Preporuka za El Mundo.
p.s. i nemoj ga vise ima i on mater.

Moderator/ica: GracanicaAA
Mićo jesi li spreman za šamaranje fukareštine naredni vikend
Nisu valjda prenosili taj put na streamu? Napredovali ste.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑26 okt 2023, 11:40Pozdrav za Gradacac. Bilo nam je lijepo na putu za G. Rahic.
Preporuka za El Mundo.
p.s. i nemoj ga vise ima i on mater.![]()
Naravno. Streamali iz Gradacca pored fukaraIceTea je napisao/la: ↑26 okt 2023, 11:44Nisu valjda prenosili taj put na streamu? Napredovali ste.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑26 okt 2023, 11:40Pozdrav za Gradacac. Bilo nam je lijepo na putu za G. Rahic.
Preporuka za El Mundo.
p.s. i nemoj ga vise ima i on mater.![]()
![]()
Lahko je tebi kad si još u školi, pa ti znanje friško
Vlastito auto, već treće.
Uvijek spreman da doprinosim boljitku vašeg grada. Nisam ko ti da samo budem teret, te na forumu, te u vlastitom gradu, a sigurno i u vlastitoj kući
Znači ponestaje materijala, pa se vraćaš na stare gluposti što si pisaoIceTea je napisao/la: ↑26 okt 2023, 12:22Šta ću se povlačiti, ne demantuješ me, znači da sam upravu. Hvala lijepo. Ako si već odrastao čovjek, red je da naučiš osnove pravopisa. Kako sam te lagano navukao u zamku, sad primaj šamare.![]()
Ali tri auta brat ima. Još i stan kupuje, ništa labavo.Čim vidiš da se neko pokusava hvaliti s nečim, znaj da hljeba nema od njeg. Ajde kad izađeš iz pećine i kad tri puta presjedneš do Tuzle, možda bude šta od tebe.
![]()
IceTea je napisao/la: ↑26 okt 2023, 12:22Šta ću se povlačiti, ne demantuješ me, znači da sam upravu. Hvala lijepo. Ako si već odrastao čovjek, red je da naučiš osnove pravopisa. Kako sam te lagano navukao u zamku, sad primaj šamare.![]()
Ali tri auta brat ima. Još i stan kupuje, ništa labavo.Čim vidiš da se neko pokušava hvaliti s nečim, znaj da hljeba nema od njeg. Ajde kad izađeš iz pećine i kad tri puta presjedneš do Tuzle, možda bude šta od tebe.
![]()
IceTea je napisao/la: ↑26 okt 2023, 11:59Kako se uspališe.Šta im babuka radi. Kad me nema na forumu sanjaju me, citiraju, samo da ih šamaram. Trojicu - četvoricu Zeničana redovno na temi + ovako nekog bota kad izađe iz svoje pećine i iskuša se u raspravi.
![]()
Samo je šteta što se ja osjećam kao da sam ušao u učionicu prvog razreda osnovne, pa šamaram nemoćnu dječicu. Eto toliko mi parirate.![]()
Samo zadnja 3 posta, nećemo daljeIceTea je napisao/la: ↑26 okt 2023, 12:13Dobijem erekciju a on mene citira čitavo vrijeme. Ja samo kulturno postam. Što je zanimljivo, koga god istučem šamarima, odmah krene sa ovim ružnim riječima. To je odraz nemoći i psihičke nestabilnosti.![]()
Volja za raspravom sa pećinskim čovjekom se odmah izgubi kad ugledam da ne zna napisati riječ sa kvakicama pravilno + kad počinje rečenicu malim slovom.![]()
Da bude stvar gora, pokuša se dokazati nečim, ima brat više auta, kakva gromada i moćni biznismen.![]()
I nemojte se lizati bespotrebno da bi mi pokušali šuknuti. Ako već nemate kvalitetne argumente bolje zaobići, nego čoporativno napadati i baljezgati.
Edit : Pećinski čovjek je ispravio post i napisao "po nosu" umjesto "po pichki" kako je prvobitno napisao. Osim što je nepismen, sad je i sisica.![]()
Pa jel to hvalisanje?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.