofanzivni vezni je, tako da upadaju ova dvojica. Vidjecemo,bas me zanima kako ce se Husidic pokazati.
Ja bi volio Denija što prije gledati u reprezentaciji, ali napisa i ti ofanzivni vezni je. Osim Pjanića konkurencija za centralnog veznog je očajna tako da i Prcić i Hušidić itekako trebaju dobiti šansu da se pokažu (Prcić po ko zna koji put).
Stvarno ne vidim šta je problem taman da Hušidić postane najgori igrač koji je obukao dres repreznetacije, problem je ako se pokaže lošim a nastavi dobijati pozive. Ovako idemo na turnir gdje je već odlučeno da odmaraju najbolji tako da ima prostora za Hušidića i Prcića. Htjeli mi sebi priznati ili ne u Japanu ima prostora i za igrača kojem će uskoro 30 i igra u MLS-u, i za igrača Serije B, čak i za Hadžića u 20-25 koji će putovati za Japan ukoliko oduzmemo naše najbolje igrače za koje je odlučeno da ne idu.

Za ove ostale pregledajte spisak i mlade reprezentacije prije nego se ospe paljba za neke igrače. Tu su oni, dobiti će i šansu i u A reprezentaciji, polako ljudi dragi. Hadžiahmetović je strašan potencijal ali nije još standardan u Turskoj ligi... Ako ga tražite da bi se prodao i progurao preko A reprezentacije, ništa se ne brinite, znaju skauti da postoje i mladje reprezntacije, vjerovali ili ne.

Još nešto, za ove što traže dlaku u jajetu, sjetite se da vas je 90% pljuvalo Safeta jer nije pozvao Prcića u Brazil. Gdje je taj Prcić sada? Jel' nam prvenstvo propalo radi toga što nismo imali Prcića na klupi ili je propalo zbog drugih vratolomija selektora? Jel' to taj isti Prcić za kojeg neki pišu da nije trebao dobiti poziv čak ni za ovu treću postavu u Japanu?

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 21 maj 2016, 19:18

pinoglavi je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la: Ja bih radije dao sansu Deniju Milosevicu u Japanu, nego ovoj dvojici. Medjutim, sve su to nijanse, zelen je jos Deni da bi igrao u A-Repci ai ofanzivni vezni je, tako da upadaju ova dvojica. Vidjecemo,bas me zanima kako ce se Husidic pokazati.
Ja bi volio Denija što prije gledati u reprezentaciji, ali napisa i ti ofanzivni vezni je. Osim Pjanića konkurencija za centralnog veznog je očajna tako da i Prcić i Hušidić itekako trebaju dobiti šansu da se pokažu (Prcić po ko zna koji put).
Stvarno ne vidim šta je problem taman da Hušidić postane najgori igrač koji je obukao dres repreznetacije, problem je ako se pokaže lošim a nastavi dobijati pozive. Ovako idemo na turnir gdje je već odlučeno da odmaraju najbolji tako da ima prostora za Hušidića i Prcića. Htjeli mi sebi priznati ili ne u Japanu ima prostora i za igrača kojem će uskoro 30 i igra u MLS-u, i za igrača Serije B, čak i za Hadžića u 20-25 koji će putovati za Japan ukoliko oduzmemo naše najbolje igrače za koje je odlučeno da ne idu.

Za ove ostale pregledajte spisak i mlade reprezentacije prije nego se ospe paljba za neke igrače. Tu su oni, dobiti će i šansu i u A reprezentaciji, polako ljudi dragi. Hadžiahmetović je strašan potencijal ali nije još standardan u Turskoj ligi... Ako ga tražite da bi se prodao i progurao preko A reprezentacije, ništa se ne brinite, znaju skauti da postoje i mladje reprezntacije, vjerovali ili ne.
Bravo.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 21 maj 2016, 19:30

pinoglavi je napisao/la:

Još nešto, za ove što traže dlaku u jajetu, sjetite se da vas je 90% pljuvalo Safeta jer nije pozvao Prcića u Brazil. Gdje je taj Prcić sada? Jel' nam prvenstvo propalo radi toga što nismo imali Prcića na klupi ili je propalo zbog drugih vratolomija selektora? Jel' to taj isti Prcić za kojeg neki pišu da nije trebao dobiti poziv čak ni za ovu treću postavu u Japanu?
Nije propalo prvenstvo ni reprezentacija radi Prcica niti je ikad u povijesti jedna ekipa propala radi jednog igraca. Ti znas koliko ja podrzavam TSS I koliko mi je drag kao igrac ali je tada neposteno ubacen umjesto Sanjina. To je bila jedna od najmanjih Safetovih gresaka ako je greska uopce I bila. Ipak prekrseni su standardi pozivanja I to je unijelo nemir radi kojeg TSS I dan danas dobiva pogrdne rijeci. Sanjin je tada igrao odlicno u Francuskom prvoligasu I trebao je biti pozvan na SP. Kao dobar igrac je tada napravio I transfer. Zukanovic se naslonio na tu ruznu pricu takodjer I ostao bez SP. To sve je stvorilo ruznu sliku o odnosima unutar reprezentacije BiH sto je u sportu nepozeljno. Svaki do jednog reprezentativca poziv mora zasluziti jer kada se standardi jednom sruse nista nije sveto. Kako u zivotu tako I u sportu. Reprezentativni sport bi morao cist kao suza. Tko to ne razumije tesko ce mu se to I objasniti. Usput da ti odgovorim gdje je Prcic sada? U reprezentaciji BiH.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 21 maj 2016, 19:42

dubrovnik je napisao/la: Nije propalo prvenstvo ni reprezentacija radi Prcica niti je ikad u povijesti jedna ekipa propala radi jednog igraca. Ti znas koliko ja podrzavam TSS I koliko mi je drag kao igrac ali je tada neposteno ubacen umjesto Sanjina. To je bila jedna od najmanjih Safetovih gresaka ako je greska uopce I bila. Ipak prekrseni su standardi pozivanja I to je unijelo nemir radi kojeg TSS I dan danas dobiva pogrdne rijeci. Sanjin je tada igrao odlicno u Francuskom prvoligasu I trebao je biti pozvan na SP. Kao dobar igrac je tada napravio I transfer. Zukanovic se naslonio na tu ruznu pricu takodjer I ostao bez SP. To sve je stvorilo ruznu sliku o odnosima unutar reprezentacije BiH sto je u sportu nepozeljno. Svaki do jednog reprezentativca poziv mora zasluziti jer kada se standardi jednom sruse nista nije sveto. Kako u zivotu tako I u sportu. Reprezentativni sport bi morao cist kao suza. Tko to ne razumije tesko ce mu se to I objasniti. Usput da ti odgovorim gdje je Prcic sada? U reprezentaciji BiH.
Jedna stvar je reći da je TSS nezasluženo uletio za Brazil, druga stvar je SAFETE KONJINO ŠTO NE ZOVEŠ PRCIĆA. A sada vidim dosta komentara da ne trebamo pozivati igrača Serije B, na njih se odnosio taj post. (ne na @goalgettera :D )
Uostalom sporedna je to stvar, pljuju se neki igrači koje većina nikad u životu pogledala nije a ta ista većina veze nema ko je tim igračima sve konkurencija. Evo još jednom pitanje za sve što pljuju poziv Hušidića, koje igrače sve imamo na poziciji centralnog veznog? I poziv Anela u Japan, koje def. vezne imamo u konkurenciji? Cimirot igra playoff, Grahovac je tu, Bešić možda neće u Japan. Koga treba ispred Anela? On je odron igač i volio bi da ga se riješimo iz reprezentacije ali činjenica je da je on sa svim svojim manama u 4-5 najboljih def. veznih sa našim državljanstvom.

Što se tiče toga zbog čega u Japan ne ide najbolja repezentacija, to ne znamo, ja samo znam da smo uvijek preko qurca igrali ove utakmice poslije kraja sezone. Možda je i interni dogovor igrača i selektora. A oni koji su stvarno imali tešku sezonu i zaslužuju odmor, uskoro kreću pripreme za novu sezonu, a ovaj odmor i psihički i fizički mnogo znači igračima. Pored svega toga volio bi i ja da idu najbolji, ali eto.

edinedin1
Kontakt:

Post Postao/la edinedin1 » 21 maj 2016, 21:57

Sta je sa Bicakcicem, Buricem, Anicicem, Graovcem, kakav crni Kosoric, Piric jel ovaj normalan, dosta vise Zeljinih igraca po reprezentaciji
Opstanak moramo izboriti

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 21 maj 2016, 22:51

edinedin1 je napisao/la:Sta je sa Bicakcicem, Buricem, Anicicem, Graovcem, kakav crni Kosoric, Piric jel ovaj normalan, dosta vise Zeljinih igraca po reprezentaciji
ovdje bi neki trebali prvo uraditi domaću zadaču prije nego napišu komentar. Po ovom se vidi da većina onako na prvu "puca" bez razmišljanja.
Halo Graovac povrijeđen, Bičakčić isto, kako će biti pozvani! Aničić igra za klub utakmice, u Kazahstanu prvenstvo još traje (usput rečeno danas je dao gol). Provjerite malo neke stvari prije nego što komentarišete!

Općenito mislim da većina ovdje ne daje objektivne komentare. Navijaču Želje opravdavaju poziv svojih igrača, traže da neki bivši igrači pozovu, navijači Sarajeva i Slobode isto tako. Komentarišete reprezentaciju osstavite se svojih navijačkih strasti.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 21 maj 2016, 23:00

LegendKiller je napisao/la: Općenito mislim da većina ovdje ne daje objektivne komentare. Navijaču Želje opravdavaju poziv svojih igrača, traže da neki bivši igrači pozovu, navijači Sarajeva i Slobode isto tako. Komentarišete reprezentaciju osstavite se svojih navijačkih strasti.
Jel' pratis nasu ligu? Da pratis slozio bi se da Kosoric i Bekic ne zasluzuju poziv. Bekic je odron, Kosoric nije los ali nije reprezentativni kvalitet, uz to je star, a i ima boljih stopera u nasoj ligi a i u inostranstvu. A i mislim da je Ordagic zasluzio poziv jer je relativno mlad a strasan potencijal. Nije meni problem i da igraju 11 igraca iz Zelje i Sarajeva u prvoj postavi reprezentacije, ali realnost je da pozive iz ta 2 tima zasluzuju samo Duljevic i Stevanovic.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 21 maj 2016, 23:08

Iskreno, meni se ne sviđa ovaj Kirin kup. Ako neće najbolji igrat ne moraju ni igrat, mi trebamo uigravat ekipu. A uigravanje se vrši kad na najbolje dodaš 1-2 nova imena. U suštini šta imaš uigravat ekipu koja neće nikad ni u jednoj bitnoj utakmici igrat? I već kad je to i odabrao trebao je što više mladih igrača pozvat, da se malo promovišu, da vidimo gdje su. Te 2-3 prijateljske. koliko ih već ima, neće služit ni za šta, neće donjeti ništa, gdje si bio nigdje, šta si radio - ništa. :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Edincapitano, Jarodwest, jasmin10, Sheyi i 58 gostiju.