Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Valjda je i Slavoljubu jasno da Vukovic i Rukavina ne smiju biti u 11, a Gudelj ni na tribinama
- djoleprijedor
- Kontakt:
I da se kojim.slucajem plasiramo na SP,ovo je go kuratz.
Sa Muslinom i ovakvom selekcijom i igrom nema prosperiteta i buducnosti.
Mens sana in corpore sano.
Vrlo sam nezadovoljan. Nije mi prosto jasno što smo onako usporeno i nezainteresovano krenuli? Pola sata ničega. I uslijedila je kazna, nakon gluposti Stojkovića, a potom i još već Milivojevića. I onda naravno pritisak učini svoje, vrijeme leti, a ljudi igraju bunkericu... Probismo je... ali jednostavno sa ovakvom igrom nismo zaslužili pobijediti. A da smo slavili, praktično bi obezbijedili već sada baraž. Ej u 6. kolu.
Kontam da bi mi lakše odigrali da je bio Bale na terenu. Ovako smo utakmici prišli u fazonu lako ćemo...
Kažem nezadovoljan sam bodom, ali nismo više zaslužili.
Lijepa brojka na stadionu.
Kontam da bi mi lakše odigrali da je bio Bale na terenu. Ovako smo utakmici prišli u fazonu lako ćemo...
Kažem nezadovoljan sam bodom, ali nismo više zaslužili.
Lijepa brojka na stadionu.
A jbm misha braco Srbi i vi usraste motku morali ste samarat ove precjenjene otocane!
Dje zapelo? Sta je to bilo nakon tekme neke zastave oduzimali?
Mada nagradu za balkanske sabane ovog kola definitivno Bosna nosi ali jbg i u vas se moze uzdati da ce bit belaja!
Hrvati najgori, jbg nije Island talasika. Uglavnom svi ga Jugosi pusimo onako bratski, koji je ovo qurac sa sportom u pm na balkanu?
Dje zapelo? Sta je to bilo nakon tekme neke zastave oduzimali?

Mada nagradu za balkanske sabane ovog kola definitivno Bosna nosi ali jbg i u vas se moze uzdati da ce bit belaja!

Hrvati najgori, jbg nije Island talasika. Uglavnom svi ga Jugosi pusimo onako bratski, koji je ovo qurac sa sportom u pm na balkanu?
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Kakav kuac?
Vicesampioni svijeta u basketu.
Sampioni u vaterpolu.
U vrhu u odbojci.
U20 sampion svijeta..
Od seniora nismo ni navikli na bolje...
Onn: Jel ovo Stojkovicu drugi zuti?
Vicesampioni svijeta u basketu.
Sampioni u vaterpolu.
U vrhu u odbojci.
U20 sampion svijeta..
Od seniora nismo ni navikli na bolje...
Onn: Jel ovo Stojkovicu drugi zuti?
Sustina price!djoleprijedor je napisao/la:I da se kojim.slucajem plasiramo na SP,ovo je go kuratz.
Frajer ne daje sansu zlatnim orlicima zarad nekih pajsera i grijaca klupe svojih klubova...
Cak i najbolje selekcije svijeta imaju par mladih igraca u rosteru i u startnih 11, a kod nas nema mjesta za SMS, Veljkovića, Gaćinovića, Gajića, Rajkovića...Svi redom standardni u svojim timovima. Al' ne, mi cemo gledati Rukavinu, Stojkovića, Baneta, Gudelja... do njihovih 60-ih...

Maksimalno sto mozemo izvuci je plasman (dobrano zahvaljujuci grupi i nekim srecnim okolnostima) i tamo potop!
Veljko Paunović bi se ispisao po ovoj grupi...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ne zaboravite na sto nam je odbrana/rezultati licili kad su zajedno igrali Kolarov-Vidic-Dubotic-Ivanovic, vjerovatno najjaca u istoriji... 

Stojkovicu, na svu srecu, jeste drugi zuti. Red je da brani Rajkovic.
Sa svakim okupljanjem se nadam da ce neki novi igraci biti pozvani i uopste dobiti minute, ali ne ide.. Veceras smo se zadovoljili sa nerijesenim i zato je i bilo nerijeseno. Nama samo direktan prolazak igra neku ulogu.. baraz je ravan ispadanju. Sve je u nasim rukama. Dvije pobjede na Marakani i barem X protiv Iraca bi trebao biti dovoljan, jer sumnjam da ce oni odigrati perfektno do kraja.
Sa svakim okupljanjem se nadam da ce neki novi igraci biti pozvani i uopste dobiti minute, ali ne ide.. Veceras smo se zadovoljili sa nerijesenim i zato je i bilo nerijeseno. Nama samo direktan prolazak igra neku ulogu.. baraz je ravan ispadanju. Sve je u nasim rukama. Dvije pobjede na Marakani i barem X protiv Iraca bi trebao biti dovoljan, jer sumnjam da ce oni odigrati perfektno do kraja.
Zavrsili ispred Francuza u grupi, Igrali smo na SP, dobili Njemacku..Ne kontam konstataciju...Shadows je napisao/la:Ne zaboravite na sto nam je odbrana/rezultati licili kad su zajedno igrali Kolarov-Vidic-Dubotic-Ivanovic, vjerovatno najjaca u istoriji...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Posle toga?
Posle toga se desio cirkus saveza sa Antićem, raspad sa Pižonom i odlazak kljucnog igraca te odbrane...
Koliko je kljucni utakmica izgubio?
Ko? Ma uostalom, ne da mi se o proslosti sada...
Cinjenica je da smo trenutno losi i da ne igramo u skladu sa potencijalom i mogucnostima koje imamo!
Kod nas su ispunjena oba negativna uslova za lose predstave:
1. Staromodan selektor.
2. Menadzerisanje unutar reprezentacije.
Sve je jasno kao dan!
Cinjenica je da smo trenutno losi i da ne igramo u skladu sa potencijalom i mogucnostima koje imamo!
Kod nas su ispunjena oba negativna uslova za lose predstave:
1. Staromodan selektor.
2. Menadzerisanje unutar reprezentacije.
Sve je jasno kao dan!
- alan_kardec
- Kontakt:
ma mi smo par svjetlosnih godina iza bilo kakvog ozbiljnog fudbala ili ozbiljne reprezentacije. Sreća nam je samo što smo upali u grupu sa ekipama sa kojima smo tu negdje sličnog kvaliteta.
Večeras bi nam, recimo Island ili Danska ili Slovačka, ladno tricu uvalili. O onim najjačim neću ni da razmišljam.
Imaš Velsa na ziceru, bez najboljeg igrača plus još dvojica iz prvih 11 sa ep, dobiješ izbacuješ ih iz svih kombinacija i imaš baraž u džepu, ali ne... Ovo je otprilike ono što se dogodi kada Tadića ne ide, kad Kostić kao Tadićeva alternativa u kreaciji, ne može meda. Ne zoveš Ljajića i Sergeja, sa klupe ne uvodiš Kataija nego Gudelja i onda dobijaš situaciju da ti je Matić plej.
Bezbroj nabijanja i ubacivanja sa krila, bekovi jako loši, s tim što je Rukavina bio manje loš. Kolarova bih sa takvim merakom zakucao za klupu da ja to ne mogu opisati. Opet poklonjen gol protivniku. Reakcije Stojkovića i Milivojevića su na nivou nekih omladinaca.
Muslin ni u nastavku kvalifikacija neće mijenjati ništa, ubjeđen sam.
Večeras bi nam, recimo Island ili Danska ili Slovačka, ladno tricu uvalili. O onim najjačim neću ni da razmišljam.
Imaš Velsa na ziceru, bez najboljeg igrača plus još dvojica iz prvih 11 sa ep, dobiješ izbacuješ ih iz svih kombinacija i imaš baraž u džepu, ali ne... Ovo je otprilike ono što se dogodi kada Tadića ne ide, kad Kostić kao Tadićeva alternativa u kreaciji, ne može meda. Ne zoveš Ljajića i Sergeja, sa klupe ne uvodiš Kataija nego Gudelja i onda dobijaš situaciju da ti je Matić plej.
Bezbroj nabijanja i ubacivanja sa krila, bekovi jako loši, s tim što je Rukavina bio manje loš. Kolarova bih sa takvim merakom zakucao za klupu da ja to ne mogu opisati. Opet poklonjen gol protivniku. Reakcije Stojkovića i Milivojevića su na nivou nekih omladinaca.

Muslin ni u nastavku kvalifikacija neće mijenjati ništa, ubjeđen sam.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ma sta da mijenja taj ziheras i jajara...alan_kardec je napisao/la: Muslin ni u nastavku kvalifikacija neće mijenjati ništa, ubjeđen sam.
Citava koncepcija mu se svodi na to da igra sa 5 defanzivaca, prepusti inicijativu protivniku (ko god on bio) i ceka sansu na kontru i kreaciju Tadića. Po pravilu primamo smijesan kiks gol i onda opet s tih 5 defanzivaca kao nesto napadamo...

Meni je sve bilo jasno u Gruziji, poveli 2-1, a on uvodi Gudelja umjesto Mitrovića da zatvori utakmicu. Kao da igramo s Njemačkom, a ne yebenom Gruzijom..

Ala ste se raskukali...
Kao da smo na poslednjih 10 velikih takmičenja stizali do polufinala...
I kao da je sa druge strane bio Gibraltar, a ne 4 reprezentacija Evrope. Da bez Bejla, ali veoma disciplinovana i kvalitetna ekipa.
Istina je da smo 2 boda "poklonili", ali idemo dalje, dobiti Gruziju, a onda i ostatak.
Beograd je pokazao da je pichkin dim.... Reprezentacija treba igrati ili u Novom Sadu ili u Nišu. Sinoć je 90% ljudi bilo van Beograda.
Kao da smo na poslednjih 10 velikih takmičenja stizali do polufinala...
I kao da je sa druge strane bio Gibraltar, a ne 4 reprezentacija Evrope. Da bez Bejla, ali veoma disciplinovana i kvalitetna ekipa.
Istina je da smo 2 boda "poklonili", ali idemo dalje, dobiti Gruziju, a onda i ostatak.
Beograd je pokazao da je pichkin dim.... Reprezentacija treba igrati ili u Novom Sadu ili u Nišu. Sinoć je 90% ljudi bilo van Beograda.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Zar ne kontas da nismo nadigrali nijednu ekipu u ovim kvalifikacijama (ne racunam Moldaviju)?!
Nije bitno s kim igramo, nego kako igramo...Staromodno, sporo, dekadentno..
O izboru igraca da ne pricamo!
Nije bitno s kim igramo, nego kako igramo...Staromodno, sporo, dekadentno..
O izboru igraca da ne pricamo!
Imamo li rezultat, imamo.
To je što se pamti.
To je što se pamti.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Za sada imas, mada ne vidim da je ovo neki spektakularan rezultat...
Ides u goste direktnom konkurentu s kojim imas isti br bodova.
Vidjecemo na jesen kakvi cemo biti s istim...

Vidjecemo na jesen kakvi cemo biti s istim...

Nisam rekao da je spektakularan. Ali smo prvi na tabeli, a prethodne kvalifikacije smo završili u ovo doba, bez ikakvih šansi...
Naravno. Sinoć nam čist penal nije dosuđen.
Naravno. Sinoć nam čist penal nije dosuđen.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.