Uzeli bismo mi jos titula da se nije potpisao najgori sponzorski ugovor sa Nike nakon izgradnje stadiona, a sve je to zahvaljujuci cinjenici da drzava nije htjela pomoci pri izgradnni stadion pa smo digli kredit od 300 i kusur milionaArtetitis je napisao/la: ↑22 jan 2023, 10:30Imali bismo mi još brat-bratu 3 titule da nas nije sudijska organizacija uzela na zub iz raznoraznih razloga koji se otprilike svode na ksenofobiju (Arsenal je prvi izveo 9 crnaca u prvih 11, jak francuski štih tima, evropski stil fudbala koji je u nokdaun poslao Brexit fudbal sa nabijanjem u glavu dvometraša u 16-ercu) i pos.eravanje po Fergusonu i ligi osvajanjem titule bez poraza.
2007-08, 2010-11 i 2015-16.
Arsenal - Chat
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Sve u svemu, mislim da Venger zaslužuje puno veće poštovanje od onoga koje mu je bilo ukazano. Tadašnjih 300 miliona je današnja milijarda uzevši u obzir inflaciju i cijene transfera (i to sam možda malo rekao). Najbolje stvari pokazuje Totenhemov primjer i cifra koju su morali uložiti, koja je na kraju bila duplo veća od planirane.Brokula je napisao/la: ↑22 jan 2023, 10:36Uzeli bismo mi jos titula da se nije potpisao najgori sponzorski ugovor sa Nike nakon izgradnje stadiona, a sve je to zahvaljujuci cinjenici da drzava nije htjela pomoci pri izgradnni stadion pa smo digli kredit od 300 i kusur milionaArtetitis je napisao/la: ↑22 jan 2023, 10:30Imali bismo mi još brat-bratu 3 titule da nas nije sudijska organizacija uzela na zub iz raznoraznih razloga koji se otprilike svode na ksenofobiju (Arsenal je prvi izveo 9 crnaca u prvih 11, jak francuski štih tima, evropski stil fudbala koji je u nokdaun poslao Brexit fudbal sa nabijanjem u glavu dvometraša u 16-ercu) i pos.eravanje po Fergusonu i ligi osvajanjem titule bez poraza.
2007-08, 2010-11 i 2015-16.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- AshburtonG
- Kontakt:
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
AshburtonG je napisao/la: ↑22 jan 2023, 12:27@DuljevinhoHaraldo
Posto si se zalio neki dan oko ljiljana.
![]()

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- feniksptica
- Kontakt:
Dugo godina neuspjesno za TOP 4 a sad odjednom titula. Sve ok odlicno ako uleti, ako ne ovim radom se sigurno doc za godinu dvije. Utakmica ce bit slicna ko protiv Newcastle-a, ne treba hudit ako ne dobijemo.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ako sudija pusti da nas uderaju bez sankcionisanja ,bit ce guravofeniksptica je napisao/la: ↑22 jan 2023, 15:25Dugo godina neuspjesno za TOP 4 a sad odjednom titula. Sve ok odlicno ako uleti, ako ne ovim radom se sigurno doc za godinu dvije. Utakmica ce bit slicna ko protiv Newcastle-a, ne treba hudit ako ne dobijemo.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Dobra postava

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Hajmo našiii, sad imamo i 3-4 izmjene na klupi 

#Voajeroljupci na respiratorima.
Hajmooo sprečaaaaa
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Idemo momci, nema sladjeg derbija za dobiti, a goreg za izgubiti 

Ovu prvu naplaćuj ljudima za PFP, predobroAshburtonG je napisao/la: ↑22 jan 2023, 12:27@DuljevinhoHaraldo
Posto si se zalio neki dan oko ljiljana.
![]()

Samo da ne pustimo da McMagarac udara Odegarda cijelu tekmu i dobijamo
E moj anemija
- feniksptica
- Kontakt:
prelosi smo, Saka i Martineli ne mogu doci sebi, gube loptu na nasoj polovini, bjezi ba
Od prve minute igramo pasivno, vidi se jednostsvno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.