cerić je sramota, crna tačka u našoj istoriji, potez u trenucima očaja. strašno! mene je stid kad pomislim na njega.Brkooo je napisao/la: ↑09 dec 2021, 21:47Nazif je lazovcina, veca lazovcina i od Cerica, medjutim sadasnji igraci nisu zasluzili uvrede, dali su svoj maksimum i to je to. Da je kod nas normalna situacija i da finansijski bolje stojimo, mislim da 97% ovih igraca ne bi bilo u Zelji jer nemaju kvalitet a ova 3 % bi bili maksimalno mozda rezerve..
Bojo i Juricic su prije pocetka sezone kad je kod nas bio totalni haos, odbili ponude drugih klubova. Kad je bilo najteze ostali su i to treba uvijek cijeniti i postovati..
a nazif je takav kakav jeste, ali nisam siguran da ima loše namjere. njega ustvari najviše je.be što je kao dijete bio pitar, ali eto došao je uneka doba pameti, budućnost će mu biti kadija
ovo za igrače jeste tako, ali to je naša realnost 2021. vidjećemo na šta će ovo izaći, prije mjesec dana je sve bilo crno, sad se nešto pomaklo ali daleko je smo mi još od trenutka kada ćemo moći odahnuti i posvetiti se samo rezultatima
jeb.iga, šta je tu je