RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Golemo. Pa kako nisi pitao kad se polazi kada si pare davao za bus ? 

Who dares, wins !
-
- Kontakt:
Drugari, u kojem kontekstu se koristi izraz "golemo"? Ili ja nesto nisam dobro skontao..
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
-
- Kontakt:
UPRAVO SAZNAO INFORMACIJU
AUTOBUS NIJE KRENUO JER JE DOSLO DO NESPORAZUMA...
UPRAVA VELEZA S BREGAVOM DOGOVORILA DA VOZI KLUB I NAVIJACE ALI ZBOG NEIZMIRENOG RACUNA FK VELEZ DIREKTOR BREGAVE NIJE DOZVOLIO NAVIJACIMA DA IDU NA UTAKMICU SA NJIHOVIM AUTOBUSIMA IAKO SU NAVIJACI PLATILI PRVO GOSTOVANJE U BANOVICE...
IGRACI SU OTISLI SA VUCICEM!!!
ZNACI UPRAVA SE OPET ZAJEBAJHE I RED ARMY RADI NJIH ISPASTA!!!!!
AUTOBUS NIJE KRENUO JER JE DOSLO DO NESPORAZUMA...
UPRAVA VELEZA S BREGAVOM DOGOVORILA DA VOZI KLUB I NAVIJACE ALI ZBOG NEIZMIRENOG RACUNA FK VELEZ DIREKTOR BREGAVE NIJE DOZVOLIO NAVIJACIMA DA IDU NA UTAKMICU SA NJIHOVIM AUTOBUSIMA IAKO SU NAVIJACI PLATILI PRVO GOSTOVANJE U BANOVICE...
IGRACI SU OTISLI SA VUCICEM!!!
ZNACI UPRAVA SE OPET ZAJEBAJHE I RED ARMY RADI NJIH ISPASTA!!!!!
Cudjenje!Grad je nas DS je napisao/la:Drugari, u kojem kontekstu se koristi izraz "golemo"? Ili ja nesto nisam dobro skontao..

-
- Kontakt:
Hvala druze
Sto se tekme tice, Rudar u prvom imao bar 5 ogromnih prilika,Velež jedan šut ozbiljniji. U drugom više lopta kod gostiju, bez šansi. Sigurna pobjeda Rudara. Čini mi se da vam je golman malo voda, ali nisam siguran. Vrijeme odvratno tako da je RA došao, ne smijem ni zamisliti kako bi vam bilo u povratku do Mostara.Pozdrav!

Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
Istorija se ponavlja ..opet 2-0 za nas u Prijedoru.....
..Moraćete negdje drugo tražiti bod(ove).

Srbin sam i tim se ponosim...
PFC
PFC
Kako stvari stoje današnjim rezultatima naših konkurenata ostajemo u ligi. Sutra još da Drina kiksa i to je najvjerovatnije opstanak, dok za Zrinjskog ne znam vidjet ćemo. Samo da komentarišem Širokog tj. Lišticu, koji je danas torpedovan na najudaljeniju zvijezdu našeg univerzuma. Samo se pitam kako smo mi jesenas izgubili od tih mamlaza 2:5, nikako mi neće u glavu, nek neko objasni ai ovaj rezultat danas sa Zvijezdom čudan što jest jest.......
- neutralan__
- Kontakt:
Rođeni,bez brige ostajete u ligi,mi i Drina selimo u nizi rang,opusteno 

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
-
- Kontakt:
Hahaha
Kako volim ove sa SS.ba sto pisu vijesti..vidi naslova "ROĐENI SE UTOPILI U SANI"

Kako volim ove sa SS.ba sto pisu vijesti..vidi naslova "ROĐENI SE UTOPILI U SANI"

-
- Kontakt:
Ko Neretvu prepliva nebi se ni skvasio u Sani.Red or Dead je napisao/la:Hahaha![]()
Kako volim ove sa SS.ba sto pisu vijesti..vidi naslova "ROĐENI SE UTOPILI U SANI"![]()
U patikama, pantalama i majicama bi prehodali sanu ko Isusi

http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
- Kontakt:
Druze, pokvasili bi se sigurno

-
- Kontakt:
nema vise onog slavnog Veleza koji je nekada pobjedivao velikane evropske, a sad gube od nekog rudara iz prijedora
nekad je to bio klub svih Mostaraca i Hercegovaca a danas je klub za koji navijaju samo na jednoj strani Mostara.Neki zrinjski je sad bolja ekipa od njih.da nije zalosno bilo bi smjesno
al daj Boze da se velez vrati na stare staze slave kao Napoli
Daj Boze !!!

nekad je to bio klub svih Mostaraca i Hercegovaca a danas je klub za koji navijaju samo na jednoj strani Mostara.Neki zrinjski je sad bolja ekipa od njih.da nije zalosno bilo bi smjesno

al daj Boze da se velez vrati na stare staze slave kao Napoli

Daj Boze !!!
SOLO E SEMPRE NAPOLI !!!
IL FUTURO E AZZURO
FORZA NAPOLI !!!
IL FUTURO E AZZURO
FORZA NAPOLI !!!
-
- Kontakt:
Druze,
Da je Velez danas slabiji nego sto je nakad bio - nema dvojbe.
Da je Velez danas slabiji od Svinjskog? Otidji na fkvelezlive web stranicu i pogledaj sam utakmicu protiv Svinja i reci mi ko je bolji.
Ako se Buducnost imalo probudi i pocne boriti za opstanak, Svinje ce ispast. Velez je slab trenutno, sto radi ukradenog stadiona, sto radi unutarnje krize (ali smo sada ustvari puno bolji nego sto smo bili zimus i ako smo slabi uopste) ali sto su oni grozni - pa ono je nevjerovatno.
Ja vjerujem da Turbina iz Jablanice trenutno moze da dobije Zrinjski na svom terenu (prvi tim Zrinjskog, da budem specifican).
Da je Velez danas slabiji od Svinjskog? Otidji na fkvelezlive web stranicu i pogledaj sam utakmicu protiv Svinja i reci mi ko je bolji.
Ako se Buducnost imalo probudi i pocne boriti za opstanak, Svinje ce ispast. Velez je slab trenutno, sto radi ukradenog stadiona, sto radi unutarnje krize (ali smo sada ustvari puno bolji nego sto smo bili zimus i ako smo slabi uopste) ali sto su oni grozni - pa ono je nevjerovatno.
Ja vjerujem da Turbina iz Jablanice trenutno moze da dobije Zrinjski na svom terenu (prvi tim Zrinjskog, da budem specifican).
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
- Kontakt:
Ja opet kazem da se hoce Velez vratit na staru slavu, msm nemoj me pogresno razumjet volim i ja VelezMostaracVelezovac je napisao/la:Druze,

Daj Boze da se to desi !!

SOLO E SEMPRE NAPOLI !!!
IL FUTURO E AZZURO
FORZA NAPOLI !!!
IL FUTURO E AZZURO
FORZA NAPOLI !!!
drug nema potrebe da ti rezultat izmedju zvijezde i sirokog bude cudan siroki u krizi a zvijezda sem tosunovica bila u najjacem sastavu...gosti imali 6/7 sansi dok je zvijezda sigurno preko 20 imala...bili smo bolji i to je to. zelim sve najbolje velezu jer mi je to jedan od drazih klubova u BH naravno kao i navijaci veleza...pozz iz gradaccaAlemC85 je napisao/la:Kako stvari stoje današnjim rezultatima naših konkurenata ostajemo u ligi. Sutra još da Drina kiksa i to je najvjerovatnije opstanak, dok za Zrinjskog ne znam vidjet ćemo. Samo da komentarišem Širokog tj. Lišticu, koji je danas torpedovan na najudaljeniju zvijezdu našeg univerzuma. Samo se pitam kako smo mi jesenas izgubili od tih mamlaza 2:5, nikako mi neće u glavu, nek neko objasni ai ovaj rezultat danas sa Zvijezdom čudan što jest jest.......
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
- el-fighter
- Kontakt:
Jucer smo odigrali solidnu utakmicu, ali domaci su bili bolji i zasluzeno su pobijedili.
Mi idemo dalje i nadam se da cemo uspjeti izboriti taj opstanak. Konkurenti su takodjer kiksali, tako da su sanse vece.
FORZA VELEZ
Mi idemo dalje i nadam se da cemo uspjeti izboriti taj opstanak. Konkurenti su takodjer kiksali, tako da su sanse vece.
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
E ovako.nema Odovic blage veze sa poslom! I ovo ce biti katastrofa za Velez! Pa mi igramo uzas jedan. Sreca da smo dobili Buducnost a i to je bila puka sreca! Ma mozete mi odgovarati,kritikovati ali ovaj ili ima losu namjeru ili nema pojma. 7 stranaca u ekipi i to svi napustaju Velez u junu! Ma da su to neki igraci ali nigdje veze! Rovcanin? Pa on je zalutao,8 utakmica bez gola racunajuci i prijateljske! Gadzo? A idi u Zenicu Alaha ti dragogA! Svaka cast Hadziji i Peri a ostali ni za k.... ! Ako nas dobije Olimpik,a nije receno da nece jer cujem da imaju dobar motiv,pa mi smo u belaju pravom! I ovako smo! Goni se Odovicu vise!!!
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.