Po cemu si to zakljucio?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Hvala ti Kova, sretno dalje!SarajevoForza je napisao/la: ↑17 jun 2021, 14:26Vladan Kovacević, bramkarz z FK Sarajewo, ma mieć jutro testy medyczne w Rakowie Częstochowa.
To je to znači, majstore hvala ti na svemu![]()
Gdje se on spominje? vidim kapiten druge ekipe Hajduke gdje je Sablić bio.
Valjda u kaficu nekom
Na desnog beka može uletiti, Goran ga zna a i mlad je, što da ne.
Reprezentativac U20 Hrvatske, kapiten Hajduka 2 i igra na CB i RB to je to hahaha
Ono kad vapimo za bekovima, 9kom, krilima, veznjakom... dovedemo stopera, a treba nam još jedanNisamInSajder je napisao/la: ↑17 jun 2021, 14:15Znaci moramo imati jednog pjevaca u ekipi uvijek.
U svakom slucaju Darko je pojacanje. Ukoliko se Sablic odluci za igru sa trojicom pozadi, treba nam jos jedan stoper, ukoliko Milicevic ne ostane.
Vicko Ševelj napušta splitski Hajduk. Objavio je to njegov novi menadžer Darko Alegić, koji je napisao kako nakon 30. lipnja ove godine, kad mu istječe ugovor, nogometaš iz Mokošice, reprezentativac Hrvatske do 20 godina, neće više biti član splitskog kluba.
Halo ba ko si ti da mu kazes da ima on pravo pisat sta hoce? Lako ti je na manje se zaletat!MortemHz je napisao/la: ↑17 jun 2021, 14:15Pa i ja ti govorim da imaš pravo da pišeš šta ti hoćeš hahahaBosniacum Lilium je napisao/la: ↑17 jun 2021, 14:13Momak smiri malo. Ima pravo da pisem sta ja hocu. Nije ovo javno ročišteMortemHz je napisao/la: ↑17 jun 2021, 14:12Je li ti se iko obratio, je li ti obrisan ijedan post gdje si pisao kolika je kurchina?
P.S. obrisat ću ono šta ja hoću, neće mi neko poput tebe to određivati. Šta si se usr'o, vidiš da ti svaki post stoji jer imaš pravo iznijeti svoje mišljenje kakvo god da je.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Kabinet1987, Lavcina, napoleon72, rimljanin90, tajsamja i 63 gosta.