http://sportske.jutarnji.hr/index.php?c ... k_id=20668
Bilo bi lijepo otici vidjet to svojim ocima.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
nije im dosta takav travnjak, pa jos sebi nasli i one ''podmetace''..bparena je napisao/la:koliko je sve ovo nestvarno u odnosu na okruzenje u kojem mi zivimo
e moj Boze hocemol mi ikad biti i blizu svemu ovome. Nase generacije iako postoji neka nada ipak nece to dozivjeti. Gledam ovaj travnjak kao da je s druge planete...
A ko je tebi slagao da ce Yaya Toure u Arsenal?Romariooo je napisao/la:Agent Yaye veli da su sanse da napusti Barcelonu 90%, ode li svi cemo mu pozeljeti srecu, a to znaci i da su sanse za dolazak Fabregasa jedno 80 %.
Iniesta ce kako stvari stoje vjerovatno i zaigrati protvi Valjadolida, barem kao zamjena. Eh steta sto necemo barem za kraj vidjeti njega i Xavija zajedno, ne toliko zbog rezultata nego bas dugo nisu sastavili utakmicu zajedno. Valja cekati do svjetskog prvenstva, a tamo ce najvjerovatnije postati i svjetski sampioni, gledam ove sastave ostalih, Brazil, NJemacka i Italija nikad slabiji, Francuzi nista posebno, Spanija definitivno najveci favorit, a ako ih neko zezne onda je to Engleska ili Messi sa Argentinom. Bice zanimljivo pratiti ko ce biti najbolji igrac svijeta u ovoj godini, za sada je tu ubjedljivo Messi, a ja bi volio da Xavi recimo briljira na prvenstvu i da ga osvoji, onda ce vjerovatno on dobiti tu nagradu koju je i zasluzio sa sve ove godine.
Kakve veze ima napustanje Yaya sa prelaskom Cesca?! Yaya nece doci u Arsenal jer tu igra Song, a Toure nije zadovoljan sa klupom. Ukoliko ode onda ce to biti npr. u City. Cak i da dodje u Arsenal to ne znaci da Cesc prelazi u Barcu. Sanse za Cescov dolazak mozda jesu 80%, al 100% nece doci.Romariooo je napisao/la:Agent Yaye veli da su sanse da napusti Barcelonu 90%, ode li svi cemo mu pozeljeti srecu, a to znaci i da su sanse za dolazak Fabregasa jedno 80 %.
Yaya Songu moze samo vodu dohvacati na treingu, budimo ozbiljni doticni grije klupu Busquetsu. Moja kamara svaki put nestane kad zavrsi prelazni rok i kad sam uvijek upravu vi svake godine isto pricate i svake godine corak i onda naredni prelezni rok nikako da se opametite jos covjek podeblja ugovor a vi i dalje nesto sanjate. Nije Wenger zrtvovao ove godine stvaranja ekipe i davanje mladim igracima sansu da bi neki drugi klubovi dosli i uzeli te igrace koji su tek poceli pokazivati najbolje od sebe. Ne mrzim ja Barcelonu ko da su oni neki faktor da ja njih mrzim, za mene su oni nebitna politicka partija.Romariooo je napisao/la:Pajo, Pajo, sta ces ako ode Fabregas, ako se desi i to svjetsko cudo pa on dodje u Barcelonu, sta li ces onda pricati, al vidjecemo uskoro nadam se, kad se to i desi. Jedino sto nije moguce u ovom trenutku je da u Barcu dodje Raul, Ronaldo, Rooney i mozda jos pokoji, sve ostalo je u domenu realnosti, a dolazak Fabregasa je cak i vrlo realan, zato nemoj biti toliko ubijedjen, jer ces ti morati puno vise pojesti, jer je tvoja kamara puno veca. Mi ovdje govorimo o realnim stvarima, ne pricamo o dolasku vanzemaljaca u Barcu, ako Fabregas i ne dodje, nije to nama veci problem, najbolji smo mi i bez njega. A sto se tice Yaya, bolje ti je da molis Boga da jedan takav igracina dodje u Arsenal, pa da vidis sta ce vam znaciti. Song je dobar igrac, ali je Yaya triput bolji, zna Venger zasto ga trazi, zeli da ima cvrscu sredinu terena, a tu je sad mislim i najveca boljka Arsenala.Meni je Arsenal uvijek bio drag, i zato ako Yaya ode volio bi bas tamo da ode, bez obzira hoce li ili nece doci Cesc.
Ne znam Pajo sto mrzis Barcu toliko, ko da ti je Nou Kamp na očevini napravljen u eksproprijaciji, a nikad nisi dobio banke odstete heh.
Meni se svidjaju samo igraci koje Wenger stvori uz neke izuzetke od pojacanja ne zelimo nikakvog Yayu Tourea izmedju ostalog pored svega toga sto imamo boljih igraca i sto imao ostalih mladih koji dobijaju sansu Toure je Afrikanac a svi znamo da Wenger takve nece uzimati, iako je i Chamakh iz Maroka ali Maroko se nije ni kvalifikovao za onaj kup nacija pa....Romariooo je napisao/la:Dobar si Pajo, neki te ovdje zezaju, al meni si posto i simpatican. Furaj svoj fazon, boli te racku, sto bi Ćiro rekao, driblaj sine boli te k..... Al ako Yaya bude igrao u Arsenalu, vidjeces da ce ga hvaliti na sva usta, a moguce i da ce ti taj neki novi Arsenal bez Fabregasa biti i puno drazi i bolji, u fudbalu se nikad ne znam sta je bolje, sta gore.
Najpametniji potez u historiji.Uzeti 40.000.000 € za njega je fantastično !make je napisao/la:Barcelona je ponudila Chelseau i Manchester Cityu šansu da dovedu u svoje redove Zlatana Ibrahimovića za oko 40 miliona eura, javljaju engleski mediji.
Reprezentativac Švedske došao je u Barcelonu prošlog ljeta u transferu vrijednom 40 miliona eura, koliko je Barca platila Interu, u koji je također poslala i Samuela Eto'oa.
Međutim, Ibrahimović se nije uspio nametnuti na Nou Campu ove sezone, te je postigao za njega skromnih 16 golova u svim takmičenjima za katalonsku ekipu.
Navodno je Barcelona već postigla dogovor sa Valencijom oko prelaska Davida Ville na Nou Camp, te se sada namjerava riješiti Ibrahimovića, čije je usluge ponudila Chelseau i Manchester Cityu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.