ogranicenoFaraon iz Visokog je napisao/la:jest,susic im rekao da igraju loseKemo je napisao/la:Razlg za losu partiju Edina, kao i vecine ostalih reprezentivaca veceras je Susic. sva ostala prica je u prazno![]()
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
ma sa nakim sastavom nazad nebi mogao napraviti nista ni CR dali smo 2 komada a Džeko je i rekao da ne primimo gol mi ćemo dati ali sušić ima viziju odbrane fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjloptica je napisao/la:Nije se baš prodo večeraslopte ga nisu hranile.Loše.
-
- Kontakt:
e moj dzeko spusti se ti na zemlju, inace ces postati obicna kanta.. dosta je pijancarenja i opijanja po kafanama, uozbilji se malo, MUSLI JE ZA TEBE IZMISLIO FUDBAL .. covjek gine uvijek i uvijek se mozes na njega osloniti, nikad zakazao nije, a dzeko i ibisevic kako Bog da .. Muslim je danas odradio vise nego citav napad ukupno ..
hordas_Bec je napisao/la:e moj dzeko spusti se ti na zemlju, inace ces postati obicna kanta.. dosta je pijancarenja i opijanja po kafanama, uozbilji se malo, MUSLI JE ZA TEBE IZMISLIO FUDBAL .. covjek gine uvijek i uvijek se mozes na njega osloniti, nikad zakazao nije, a dzeko i ibisevic kako Bog da .. Muslim je danas odradio vise nego citav napad ukupno ..

Nije nikad zakazao

-
- Kontakt:
ne misli se s time koliko je kad golova dao (mislim jeste golovi su mjerilo napadaca), ali borbenost je to sto navijaci ocekuju, a u dzeke je to sad hocu sad necu .. u tome je fazon, previse je se ponjeo..
jel to onaj sto nemoze lopte primit. haj mars znas gdje da ti ne spominjem ogranicen si ko balkon.hordas_Bec je napisao/la:e moj dzeko spusti se ti na zemlju, inace ces postati obicna kanta.. dosta je pijancarenja i opijanja po kafanama, uozbilji se malo, MUSLI JE ZA TEBE IZMISLIO FUDBAL .. covjek gine uvijek i uvijek se mozes na njega osloniti, nikad zakazao nije, a dzeko i ibisevic kako Bog da .. Muslim je danas odradio vise nego citav napad ukupno ..
hahahaA_d_0 je napisao/la:jel to onaj sto nemoze lopte primit. haj mars znas gdje da ti ne spominjem ogranicen si ko balkon.hordas_Bec je napisao/la:e moj dzeko spusti se ti na zemlju, inace ces postati obicna kanta.. dosta je pijancarenja i opijanja po kafanama, uozbilji se malo, MUSLI JE ZA TEBE IZMISLIO FUDBAL .. covjek gine uvijek i uvijek se mozes na njega osloniti, nikad zakazao nije, a dzeko i ibisevic kako Bog da .. Muslim je danas odradio vise nego citav napad ukupno ..

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
inace real platio kaku 60 miliona i benzemu 30 miliona pa razvaljuju deru real sampion prvak evrope, covjeka nije islo i odma digo si se ti si levat kloc pojma nemas mars iz repke poserem vam se na razmisljanja

A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
E nek si nam Kemo ti objasnio gdje je problem. Edin je bio los do bola kao i vecina igraci na terenu. Kao da se ne smije reci kad je neko lose odigrao, pa se mora na drugog prebacivati.Kemo je napisao/la:Razlg za losu partiju Edina, kao i vecine ostalih reprezentivaca veceras je Susic. sva ostala prica je u prazno
Zadnja izmjena: Adinjo, dana/u 29 maj 2010, 23:47, ukupno mijenjano 2 puta.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- United Rule
- Kontakt:
Vise se uopste ne sekiram kad gledam repku, navikao sam od njih da igraju lose.
One pobjede u kvalifikacijama su bile iznimna sreca i trud ali kao i sve ostalo u ovoj zemlji Bog nam ne da da postignemo neku stabilnost u igri.
Sve u svemu ne bih volio Edina vidjeti u ManU, bojim se da bi postavo novi Berbatov...
One pobjede u kvalifikacijama su bile iznimna sreca i trud ali kao i sve ostalo u ovoj zemlji Bog nam ne da da postignemo neku stabilnost u igri.
Sve u svemu ne bih volio Edina vidjeti u ManU, bojim se da bi postavo novi Berbatov...
>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
<- KNVB -> World Cup 2010
<- KNVB -> World Cup 2010
Fkt je Dzekson poceo visoko da leti . . . Nije to dobro, ne trudi se, ne trci . . . Kao sto neko rece, to navijaci najvise zele da vide, uz golove naravno !
-
- Kontakt:
to jarane, bas mi je drago vidjeti osobu koja malo neutralno gleda ovo sve .. cim malo ukazem na slabosti dzeke, odma napadi sa svih strana .. ljudi razumijem ja moze on imati los dan, ali nikako da trci i da ne skace .. to ne moze, ovo je repka a ne wolfsburg .. i nek rijesi vise taj status gdje ce nastaviti karijeru, jer je opasno dekoncentrisan..juveboy je napisao/la:Fkt je Dzekson poceo visoko da leti . . . Nije to dobro, ne trudi se, ne trci . . . Kao sto neko rece, to navijaci najvise zele da vide, uz golove naravno !
A to da visoko leti, se i vidjelo na izjavama prije tekme..za mene pravo arogantne, al reko dokazace se on na terenu...On jeste super igrac ali veceras samo dribla dribla i izgubi, nije niti jedan pas imao, i ukupno pretrcao ko obim Suziki swiftahordas_Bec je napisao/la:to jarane, bas mi je drago vidjeti osobu koja malo neutralno gleda ovo sve .. cim malo ukazem na slabosti dzeke, odma napadi sa svih strana .. ljudi razumijem ja moze on imati los dan, ali nikako da trci i da ne skace .. to ne moze, ovo je repka a ne wolfsburg .. i nek rijesi vise taj status gdje ce nastaviti karijeru, jer je opasno dekoncentrisan..juveboy je napisao/la:Fkt je Dzekson poceo visoko da leti . . . Nije to dobro, ne trudi se, ne trci . . . Kao sto neko rece, to navijaci najvise zele da vide, uz golove naravno !
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Dzeko je pred ugovorom svog zivota...ugovorom kojeg sanja da potpise mnogo svjetskih sportista...ovaj mec sa Svedskom mu nije mogao podici cijenu a ni spustiti jer nije niko budala pa da ovakav mec uzima za neko mjerilo...s druge strane bilo kakva povreda bi sigurno uticala na interes klubova sirem europe tako da sto se mene tice nije morao ni 5 metara pretrcati...ima vremena kada ce to biti mnogo potrebnije...ako se ovako bude zalagao protiv francuske ili rumunije onda nece valjati ali zasad...sta god radio dozvoljeno je
- Omerbavarac
- Kontakt:
Cuva se za Svaba.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Aferim momcino.adnan24 je napisao/la:Dzeko je pred ugovorom svog zivota...ugovorom kojeg sanja da potpise mnogo svjetskih sportista...ovaj mec sa Svedskom mu nije mogao podici cijenu a ni spustiti jer nije niko budala pa da ovakav mec uzima za neko mjerilo...s druge strane bilo kakva povreda bi sigurno uticala na interes klubova sirem europe tako da sto se mene tice nije morao ni 5 metara pretrcati...ima vremena kada ce to biti mnogo potrebnije...ako se ovako bude zalagao protiv francuske ili rumunije onda nece valjati ali zasad...sta god radio dozvoljeno je
93,4 % " !!!
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Dzeko ima jos puno kredita da ispuca pa da ga pocnemo kritikovati, a neki su izgleda jedva cekali da ga docekaju "na noz". Svi smo primjetili da ono veceras nije bio Dzeko na kojeg smo navikli a razmislja li iko zasto? Mozda zato sto nije niko bio u stanju da mu da kvalitetnu loptu u i oko sesnaesterca. Nije ipak on taj tip igraca da loptu primi na centru, pobije sve i vrati se sam...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Cuva se za berbu sljiva...omerbavarac je napisao/la:Cuva se za Svaba.![]()

Salim se, slazem se sa @zlayom_tm87
slažem se, najbolje bi bilo da mu je neko još kafu donio za vrijeme utakmiceambrozija je napisao/la:Aferim momcino.adnan24 je napisao/la:Dzeko je pred ugovorom svog zivota...ugovorom kojeg sanja da potpise mnogo svjetskih sportista...ovaj mec sa Svedskom mu nije mogao podici cijenu a ni spustiti jer nije niko budala pa da ovakav mec uzima za neko mjerilo...s druge strane bilo kakva povreda bi sigurno uticala na interes klubova sirem europe tako da sto se mene tice nije morao ni 5 metara pretrcati...ima vremena kada ce to biti mnogo potrebnije...ako se ovako bude zalagao protiv francuske ili rumunije onda nece valjati ali zasad...sta god radio dozvoljeno je