Hvala.aleksandar_veliki je napisao/la:Naknadnim provjerama je utvrdjeno da je zabio sedam golova, to su agencijske vijesti, no agencija je pogrijesila.avlami97 je napisao/la:Ovaj portal je objavio da je Obuća nakon 11. kola PL imao 4 gola. Odakle sada 7? Da mu slučajno ne upisuju i one iz KUPA?Ad0 je napisao/la:Lista strijelaca Premijer lige Bosne i Hercegovine nakon 12. kola:
- 9 golova: Adilović (Željezničar)![]()
- 7 golova: Obuća (Sarajevo)
- 6 golova: Marjanović (Zrinjski)![]()
![]()
![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
DUPLA MAJSTORE meni uvijek zaokuplja mislisandokan_TM87 je napisao/la:U svoj ovoj prici ja samo u glavi imam sliku da cemo se sa sirokim boriti za titulu do kraja sezone, ostali su nam veliki duznici u dva navrata (kad smo se borili sa leotarom i jednom sa njima pa su nam utekli) nadam se trecoj sreci i novoj tituli prvaka drzave, a mozda bude i "majstore dupla" sto bi bio idealan rasplet dogadzaja
mozda ovo sve djeluje preoptimisticno, jer ima jos dosta da se igra, ali to je ono sto mi trenutno zaokuplja misli

Al idemo jednu po jednu utakmicu, uživanje je gledati Želju ovih dana...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
-
- Kontakt:
uh kako nije brate "pobjede sve i poraze mi sa tobom prosli smo" osjecam se "vrlo eventualno"
jedva cekam jos da nam se pocnu "ukazivati" stari likovi sa ovog foruma (sejo-sa svojim inteligentnim humorom i odbrojavanjem dana i sati do utakmice,pile-stari zeljovac,stole-vjecni pesimista a iz svakog posta mu vidis da se nada kipicima u svecanoj sali, camac- veteran juga, bistrik da se malo vise aktivira, pa onda meni jedan od najdrazih ali nemogu da mu se sjetim nicka u ovom momentu, znam samo da frajer napise 100 redova u jednom postu i da progutam ono sto on pise-evo skontao sam boccaccio) i da se ponovo vratimo u onu euforiju od prije godinu i po-dvije
HVALA TI BOŽE ŠTO POSTOJI LJOŽE

jedva cekam jos da nam se pocnu "ukazivati" stari likovi sa ovog foruma (sejo-sa svojim inteligentnim humorom i odbrojavanjem dana i sati do utakmice,pile-stari zeljovac,stole-vjecni pesimista a iz svakog posta mu vidis da se nada kipicima u svecanoj sali, camac- veteran juga, bistrik da se malo vise aktivira, pa onda meni jedan od najdrazih ali nemogu da mu se sjetim nicka u ovom momentu, znam samo da frajer napise 100 redova u jednom postu i da progutam ono sto on pise-evo skontao sam boccaccio) i da se ponovo vratimo u onu euforiju od prije godinu i po-dvije
HVALA TI BOŽE ŠTO POSTOJI LJOŽE
Zadnja izmjena: sandokan_TM87, dana/u 30 okt 2011, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
26.05.2010-TITULA
kad je trening sa čelikom,satnica.hvalaHawking je napisao/la:DUPLA MAJSTORE meni uvijek zaokuplja mislisandokan_TM87 je napisao/la:U svoj ovoj prici ja samo u glavi imam sliku da cemo se sa sirokim boriti za titulu do kraja sezone, ostali su nam veliki duznici u dva navrata (kad smo se borili sa leotarom i jednom sa njima pa su nam utekli) nadam se trecoj sreci i novoj tituli prvaka drzave, a mozda bude i "majstore dupla" sto bi bio idealan rasplet dogadzaja
mozda ovo sve djeluje preoptimisticno, jer ima jos dosta da se igra, ali to je ono sto mi trenutno zaokuplja misli![]()
Al idemo jednu po jednu utakmicu, uživanje je gledati Želju ovih dana...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Srijeda, 18:00!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
MA NE... SAMO CEMO IH "RANITI"Buu je napisao/la:Celik u srijedu gine!
26.05.2010-TITULA
dobro se sjecasBlueTiger je napisao/la:Koliko me sjecanje sluzi mi smo ga bojkotovali radi cijena 20 KM JUG!!!, (0:1, Kajtaz EURO GOL) a ne radi prostora kao sto ste vi to radili. Mislim ova dva pojma su razlicita, ne znam gdje treba da vodi ovaj razgovor!sve je to ok,al ja samo ne znam kako to da vi koji ste to prvi uradili...znaci identicno sve,spocitavate nama
mislim ,samo mi to objasnite..vi ste prvi koji ste bojkotovali derbi ,i sada nas podjebajete hehe...tuzno zar ne..![]()
![]()

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Počinje BHT sport!
Ž '21!
Mislim da su jedna od najboljih ekipa u premijer ligi - Zoran Erbez, pa zar nisu divovi najbolji ?
oj varupe iz travnika što je nama dao, ovakav igrač se rijetko vidja, frajer sa 50 metara šuta, jedva mu skide golman

Nil Satis Nisi Optimum
-
- Kontakt:
fino je rekao, jedna od najboljih...citaj/slusaj i sve ce ti biti jasnoJug je napisao/la:Mislim da su jedna od najboljih ekipa u premijer ligi - Zoran Erbez, pa zar nisu divovi najbolji ?
-
- Kontakt:
Opet Amar nije zadovoljan, opet bi nešto popravljao u igri, pa popravi više, nije 3. kolo već 12. Ne znam je li se frajer zaje.ba.je ili ozbiljno misli. Mislim da s ovim kadrom kojeg ima teško da može bolje.
Aco imaš li kakvih informacija hoće li se šta dovoditi na pauzi. Pauza nije daleko i vrijeme je da se o tome razmišlja. Treba nam par ciljanih pojačanja da krenemo na duplu krunu.
Aco imaš li kakvih informacija hoće li se šta dovoditi na pauzi. Pauza nije daleko i vrijeme je da se o tome razmišlja. Treba nam par ciljanih pojačanja da krenemo na duplu krunu.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Dolaze Falcao, Kagawa i Kolarov. 100% provjereno. Koga bi ti majke ti doveo? Vidiš da niko iz lige ne može dovesti nikoga ozbiljnijeg, tako da sumnjam da možemo naći pojačanje (da odmah uleti u prvih 11) a da može negdje drugo igrati. Samo nek AO nastavi sa našima Zoletićem, Čolom i sl. da nastavimo kao i u ove tri protekle 2,5 godine sa Šehom, Cocom, Višćom.rodom s Mejtaša je napisao/la:Opet Amar nije zadovoljan, opet bi nešto popravljao u igri, pa popravi više, nije 3. kolo već 12. Ne znam je li se frajer zaje.ba.je ili ozbiljno misli. Mislim da s ovim kadrom kojeg ima teško da može bolje.
A Amar ti je nezadovoljan jer smo fulali još dosta i bili labavi prvo poluvrijeme. Za ozbiljnijeg protivnika moraš biti 100% koncentrisan čitavu utakmicu.
Što se ostalog tiče, neko priziva euforiju. Ja je se bojim i nadam se da ćemo ostati čvrsto na zemlji. Samo pametno da naredne dvije dobijemo i da ne gubimo glavu. Protiv Čelika bilo kakva pobjeda bez primljenog gola će biti dovoljna, samo da bez povreda i crvenih kartona dočekamo derbi.
Derbi je posebna priča. Ne treba praviti paniku ni ako bude nepredviđenih okolnosti. Teška je to utakmica, sa velikim pritiskom. Tu obično hladniji i pametniji pobjeđuje. Mislim da smo dosta jači, ali derbi je derbi i ne treba zaboraviti da i dalje imamo isto bodova kao i oni (iako smo mi trenutno u boljoj seriji). Oni imaju nekoliko iskusnih igrača, koji neće propustiti priliku ako im se ukaže. Također, teška je sedmica i za nas i za njih. Tri utakmice u 7 dana je žestok tempo za naše uslove.
Mi moramo dati podršku u ove obje utakmice i imati jako puno strpljenja. Jesmo sada zabili dosta golova u zadnjih par utakmica, ali ove naredne dvije bih odma potpisao da budu po 1:0. Dakle, samo podrška i strpljenje. Igrači svakako imaju ogroman pritisak sada, trebamo im olakšati.
I na kraju: ŽIVIO NAM OSIM DRAGI!
Jucer rutinska i ubjedljiva pobjeda za nastavak pobjednickog niza. Malo cudno zvuci da Guso ima ogromni udio u nasem nizu, no takodjer sam misljenja da Amar Osim na ovoj poziciji mora naci kvalitetno rjesenje za drugi dio sezone.
Sada netrebamo padati u preveliku euforiju i trebamo ici utakmicu po utakmicu pa tek na kraju polusezone treba sabrati utiske. Slijedi Celik gdje ocekujem da igraci obezbjede porlaz u 1/2 finale, i sta god pricali neki navijaci trebaju imati na umu da je Zelju skoro pa nemoguce izbaciti u dvije utakmice.
Sada netrebamo padati u preveliku euforiju i trebamo ici utakmicu po utakmicu pa tek na kraju polusezone treba sabrati utiske. Slijedi Celik gdje ocekujem da igraci obezbjede porlaz u 1/2 finale, i sta god pricali neki navijaci trebaju imati na umu da je Zelju skoro pa nemoguce izbaciti u dvije utakmice.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Polahkom ličimo na ekipu....,još koja godina (uz 3,4 pojačanja) i to će biti to.
Imamo najboljeg strijelca lige, e...
,a asistent ne čudi, dok je Zajke zivog!
Smajke je najveće pojačanje zadnje trećine jesenjeg dijela prvenstva,samo da ostane zdrav.
Plava priča se nastavlja, lokomotiva je prošla još jednu stanicu uspješno...
MI SMO ŽELJINI-ŽELJO JE NAŠ!
Imamo najboljeg strijelca lige, e...

Smajke je najveće pojačanje zadnje trećine jesenjeg dijela prvenstva,samo da ostane zdrav.
Plava priča se nastavlja, lokomotiva je prošla još jednu stanicu uspješno...
MI SMO ŽELJINI-ŽELJO JE NAŠ!
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
Biti na drugom mjestu u dijelu prvenstva u kojem smo od svih konkurenata imali najtezi raspored gledajuci po broju teskih gostovanja je velika stvar.Sto je najvaznije prvi nam bjezi tek tri boda,dijelimo sa komsijama isti broj bodova a ostali kaskaju znacajnije.Uz to,mi smo kao klub i kao tim kroz ova kola imali krizu i rezultata i manju krizu odnosa.Da nismo dobili Olimpic na Kosevu,mozda bi danas bila totalno druga prica,teorije zavjere su se pravile sto kroz klub,sto kroz carsiju.Sve se vratilo na svoje,lopta se zakolutala i podigli smo nivo forme na ocekivani nivo s obzirom na kvalitet igraca koje imamo u odnosu na druge ekipe.Pobjeda protiv Slavije je velika ne samo po rezultatu,vec je velika i po samoj konstantnosti kluba da pravi dobre i visoke rezultate,gdje uspjesno realizujemo ono sto zamislimo takticki u svlacionici.Dobar rad Amara Osima i reci cu samo njega,jer na ostatak strucnog staba odavno imam zamjerke.No poslusnici su i bar je to dobra stvar.Utakmica protiv Slavije,uz odlican rezultat,daje dobru sliku i o disciplini ekipe koja je pazila na kartone,i nije se desio nijedan minus i da neko naleti na glupost pa da zaradi opomenu koja bi ga mogla udaljiti sa derbija.Dovoljno to govori o spremnosti ekipe,cije se dobre,ustvari odlicne pripreme,tek nekako sada akumuliraju,i lici mi to na one situacije kada ostale ekipe izgube dah na nekih 15-20 minuta a mi to znamo iskoristiti i dobijemo veliku prednost na osnovu toga.Cinjenica je i da Slavija nije ekipa koja je kvalitetom realno mogla da parira nama,ali dobro znamo da kroz neko proslo vrijeme mi nismo bili u stanju da trpamo ovoliko golova kao ovih zadnjih utakmica.Cak i ako igramo dobro samo po poluvrijeme kao zadnje dvije domace utakmice ili sada kao gosti.Ozbiljni smo,disciplinovani,djelujemo organizovano i djelujemo sigurno sto je najvaznije.Uspjeli smo odoljeti krizama,vratiti se radom i dobijanjem samopouzdanja,postajemo dominantni na terenu.
Ne smije biti euforije,pravi ispiti tek slijede,a mi smo napravili pravu uvertiru za kvalitetne dalje predstave.Siguran sam da su igraci dobili pravi motiv i da im se svidjelo da su ovako dominantni,a kada imas to nesto u glavama igraca onda je to velika stvar.Sjetite se u vrijeme "krize" igara i rezultata,kako se osjetilo na igracima da ih je strah dodati loptu a kamoli da urade nesto kvalitetno.Sada je obrnuta situacija i to se tako vidi.
Volio bih kada bi se i mi navijaci uspjesno nosili sa nasom tribinom,jer je prije bilo da klub prati uspjeh na tribini nasih navijaca,sada je situacija da mi navijaci trebamo da se poguramo uspjesima naseg voljenog kluba i nadam se da ce nas klub natjerati da budemo bolji i organizovaniji na tribinama,pa da ih popratimo kako zasluzuju,a oni sada zasluzuju sampionsko navijanje.Slijedi Celik,slijedi derbi...slijede pravi ispiti i ne sumnjam u uspjeh ako budemo na ovom nivou.Puni smo dobre atmosfere u klubu,osmijesi su opet na licima i sada nas,bar po meni tesko ko moze zaustaviti.Svaka cast Amaru,svaka cast igracima,od prvog do zadnjeg,jer se dobre igre pojedinaca osjete samo kada citav tim ima nivo koji je potreban.Ovo izgleda dobro i mirise mi na plavo!
Ne smije biti euforije,pravi ispiti tek slijede,a mi smo napravili pravu uvertiru za kvalitetne dalje predstave.Siguran sam da su igraci dobili pravi motiv i da im se svidjelo da su ovako dominantni,a kada imas to nesto u glavama igraca onda je to velika stvar.Sjetite se u vrijeme "krize" igara i rezultata,kako se osjetilo na igracima da ih je strah dodati loptu a kamoli da urade nesto kvalitetno.Sada je obrnuta situacija i to se tako vidi.
Volio bih kada bi se i mi navijaci uspjesno nosili sa nasom tribinom,jer je prije bilo da klub prati uspjeh na tribini nasih navijaca,sada je situacija da mi navijaci trebamo da se poguramo uspjesima naseg voljenog kluba i nadam se da ce nas klub natjerati da budemo bolji i organizovaniji na tribinama,pa da ih popratimo kako zasluzuju,a oni sada zasluzuju sampionsko navijanje.Slijedi Celik,slijedi derbi...slijede pravi ispiti i ne sumnjam u uspjeh ako budemo na ovom nivou.Puni smo dobre atmosfere u klubu,osmijesi su opet na licima i sada nas,bar po meni tesko ko moze zaustaviti.Svaka cast Amaru,svaka cast igracima,od prvog do zadnjeg,jer se dobre igre pojedinaca osjete samo kada citav tim ima nivo koji je potreban.Ovo izgleda dobro i mirise mi na plavo!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
kad se pustaju karte u prodaju?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], MoSaZeLjo1921, zlatandr i 36 gostiju.