FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
50
20%
2. Borbu za Evropu
117
46%
3. Sredinu tabele
48
19%
4. Borbu za opstanak
41
16%

Ukupno glasova: 256

jestamaji
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la jestamaji » 10 dec 2021, 22:42

Brkooo je napisao/la:
09 dec 2021, 21:47
Nazif je lazovcina, veca lazovcina i od Cerica, medjutim sadasnji igraci nisu zasluzili uvrede, dali su svoj maksimum i to je to. Da je kod nas normalna situacija i da finansijski bolje stojimo, mislim da 97% ovih igraca ne bi bilo u Zelji jer nemaju kvalitet a ova 3 % bi bili maksimalno mozda rezerve..

Bojo i Juricic su prije pocetka sezone kad je kod nas bio totalni haos, odbili ponude drugih klubova. Kad je bilo najteze ostali su i to treba uvijek cijeniti i postovati..
cerić je sramota, crna tačka u našoj istoriji, potez u trenucima očaja. strašno! mene je stid kad pomislim na njega.
a nazif je takav kakav jeste, ali nisam siguran da ima loše namjere. njega ustvari najviše je.be što je kao dijete bio pitar, ali eto došao je uneka doba pameti, budućnost će mu biti kadija

ovo za igrače jeste tako, ali to je naša realnost 2021. vidjećemo na šta će ovo izaći, prije mjesec dana je sve bilo crno, sad se nešto pomaklo ali daleko je smo mi još od trenutka kada ćemo moći odahnuti i posvetiti se samo rezultatima

jeb.iga, šta je tu je

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 10 dec 2021, 22:49

Tačno za mjesec dana pripreme! Kakav je status Ivkovića ide ili ostaje ?
Rodjeni su pitarske picke!

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 10 dec 2021, 23:04

jestamaji je napisao/la:
10 dec 2021, 22:42
Brkooo je napisao/la:
09 dec 2021, 21:47
Nazif je lazovcina, veca lazovcina i od Cerica, medjutim sadasnji igraci nisu zasluzili uvrede, dali su svoj maksimum i to je to. Da je kod nas normalna situacija i da finansijski bolje stojimo, mislim da 97% ovih igraca ne bi bilo u Zelji jer nemaju kvalitet a ova 3 % bi bili maksimalno mozda rezerve..

Bojo i Juricic su prije pocetka sezone kad je kod nas bio totalni haos, odbili ponude drugih klubova. Kad je bilo najteze ostali su i to treba uvijek cijeniti i postovati..
cerić je sramota, crna tačka u našoj istoriji, potez u trenucima očaja. strašno! mene je stid kad pomislim na njega.
a nazif je takav kakav jeste, ali nisam siguran da ima loše namjere. njega ustvari najviše je.be što je kao dijete bio pitar, ali eto došao je uneka doba pameti, budućnost će mu biti kadija

ovo za igrače jeste tako, ali to je naša realnost 2021. vidjećemo na šta će ovo izaći, prije mjesec dana je sve bilo crno, sad se nešto pomaklo ali daleko je smo mi još od trenutka kada ćemo moći odahnuti i posvetiti se samo rezultatima

jeb.iga, šta je tu je
Mislim da je svakog navijaca stid Cerica tj kreatora novih Sehovica :urnebes: To je ono kad si bas u **** toliko desperate, pa pokusavas bilo sta eto samo da se pokusa. Jos covjek bio upetaljan u one respiratore. Ali nisam siguran da ga je Nazif nasao. Ovi trenutni ljudi imaju dobre namjere, nisu sigurno neki koji bi stetu pravili klubu, i imaju neke rezultate. Islo im je definitivno u prilog da su navijaci na tribinama, i raduje me ovaj sponzorski ugovor. Mislim da se svi trebamo potruditi a ne jedni druge pljuvati.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 10 dec 2021, 23:17

Selam alejkum.

Nista od nas :kafa:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Pametinikaddosta
Kontakt:

Post Postao/la Pametinikaddosta » 11 dec 2021, 02:19

Admir74 je napisao/la:
10 dec 2021, 22:15
Pametinikaddosta je napisao/la:
10 dec 2021, 22:12
Tristan10 je napisao/la:
09 dec 2021, 22:04
Ceric je one zime kad je dosao na poziciju predsjednika obecao plate igracima, a nije uplatio. Fakticki ne znam ni ko ga je doveo u klub a bas me interesuje. Rezultat trenutne situacije je sto dva puta propustis Evropu, jednom igras Evropu i odma ispadnes gdje skoro pa da imas iste troskove kao prihode od nje, onda korona bez publike i bez prihoda od karata, i jos niti jednog mladog igraca nisi stavio na izlog. Sad cim si barem imao publiku vidi se da je nesto lakse. To i mi obicni navijaci mozemo da osjetimo. Ali opet smatram da placamo to sto smo u kontinuitetu vise trosili nego sto smo imali. Ono sto je meni licno bitno, ne vidim da su trenutni ljudi u upravi neki koji imaju namjeru prodati pomocni teren ili nasu imovinu, i direktno napraviti stetu klubu, i to jako cijenim.
Šteta je napravljena, ili investitor ili prodaja pomoćnog trece nema. Mi dugujemo PU s kamatama, to su Nazif i Nurko sredili, da platimo u 5 godina 2 M glavnice i 3 M kamata a ne u 10 godina 2, M, bez kamata... put do pakla popločan je dobrim namjerama
Toliko neistina....
Sta je neistina?

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 11 dec 2021, 12:40

slika

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 11 dec 2021, 14:07

Mamba21 je napisao/la:
10 dec 2021, 13:30
SudoHusika je napisao/la:
10 dec 2021, 13:22
UBIPITAR je napisao/la:
10 dec 2021, 13:01

I treba da ima.
Koliko to god zvučalo čudno, čovjek odigrao sasvim korektnu polusezonu.
Da je Kanavaro, daleko mu kuća od Grbavice bila
:thumbup:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 11 dec 2021, 14:28

Sta fali Aci?

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 dec 2021, 17:19

1921boy je napisao/la:
10 dec 2021, 22:49
Tačno za mjesec dana pripreme! Kakav je status Ivkovića ide ili ostaje ?
"Do kraja sezone traje ugovor sa opcijom još jedne. Razgovarali smo šta treba dalje i sada čekam povratne odgovore iz Sarajeva. Nadam se osiguranju kvalitetnih uslova za pripreme, ali obzirom na situaciju, ne znam hoće li se to uspjeti odraditi. U Sarajevu je jako teško zimi raditi, nema terena koji izdrže terete zimske klime, organizovati prijateljske utakmice je gotovo nemoguća misija. No, jasno mi je da je najvažnije da klub funkcioniše, da svi dobivaju platu. Razumijem što prolaze u klubu, jer smo i mi u Hrvatskoj nekad imali takve situacije", kazao je Ivković.
Dio intervjua vezan za to.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 11 dec 2021, 23:38

Kakav grupa amatera upravlja klubom! Svečanost odgođena jer legende kluba imaju nekih drugih obaveza, aferim :tokralju:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 dec 2021, 00:16

1921boy je napisao/la:
11 dec 2021, 23:38
Kakav grupa amatera upravlja klubom! Svečanost odgođena jer legende kluba imaju nekih drugih obaveza, aferim :tokralju:
Pa nije tu do ljudi u klubu koji su zvali (na stranu sto smatram da beze bitisu kod nas) vec ovih koji su trebali doci. Prvi Bazdarevic je rekao da ne moze doci, a dobio pozivnicu. Preveliki je to "zalogaj" jer ne zive svi ovdje, a trebas obuhvatiti veliki broj ljudi jer pravis zbog 100 godina postojanja. Glupo je praviti svecanost bez da bar 60%-70% legendi, znacajnijih bivsih igraca, trenera, uposlenika, predsjednika dugogodisnjih prijatelja kluba, clanova Skupstine i sta ja znam koga vise ne moze doci i obratiti se.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 12 dec 2021, 00:35

LjoZee je napisao/la:
12 dec 2021, 00:16
1921boy je napisao/la:
Pa nije tu do ljudi u klubu koji su zvali (na stranu sto smatram da beze bitisu kod nas) vec ovih koji su trebali doci. Prvi Bazdarevic je rekao da ne moze doci, a dobio pozivnicu. Preveliki je to "zalogaj" jer ne zive svi ovdje, a trebas obuhvatiti veliki broj ljudi jer pravis zbog 100 godina postojanja. Glupo je praviti svecanost bez da bar 60%-70% legendi, znacajnijih bivsih igraca, trenera, uposlenika, predsjednika dugogodisnjih prijatelja kluba, clanova Skupstine i sta ja znam koga vise ne moze doci i obratiti se.
Razumijem ali od tolikog vremenskog perioda od početka sezone, rođendana pa do današnjeg dana tako važan događaj ostavlja se za kraj godine, i to za vrijeme praznika kad su svi negdje vani sa porodicama i kada ljudi žele odmoriti od svega. Zašto nije prije napravljeno? Zašto svaki put moramo po ko zna koji put ispasti predmet zajebancije i šprdancije za ovako važan događaj. Totalno neozbiljno i neprofesionalno od strane odgovornih. I opet se značajni događaji i datumi pripremaju navrat na nos. Nekada stvarno imam osjećaj da ovo neko namjerno radi samo kako bi što više bili poniženi i ismijani :hmmmmm:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 dec 2021, 00:46

1921boy je napisao/la:
12 dec 2021, 00:35
Zašto svaki put moramo po ko zna koji put ispasti predmet zajebancije i šprdancije za ovako važan događaj. Totalno neozbiljno i neprofesionalno od strane odgovornih. I opet se značajni događaji i datumi pripremaju navrat na nos. Nekada stvarno imam osjećaj da ovo neko namjerno radi samo kako bi što više bili poniženi i ismijani :hmmmmm:
Predmet sprdnje mozemo samo biti kod ljudi koji nazor prave sprdanciju od svake situacije koja se desi bilo kojem klubu. Tajming i nije toliko los kad pogledamo situaciju u klubu od rodjendana do danas. Bio je to period blokiranih racuna, borbe za bodove na terenu, rjesavanja drugih vaznijih pitanja. Nije to bas idealan period bio za neku ovakvu svecanost, lijep dogadjaj. Ovako kad je to sve malo se smanjilo, proslo nesto mogla se paznja ovom posvetiti, ali jbg kad ne mozes pohvatati ljude. Zato sam i napisao veliki "zalogaj" jer obuhvata veliki vremenski period i veliki broj ljudi. Ako nekog ne zovnes, odlucis se za manji broj neko ce se naljutiti, a ovako ih ne mozes pohvatati lahko. Bar je to moje misljenje.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 12 dec 2021, 00:59

LjoZee je napisao/la:
12 dec 2021, 00:46
1921boy je napisao/la:
12 dec 2021, 00:35
Zašto svaki put moramo po ko zna koji put ispasti predmet zajebancije i šprdancije za ovako važan događaj. Totalno neozbiljno i neprofesionalno od strane odgovornih. I opet se značajni događaji i datumi pripremaju navrat na nos. Nekada stvarno imam osjećaj da ovo neko namjerno radi samo kako bi što više bili poniženi i ismijani :hmmmmm:
Predmet sprdnje mozemo samo biti kod ljudi koji nazor prave sprdanciju od svake situacije koja se desi bilo kojem klubu. Tajming i nije toliko los kad pogledamo situaciju u klubu od rodjendana do danas. Bio je to period blokiranih racuna, borbe za bodove na terenu, rjesavanja drugih vaznijih pitanja. Nije to bas idealan period bio za neku ovakvu svecanost, lijep dogadjaj. Ovako kad je to sve malo se smanjilo, proslo nesto mogla se paznja ovom posvetiti, ali jbg kad ne mozes pohvatati ljude. Zato sam i napisao veliki "zalogaj" jer obuhvata veliki vremenski period i veliki broj ljudi. Ako nekog ne zovnes, odlucis se za manji broj neko ce se naljutiti, a ovako ih ne mozes pohvatati lahko. Bar je to moje misljenje.
Po meni je prije bio bolji tajming, veliko okupljanje Željovaca iz raznih krajeva naše države i svijeta. Da baš tada u najgorim momentima pokažemo da smo možemo, hoćemo, želimo i moramo opet svi zajedno, da nećemo dopustiti nikakvo manevrisanje pojedinih persona, da Željo postoji i da će i dalje postojati bez obzira na sve. Ali eto helem nejse

Pametinikaddosta
Kontakt:

Post Postao/la Pametinikaddosta » 12 dec 2021, 09:32

LjoZee je napisao/la:
12 dec 2021, 00:16
1921boy je napisao/la:
Za ove sto vode klub sve je preveliki zalogaj, nisu sposobni ništa uraditi. Željezničar je prevelik da ga vode ovako nesposobni ljudi. Njihov nivo je Kantonalna liga Vrbanjusa, Vratnik, Pofalići... to su limiti s kojim ovi ljudi mogu da se nose. To nam pokazuju svakim danom.

elevenblues
Kontakt:

Post Postao/la elevenblues » 12 dec 2021, 09:53

Zbog stogodisnjice necu prezalit upravu sa streberima.
Ovo je cirkus sa Nazifom, frajer nije sposoban granap vodit a ne Želju. Pa da nisi u stanju blagovremeno objavijesitit ljude o terminu svecanosti, nego pozivnice salju pocetkom mjeseca, dresovi bili spremni prije pola godine a oni nisu bili ubstanju rijesit problem s macronom, apsolutno nista nisu uradili za takav jubilej, seljacka politika.
Da ne pricam da je neka Sloboda uspjela muzej napravit, vidjecete Velezovu upravu do godine kakav ce posao uradit.
Sreca pa imamo manijake pa je to dostojanstveno obiljezeno, a rukovodstvo dno dna.

jointunija
Kontakt:

Post Postao/la jointunija » 12 dec 2021, 10:11

elevenblues je napisao/la:
12 dec 2021, 09:53
Ovo je cirkus sa Nazifom, frajer nije sposoban granap vodit a ne Želju. Pa da nisi u stanju blagovremeno objavijesitit ljude o terminu svecanosti, nego pozivnice salju pocetkom mjeseca, dresovi bili spremni prije pola godine a oni nisu bili ubstanju rijesit problem s macronom, apsolutno nista nisu uradili za takav jubilej, seljacka politika.
Da ne pricam da je neka Sloboda uspjela muzej napravit, vidjecete Velezovu upravu do godine kakav ce posao uradit.
Sreca pa imamo manijake pa je to dostojanstveno obiljezeno, a rukovodstvo dno dna.
Upitno je,da li će Velež dogodine imati upravu kako je krenulo :crazy:
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!

Pametinikaddosta
Kontakt:

Post Postao/la Pametinikaddosta » 12 dec 2021, 10:53

jointunija je napisao/la:
12 dec 2021, 10:11
elevenblues je napisao/la:
12 dec 2021, 09:53
Upitno je,da li će Velež dogodine imati upravu kako je krenulo :crazy:
Nek ih Nazif I Nurko preuzmu

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 12 dec 2021, 12:43

Zamisli da mi imamo osobu u nasem klubu kojoj se tereti za veliki skandal kao ovaj Velezov sa Bosnalijekom. Kakav bi ugled mi imali, i povjerenje navijaca, sponzora. Koji bi sponzor bilo sta uplatio na racun kluba kad bi imali takve osobe. Uvjek bi izabrao postene ljude pa bez prebijene marke, naspram nepostene sa parama. Pa na kraju krajeva nebi uopste ovaj generalni sponzor iz Njemacke potpisao da imas kriminalce u klubu. Sta vam je ljudi. Ovaj izazov sa Macron je sigurno samo jedan u nizu izazova sa kojom se klub susrece, i vjerovatno se i nije radilo o maloj cifri da se tek tako rijesi. I na kraju krajeva osoba koja je radili na ovom ugovoru je davni dana raspalila ali **** ga, ko da su ga Nurko i Nazif licno potpisali.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 12 dec 2021, 12:46, ukupno mijenjano 1 put.

Corcaigh
Kontakt:

Post Postao/la Corcaigh » 12 dec 2021, 12:44

Svecana akademija je odgodjena radi epidemioloske situacije koja je dovela do toga da neki ne mogu prisustvovati i da ne bi mogli ugostiti sve koje smo planirali. NPS nas je obavijestio o tome, i bolje je pricekati i organizovati kako treba, nego nakaradno organizovati da ni na sta ne lici

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.