ima nojeraharden je napisao/la:Ma nema ovdje smisla kriviti pojedince, Kloppo skrsio Dzemperkaphily je napisao/la:nadam se da ovog jamesa vise necu gledati u dresu bayerna

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
ima nojeraharden je napisao/la:Ma nema ovdje smisla kriviti pojedince, Kloppo skrsio Dzemperkaphily je napisao/la:nadam se da ovog jamesa vise necu gledati u dresu bayerna
Suti, pravim se da se taj gol nije desio... tesko sam podnio tophily je napisao/la:ima nojeraharden je napisao/la:Ma nema ovdje smisla kriviti pojedince, Kloppo skrsio Dzemperkaphily je napisao/la:nadam se da ovog jamesa vise necu gledati u dresu bayerna
Sta Robben? To sto ocekujemo da krila koja imaju zajedno 70 godina ( ili jos gore, igrac od 8 miliona ) prave prevagu, zato i pusimo sad.NYKnicks Fan je napisao/la:Robben, Kimmich i Muller...
Rekoh ili ćemo osramotit Pool ili će oni nas a mislim da mi njih sramotimo jer nas nisu nakantali višefarinelli123 je napisao/la:I onda ljudi imaju obraza da napišu kako je Kovač imao “tactical masterclass” u Liverpulu, a oni jedva izvukli živu glavu. Bolje da su i kući igrali onako kao ženska međunožja možda bi doterali do penala.
Igraju kao legende Bajerna. Ali u 60-oj godini života.
FCBAYERN je napisao/la:Sramota da nemamo ozbiljnije akcije na utakmici. I gol sto smo zabili nisu nasi pucali.
PS.
Saurman na aparatima (Virgil).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.