U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Titova-Juga
- Kontakt:
Re: U-21,U-19,U-17
Malog Mirzu nikada barem ja nisam dizao u nebesa, lik jednostavno nema ništa, od snage, brzine, tehnike i kretanja.. djeluje totalno izgubljeno na terenu. Ali zato je Letić nadam se dokazao Vladi da je klasa i vjerovatno već sada zasluzio još mnogo poziva u repku!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- legenda reala
- Kontakt:
Protiv A tima i još jednu, i svaki put je više pokazao u ovih zadnjih 20 minuta kad uđe, nego kad je bio među prvih 11zizu1991 je napisao/la:Kada je igrao od početka, na kojoj utakmici, ja nešto nisam upratio ?legenda reala je napisao/la:Duljević najviše pokaže kad uđe zadnjih 20 minuta, on od prve minute ništa ne pokaže, Vlado ga odlično koristi![]()
Nemaš ti razloga za sumnju, mali šparta po onoj strani ko Carlos birvaktile, samo da se isčupa iz Zagreba, ali vide i oni da je kapitalac pa neće lahko da ga se odreknuCartman je napisao/la:Legendo, pocinjem malo sumnjat u ovog tvog Bevaba. Lik je brz kao rijetko koji igrac, ali brze mu noge od pameti. A nekako se i spetlja dosta cesto. Ima momak potencijala, ali fali mu dosta toga. Da mu je otic kod nekog pravog strucnjaka da izbrusi taj talenat...
Ovog Atajića sam ja zamišljao kao napadača nešto tipa Džeko, kad on sušta suprotnost, jak na lopti, agilan, može igrati sve pozicije u napadu, centarfora, oba krila, može čak igrati i iza napadača kao neki playmaker
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Je, 8, ima dečko viziju igre.Titova-Juga je napisao/la:gost je napisao/la:Još dodati Prcića.Titova-Juga je napisao/la:Letić, Zakarić i Maletić, (donekle Grahovac) odlični, ostali srednja žalost.
Inače, sa ovim našim igračima koji su u inostranstvu bit će veliki problem neigranja. Maletić je izgledao solidno, ali on u rezervama Štutgarta sigurno neće postati igrač. Hajrović, da nismo znali ko je, pitali li bi je li igra za Travnik ili Leotar (bez podcjenjivanja ovih klubova, samo kao primjer)
A s druge strane Zakarić koji redovno igra, rasturio....Grahovac dobar, Letić....sve domaći igrači
On je s brojem 8 je li tako ?
Slažem se ako da, momak je odigrao sjajno II pol....
Što neko kaže, Zvonić i Ćemalović meda ne mogu, ne znam na osnovu čega su dobili poziv.
A što se tiče Mirze i Zvonića, naravno tarabe koje nisu ni zaslužili da se nađu na spisku. Mada, ima jedna razlika između njih,dok Mirza jednostavno nema nikakav potencijal da bude fudbaler (čak i u okvirima naše lige) dotle Zvonić ima bogom dan potencijal, ima dobar pas, dobar u skok igri, dugi korak, ima masu......Yaya Toure
I da, Atajić je sasvim solidno izgledao, te i onaj mali Barišić (šestica ,čini mi se )
Steta je da Prcic i Maletic ne igraju na vecem nivou u klubovima ili u bar u nekom solidnom klubu.Oni uz Zakarica,Atajica,Letica i Duljevica definitivno imaju potencijal da naprave odlicne karijere.Posebno su me odusevili Zakaric i Prcic a ovaj drugi je pravi smeker,inteligentan,zna s loptom,pravi meraklija sto bi rekao Marjan.
Mali Prcic mi dosta lici na Misketa, zna apsolutno sve sa loptom. Odlican tehnicar. Samo mi nije jasno zasto ne ode negdje na posudbu ako mu vec ne daju da igra za prvi tim. A bio je nekoliko puta na klupi prije one povrede prije godinu dana, sad ga nema ni tu...On i Maletic su inace godinama bili glavne karike kadetske i juniorske repke.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ma Zvona se zaleti k'o " june u rivinu ". Jednostavno je tako. Njegova igra u obrani protiv CG je izgledala katastrofalno. Prolazili su ga kako su htjeli. Krene naprijed, pa se prepadne, pa pogriješi, i onda klizećim startovima ispravlja greške. A o pregledu igre neću da govorim. To stoji da ima dobar dug pas i skok igru.
@legendo, on je po meni najbolje naše desno krilo. Popravio se u odnosu na prošlu sezonu. Pogledaj samo šta je radio protiv Čelika. Momak je šilo.
Tvoj Bevab nije loš momak, ima trku, al je syeb'o stvar kod prvog gola, nije se izvukao na vrijeme. Čini mi se da će se voditi borba između njega i Lete za prvu postavu.
Par puta je dobivao dobru loptu na stranu, al ju je izgubio svaki put. Naravno, da jedna utakmica ne govori ništa, al drago mi je da smo dobili alternativu na LB, i konkurenciju Bevabu, koja svakako dobro dođe.
@legendo, on je po meni najbolje naše desno krilo. Popravio se u odnosu na prošlu sezonu. Pogledaj samo šta je radio protiv Čelika. Momak je šilo.
Tvoj Bevab nije loš momak, ima trku, al je syeb'o stvar kod prvog gola, nije se izvukao na vrijeme. Čini mi se da će se voditi borba između njega i Lete za prvu postavu.
Par puta je dobivao dobru loptu na stranu, al ju je izgubio svaki put. Naravno, da jedna utakmica ne govori ništa, al drago mi je da smo dobili alternativu na LB, i konkurenciju Bevabu, koja svakako dobro dođe.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Dobri,pravo dobri.Nije sto su nasi al jesuCartman je napisao/la:Mali Prcic mi dosta lici na Misketa, zna apsolutno sve sa loptom. Odlican tehnicar. Samo mi nije jasno zasto ne ode negdje na posudbu ako mu vec ne daju da igra za prvi tim. A bio je nekoliko puta na klupi prije one povrede prije godinu dana, sad ga nema ni tu...On i Maletic su inace godinama bili glavne karike kadetske i juniorske repke.
Zvonic nije bio los, ne znam zasto ga toliko gazite. Problem u nasoj reprezentaciji je nacionalni kljuc. Nema logike da ne igra ponajbolji igrac lige, Haris Duljevic.
Grahovca se necemo rijesit sve da imamo Ronaldinha u timu. Srbi su tradicionalno kapiteni nase mlade repke, unazad par ciklusa (Bilbija, Vjecit Jelic itd) bez obzira na upitan kvalitet.
Grahovca niko ne pamti da je asistirao u nasoj ligi, a hoce da drzi uzde nase igre? Nece da moze.
Mesanovica treba ohladit. Plaho se uskurcio.
Bevab nema klub, Letic igra, i to igra jako dobro - jasno je ko treba igrati.
Grahovca se necemo rijesit sve da imamo Ronaldinha u timu. Srbi su tradicionalno kapiteni nase mlade repke, unazad par ciklusa (Bilbija, Vjecit Jelic itd) bez obzira na upitan kvalitet.
Grahovca niko ne pamti da je asistirao u nasoj ligi, a hoce da drzi uzde nase igre? Nece da moze.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Kako mi digne pritisak u kasne sate.floyd je napisao/la:Zvonic nije bio los, ne znam zasto ga toliko gazite. Problem u nasoj reprezentaciji je nacionalni kljuc. Nema logike da ne igra ponajbolji igrac lige, Haris Duljevic.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- Titova-Juga
- Kontakt:
floyd je napisao/la:Zvonic nije bio los, ne znam zasto ga toliko gazite. Problem u nasoj reprezentaciji je nacionalni kljuc. Nema logike da ne igra ponajbolji igrac lige, Haris Duljevic.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Kakav crni nacionalni ključ?floyd je napisao/la:Zvonic nije bio los, ne znam zasto ga toliko gazite. Problem u nasoj reprezentaciji je nacionalni kljuc. Nema logike da ne igra ponajbolji igrac lige, Haris Duljevic.
Smoke Weed Everyday!
de da sumiramo iz svih ovih komentara Prcic,MAletic,LEtic i Atajic bi mogli nesto uciniti od karijera ostali upitni ako sma ja zakljucio dobro..Kvesic,BEvab,DUljevic,ZAkaric ??
Prcic,Zakaric i Maletic najbolji.Odmah do njih Letic,Grahovac i Barisic,ostali onako.Ovaj novi Atajic mogo bi nam biti od koristi.Puno bolja igra u drugom poluvremenu nego u prvom.Slabo smo iznosili loptu(posebno u prvom poluvremenu)Kad se Besic vrati i Zolotic bit ce to puno bolje.Hajrovic se bori,dosta je lopti pokupio ali je i pocetnicki grijesio(to zadnji ne smije raditi ni u snu).Duljevicu treba prostor,a danas se igralo veoma zbijeno.Treba mu dati sansu od prve minute na gostujucim utakmicama.Sve u svemu,mogli bi imati jaku i mladu repku kad se ukljuce svi ovi povrijedjeni igraci
P.S.Sutra idemo na Kosevo bodriti A repku
P.S.Sutra idemo na Kosevo bodriti A repku
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Meni je se svidila igra ovog novajlije Ajatica ima kontrolu cvrst, siguran agresivan za ovo vrijeme sto je odigro pokazo je da ce biti od velike koristi Ajatica iza Maletica Zakarica lijevo krilo a desno Mesanovic ili Duljevic koji je bio pravo dobar danas
Bevab me je razocaro podsjeca me na Musica svugdije ga po lijevoj strain a nikakve koristi igro je pravo nedisciplinovano mislim da je Letic puno bolje rijesenje na lijevom beku ima dobru lijevicu ubacaje za Maletica
Bevab puno ide naprijed I nista nenapravi ubacaji losi ona jedna lopta sto je Mesanovic dobio on je slucajnost punim ubacuje nezna je fino zaviti
Zvonic nije za veznog igraca njemu je najbolje da bude sto blizi golu I tu ga treba probati I forsirati u Velezu ima visinu skok igru jak zna se zagraditi ima I solidan udarac samo nije nimalo napredovao u zadnje dvije godine nije za repke imamo boljih igraca
Prcic ko Pjanic ima dobru pas igru , tehniku I pregled samo da igra redovno I da ojaca
Blijedo izdanje kapitena Grahovca mora puno vise da radi na sredini terena I da prenosi loptu na protivnicku polovinu a ne samo nazad da vraca
Mesanovic neznam sta se desava sa njim moro je dati jednu od one dvije najbolje sanse na utakmici
Treba Hodzica , Cerimagica I Zeca prekomandovati u ovu repku I onog Rahmanovica umjesto Cemalovica pozvati u buduce
Besic je za ove sve igrace u Mladoj repki bolji za klasu njega treba staviti kao kapitena
Bevab me je razocaro podsjeca me na Musica svugdije ga po lijevoj strain a nikakve koristi igro je pravo nedisciplinovano mislim da je Letic puno bolje rijesenje na lijevom beku ima dobru lijevicu ubacaje za Maletica
Bevab puno ide naprijed I nista nenapravi ubacaji losi ona jedna lopta sto je Mesanovic dobio on je slucajnost punim ubacuje nezna je fino zaviti
Zvonic nije za veznog igraca njemu je najbolje da bude sto blizi golu I tu ga treba probati I forsirati u Velezu ima visinu skok igru jak zna se zagraditi ima I solidan udarac samo nije nimalo napredovao u zadnje dvije godine nije za repke imamo boljih igraca
Prcic ko Pjanic ima dobru pas igru , tehniku I pregled samo da igra redovno I da ojaca
Blijedo izdanje kapitena Grahovca mora puno vise da radi na sredini terena I da prenosi loptu na protivnicku polovinu a ne samo nazad da vraca
Mesanovic neznam sta se desava sa njim moro je dati jednu od one dvije najbolje sanse na utakmici
Treba Hodzica , Cerimagica I Zeca prekomandovati u ovu repku I onog Rahmanovica umjesto Cemalovica pozvati u buduce
Besic je za ove sve igrace u Mladoj repki bolji za klasu njega treba staviti kao kapitena
Dobro bi bilo da se okupljaju mladi igraci iz nase lige svaki mjesec i odigraju utakmicu gore u Zenici u kampu protiv timova iz premijer lige ili barem da izmedjusebe odigraju
Gledas a ne vidis. Toliko igraca koji bez relevatnog uporista upadaju na spisak ili prvi tim. A mozda su samo fino podmazali, ko ce ga znati.EvoMene je napisao/la:Kakav crni nacionalni ključ?floyd je napisao/la:Zvonic nije bio los, ne znam zasto ga toliko gazite. Problem u nasoj reprezentaciji je nacionalni kljuc. Nema logike da ne igra ponajbolji igrac lige, Haris Duljevic.
Ovi sto su bili na tekmi svakako nisu nista vidjeli koliko ih je sunce omamilo.
Ne sumnjam da ima promašaja i iz "manjeg entiteta" kako vi to nazivate. Ali čekaj, zar vi niste isprozivali upravo Ćemalovića, Zvonića, Mešanovića itd. Dakle, i njima nije mjesto tu. I kakav je nacionalni ključ radio tu? Zato nam i jeste tako, jer sve gledam kroz prizmu nacije, rata, vjere i ostalog. Igrajmo fudbal.
Smoke Weed Everyday!
- Titova-Juga
- Kontakt:
EvoMene je napisao/la:Ne sumnjam da ima promašaja i iz "manjeg entiteta" kako vi to nazivate. Ali čekaj, zar vi niste isprozivali upravo Ćemalovića, Zvonića, Mešanovića itd. Dakle, i njima nije mjesto tu. I kakav je nacionalni ključ radio tu? Zato nam i jeste tako, jer sve gledam kroz prizmu nacije, rata, vjere i ostalog. Igrajmo fudbal.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ma dajte ba prica o tom nekom famoznom nacionalnom kljucu je stvarno smijesna do bola. Eto Kunic ode, a Atajic udje. Sta je sad to. Mani te se corava posla. Prijateljske utakmicu su tu da se isproba neki igrac malo vise ili slicno. No kad se akoBogda Zolotic vrati na za oktobar a i Besic bude spreman sve ce to izgledati puno bolje!
Za vas koji ste isli na utakmicu bili mogli nekako ocjeniti nase igraca i neku recenicu napisati kakvi su bili?
Za vas koji ste isli na utakmicu bili mogli nekako ocjeniti nase igraca i neku recenicu napisati kakvi su bili?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Sajo, prelistaj malo prethodne stranice, momci (koji su bili na tekmi uključujući i mene) su već dali svoje viđenje kako je ko odigrao...
Btw. Ko je ona 16-ka u nas što je igrao desnog beka zna li iko ? Lik kao da je pod ručnom STRAHOM igrao... totalno izgubljen...
Btw. Ko je ona 16-ka u nas što je igrao desnog beka zna li iko ? Lik kao da je pod ručnom STRAHOM igrao... totalno izgubljen...
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!