Nekom je mama stucala

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
To je jedan od nacina da zadrzi atmosferu u ekipi i ne dopusti da se nafuraju i opuste, s obzirom na uslove u kojima ekipe iz nase lige rade, sasvim razumljiva reakcija.Meni ova ekipa djeluje sasvim pristojno i definitvno je da nema prevelike potrebe za dovodjenjem ako izleti igrac na poziciji gdje skripi zasto da ne ali pod svaku cijenu dovodjenje nam nije potrebno.Kao sto je i do sad bio slucaj, ako dodje dobra ponuda za nekog od igraca mogao bi otici, Zeljo je postao najbolja odskocna daska iz nase lige tako da vjerujem da nece biti problema da to zakrpimo igraci koji zele napraviti karijeru gledaju prema Zelji i to je dobro.U svakom slucaju nakon tri boda iz lukavice lakse cemo i sa manjim pritiskom na derbi, posebno raduje cinjenica da smo postigli dosta golova u zadnje tri tekme a ako Amar kaze da ima jos prostora za napredak ja mu vjerujem, nema covjeka koji bolje poznaje ekipu od njega samoga.rodom s Mejtaša je napisao/la:Opet Amar nije zadovoljan, opet bi nešto popravljao u igri, pa popravi više, nije 3. kolo već 12. Ne znam je li se frajer zaje.ba.je ili ozbiljno misli. Mislim da s ovim kadrom kojeg ima teško da može bolje.
Aco imaš li kakvih informacija hoće li se šta dovoditi na pauzi. Pauza nije daleko i vrijeme je da se o tome razmišlja. Treba nam par ciljanih pojačanja da krenemo na duplu krunu.
4 tekme 14 golova...velebajno...pile87 je napisao/la: posebno raduje cinjenica da smo postigli dosta golova u zadnje tri tekme
Da,to cini razliku u odnosu na proslo vrijeme...otvorilo nam se i sada postizemo golove i zanimljivo je da se igra sa istim sistemom igre i jednim napadacem kao i do sada.Ide to u prilog tome da ovakav sistem igre zapravo nije los,nego cak i vrlo zanimljiv i solidno efikasan kada imas sve kockice poslozene.Sistem Safeta Susica nase repke protiv Bjelorusije u gostima je bio identican i sa pravim igracima u polju se vidjelo kako moze takva strategija biti korisna.Igraci u nasem timu su isti kao i prije,sa izuzetkom Savica i Markovica,sto znaci da igraci nisu kvalitetniji,ali igraju kvalitetnije.Ranije sam pisao kako sam totalno nezadovoljan veznim redom,igraci jednostavno nisu bili u formi a slabije se i trcalo,nije bilo inventivnosti i naravno da i realizacija kao takva nema potporu u takvom sistemu.U ovom sistemu igre vezni red je kljucan faktor i odmah je lakse i odbrani i napadacu da se iskazu.Ako Svraka daje doprinos vise,ako Jamak preuzme malo pritiska sa Zebe,a oni to rade u zadnjih par utakmica,pa jos Nijema,koji sada nije igrao,ali po meni izuzetno doprinosi u trci i borbenosti u veznom redu,otvara se tako prostor za Zebu,koji sada ima sansu i kojem je time omoguceno da kreativnoscu stvori sanse za centarfora,a i sam sebi da ugodi nekim prodorom.Pojednostavljeno gledano,ako vezni red funkcionise na terenu,realizacija nece biti upitna,Smajic ce svojim prodorom ili laznjakom biti opasan,Beslija ce iskustvom bar jednom protrcati kako treba,Jamak ce proigrati na ovom nivou i osloboditi Zebu da bas Zeba mora dati sve lopte koje su korisne,evo i Jamak je pokazao da moze malo da preuzme,a trke nam ne fali u Nijemi i Svraki...i tu se stvara stabilnost,vise upotrebljivih lopti ide Adilovicu,kojem je sada mnogo lakse i koji je probio barijeru,a pomogli su mu u tome igraci veznog reda.Isto tako i odbrana igra stabilno kada ispred sebe ima igrace od zadatka,a na celu sa Bogicevicem kao komandantom sve izgleda lako i sigurno.Guso ima to iskustvo da rasporedjuje svojim autoritetom sto Karic nije imao i odmah je i tu stvar sredjena,a bogami lakse je i samom Gusi kada je tako.Sve u svemu,izgleda ovo puno bolje realizatorski,a tako jednostavno mora biti,jer vezni red sada ispunjava onaj minimum koji je za ovaj sistem igre neophodan,a ranije ga nismo imali kroz igre.Moram jos samo istaci dobre partije Jamaka u zadnje vrijeme i siguran sam da se posebno kroz njegove partije unaprijedila igra Zelje,jer puno olaksava Zebi,koji vise nije sam na terenu kada je u pitanju sve ono sto se ocekuje u kreativnosti.Jamak je sada puno pomogao u tome,pa Svraka ne mora izmisljati toplu vodu.Tu je kvaka po meni i to kljucna po nas tim.Seyo_TM je napisao/la:4 tekme 14 golova...velebajno...pile87 je napisao/la: posebno raduje cinjenica da smo postigli dosta golova u zadnje tri tekme
Nikad nisam shvatio zašto je Jamak uopšte odlazio iz Želje.Odnosno zašto su ga pustili da ode u Čelik.boccaccio je napisao/la:Da,to cini razliku u odnosu na proslo vrijeme...otvorilo nam se i sada postizemo golove i zanimljivo je da se igra sa istim sistemom igre i jednim napadacem kao i do sada.Ide to u prilog tome da ovakav sistem igre zapravo nije los,nego cak i vrlo zanimljiv i solidno efikasan kada imas sve kockice poslozene.Sistem Safeta Susica nase repke protiv Bjelorusije u gostima je bio identican i sa pravim igracima u polju se vidjelo kako moze takva strategija biti korisna.Igraci u nasem timu su isti kao i prije,sa izuzetkom Savica i Markovica,sto znaci da igraci nisu kvalitetniji,ali igraju kvalitetnije.Ranije sam pisao kako sam totalno nezadovoljan veznim redom,igraci jednostavno nisu bili u formi a slabije se i trcalo,nije bilo inventivnosti i naravno da i realizacija kao takva nema potporu u takvom sistemu.U ovom sistemu igre vezni red je kljucan faktor i odmah je lakse i odbrani i napadacu da se iskazu.Ako Svraka daje doprinos vise,ako Jamak preuzme malo pritiska sa Zebe,a oni to rade u zadnjih par utakmica,pa jos Nijema,koji sada nije igrao,ali po meni izuzetno doprinosi u trci i borbenosti u veznom redu,otvara se tako prostor za Zebu,koji sada ima sansu i kojem je time omoguceno da kreativnoscu stvori sanse za centarfora,a i sam sebi da ugodi nekim prodorom.Pojednostavljeno gledano,ako vezni red funkcionise na terenu,realizacija nece biti upitna,Smajic ce svojim prodorom ili laznjakom biti opasan,Beslija ce iskustvom bar jednom protrcati kako treba,Jamak ce proigrati na ovom nivou i osloboditi Zebu da bas Zeba mora dati sve lopte koje su korisne,evo i Jamak je pokazao da moze malo da preuzme,a trke nam ne fali u Nijemi i Svraki...i tu se stvara stabilnost,vise upotrebljivih lopti ide Adilovicu,kojem je sada mnogo lakse i koji je probio barijeru,a pomogli su mu u tome igraci veznog reda.Isto tako i odbrana igra stabilno kada ispred sebe ima igrace od zadatka,a na celu sa Bogicevicem kao komandantom sve izgleda lako i sigurno.Guso ima to iskustvo da rasporedjuje svojim autoritetom sto Karic nije imao i odmah je i tu stvar sredjena,a bogami lakse je i samom Gusi kada je tako.Sve u svemu,izgleda ovo puno bolje realizatorski,a tako jednostavno mora biti,jer vezni red sada ispunjava onaj minimum koji je za ovaj sistem igre neophodan,a ranije ga nismo imali kroz igre.Moram jos samo istaci dobre partije Jamaka u zadnje vrijeme i siguran sam da se posebno kroz njegove partije unaprijedila igra Zelje,jer puno olaksava Zebi,koji vise nije sam na terenu kada je u pitanju sve ono sto se ocekuje u kreativnosti.Jamak je sada puno pomogao u tome,pa Svraka ne mora izmisljati toplu vodu.Tu je kvaka po meni i to kljucna po nas tim.Seyo_TM je napisao/la:4 tekme 14 golova...velebajno...pile87 je napisao/la: posebno raduje cinjenica da smo postigli dosta golova u zadnje tri tekme
ja mislim u 18hAdelin je napisao/la:Zna li neko od vas u koliko je utakmica u srijedu ??
Za sada je tako najavljeno.posmatrac sa juga 87 je napisao/la:ja mislim u 18hAdelin je napisao/la:Zna li neko od vas u koliko je utakmica u srijedu ??