Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Italia
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Italia » 04 apr 2011, 16:56

pa sjeti se partija Bonuccija iz prvog dijela sezone.. najbolji igrac uz Krasica i Fabija je bio! al kad tim ne igra dobro ne igra niko.. tako ni on..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 04 apr 2011, 17:00

dzenan01 je napisao/la:Prodati Chielinia, pa igrati sa Barzagliem i Bonuciem :? Veoma mudro .
Nije problem u Giorgiu, nego u karini Bonucciu , a sinoćnja koliko-toliko solidna tekma štoperskog dvojca je samo rezultat neraspoloženja (više nego neznanja) protivničkih igrača .

Gledaj ovako:

1) Prodas Chiellinija i dovedes igraca koji je komplamentaran Bonucciju.

2) Dovedes dva dobra beka.

3) Dovedes playmakera.

4) Otkupis neke igrace.

5) Kasnes neke druge.

6) Zaradis na onima na kojima mozes da zaradis.

7) Nabavis trenera koji je neko i nesto, a ne matore polovnjake ili neiskusne mlade trenere, koji su tek izasli iz kopacki.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 04 apr 2011, 17:19

Još jedan osvrt na sinočnju utakmicu, sinočnji Krasić me tačno par puta posjetio na Kaku od prije 3-4 godine, potegne loptu i samo igrače prolazi, samo ga sebičnost zeza...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 04 apr 2011, 17:28

Bonucci je bio jedan od boljih igrača Juventusa, dok je sve štimalo koliko toliko, a ulaskom u novu godinu sve je krenulo niz brdo, pa tako da se i Bonucci samo uklopio u sivilo.

Ne znam meni je teško to zamisliti, ali mislim da ovo što magica piše može dosta toga donijeti (mislim da može više donijeti, nego što bi mogli izgubiti). Nadam se najboljem, volio bi samo da nam vrate Deschampa i mislim da bi to moglo biti odlično za početak :) .

A za Krasić, takodjer magica je ovdje mnogo puta pisao, momak ima talenta ima brzinu i mnogom toga, samo što mu nažalost mozak nije jača strana. (da se niko ne uvrijedi)
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 04 apr 2011, 18:25

Jbga, Krasic je motoricki jedan od najjacih igraca u Italiji.
Ne mozes mu uzeti loptu bez faula kad je u formi. Druga je stvar sto nema sa kim da igra. 442 ne prolazi, a 433 je proslo protiv raspale Rome - pitanje je da li moze protiv jacih ekipa.

[youtube][/youtube]

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 04 apr 2011, 20:47

MaGiCa je napisao/la:
dzenan01 je napisao/la:Prodati Chielinia, pa igrati sa Barzagliem i Bonuciem :? Veoma mudro .
Nije problem u Giorgiu, nego u karini Bonucciu , a sinoćnja koliko-toliko solidna tekma štoperskog dvojca je samo rezultat neraspoloženja (više nego neznanja) protivničkih igrača .

Gledaj ovako:

1) Prodas Chiellinija i dovedes igraca koji je komplamentaran Bonucciju.

2) Dovedes dva dobra beka.

3) Dovedes playmakera.

4) Otkupis neke igrace.

5) Kasnes neke druge.

6) Zaradis na onima na kojima mozes da zaradis.

7) Nabavis trenera koji je neko i nesto, a ne matore polovnjake ili neiskusne mlade trenere, koji su tek izasli iz kopacki.
Dovedes igrača koji je komplementaran Bonucciu i dobićeš švajcarski sir, a potrošićeš bar pola para od Chielinia .
Za ostalo se slažem, samo što bi falilo par desetina miliona eura (ako želimo vrhunske igrače) -
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 04 apr 2011, 20:50

prodamo Chelinia i dobijemo k od odbrane, Bonucci jos treba hljeba jest da bi bio uopste starter u Juventusu, u ovom Juventusu ima mjesta, Vucinic ga je napravio budalom nekoliko puta, jos dosta mora da se dokaze, nama treba jedan crnac, fancuz alla Thuram, nesto na taj fazon u odbrani
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 04 apr 2011, 21:40

JuveSissoko je napisao/la:prodamo Chelinia i dobijemo k od odbrane, Bonucci jos treba hljeba jest da bi bio uopste starter u Juventusu, u ovom Juventusu ima mjesta, Vucinic ga je napravio budalom nekoliko puta, jos dosta mora da se dokaze, nama treba jedan crnac, fancuz alla Thuram, nesto na taj fazon u odbrani
Pa cinjenica jeste da su Chiellini i Bonucci isuvise slicni. Sam Prandelli je to uvideo i metnuo Zapca uz Bonuccija, a Giorgionea na beka, jer nema boljeg (dobro ajde Balzaretti kad igra dobro je bolji levi bek od Chiellinija).
Jbga, ostaje vam da prodate ili GCa ili LBa, a za ovog prvog mozete da iscupate vise i plus je stariji i ne moze da napreduje kao Leandrino.

http://www.tifosibianconeri.com/forum/i ... chiellini/

Bolji bekovi znace manje posla za stopere. Uz bolje bekove Bonucci moze da igra puno bolje. ;)

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 04 apr 2011, 22:10

Chiellini ne moze da napreduje? Pa, jos uvijek ga nismo imali prilike gledati uz sposobne bekove, a uvijek je bio najbolji igrac u odbrambenom tandemu.

Giorgione je medju najboljim igracima (ako ne i najbolji) jos od Calciopolija, jedan od rijetkih kod kojeg smo vidjeli neku konzistentnost. Oko takvih igraca mi treba da gradimo tim, a ne da se oslanjamo na nove igrace kao u ovoj sezoni. Vidimo gdje nas je to dovelo.

Po meni ne treba prodavati ni Buffona ni Chiellinija, pa cak ni Mela za Mascherana. Pogotovo sto jos uvijek ne mozemo biti sigurni kakve bi to alternative Marotta doveo. Npr. Moggi proda Zidanea ili Inzaghia i to se pokaze punim pogotkom. Ali postoji razlog zasto mnogi Juventini osjecaju nostalgiju kad se spomene to ime.
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 apr 2011, 01:00

slika

Kad bi znao dovesti kakvog dobrog igrača kao što zna pokupiti žensku :lol: Zna li neko ko je ova? :D

slika

Felipe Melo u elementu :lol:

Valjda neće bruh dobiti :lol: :lol: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 05 apr 2011, 17:27

Montolivo bi u Juventus, aaa how nice, mislim da je on jos jedan Marchisio, tako da nam ne treba!
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 05 apr 2011, 17:57

Pozdrav Juventini i kolege forumasi...samo da se javim,konacno sam se vratio :lol: :roll:

Sad valja nadoknadit propusteno i iscitat sve :evil: :cry: :mrgreen:

FORZA JUVE
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 05 apr 2011, 17:59

sarajlija89 je napisao/la:Pozdrav Juventini i kolege forumasi...samo da se javim,konacno sam se vratio :lol: :roll:

Sad valja nadoknadit propusteno i iscitat sve :evil: :cry: :mrgreen:

FORZA JUVE
svaki dan kad procitas nesto, nesto novo naucis, tako da.. citaj sine , citaj, tako su meni govorili :lol: :lol:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 05 apr 2011, 18:05

"I was walking toward Piazza Castello in Torino when I saw two cops writing a parking ticket for a Fiat Punto parked more or less in the middle of a pedestrian island. My primary focus was drawn to the archaic plastic paddles they had in their belts, presumably used for flagging down drivers. Took a second look at the owner of the car, and suffered a "wait! what the fuck!" moment. Mister Moggi didn't look particularly pleased with the ordeal, so I decided not to bother him with a photo or anything. Gave him a nod and walked on. Couldn't help but laugh at the irony of seeing Moggi unable to maneuver his way out of a parking ticket, though :mrgreen: "

intersantan post clana sa juventuz.com, jel istinit , ne znam :mrgreen:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 05 apr 2011, 18:07

Zato i citam :lol: :lol:

Haj sad cu ja ovo pregledat na brzinu :P

Eto,pobjedismo romu...a ma znao sam :lol:

Nije to neka igra bila,al Storari nas je vadio i na kraju kontre i polukontre,nase najjace oruzje je presudilo...

8 bodova zaostatka za LP...7 kola do kraja..pretezek raspored imamo realno...nemojte se puno nadat :)

Iako,iducu igraju Udinese-Roma...navijamo za remi ili za romu...a parma ce uzet bodove laziu imam osjecaj :mrgreen: ako se poklope rezultati...eto nas jos blize...al nerelano je ocekivat previse,uglavnom,utakmicu po utakmicu idemo..pa sta Bog da...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 05 apr 2011, 18:20

evo nako malo presao neke forume koje znam, oko Juventusa, da vidim kolika nam je net populacija pa sam zapazio ove brojke

vecchiasignora.com forum 64 884 clanova
http://www.forum.juvepoland.com/ 26 168
http://www.tifosibianconeri.com/forum/ 42 993
http://forum.giulemanidallajuve.com/forum/ 3 122
http://forum.juventuz.com 10 734
http://www.juvebalkan.com 1 987
http://juventus1897.forumfree.it/ 5.472

TOTAL 155 360 vjerovatno dosta ovih clanova je istovremeno na mnogim forumima,zatim dupli accunti tako da je broj clanova manji al eto, ovo nako iz dosade sabirao da vidim koliko nas od juventina ima net kod kuce heheh , nije losa cifra, veca je sigurno,ima jos nekih foruma al ko ce sad sve naci to ;)

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 05 apr 2011, 18:21

Juve ne želi otkupiti Aquillanija od poola...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 05 apr 2011, 18:34

anton 1983 je napisao/la:Juve ne želi otkupiti Aquillanija od poola...
previse pada u formi, gore dole stalno mu kvalitet utakmica da bi vrijedio 16 miliona koliko traze, u pocetku kako je igrao, kontao sam, ma 16 miliona je malo, vec sada mislim da ne vrijedi toliko

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 05 apr 2011, 18:37

JuveSissoko je napisao/la:
previse pada u formi, gore dole stalno mu kvalitet utakmica da bi vrijedio 16 miliona koliko traze, u pocetku kako je igrao, kontao sam, ma 16 miliona je malo, vec sada mislim da ne vrijedi toliko
Za pol čuke možda promijeniš mišljenje :mrgreen: Ipak Juve ima previše briga tak da možda za Aquillanija i "nemaju para"...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 05 apr 2011, 18:44

anton 1983 je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:
Za pol čuke možda promijeniš mišljenje :mrgreen: Ipak Juve ima previše briga tak da možda za Aquillanija i "nemaju para"...
ne moze se tak promjenti misljenje, misljenje formirano na pocetku sezone je bilo uslovno, mislio sam, uh kako dobro igra, 16 miliona je malo, al znao sam da mora tako nastavit cijelu sezonu i pokazat konstantnost a to je najvaznije, ali nije, pokazao je slabost i cest pad forme, tako da je to bitnije i 16 miliona je stvaarno puno iako smo u dobu velike inflacije na fudbalskom trzistu

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.