Bit će da Nijaza poznaješ

A spin o huliganima ostavi za nekog drugog.
Možda i da objasniš tezu o 99 posto građana grada Zagreba koji preziru ovu izdrkotinu od kluba,a koje ti nazivaš huliganima jer ne podržavaju psihopata u klubu.
Dinamo je jaci od Petrolula. Realno, Dinamo je trebao proci i Aalborg, nece bas 2 puta imati takvu nesrecu da ne zabiju nekliko golova iz puno sansi..SiamoNoi je napisao/la:Stislo na najjace.Ocajnicki im treba Europa,ali uzalud vam trud sviraci.Gustat cemo cijelu sezonu gledajuci kako se hrpa ovih "perverznih" pojacanja krivi na HNL livadama
Kako bih volio da Dinamo prodje samo radi tebeSiamoNoi je napisao/la:GNK nije jaci od Petrolula.Da je normalna situacija bi se mozda moglo tako tvrditi jer na klupi ne bi sjedila neznalica bez trenerske diplome,a ekipa bi pokusavala licit na momcad za razliku od sadasnje hrpe neuigranih individualaca.Rumunji ce ih rastavit.A koeficijent je dobar pa tko je pametan ce nesto i zaradit.
tu sam. Gustam citajuci kakva su dva pojacanja dosla. Vidim tebi je svaki post prepun argumenata sta to Zdravkec radi na stetu kluba.. Jedini koji se koprcaju na ovoj temi su ti i tebi slicni koji ne znaju sta ce od muke prema Zdravkecu a ne mogu mu nista..SiamoNoi je napisao/la:Stislo na najjace.Ocajnicki im treba Europa,ali uzalud vam trud sviraci.Gustat cemo cijelu sezonu gledajuci kako se hrpa ovih "perverznih" pojacanja krivi na HNL livadama
Nego gdje je onaj Calcio sto prati klub od cetrspete i zna kako je Zdravko prava stvar,sposoban i pametan?Ispario kad je trebalo argumentirat imbecilne teze koje je izbacio.Prijatelju nemoj se sramit,mi ovdje volimo gledat koprcanje takvih kao sto si ti.
Molim argumentiraj prvotne imbecilne teze s kojima si upao na temu (napisao sam ti vec koje,ali posto ti je jedina namjera lose trolanje i posto se iste ne mogu argumentirat svakim daljnjim postom se samo koprcas) pa ces dobiti koji argument za uzvrat.Do tada prekini s trolanjem i zaobidji temu.I rijesi se tog kmetskog mentaliteta da ti bolje u zivotu bude.Calcio7 je napisao/la:tu sam. Gustam citajuci kakva su dva pojacanja dosla. Vidim tebi je svaki post prepun argumenata sta to Zdravkec radi na stetu kluba.. Jedini koji se koprcaju na ovoj temi su ti i tebi slicni koji ne znaju sta ce od muke prema Zdravkecu a ne mogu mu nista..SiamoNoi je napisao/la:Stislo na najjace.Ocajnicki im treba Europa,ali uzalud vam trud sviraci.Gustat cemo cijelu sezonu gledajuci kako se hrpa ovih "perverznih" pojacanja krivi na HNL livadama
Nego gdje je onaj Calcio sto prati klub od cetrspete i zna kako je Zdravko prava stvar,sposoban i pametan?Ispario kad je trebalo argumentirat imbecilne teze koje je izbacio.Prijatelju nemoj se sramit,mi ovdje volimo gledat koprcanje takvih kao sto si ti.
tako bahato se mozes kuci ponasati a ovdje sinek ipak ne. kad ovo bude tvoje vlasnistvo ja necu nista komentarisat a dotad cu da pisem sta mi se cefne..SiamoNoi je napisao/la:Proplako sam jutros kad sam citao
Molim argumentiraj prvotne imbecilne teze s kojima si upao na temu (napisao sam ti vec koje,ali posto ti je jedina namjera lose trolanje i posto se iste ne mogu argumentirat svakim daljnjim postom se samo koprcas) pa ces dobiti koji argument za uzvrat.Do tada prekini s trolanjem i zaobidji temu.I rijesi se tog kmetskog mentaliteta da ti bolje u zivotu bude.Calcio7 je napisao/la:tu sam. Gustam citajuci kakva su dva pojacanja dosla. Vidim tebi je svaki post prepun argumenata sta to Zdravkec radi na stetu kluba.. Jedini koji se koprcaju na ovoj temi su ti i tebi slicni koji ne znaju sta ce od muke prema Zdravkecu a ne mogu mu nista..SiamoNoi je napisao/la:Stislo na najjace.Ocajnicki im treba Europa,ali uzalud vam trud sviraci.Gustat cemo cijelu sezonu gledajuci kako se hrpa ovih "perverznih" pojacanja krivi na HNL livadama
A nisam ni mislio da se za pobjedu izdrkotine može navijati iz ljubavi...arelinho je napisao/la:Kako bih volio da Dinamo prodje samo radi tebe
Ko je komu stao na šta?Calcio7 je napisao/la:kad im je neko napokon stao u kraj
U što se ti i ja kladimo da će se nas 10 000+ huligana pitati o tome tko će i kako vodit klub?Calcio7 je napisao/la:i da se oni o svemu pitaju, e tu su se malo zajebali jer sve sto mogu je samo pisati peticije i isfrustrirane postove kakve ti pises..
Savršeno znamo.Calcio7 je napisao/la:borite se za nesto a ni sami ne znate za sta..
Potpisao je i N.Gomes peticiju, imas sliku mozes se uvjeriti i sam, imas slike i sa mjeseca kako potpisuju peticiju i u burkini faso postoji kontingent potpisivica. Svi zele spasiti DinamoCalcio7 je napisao/la:
To sto su kojekakve babe, zene i ljudi koji i ne prate fudbal i Dinamo potpisivali neku peticiju apsolutno nista ne znaci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.